Zoals de naam het al zegt is het een receptenboek met 200 heerlijke recepten uit exotische locaties als Azië, Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Dit boek geeft afslanken een exotisch en spannend tintje. Weg met die saaie dieetrecepten, die nauwelijks naar wat smaken. Met dit boek gaat een nieuwe wereld voor je open. 200 Exotische Afslankrecepten brengt geen frisse blik op diëten. Dit receptenboek heeft als doel om net een beetje anders te zijn dan de algemene afslankboeken, maar het afvallen wel super effectief en lekker te maken. In werkelijkheid is het de zoveelste ‘rip-off’ van een receptenbundel. Het blinkt uit in  “exotische” recepten, oftewel recepten uit de wereldkeuken.

Exclusieve Gratis Preview

Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een preview samengesteld die je gratis kunt downloaden. In dit gratis ebook staan een aantal heerlijke exotische recepten die bewijzen dat afvallen ook lekker kan zijn.

[thrive_leads id=’44942′]

Over de Auteurs

De auteurs,  Suzanne van der Linden en Daniel Mulder, schreven dit boek in samenwerking met de website Leukafvallen.nl. Samen maakten de twee auteurs een verzameling van de lekkerste, maar ook gezondste recepten. Zij kozen voor een exotische benadering om personen wat meer opties te geven qua gezonde voeding. Nu bestaat de perceptie dat gezond eten saai en onsmakelijk is. Dat is verre van waar. En met dit boek zal je het zelf ervaren.

Recepten uit alle windstreken

In dit kookboek zul je dan ook vooral heerlijke composities uit Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika terugzien. Deze diverse mengeling van gerechten zorgt ervoor dat je kunt kiezen uit een enorme variatie aan smaken. Volgens Leuk Afvallen zijn alle recepten met uiterste zorg samengesteld voor personen die op een natuurlijke wijze veel gewicht willen verliezen. Daarbij is veel aandacht voor simpele instructies, zodat de gerechten voor iedereen makkelijk zijn klaar te maken.

Koolhydraatarme Recepten

De recepten zijn vooral gegrond in koolhydraatarme en eiwitrijke voedingstheorieën. Tevens worden verzadigde vetten sterk vermeden. Of zoals Suzanne van der Linden, een van de auteurs, zelf stelt: “We willen mensen op een natuurlijke en leuke wijze laten afvallen, zonder dat men voortdurend calorieën moet tellen”. Daarbij ligt ook de nadruk op puur eten en het kunnen genieten van wat je klaarmaakt.

Een ander leuk punt van het boek is dat ieder recept er wat wordt verteld over de samenstelling, afkomst en toepassing van het gerecht. Sommige gerechten zijn immers meer toepasselijk voor een bijzondere gelegenheid, terwijl anders uiterst snel zijn klaar te maken voor de doordeweekse avond. Ook is er een verdeling gemaakt in voorgerechten en hoofdgerechten. In de kern zijn de 200 ‘exotische’ recepten een niets vernieuwend boek. 

Voor wie is 200 Exotische Afslankrecepten geschikt?

200 Exotische Recepten bestaat uit gezonde recepten die boordevol vitaminen, mineralen en voedingsvezels zijn. Bijkans een ieder kan genieten van deze recepten. Gebruik dit boek om te koken voor de hele familie. Alles is gewoon heerlijk en bovenal anders dan wat we normaal eten.

Is 200 Exotische Afslankrecepten effectief?

200 Exotische Afslankrecepten is een receptenboek waarmee je gevarieerd en gezond kunt eten. Alle recepten zijn zodanig in elkaar gezet om je te helpen afvallen op een aparte manier. Bovendien is dit boek prima voor personen die graag een gezond dieet op na houden.

De recepten zijn gekozen met het volgende in gedachten: weinig koolhydraten, weinig verzadigde vetten, caloriearm, overwegend gebruik van natuurlijke ingrediënten die veel belangrijke vitaminen en mineralen bevatten. Zo passen deze recepten prima in je afslankproces.

Wat kost 200 Exotische Afslankrecepten?

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar dit boek? Je kunt hem online bestellen via Leukafvallen.nl voor €24,95. Je kunt dan de ebook in ePub, MOBI en PDF formaat opslaan op elk willekeurig apparaat. Zo kun je dit boek overal meenemen.

