Erica Terpstra schrijft Dieetboek “Help ik val af”

Voor een sinterklaaskado is het net te laat maar het nieuwe dieetboek van Erica Terpstra zal ongetwijfeld onder de kerstboom te vinden zijn dit jaar.erica_terpstra_help_ik_val_af

Zoals we eerder meldde is Erica Terpstra in zes maanden zo´n veertig kilo afgevallen. Hierover heeft ze het boek ‘Help, ik val af!´ geschreven, dat vandaag in het Olympisch Stadion te Amsterdam wordt gepresenteerd. Hierin beschrijft Terpstra hoe ze na veertig jaar de knop voor eens en altijd heeft omgezet. Uitgeverij Tirion is verantwoordelijk voor de distributie.

Het was begin mei 2008 dat Erica Terpstra voor eens en altijd besloot om de strijd aan te gaan met, zoals ze het zelf noemt, het ´Bourgondische graasgedrag´. Na meer dan veertig jaar aan mislukte diëten werd opeens de knop omgezet: “Tot hier en niet verder!” Sindsdien, dus in iets meer dan een half jaar, is ze veertig kilo lichter.

Deze ervaringen zijn vastgelegd in ‘Help, ik val af!’. Terpstra zal hierin ook tips geven. Zoals op de aankondiging van het boek staat: ‘Geluk is een keuze, zei de filosoof Descartes ooit. Laat je door de ervaring van Erica Terpstra inspireren om óók een nieuwe keuze te maken. Om af te vallen, om (weer) te gaan sporten en bewegen of bijvoorbeeld om een nieuwe baan aan te nemen. Levenslef, keuzes maken en daar de consequenties van aanvaarden. Daar gaat het om!’

Woensdag 10 december zal het Dieetboek van Erica Terpstra gepresenteerd worden in het Olympisch stadion te Amsterdam. Deze  presentatie is overigens alleen voor genodigden.

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

bron: olympischstadion.nl

CLick here for the English verion

9 Reacties

 1. hallo erica
  wat ben ik trots op jou zeg .ik ben zelf vijf dagen bezig was best even zwaar. ik heb veel aan sport gedaan paard rijden hard lopen.noem maar op. ik ben twee keer geopereerd aan mijn rug en toen begon het gedonder. ik ben nu 57 jaar en van af mijn 40 levens jaren 20 kilo zwaarder geworden. ik hoop eerst 10 kilo lichter te worden.en mijn bourgondiese levens stijl af te leren. ik wil jou voor beeld volgen want wees eerlijk wat hebben wij het goed gekregen in nederland. ik zou zeggen door gaan dat zegt barry hughes ook altijd veel liefs
  hoogachtend mevr lilian gotje. van de veluwe

 2. Hallo Mevrouw Terpstra,
  Goed zeg, en goed te doen he zo’n proteinedieet. Ik ben zelf ook net ruim 10 kilo afgevallen met prodiet. Ik ga uw boek zeker kopen om uw ervaringen te lezen.

 3. Hallo,
  Kijk op de site van Prodimed. Dit is het dieet dat Erica volgde:
  Ik heb datzelfde dieet gevolgd en ben 20 kilo afgevallen!
  Petje af Erica!!

  Groetjes, Moira

 4. Wat goed om te lezen!! ik ben in dezelfde periode 20 kg afgevallen dus ik weet ongeveer wat het is. En nu volhouden zegt iedereen!!!

 5. Kan wel janken: ben zoooo supertrots op onze Erica!!!

  Wat een fantastische prestatie en ik kijk rijkhalsend uit naar haar boek!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in