Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Eyworks Obese Recepten op TV

Eyworks Obese Recepten op TV

Overgewicht is letterlijk een groeiend probleem. Dat moet Reinout Oerlemans ook gedacht hebben toen hij met het programma ‘Obese’ aan de slag ging. Op dit moment is Eyeworks op zoek naar mensen met extreem overgewicht voor het programma ‘Obese’ Meer over dit 6-delige TV programma.

Obese van Eyeworks

Obese is de grootste transformatie van obesitas patiënten op televisie tot nu toe. Leef mee met de afslankpoging van mensen met obesitas.

De strijd tegen obesitas wordt door Eyworks gedocumenteerd in zes afleveringen van een uur. Tijdens deze afleveringen worden mensen met obesitas gevolgd onder het motto ‘Het jaar dat ze hun leven terug krijgen’ Gedurende een 365 dagen durende ‘reis’ worden alle (schokkende) stappen in beeld gebracht.

obese 2018 aanmelden

Aanmelden Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op deze link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

Resultaten Obese 2013

In 2013 staat het programma Obese onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk.
De kandidaten van Obese 2013 zijn:

 • Ruben woog 221,8 kilo
 • Stanley woog 227 kilo
 • Amanda woog 138 kilo
 • Michel woog 222 kilo
 • Lilian woog 171 kilo
 • Tamara woog 163,5 kilo

Aanmelden Obese 2014 / 2015

WIl je deelnemen aan het volgende seizoen Obese? Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

De resultaten van Obese 2013 kun je vinden in dit artikel. Heb je een aflevering gemist? kijk dan alle afleveringen en fragmenten terug via obese uitzending gemist.

Obese Recepten

Als je overtollig vet wil verbranden is bewegen erg belangrijk, daarnaast is een juist voedingspatroon van groot belang. De kandidaten van ‘Obese’ tonen aan dat afvallen makkelijker en sneller gaat als je gebruik maakt van de juiste recepten. Om een indruk te krijgen van zorgvuldig samengestelde recepten kun je een gratis receptenboek aanvragen.

De Mannen en Vrouwen van Obese

De mannen die deelnemen aan het programma ‘Obese’ wegen allemaal ruim 200 kilo. De vrouwen rond de 140 kilo. Ze worden gevolgd in hun dagelijkse leven. Het aantrekken van een paar sokken blijkt een enorm karwei, traplopen onmogelijk, en spelen met de kinderen een droom. In elke aflevering worden de kandidaten zowel fysiek als mentaal begeleid met als doel de helft van hun lichaamsgewicht af te vallen.

Vier keer 90 dagen

Het programma wordt opgesplitst in vier keer 90 dagen, te beginnen met een week van uitgebreide laboratoriumtests. Vervolgens komen fitness en voeding onderwijs aan bod. Dit is de eerste stap naar een gezond leven. In de fasen die volgen worden de kandidaten voor het behalen van een goed resultaat beloond met faciliteiten die het afvallen eenvoudiger maken. De laatste fase bestaat uit de chirurgische verwijdering van overtollige huid of liposuctie. Het resultaat is een nieuw persoon.

Deelnemen aan Obese

Eyworks gaat het programma in tien landen produceren en is nog op zoek naar kandidaten. Of het programma ‘Obese’ ook in Nederland op de buis komt is nog niet bekend. We zijn benieuwd naar jouw mening over dit programma. Zou jij meewerken aan het programma ‘Obese’ ? Praat over dit onderwerp mee op ons forum of laat hier jouw reactie achter.

Aanmelden voor Obese

Eyeworks is op zoek naar Nederlandse en Vlaamse kandidaten. Meer informatie en aanmelden kan via dit artikel.

