Eten met plezier

Als je een chronische ziekte hebt is het vaak lastig om een lekkere maaltijd te bereiden. Veel ingrediënten moet je laten staan zoals bijvoorbeeld zout voor mensen met een hoge bloeddruk. Is eten dan nog wel lekker? ‘Eet met plezier’ bewijst dat koken en eten met een beperking heerlijk kan zijn!

Je bent nierpatiënt en moet met van alles rekening houden: zit je dan nog wel voor je plezier aan tafel? Ja, is het antwoord op beide vragen, eten blijft een plezier. Dit boek leert je omgaan met de beperkingen die een dieet met zich mee brengt en het bevat veel informatie over voedingsstoffen.

Bestel dit boek bij bol·com

Eten met plezier
Eten met plezier
Spijker, A.

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Jaarlijks kampen ongeveer een half miljoen mensen met hoge bloeddruk en dit kookboek is een steun in de rug om daar op smakelijke wijze iets aan te doen. De met zorg samengestelde recepten (met smaakvolle foto’s) variëren van Hollandse pot tot gerechten van ver over de grens. Per portie zijn ook de voedingswaarden vermeld. Dit alles staat garant voor veel kook- en leesplezier. Op de bijbehorende website www.dieetinzicht.nl kun je onder andere de voedingswaarden van je persoonlijke dagmenu berekenen.

bron: bol.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in