Home Dieet Categorie Eetgewoonten Eva Sleutel Dieetmethode

Eva Sleutel Dieetmethode

De in IJselstein woonachtige Eva Sleutel woog ooit 107 kilo. Van haar afslankpoging heeft ze een boek geschreven. Dit boek is voor 17euro via haar website aan te schaffen of te downloaden. Wat zegt Eva Sleutel over zichzelf?

Het verhaal van Eva Sleutel

Als eerste wil ik je vertellen dat ik geen arts of diëtist bent. Het is ook zeker niet nodig om dat te zijn. Artsen en diëtisten kijken vanuit hun medische kennis naar overgewicht. Begrijpelijk natuurlijk dat is hun vakgebied.

Op die manier heb ik het ook al vele malen geprobeerd, en helaas zonder blijvend resultaat. Het ging telkens enkel over voeding beweging en dergelijke.
Maar hoe onze gedachten een grote rol spelen in dit proces wordt helaas slechts door enkele belicht.

Albert Einstein heeft ooit gezegd: je kunt een situatie Niet veranderen, met dezelfde manier van denken. Als waarmee je de situatie hebt geschapen.

“Ik wil je graag mijn eigen verhaal vertellen”

Ik was ook veel te dik. Toen ik de 100 was gepasseerd kon het me helemaal niets meer schelen. Ik weet nog dat ik 107 woog, en ik dacht nooit meer die weegschaal, en ik bleef groeien. En mijn eigenwaarde bleef dalen.

Weet je, je verandert meestal niet plotsklaps de kilo’s komen er geleidelijk bij.
Zo ook met mijn eigenwaarde, alleen dat ging er natuurlijk geleidelijk aan af.

Je zou het zo kunnen zien dat er bij iedere kilo die eraan kwam ik een kilo daalde in eigenwaarde. Ik had even helemaal niet door dat ik onzekerder werd, tot het moment…

Ik in het zwembad een bezienswaardigheid werd.

Jongetjes gingen hun vriendjes erbij halen om mij aan te gapen. Afschuwelijk voelde ik me. Eindelijk had ik door dat er iets moest gebeuren. Ik viel af met een waanzinnig goed product. Ik was zo blij, geweldig. Maar in ene bleef ik stil staan terwijl anderen wel afvielen.

Waarom?

“Ik was vastbesloten om hierachter te komen”

Ik geef zelf al 7 jaar Avatartraining, dit is de meest krachtige zelfbewustwording-training die er is.

ik was me er dus terdege van bewust dat het met mijn manier van denken te maken had, dat ik niet meer afviel. Alleen ik had die gedachten al een tijdje aan de kant geschoven, soms weet je het wel maar wil je het niet weten.

De noodzaak was nu zo groot, dat ik besloot me kwetsbaar op te stellen. En mezelf eens flink onder de loep te nemen. Stap voor stap onderzocht ik mijn bewustzijn. En kwam achter de feiten van het waarom.

Het betreft niet alleen mezelf, iedereen die met overgewicht te maken heeft kan nu het heft in eigen handen nemen.

Ook al weten we het vaak niet bewust, we hebben allemaal onze eigen redenen om dik te zijn. En die reden hebben we niet voor niets. Ik zelf was echt bang voor mannen. Als je dik ben dan ben je niet aantrekkelijk, dus is er geen gevaar.
Gelukkig denk ik nu anders over mannen.

maar helaas vergeten we de dingen die we NIET willen weten maar al te graag. En blijven die ideeën onder het stof liggen. Ze hebben wel vat op je, op wie je bent en ook in dit geval hoe je eruit ziet. Meer informatie of het boek van Eva sleutel bestellen

3 Reacties

 1. Hoi Illy,
  Ik was net op zoek nar iemand op google en vond allemaal slechte berichten over hem. Ik dach o hemeltje ik ga mijn naam eens invoeren. Ik ken de persoon die ik eerst googelde. Hij is proima en dan zulke slechte stukken. Dus ik dacht wie weet wat ze over mij schrijven. Nou hier krijg ik het even warm van . Wist niet eens dat ik op deze site stond. Ik ga je opzoeken in mijn email bestand. Want ik vindt dit zo lief zeg. Bedankt Illy. P.s Het maakt niet uit waar je woont avatar is wereldwijd. Liefs Eva

 2. Hallo Eva,
  Geweldig je boek! ik heb het in één ruk uitgelezen, het leest zo gemakkelijk, en het is een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist….controle hebben over je eigen gedachten! ik lees ook dat je avatartrainingen geeft, dit vindt ik zoooo interessant, ik zou zelf wel zo’n
  zelfbewustwordingstraining willen meemaken, maar….je woont zo ver weg hé, dit is nu echt jammer ! als je nog een boek gaat schrijven….misschien wel over je avatartraining ????? laat het me weten,….ik ben fan !
  groetjes,
  Illy

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987