Eten met je Hersenen, Mindful Eten

Hoe en waar eet jij? Aan tafel, pratend met familie of vrienden? Televisie kijkend, lezend, of misschien wel bij je computer? Zonder dat je er erg in hebt eet je waarschijnlijk te vaak, te snel en te veel. Overgewicht kan soms effectief bestreden worden door te eten zonder afgeleid te worden. Gelukkig is de redding nabij! Ga eens Mindful eten!

Mindful Eten

Mindful eten is eigenlijk niets anders dan bewust eten. Met Mindful eten richt je de aandacht op het hele proces – op alle smaken, geuren, gedachten en gevoelens die bovenkomen tijdens het eten. Of je nu simpelweg meer van het leven wilt maken, overgewicht of een eetstoornis hebt, dit boek biedt het gereedschap dat het opmerkelijke verschil kan maken. Een gezonde en voedzame relatie met voedsel, dat is de basis.

Bestel Mindful Eten vandaag nog bij bol·com

Mindful eten
Mindful eten
Chozen Bays, J.

Het eigen lichaam wijst de weg als je wilt uitvinden wat, wanneer en hoeveel je nodig hebt. In dit boek wordt uitleg gegeven over ‘mindful’ eten, worden zeven typen honger benoemd met oefeningen om ze te herkennen en op in te spelen.

1 reactie

  1. Ik zou mindful eten eerder omschrijven als ‘eten met je hele lijf’ dan als ‘eten met je hersenen’.
    Een van de doelen is juist om los te komen van gedachten en oordelen rond eten, en om beter te gaan proeven hoe dingen smaken, voelen wanneer je honger hebt en wanneer niet (meer).

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in