20 Reacties

 1. ik zoek een site , of informatie hoe de kandidaten hun gewicht doen zakken ; trainingprogramma’s en dieetplan

 2. Wil jullie een supercompliment geven.!!! Enige tijd geleden heb ik me aangemeld bij obese. Gemotiveerd geraakt door jullie progamma en de kandiaten!!! Na mijn aanmelding ben ik voor het eerst in mijn leven naar de sportschool gegaan 6dg per week en 1000cal voeding. Inmiddels zonder verdere hulp 42 kilo afgevallen, moet er nog 15. Dus aan jullie dankjewel voor de motivatie van OBESE!!!!

 3. Graag zou ik een programma willen hebben(tegen betaling) om dagelijks een leidraad te hebben waar ik me aan vast kan houden. Wat ik momenteel weeg dat weet ik niet omdat ik niet meer op de weegschaal sta. Ik wil heel graag afvallen en de trauma’s verwerken zodat ik weer in mezelf ga geloven. groet Yvonne
  p.s. Ben een zeer trouwe kijker en ben jaloers op de kandidaten want ik zou ook zo graag willen.

 4. Hoi Allemaal,
  ik ben ook een trouwe fan van obese. Het geeft mij stimulans. Zelf lust ik niet alles en ben ook zeker benieuwd wat er dan wel gegeten mag worden. Ze hoeven van mij niet alles bloot te geven, maar een beetje inzicht in wat mag zou handig zijn. Het wisselt ook zoveel bij wie je wat hoort/leest. Ik lust dus geen rauwkost en dat zie je vaak in allerlei boeken etc weer terug. Dus dat is voor mij niet te doen. En een vrouw waar ik nu bij loop zegt dat rauwkost ook helemaal niet goed voor mij zou zijn…. Ja, wat is wijsheid… Dus het ligt waarschijnlijk per persoon ook anders, maar een globaal dagschema zou leuk zijn om te zien! Iedereen SUCCES! Ps: langzaam eten is ook heel belangrijk!

 5. hoi, ik ben het met Sandra eens waarom de recepten niet openbaar zijn en de sport programma’s.
  Ik ben ook een trouwe Obese kijkster, zowel de Nederlands als de buitenlandse.
  Ook heb ik op het internet gesnuffeld om te kijken of de recepten vrij gegeven worden, heb tevens op de site van Radmilo gekeken, maar ook daar kom je niet ver.
  Ik zou toch graag de recepten en de eetschema’s willen hebben, waarom niet door de programma makers openbaar maken tegen een vergoeding?????? Ik denk dat echt interesse in is. gr Nyrina

 6. Ik heb ook een groot probleem, namelijk ik ben veel te dun. Alle programma en dieeten gaan over dikke mensen, maar wat moeten wij dunnen mensen dan\? Als daar eens een programma voor kwam, zou ik dolgelukkig zijn. Ik ben 1.68 lang en weeg 53 kilo.
  Ik schaam mij over hoe ik er uit zie, en weet niet hoe ik mij moet kleden want niks staat mooi.
  Ik ben ook erg ongelukkig met mijn lijf. Wat kan ik doen????????

 7. ik geef sandra helemaal gelijk maak alles openbaar geef complete dag menu aan en tijden hoe laat je iets mag of moet eten en moet je perse naar een sportschool of kun je ook een uurtje fietsen of een uurtje lopen per dag of moet het 2 uur zijn per dag je kunt ook thuis oefeningen doen met dumpels of zo of zonder dingen ik denk dat je 6keer per dag moet eten ik merk dat ik rond 18 00 het meeste trek heb ik ben 164 of zo ietss en ik heb een maagband ik heb 1keer bij laten spuiten ik ben heel bang voor naalden en injecties dus durf niet nog een keer ik was 120 kilo toen 116 maagband 100 toch te snel zwanger geworden nu weeg ik 1o8 me jongste is nu bijna 3 jaar ik kom nog niet onder de 1oo zou ik graag wel willen ik denk dat er 30 a40 kilo er af moet wat is redelijk 5 kilo per maand mag of moet ik 65 kilo wegen ik ben 40 jaar

 8. Ik vind het ook jammer dat er voor de kijkers inderdaad niet de mogelijkheid bestaat om de dagmenu’s te kunnen bekijken. Verder zou ik het ook prettig als er een trainingsschema of oefeningen worden gegeven. Dit zou allemaal op de site geplaatst kunnen worden. Dan je zelf er me aan de slag gaan.

