Ezyslim Review en Ervaringen

Ezyslim is een middel waarmee je lokaal vet kunt verliezen. Hoe je dit doet? Door een spray aan te brengen op de plaats waar jij vet wilt verbranden. Of het echt werkt, lees je in dit artikel.

Wat is Ezyslim?

Ezyslim review
Ezyslim review

Ezyslim is een spray op basis van kruidenextracten die je op de huid kunt aanbrengen. Volgens de fabrikant verbrand je dan vet op deze plek. Eventueel kun je de spray na het spuiten met je handen over de huid verspreiden, zodat je het product op een groter oppervlak laat werken. Het is wel belangrijk dat je de spray niet gebruikt vlak voordat je gaat douchen of sporten. De spray krijgt dan niet genoeg tijd om in de huid te trekken.

Het is onduidelijk welke ingrediënten er precies in Ezyslim zitten. Dit is natuurlijk riskant, omdat het risico bestaat dat er allergenen in zitten of andere stoffen die ongezond zijn.

Als je op de website van Ezyslim kijkt, krijg je een retouradres in China te zien. Mogelijk is het product van Chinese makelij. Dit maakt het probleem dat je niet weet wat er inzit extra vervelend, omdat de regels in dit Aziatische land een stuk minder streng zijn dan in Nederland.

De afslankspray van Ezyslim moet overigens niet verward worden met het bijna gelijknamige concept van Easyslim. Verder is er een gelijknamige gezichtsband op de markt die moet helpen om vetvorming in het gezicht tegen te gaan.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Ezyslim geschikt?

Omdat we niet weten wat er in Ezyslim afslankspray zit, weten we ook niet welke mensen het product zonder problemen kunnen gebruiken.

Hoe effectief is Ezyslim?

Omdat we niet goed weten wat er in Ezyslim zit, focussen wij ons op de belangrijkste claim van het product. Is het mogelijk om lokaal vet te verbranden?

Er zijn slechts een paar studies die aantonen dat je plaatselijk vet kunt verbranden. Een daarvan is een studie uit 1995 die een heel beperkt effect aantoonde, specifiek bij de dijen (bron). In een andere studie werd een gepatenteerde formule gebruikt die getest werd in combinatie met een dieet (bron). In beide gevallen bleef het effect heel beperkt, tot hoogstens enkele tientallen grammen vet. De zalf die in deze studie werd gebruikt, bevatte niet alleen kruidenextracten en is dus per definitie niet hetzelfde als de samenstelling van Ezyslim.

Ook op andere manieren is het niet goed mogelijk om lokaal vet te verbranden. Als je buikspieroefeningen doet, verbrand je ook geen vet in de buikstreek (bron).

Ezyslim ervaringen
Ezyslim ervaringen

Wat kost Ezyslim?

Ezyslim kost €24.99. Je koopt dan 1 verpakking en je krijgt er drie gratis.

Voordelen

Een afslankspray is heel makkelijk in het gebruik. Het is niet moeilijk om het product te gebruiken.

Nadelen

Het product wordt rechtstreeks vanuit de leverancier aan jou verzonden. Deze leverancier zit in China en daarom is de levertijd behoorlijk lang. Het kan zo twee weken duren voor je het product in huis hebt.

Conclusie

We zijn niet vaak zo stellig, maar koop dit product alsjeblieft niet. Het is volslagen onduidelijk wat voor ingrediënten er in Ezyslim zitten. Omdat het middel geproduceerd is in China, kun je er ook niet op vertrouwen dat het product wel aan de wet voldoet. Het is niet gezegd dat het zo is, maar je neemt een risico dat er allergenen in de spray zitten of andere ingrediënten die op een of andere manier je gezondheid schaden.

Los daarvan is er heel weinig bewijs dat het überhaupt mogelijk is om plaatselijk vet te verbranden. Als dit al mogelijk is, is het resultaat heel beperkt. Helaas, als jij van het vet op je benen, billen of buik af wilt, dan heb je maar weinig mogelijkheden. Je moet dan ‘gewoon’ gaan afvallen.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelStylish Lady Review en Ervaringen
Volgend artikelDiabetes Type 2 Genezen
ezyslim-review-en-ervaringenWe zijn niet vaak zo stellig, maar koop dit product alsjeblieft niet. Het is volslagen onduidelijk wat voor ingrediënten er in Ezyslim zitten. Omdat het middel geproduceerd is in China, kun je er ook niet op vertrouwen dat het product wel aan de wet voldoet. Het is niet gezegd dat het zo is, maar je neemt een risico dat er allergenen in de spray zitten of andere ingrediënten die op een of andere manier je gezondheid schaden. Los daarvan is er heel weinig bewijs dat het überhaupt mogelijk is om plaatselijk vet te verbranden. Als dit al mogelijk is, is het resultaat heel beperkt. Helaas, als jij van het vet op je benen, billen of buik af wilt, dan heb je maar weinig mogelijkheden. Je moet dan 'gewoon' gaan afvallen. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in