Het F2 Dieet

Het F2-dieet staat voor een eenvoudige en gezonde manier van eten en afvallen. Door het F2-dieet te volgen verlies je, sneller dan met welk ander dieet, makkelijk overtollige kilo’s. Dat kan door een uitgekiende combinatie van voedingsstoffen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Het F2-dieet gaat uit van een gezonde vezelrijke voeding, met veel groenten, fruit en granen.

 • Overtollig vet verdwijnt als sneeuw voor de zon
 • Sneller afvallen dan met ieder ander dieet met dezelfde hoeveelheid calorieën
 • Gewicht verliezen zonder hongergevoel
 • Activering van de goede bacteriën voor een grotere weerstand
 • Snellere afvoer van gevaarlijke afvalstoffen uit het lichaam
 • Minder snel moe door vertraging van de suikerafgifte in het bloed
 • Optimale prestaties van lichaam en geest door de juiste ‘prestatie’-voeding

Het F2-dieet staat vol verrassend eenvoudig te bereiden recepten voor heerlijke gerechten en handige voorbeeldmenu’s met ingrediënten die overal in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Met uitgebreide vet- en calorieënteller.

Audrey Eyton is de auteur van meerdere succesvolle dieetboeken en stond aan de wieg van een van de eerste dieettijdschriften in Groot-Brittannië. Voor het F2-dieet baseerde ze zich op de laatste inzichten over gezonde en slanke voeding. Van het boek zijn in Groot-Brittannië inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Bestel dit boek bij bol·com

Het F2-dieet
Het F2-dieet
Audrey Eyton

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 224 Pagina’s | A.W. Bruna LeV.
ISBN10: 9022992675 | ISBN13: 9789022992678

Heb je ervaring met het F2 Dieet of heb je het boek gelezen? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

 1. Ca.2½ jaar geleden ben ik tegen coma in het ziekenhuis opgenomen na enorme vermoeidheid. Ik bleek hele hoge suiker te hebben van 35.5 Mol (geërfd). Ik heb 14 dagen in het Zh. gelegen en ging naar huis met spuiten insuline. Ik moest 4 x daags spuiten. Later kreeg ik eveneens uit voorzorg een medicijn voor hart- en bloedvaten en voor cholesterol. Dit was overigens goed in orde. Door de diabetes heb ik ook neuropathie overgehouden. Ook hiervoor heb ik een medicijn.
  Na drie maanden kon ik stoppen met de dag spuiten en na 6 mnd. ook de nachtspuit. Wel moest ik 3 x daags metformine slikken. Het bleek enorm moeilijk om mijn bloedwaardes tussen de 4-8 Mol te krijgen.
  Door toeval kom ik het boek F2 dieet tegen. Ik heb het boek niet gekocht om af te vallen, ik weeg 62 kg en ben 1.68 m. Maar dit dieet doet wonderen voor mij als diabetes patiënt. Ik zit nu op een permanente bloedwaarde van 5 Mol. Ik slik nu nog maar 2 metformine tabletten en denk zelf dat er misschien nog wel één af kan, want het te vaak een hypo.
  Ik wilde dit mooie nieuws echt kwijt, want wie weet kan dit ook andere diabetes patiënten helpen.
  Met vriendelijke groet,

 2. Ben twee jaar geleden met het F2 dieet 15 kg afgevallen en op gewicht gebleven. Begin dit jaar door medicijnen zo’n 5 kg aangekomen en de afgelopen maanden door te stoppen met roken nog eens 6 kg aangekomen. Hoe nu verder? Weer opnieuw starten? Zijn er nieuwe (leuke, andere) recepten?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in