Extreme Slim Nutricode Review en Ervaringen

Extreme slim is een afslankmiddel dat je zou moeten helpen om snel resultaat te boeken bij het afvallen. Sterker nog, binnen 8 weken na het starten met het product zou je een zichtbaar effect moeten zien dat ook nog eens permanent is. Dit klinkt natuurlijk fantastisch en dat is ook de reden dat wij onderzoek gedaan hebben naar dit product. In deze Extreme Slim review lees je of dit een extreem slimme aankoop is of niet.

Wat is Extreme Slim?

Extreme Slim Nutricode Review en Ervaringen Extreme slim review bestellen

Extreme Slim is een afslankproduct dat zou moeten helpen om de inname van energie uit voeding te veranderen. Zo zit er ID-Alg™ in het supplement, even als de aminozuren L-tyrosine en L-carnitine. Een laatste ingrediënt is vitamine C.

Extreme Slim komt in een grote pot met daarin 150 gram van de poeder. Je voegt voor twee maaltijden 5 gram (je krijgt een maatschap meegeleverd) in een glas water en roert het geheel. Daarna drink je het drankje op. De drank heeft een citroensmaak en er zitten geen suikers in.

Je kunt Extreme Slim gebruiken in combinatie met het product OK!WaterOut. Dit is een middel dat je helpt om overtollig vocht uit het lichaam af te voeren. Het lijkt in die zin een beetje op een detoxsupplement dat dezelfde werking heeft. In deze review richten we ons alleen op de werking van Extreme Slim. Als het supplement OK!WaterOut werkt, dan heeft dit een eenmalig effect omdat je water afvoert.

Extreme Slim is een product van Nature’s Finest. Dit is een merk dat onderdeel is van het bedrijf Nutrisslim d.o.o. uit Slovenië. De productiehal staat ook in dit land. Er is wel een Nederlandse klantenservice die ook telefonisch te bereiken is.

Voor wie is Extreme Slim geschikt? Extreme Slim Nutricode Review en Ervaringen Extreme slim review ervaringen

Bij Extreme Slim geldt geen gerichte waarschuwing als het gaat om allergenen. Dit lijkt ook niet nodig, omdat geen van de plantenextracten een allergische reactie kan oproepen.

Wel raden wij aan om het product niet te gebruiken in een aantal situaties. Dit geldt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en voor kinderen.

Hoe effectief is Extreme Slim?

De belangrijkste vraag is natuurlijk hoe goed Nature’s Finest Extreme Slim werkt. Op basis van wetenschappelijk onderzoek komen we tot de volgende conclusie: je hoeft geen wonderen te verwachten van dit product.

ID-Alg™ is een stof die gewonnen wordt uit een soort zeewier. Het is specifiek ontwikkeld om gewichtsverlies te stimuleren. Effecten zijn bewezen, maar bij een hoge dosering (bron). Om tot een voor mensen vergelijkbare dosering te komen, zou iemand van 80 kilo circa 32 gram van deze stof moeten innemen.

L-carnitine en L-tyrosine zijn beide aminozuren, oftewel onderdelen van eiwitten. Er is onderzoek gedaan naar de werking van eerstgenoemde op overgewicht. Er is wel een effect op het gewicht, maar dit werd bereikt door hele hoge doseringen L-carnitine aan het voer van ratten toe te voegen (bron).

Extreme Slim Nutricode Review en Ervaringen Extreme slim review

Vitamine C helpt vooral om de negatieve effecten van overgewicht tegen te gaan (bron).

Wat kost Extreme Slim?

Een kuur met Extreme Slim van 30 dagen is verkrijgbaar €27,90, exclusief verzendkosten. Je krijgt dan ook OK!WaterOut meegeleverd.

Voordelen

Ook al heeft Extreme Slim wat weg van een fatburner, het is wel een product zonder cafeïne en dat is erg prettig voor sommigen.

Nadelen

Het lijkt niet mogelijk om losse producten te bestellen, je bestelt altijd een combinatie.

Conclusie

Van Extreme Slim hoef je geen wonderen te verwachten. De werkzame ingrediënten worden in een veel te lage dosering geleverd. Vitamine C heeft wel een positief effect op de gezondheid, maar dit ingrediënt is relatief eenvoudig uit normale voeding binnen te krijgen. Je kunt Extreme Slim dan ook beter links laten liggen, zeker als je het gebruik van het product niet gaat combineren met andere ingrepen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringVakantiekilo’s kwijt | Raak je vakantie of coronakilo’s kwijt
Eenvoudig AfvallenSoepdieet Recept (7 dagen)
extreme-slimVan Extreme Slim hoef je geen wonderen te verwachten. De werkzame ingrediënten worden in een veel te lage dosering geleverd. Vitamine C heeft wel een positief effect op de gezondheid, maar dit ingrediënt is relatief eenvoudig uit normale voeding binnen te krijgen. Je kunt Extreme Slim dan ook beter links laten liggen, zeker als je het gebruik van het product niet gaat combineren met andere ingrepen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in