Vandaag zagen we een advertentie van een Dotox kuur met de naam Berry Blaster voorbij komen. Dotoxen en Stacker kuren zijn een bekend begrip in de dieetwereld. Berry Blaster is nieuw dus we namen het product onder de loep. Daarnaast kun je op deze pagina jouw ervaring met deze Berry Blaster, of de ervaringen lezen van ervaringen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

Wat is Berry Blaster Detox?

Detoxen is nu niet meer weg te denken uit het streven naar een gezond lichaam. Daarom zijn er ontelbaar vele supplementen op de markt die het ontgiftingsproces ondersteunen. Berry Blaster is daar eentje van. Het is een detoxkuur dat het lichaam reinigt met behulp van zwarte bessen, vitamines, kruiden en andere voedingsstoffen. Het stimuleert het ontgiftingsproces en stimuleert de snelle verbranding van vetten.

Berry Blaster Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Berry Blaster zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Berry Blaster graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulie

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met Berry Blaster kun je het lichaam ontdoen van chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Tijdens zo een detoxkuur zul je ook wat kilootjes afvallen. Het is een goede manier om je gewicht op een gezond niveau te krijgen.

Er zijn verschillende detoxkuren die je kunt volgen en het detox drankje van Berry Blaster is vrij nieuw op de markt. Het geeft je een stralende huid en een leuke energieboost. Ook al is afslanken niet het voornaamste doel van het ontgiften, kun je best wat kilootjes verliezen met deze kuur. Dit gewichtsverlies kun je zien als een leuke bijwerking.

Ontgiften heeft als doel om de organen te ontlasten van de opgeslagen schadelijke stoffen. Van nature is dit de taak van de lever, de nieren en de darmen. Echter kunnen deze organen af en toe wat ondersteuning gebruiken. In zulke gevallen kun je Berry Blaster gebruiken.

Berry Blaster drink je in de ochtenduren. Je doet 2 dopjes in een groot glas, welke je met water moet aanlengen. Je begint de dag dus met een heerlijke detox-limonade. Na de eerste dag zal het effect al merkbaar zijn. Berry Blaster reinigt je lever zodat het optimaal afvalstoffen kan afvoeren. Daarnaast worden vetten minder snel opgeslagen. Berry Blaster is zo een slimme manier om je gewicht onder controle te krijgen.

Ingrediënten Berry Blaster

Wat zit er eigenlijk allemaal in Berry Blaster? Wat meteen opvalt is dat ook in dit product een groene thee extract is opgenomen. Dit kennen we onder andere van Bio-T en de citroensapkuur. Daarnaast bevat Berry Blaster de volgende ingrediënten: gezuiverd water, bosbessenconcentraat 17%, fructose, mariadistelextract, paardebloemextract, damiana-extract, taurine, dl-methionine, choline bitartraat, inositol, MSM, vitamine C, vitamine B3, zoetstof (sucralose), zuurteregelaar (tri-natriumcitraat), conserveermiddel (kaliumsorbaat), vitamine B6.

Actieve stoffen per dosering

Berry Blaster bevat per dosering de volgende actieve stoffen: mariadistel 500 mg, groene thee 300 mg, paardebloem 300 mg, damiana 200 mg, taurine 125 mg, methionine 100 mg, choline 100 mg, inositol 100 mg, vitamine C 60 mg, vitamine B3 18 mg, vitamine B6 2 mg.

Voedingswaarde

Voedingswaardes per 20 ml gemengd in 200 ml water: energie 30,0 kcal, geen proteine, koolhydraten 7,4 gram (waarvan 5,0 gram suikers), geen vet, vezels of natrium. Berry Blaster bevat geen snelle suikers, geen kunstmatige kleurstoffen, geen dierlijke bestanddelen, geen ingrediënten uit zuivel en geen gist. Gekoeld bewaren na opening. De maximale houdbaarheid is 2 jaar.

Voor wie is Berry Blaster Detox geschikt?

Iedereen kan Berry Blaster gebruiken met uitzondering van zwangere vrouwen.

Het product is bijzonder geschikt voor:

 • Personen ouder dan 45 jaar die medicijnen innemen en snel vermoeid zijn.
 • Personen van alle leeftijden die last hebben van overgewicht.
 • Personen die last hebben van een huidaandoening.
 • Vegetariërs.

Is Berry Blaster Detox effectief?

Detoxen houdt het reinigen van de lever in. Alle chemische stoffen die je gezondheid kunnen schaden worden afgevoerd uit het lichaam. Dit is de voornaamste taak van Berry Blaster. Het resultaat is een energierijk en gezond lichaam.

