Home Dieet en Afvallen Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Fast burn Extreme Review en Ervaringen

124
Fast burn Extreme Review en Ervaringen
Fast burn Extreme review

Fast Burn Extreme is een middel dat aangeschreven wordt als een natuurlijk vetreductiemiddel. Dankzij de werking met acht verschillende ingrediënten versnelt het product de stofwisseling en vertraagt het de vetopslag. Of dit echt werkt, lees je in deze review?

Wat is Fast Burn Extreme?

Fast Burn Extreme is een fat burner met acht verschillende ingrediënten. Volgens de fabrikant is het middel vrij van doping en daardoor ook geschikt voor sporters.

Zoals bij de meeste fat burners is cafeïne een belangrijk ingrediënt. Verder vind je vijf plantenextracten, vitamine B6 en chroom in de capsules.

Je kunt deze fat burners nemen voor een workout, of als je geen workout doet, voor de maaltijd. De precieze dosering is afhankelijk van je gewicht, maar loopt uiteen van 2-4 capsules per dag. Aangezien er 60 capsules in een verpakking zitten, kun je dus tussen de 15 en de 30 dagen doen met een verpakking.

Fast burn Extreme review
Fast burn Extreme review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Fast Burn Extreme geschikt?

Fast Burn Extreme bevat twee ingrediënten die invloed hebben op de bloeddruk. Dit zijn cafeïne en het extract van de bittersinaasappel. Hier zit synefrine in, een stof die de bloeddruk verhoogt. De combinatie van deze twee stoffen kan gevaarlijk zijn (bron). Houd je absoluut aan de voorgeschreven dosering. Ben jij bekend met hart- en vaatziekten, overleg dan absoluut eerst met je arts voordat je het middel gebruikt.

Verder is Fast Burn Extreme niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of voor kinderen.

Hoe effectief is Fast Burn Extreme?

We bekijken een aantal ingrediënten in Fast Burn Extreme om de effectiviteit van het middel te kunnen beoordelen.

Indiase brandnetel: Deze plant kom je ook wel eens tegen onder de naam coleus forshkoli. De werkzame stof voorkomt de opslag van vet (bron).

Bittersinaasappel (synefrine): Helpt bij het afvallen door de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Garcinia cambogia: Geeft mogelijk een verzadigd gevoel en helpt zo bij het afvallen (bron).

Peperextract: Stimuleert de verbranding van vet een beetje (bron).

Groene thee en cafeïne: Hoe effectief deze zijn, is in grote mate afhankelijk van je gewenning aan cafeïne. Het effect neemt doordat je gewend raakt aan de cafeïne over tijd ook af.

Van vitamine B6 en chroom zijn geen noemenswaarde effecten op het afvallen bekend (bron).

Kortom, de meeste ingrediënten van Fast Burn Extreme zijn wel effectief. Het middel versnelt vooral de vetverbranding als je aan het afvallen bent. Als je niet gewend bent om dagelijks cafeïne te gebruiken, dan kan het middel je een serieuze boost geven.

Wat kost Fast Burn Extreme?

Een verpakking Fast Burn Extreme kost €49 + €6 verzendkosten. Als je zes verpakkingen koopt, betaal je slechts €24.50 per verpakking. Er komen dan nog wel steeds verzendkosten overeen. Hoeveel je per maand kwijt bent, hangt sterk af van je aanbevolen dosering.

Voordelen

Fast Burn Extreme bevat een combinatie van effectieve ingrediënten, maar is zoals gezegd niet geschikt voor iedereen.

Nadelen

Een hoge bloeddruk is vooral schadelijk als het op de langere termijn voorkomt. Het is daarom aan te raden om Fast Burn Extreme niet te lang te gebruiken om de negatieve gevolgen op je gezondheid zo klein mogelijk te houden.

Conclusie

Fast Burn Extreme is effectief, maar het is zeker niet geschikt voor iedereen. Er zitten twee ingrediënten in die je bloeddruk verhogen en dit is een risico, zeker als je bekend bent met hart- en vaatziekten. Ook als je wel gezond bent, kun je het middel beter niet al te lang achter elkaar gebruiken.

Fast Burn Extreme ondersteunt je wel bij het verliezen van gewicht. Het is prima geschikt als je de omschakeling wilt maken naar een andere, gezondere leefstijl. Na een tijdje kun je dan beter stoppen met het gebruik van dit middel.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

Vorig artikel Keto Viante Review en Ervaringen
Volgend artikel K-Drops Keto Drops Review en Ervaringen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

124 REACTIES

 1. Sinds mijn 30ste blijven de kilo’s er maar bij komen. Alles al geprobeerd, niets helpt. Zou al blij zijn als ik er eens 5 tot 10 kg af krijg.

