Erica Terpstra op dieet voor zorgverzekeraar

Erica Terpstra is de afgelopen maanden behoorlijk afgevallen. In totaal is de goedlachse Erica ruim veertig kilo kwijt is. De gezellige  voorzitster van sportkoepel NOC*NSF is erg trots op het resultaat. Ondanks dat de overtollige kilo’s haar geweldige uitstraling van de oud zwemster niet in de weg zaten speelt de gezondheid van Erica een grote rol. Het is algemeen bekend dat mensen met overgewicht een grotere kans hebben op aandoeningen als diabetes.

Daarnaast gaan er geruchten dat een grote Nederlandse zorgverzekeraar binnenkort met een TV commercial met Erica in de hoofdrol komt. Clown Bassie leverde zorgverzekeraar Ohra onlangs enorme publiciteit met een commercial waarin gesuggereerd werd dat de koddige clown een 31 jarige vrouw uit Heerhugowaard zwanger had gemaakt.

Echt makkelijk vond Erica het afvallen niet “Als ik wil afslanken, moet ik dat uit mezelf doen. Ik vind dat ik hiervoor niet op de medische voorzieningen moet leunen. Het is hard werken om een superdieet te volgen” aldus de oud VVD politica. Inmiddels heeft ze haar streefgewicht bereikt en eet weer normaal met de pot mee. Wel let ze er tegenwoordig wel op dat ze regelmatig, gezond en niet te veel eet.

Het dieet van Erica Terpstra zal op 10 december worden uitgegeven in een boek met de titel ‘Help, ik val af’. Terpstra zal hierin ook tips geven. Zoals op de aankondiging van het boek staat: “Geluk is een keuze, zei de filosoof Descartes ooit. Laat je door de ervaring van Erica Terpstra inspireren om óók een nieuwe keuze te maken. Om af te vallen, om (weer) te gaan sporten en bewegen of bijvoorbeeld om een nieuwe baan aan te nemen. Levenslef, keuzes maken en daar de consequenties van aanvaarden. Daar gaat het om!” De presentatie in het Olympisch Stadion is alleen voor genodigden.

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

5 Reacties

 1. Ik wil hier graag mijn reactie geven op het boek van Erica Terpstra, het is behoorlijk misleidend, ik heb het boek meteen gekocht, kosten bijna 10 euro, ben het meteen thuis gaan lezen, en moest tot mijn terleurstelling vaststellen dat er alleen reclame voor Prodimed word gemaakt, verder weinig spannends over wat ze gegeten heeft buiten de shakers, ik heb het verder op internet opgezocht, en dit produkt is voor de gewone !!! vrouw die niet beschikt over een behoorlijk groot inkomen niet te realiseren, ik ben zelf een half jaar met Prodiet bezig, dit is hetzelfde, alleen normaal via internet te koop, en betaalbaar, ik vind het wel erg dat heel veel mensen dit boek hebben gekocht ( net als ik) en het gewoon weggegooid geld is, ik had beter een boek van Dr Phil kunnen kopen over de 7 sleutels naar je goede gewicht.

  met vriendelijke groet,

  mevr. i Derks.

 2. nu nog eraf houden…ooohw ik hoop het zo voor dr!
  het lukte mij vaak , veel af te vallen…maar ik was nog beter …in het nog meer aan komen!
  ik ben heel blij met mn gbp , die ik nu heb!

 3. Dear editor,

  found this site, because of Erica Terpstra and her new book on the Prodimed diet. Living in Canada, New Brunswick I tried to find out if this diet was available in Canada or the USA. Could be an enormous success here no doubt, since the obesity numbers are even higher here than in the Netherlands. Having lived for 52 years in Spijkenisse and worked for 32 years in healthcare I now work in a local hospital with an influx of bariatric patients, the diet would be very benificial to them.
  One comment though about the site, I cannot show the specialist your articles, since the translation from Dutch to English is a bit weird. You might find a good translator, since you might be using a translating site. Big parts of what is written does not make sense to non Dutch people.

  bovenstaande reactie is: engels. vertaling: Geachte redacteur,

  vond deze site, omwille van Erica Terpstra en haar nieuwe boek over de Prodimed dieet. Wonen in Canada, New Brunswick Ik heb geprobeerd om te achterhalen of dit dieet was verkrijgbaar in Canada of de Verenigde Staten. Zou kunnen een enorm succes is hier geen twijfel over, aangezien de obesitas-nummers zijn hier zelfs hoger dan in Nederland. Na 52 jaar gewoond in Spijkenisse en werkte 32 jaar in de gezondheidszorg tegenwoordig werk ik samen in een lokaal ziekenhuis met een toestroom van Bariatric patiënten, de voeding zou zeer gunstig zijn voor hen.
  Een derde is al over de site, kan ik niet laten zien de specialist uw artikelen, omdat de vertaling uit het Nederlands naar het Engels is een beetje raar. Misschien vindt u een goede vertaler, omdat je zou kunnen vertalen met behulp van een site. Grote delen van wat er heeft geen zin om niet-Nederlanders.

 4. Moet jullie eerlijk zeggen dat mevr. Terpstra altijd een groot voorbeeld van mij is! Zij heeft ook aan wedstrijdzwemmen en nog wel een paar treetjes hoger, gedaan net als ik… Zij kampte ook met overgewicht… Maarrrr ik vind haar karakter, gewoon haar doen en laten… helemaal geweldig! Wat een optimistisch en fijn persoon!

  Ik ben ook super benieuwd naar het boek want ben erg benieuwd hoe ze dit voor elkaar heeft gebokst!

  Erica: RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in