De ervaringen met Berry Blaster kunnen daarom heel uitlopend zijn. De resultaten zullen afhangen van de klachten van de persoon en hoe erg die aan toe is.

Wat kost Berry Blaster Detox?

Een flesje is te koop bij de online drogist of bij de betere drogisterij. De richtprijs is ongeveer 20 euro per flesje. Je mag per dag 1 glas drinken. Met een flesje doe je dus ongeveer twee weken.

Voordelen

Berry Blaster Detox kent de volgende voordelen:

 • Het ondersteunt de lever bij het omgaan met medicijnen, alcohol en voedingsmiddelen met veel vetten.
 • Het geeft extra energie.
 • Het stimuleert de verbranding van vetten.
 • Houdt het lichaamsgewicht op een gezond niveau.
 • Is goed voor de huid.
 • Mag dagelijks worden gebruikt of periodiek als kuur.

Nadelen

Er zijn nog veel twijfels over hoe zinvol het ontgiften nu eigenlijk is. Het is een nogal controversieel onderwerp. Er zijn personen die er echt in geloven en dan zijn er de mensen die het als een verspilling van geld zien. Uiteindelijk zul je het zelf moeten ervaren om een besluit over te nemen.

De meeste mensen gebruiken het detoxen om af te slanken. Maar dit gewichtsverlies is van korte duur. Op het moment dat je als normaal gaat eten en drinken zullen deze kilo’s er ook snel weer bij op komen. Het gewicht dat men verliest is slechts watergewicht. Dus ook na de kuur zul je op je voeding moeten letten.

Conclusie

Berry Blaster is een van nieuwere detox kuurtjes op de schappen. Als de andere detox supplementen belooft het je lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Het ondersteunt de lever in het ontgiftingsproces zodat die beter kan functioneren. Het resultaat is een mooier huid, meer energie en gewichtsafname.

Berry Blaster is best effectief als je het combineert met een gezond dieet. De meeste afvalstoffen komen via je voeding in het lichaam. Je kunt dus niet verwachten dat dit drankje je lever schoon zal krijgen als je regelmatig ongezonde voeding eet. Ook sporten is aan te raden. Zie Berry Blaster als een prima startpunt voor een gezonde levensstijl.

Ervaring met Berry Blaster

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met het product Berry Blaster. Heb jij de afslankdruppels uitgeprobeerd en was je tevreden over het resultaat, of juist niet?Deel jouw ervaring met deze Berry Blaster, of lees de ervaringen lezen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Vorig artikelEigen bijdrage van 10 euro voor Dieetadvies
Volgend artikelOverzicht Ontbijt Recepten
ervaring-met-berry-blaster-detox-druppelsBerry Blaster is een goed doordacht drankje dat je kan helpen om af te vallen. Maar dus niet als je gewoon ongezond blijft eten, veel koffie drinkt en niet sport. Je kunt niet van dat drankje verwachten dat je lever schoon wordt, je je energieker gaat voelen en je af zult vallen, wanneer je gewoon door gaat met je ongezonde levensstijl. Ik vind wel dat de Berry Blaster een goed startpunt vormt om je levensstijl aan te passen en meer gezonde dingen gaat eten of wat dingen laat staan.

237 Reacties

 1. Ik zou het graag testen , ik heb namelijk sterk verhoogde lever waardes en moet elk kwartaal bloed prikken en op controle bij huisarts dit al bijna 2jaar.
  De leverwaardes blijven aan de hoge kant.
  mvg Huub

 2. Ivm veel darmproblemen en spijsvertering extreem veel moeheid en meerdere lichamelijke klachten en pijnen slik ik regelmatig/vaak pijnstillers en verdere medicatie wo oxazepam

  Graag wil ik detoxen.

  Zeker niét om af te vallen. Mijn gewicht is nl laag

  Maar wél om meer energie te krijgen en gunstige invloed op darmen en verdere lijf te creeren

 3. Berry Blaster is nieuw voor mij.
  Ik heb een vervette lever en erg veel buikvet, dat ik maar niet
  wegkrijg.
  Spondylose, reuma, droge huid, en jeuk zijn mijn belangrijkste
  klachten.

 4. Zoeken jullie nog test personen? Ik zou graag mee doen. Waarom ik Berry Blaster wil testen..de vermoeidheid staat boven aan, nummer 2 mijn huid ik heb veel last van exceem en een droge huid.. en een paar kilo kwijt raken zie ik als bonus.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in