Voordelen

Dit boek heeft enkele leuke recepten waarmee je op een eenvoudige manier kunt afslanken. Het is interessanter dan een standaard dieet, waarbij je elke keer weer hetzelfde eet. Of een dieet dat voornamelijk bestaat uit maaltijdvervangers. Met de internationale invloeden in deze receptenreeks zal je nooit een saai gerecht tegenkomen. Dit houdt je goed gemotiveerd om op de gezonde toer door te gaan.

Nadelen

Dit is maar een receptenboek. Ook al zijn de gerechten heerlijk en eenvoudig klaargemaakt, dit is niet voldoende om grote resultaten te boeken. Om af te slanken moet je de juiste combinatie aan gezonde voeding en fitness zien te vinden. Deze gerechten geven je dus 1 kant van het verhaal, het fitness gedeelte zul je zelf moeten invullen.

Conclusie

200 Exotische Afslankrecepten is niet alleen voor personen die willen afvallen. Je kunt hem ook gebruiken om jezelf nieuwe leuke recepten aan te leren. De maaltijden zijn eenvoudig, voedzaam en bevatten de belangrijke voedingsstoffen. De kilo’s zullen er vanaf vliegen dankzij de weinig koolhydraten en vetten. Klinkt allemaal perfect, maar toch dien je het fitness gedeelte niet te verwaarlozen. Zolang deze gerechten onderdeel blijven van een compleet afslankplan kun je geweldige resultaten verwachten.

 

Ervaringen met 200 Exotische Afslank Recepten

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met het boek 200 Exotische Afslankrecepten Kreten van lezers als “bijzonder en lekker”, “zo leuk ben ik nog nooit kilo’s kwijtgeraakt” en “niet alleen handig maar ook gewoon een hartstikke fijn kookboek” voeren de boventoon.

Indien je 200 Exotische Afslankrecepten vandaag nog bestelt dan kun je het met een aanzienlijke introductiekorting van 40% bemachtigen. Het kookboek is direct te downloaden in PDF, ePub en MOBI formaat. Hierdoor kun je het op iedere computer, tablet of ereader lezen.

Sanne avatar 96x96

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSmoothie Recepten met Groenten
Volgend artikelTips voor een Gezond Carnaval
exotische-afslankreceptenAfvallen is lastig, en daar gaat dit boek je ook niet mee helpen. Gebaseerd op achterhaalde voedingstheorieën en worden er meer dan 200 recepten voor natuurlijk gewichtsverlies uit Azië, Midden-Oosten en Zuid-Amerika beschreven.

4 Reacties

 1. Ik ben 20 kilo afgevallen door kh-arm te eten, zonder extra sporten of fitness. Dat je beiden nodig hebt om gewicht te verliezen is onzin en achterhaald. Voor mensen die kh-arm eten is dit boek wel waardevol omdat vaak rijst, aardappelen, pasta’s boosdoeners zijn. ‘Gebaseerd op achterhaalde voedingstheorieën’… dewelke dan? Want het werkt wel. Voor iemand die de recepten weet te smaken uit dit boek is een score van 1,5 op 5 nogal vreemd.

  • Beste Anneke,

   Er wordt inderdaad fruit gebruikt in sommige recepten, maar er is meer. Er zijn een aantal redenen waarom je specifiek voor exotische recepten kunt kiezen.

   Ten eerste krijg je met deze recepten meer diversiteit binnen je dieet. Er zijn redelijk wat receptenboeken voor afvallen, maar de variëteit in receptuur is over het algemeen klein. Met deze exotische receptuur krijg je een veel leuker dieet door telkens wat nieuws te bieden. Met recepten die wat verder van je normale eetpatronen afliggen houd je je dieet immers spannend. Ten tweede kun je stellen dat er binnen de landen die in dit boek worden genoemd er nog een échte eetcultuur heerst. Dit combineert zich goed met zelf koken en een uitgebalanceerd dieet. De gemiddelde inwoner heeft een goed gewicht, en dat is veelal te danken aan de eigen eetcultuur. Tenslotte zijn de gerechten in dit receptenboek uiteraard ook nog eens erg lekker.

   Sanne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in