  • Hier ben ik het helemaal mee eens! Je ziet de kandidaten alleen maar sporten, maar je ziet niet wat ze eten. Dat is inderdaad jammer. Het zeker ook goed zijn om een richtlijn te geven aan al die trouwe kijkers van het programma, die zelf helaas niet mee mogen of kunnen doen.

 9. Mijn man en ik kijken altijd na obese,
  Wat wij erg missen in het programma is dat er na ons idee tewijnig aandacht voor de kijkers is voor de voeding,wat er gemaakt wordt en advies in wat je beter wel en niet moet eten.
  Hoop dat er in de vervolg programma’s meer aandacht aan wordt besteed.

 10. Ben helemaal onder de indruk wat de kandidaten steeds weer voor elkaar krijgen. Duidelijk is dat sporten belangrijk is, dat zien we duidelijk op tv. Dat voeding ook belangrijk is komt ook regelmatig terug. Ik zou zo graag een keer een dagmenu willen zien. Wat eten zijn nu vooral? En wat vooral niet? Kan iemand mij aan een dagmenu helpen als voorbeeld?

 11. Hallo allemaal ik ben marietje (28) uit Rotterdam en ik ben doof. Ik wil zo graag afvallen maar lukt me niet als ik eet. Ik heb hulp nodig en heb een dochtertje bijna een jaar. Ik wil zo slank zoals vroeger….. Kan je me helpen? Ik wil meewerken en op tv zijn
  Mvg marietje

 12. In de uitzending van Obese met Natasja werd er voor de lunch een groentelasagna klaargemaakt. Graag zou ik het recept hiervan willen gebruiken.

 13. Hoi,

  Met groeiende bewondering en interesse heb ik gekeken naar het programma
  Obese van RTL. Als je nog niet hebt gekeken adviseer ik je nog even op de
  RTL-site te kijken, naar het resultaat van Angeli. Wat je ziet is ongelooflijk!

  Na een jaar van hard trainen en gezond eten is Angeli totaal veranderd. En niet
  alleen qua uiterlijk maar ook qua mindset. Ik denk dat dit ook voor jou inspirerend kan zijn:

  Het Inspirerende Voorbeeld Van Angeli

  Vaak hoor ik van mensen dat ze geen tijd hebben om te trainen of te koken
  omdat ze voor anderen moeten zorgen. Denk er nog eens over na. en kijk nog eens naar Angeli!

  Groetjes,
  Inge

 14. Ik wil ook heel graag t recept van de groente lasagna. Wat mij verder dwars zit is dat iemand als Wendy v Dijk (maatje 34) iemand komt steunen die maat 55 ofzo heeft (weet ik veel wat). Dat maakt het verschil alleen maar groter. Vind het een leuke meid verder maar niet voor obese.

 15. Gisteren werd er een groentelasagne gemaakt. Het leek mij gezond maar zeker ook heel lekker. Kan iemand mij het recept laten weten?

  • Hi Wilma,

   Inderdaad ik was ook al aan het googelen. Ik ben trouwens helemaal benieuwd hoe hun eetpatroon eruit ziet. Ik hoop dat dit bij de laatste uitzending aan bod komt. Af en toe vang ik tijdens de uitzending op “dat ze geen brood mogen eten” maar ik zie wel dat ze andere koolhydraten eten in de vorm van pasta, 1 kandidaat aan 1500 kcal. per dag zit, dat ze tomatensap mogen drinken e.d.

   Groet Barbabientje

 16. Wat jammer dat zelfs in een televisieprogramma over afslanken nog de fout wordt gemaakt om te praten over calorieën, waar kilocalorieën wordt bedoeld. Uiterst onprofessioneel.

  Groet,
  Barend

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987