 2. Dit middel klinkt aanlokkelijk, maar ik heb zo mijn bedenkingen. Ik ben niet te beroerd om het te proberen, ik ben nu ruim 20 kg te zwaar en probeer al een jaar af te vallen, sport weer regelmatig maar zie geen progressie. Ik hoop dat ik in aanmerking kan komen.

 3. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Heb zelfs 2 x geprobeerd een operatie te krijgen maar omdat mijn bmi 36.5 is en ik verder gezond ben en niet rijk ben word ik niet geholpen. Kortom zoek het maar uit hoe ongelukkig je ook bent. Dus ik wil dit graag proberen.

 4. Ik wil het graag proberen. Beweeg al goed, let op mijn voeding maar nog niet het gewenste resultaat. Hoop daar dit eraan bijdraagt om wat kilo’s af te vallen. Zou het dus heel graag willen proberen.

  Mvg
  Bianca

 5. Ik probeer al sinds me 2de zwangerschap af te vallen. Ik zou dit product graag willen gebruiken om die 10 kilo’s kwijt te raken.

 6. Hoi ik ben sebastiaan ik ben 32 ik weeg 153 ik wil graag afvallen ik doe aan fitness en ik doe zwemmen ik werk 36 uur per week ik ben nog steeds single en ik zou daar graag verandering in willen brengen

 7. Ik ben de laatste tijd ineens 6 kilo aangekomen. Ik ben alweer een ruime tijd bezig met bewuster eten e.d., maar het helpt niks. Ik zou heel graga het proefpakket willen proberen!

 8. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product, ik heb in het verleden andere fatburners gebruikt die echt goed werkte, helaas kan ik dat merk nergens meer vinden. Ook bij mij moeten er ongeveer 13 Corona kilo’s af en sinds ik gestopt ben met medicatie en met roken lijkt dit me maar niet te lukken. Ik hoop dat ik in aanmerking kom als test panel lid:)

 9. Ben wel benieuwd of dit echt gaat werken. Ben wel verschillende producten om af te vallen geprobeerd, maar veel verschil merk ik niet. Er moet bij mij nog een kleine 10 kilo af voor een gezond gewicht. Ik fiets elke dag 30 minuten naar mijn werk en eet gezond, maar heb een zittend beroep en helaas zijn de kilootjes er langzaam aan gekomen.

 10. Ik ben begonnen met sporten om de kilo’s kwijt te raken.
  Ik weeg nu nl 119/120 kg.
  Ik moet nu mijn voeding aanpassen en daar zouden deze tabletten een mooie ondersteuning bij zijn.

 11. Ik ben tijdens mijn zwangerschap aardig aangekomen en wil dolgraag 20kg afvallen. Helaas is mij dit nog niet gelukt, hopelijk lukt het met Fast burn extreme wel..!!

 12. Ik zou het graag proberen ik heb in korte tijd veel overgewicht gekregen en hoop dat me dit een duwtje in de rug geeft

 13. Sind mijn twee zwangerschappen heb ik niet meer mij streefgewicht bereikt. Ik wil deze pillen uitproberen en m’n droom laten uitkomen. Ik wil graag 5kilo afvallen.

 14. Door medicatie ben ik 16 kilo aangekomen. Inmiddels met de medicatie gestopt maar afvallen lukt mij niet goed. Graag met behulp van Fast burn extreme gaat mij dit wel lukken????????

 15. Hoi daar,
  Ik ben heel benieuwd naar dit product heb er veel over gelezen en vraag me af of het werkt. Door cornoa aangekomen wegens sluiten van de sport scholen.
  Binnenkort een bruiloft, het zou wel leuk zijn dat als het feest doorgaat ik in een mooi jurkje pas. Tevens ben ik benieuwd of het verhaal “50 testpersonen” waar is want ik zou hier graag aandeel nemen.
  Ik heb in het verleden al eens mee gedaan aan testproducten evalueren, ik ben heel nieuwsgierig.

 16. Ik probeer al jaren af te vallen. Ik wil er zo’n 10 kilo vanaf hebben. Verschillende pillen al geprobeerd maar niks help. Ik werk 4 dagen in de week en heb kinderen. Dus hou ook niet veel tijd over om extra te gaan sporten. Graag zou ik deze pillen wel eens willen proberen om te kijken of het dan wel lukt met afvallen.

 17. Ik wil het graag uitproberen ben door Corona 15 kilo aangekomen en ga volgende week als sportscholen open mogen weer volle gas sporten en zou graag willen proberen of dit effect heeft icm deze capsules

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here