Home Dieet en Afvallen Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Fast Burn Extreme is een middel dat aangeschreven wordt als een natuurlijk vetreductiemiddel. Dankzij de werking met acht verschillende ingrediënten versnelt het product de stofwisseling en vertraagt het de vetopslag. Of dit echt werkt, lees je in deze review?

Wat is Fast Burn Extreme?

Fast Burn Extreme is een fat burner met acht verschillende ingrediënten. Volgens de fabrikant is het middel vrij van doping en daardoor ook geschikt voor sporters.

Zoals bij de meeste fat burners is cafeïne een belangrijk ingrediënt. Verder vind je vijf plantenextracten, vitamine B6 en chroom in de capsules.

Je kunt deze fat burners nemen voor een workout, of als je geen workout doet, voor de maaltijd. De precieze dosering is afhankelijk van je gewicht, maar loopt uiteen van 2-4 capsules per dag. Aangezien er 60 capsules in een verpakking zitten, kun je dus tussen de 15 en de 30 dagen doen met een verpakking.

Fast burn Extreme review
Fast burn Extreme review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Fast Burn Extreme geschikt?

Fast Burn Extreme bevat twee ingrediënten die invloed hebben op de bloeddruk. Dit zijn cafeïne en het extract van de bittersinaasappel. Hier zit synefrine in, een stof die de bloeddruk verhoogt. De combinatie van deze twee stoffen kan gevaarlijk zijn (bron). Houd je absoluut aan de voorgeschreven dosering. Ben jij bekend met hart- en vaatziekten, overleg dan absoluut eerst met je arts voordat je het middel gebruikt.

Verder is Fast Burn Extreme niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of voor kinderen.

Hoe effectief is Fast Burn Extreme?

We bekijken een aantal ingrediënten in Fast Burn Extreme om de effectiviteit van het middel te kunnen beoordelen.

Indiase brandnetel: Deze plant kom je ook wel eens tegen onder de naam coleus forshkoli. De werkzame stof voorkomt de opslag van vet (bron).

Bittersinaasappel (synefrine): Helpt bij het afvallen door de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Garcinia cambogia: Geeft mogelijk een verzadigd gevoel en helpt zo bij het afvallen (bron).

Peperextract: Stimuleert de verbranding van vet een beetje (bron).

Groene thee en cafeïne: Hoe effectief deze zijn, is in grote mate afhankelijk van je gewenning aan cafeïne. Het effect neemt doordat je gewend raakt aan de cafeïne over tijd ook af.

Van vitamine B6 en chroom zijn geen noemenswaarde effecten op het afvallen bekend (bron).

Kortom, de meeste ingrediënten van Fast Burn Extreme zijn wel effectief. Het middel versnelt vooral de vetverbranding als je aan het afvallen bent. Als je niet gewend bent om dagelijks cafeïne te gebruiken, dan kan het middel je een serieuze boost geven.

Wat kost Fast Burn Extreme?

Een verpakking Fast Burn Extreme kost €49 + €6 verzendkosten. Als je zes verpakkingen koopt, betaal je slechts €24.50 per verpakking. Er komen dan nog wel steeds verzendkosten overeen. Hoeveel je per maand kwijt bent, hangt sterk af van je aanbevolen dosering.

Voordelen

Fast Burn Extreme bevat een combinatie van effectieve ingrediënten, maar is zoals gezegd niet geschikt voor iedereen.

Nadelen

Een hoge bloeddruk is vooral schadelijk als het op de langere termijn voorkomt. Het is daarom aan te raden om Fast Burn Extreme niet te lang te gebruiken om de negatieve gevolgen op je gezondheid zo klein mogelijk te houden.

Conclusie

Fast Burn Extreme is effectief, maar het is zeker niet geschikt voor iedereen. Er zitten twee ingrediënten in die je bloeddruk verhogen en dit is een risico, zeker als je bekend bent met hart- en vaatziekten. Ook als je wel gezond bent, kun je het middel beter niet al te lang achter elkaar gebruiken.

Fast Burn Extreme ondersteunt je wel bij het verliezen van gewicht. Het is prima geschikt als je de omschakeling wilt maken naar een andere, gezondere leefstijl. Na een tijdje kun je dan beter stoppen met het gebruik van dit middel.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleKeto Viante Review en Ervaringen
Next articleK-Drops Keto Drops Review en Ervaringen
fast-burn-extreme-review-en-ervaringenFast Burn Extreme is effectief, maar het is zeker niet geschikt voor iedereen. Er zitten twee ingrediënten in die je bloeddruk verhogen en dit is een risico, zeker als je bekend bent met hart- en vaatziekten. Ook als je wel gezond bent, kun je het middel beter niet al te lang achter elkaar gebruiken. Fast Burn Extreme ondersteunt je wel bij het verliezen van gewicht. Het is prima geschikt als je de omschakeling wilt maken naar een andere, gezondere leefstijl. Na een tijdje kun je dan beter stoppen met het gebruik van dit middel. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

240 Reacties

 1. Door mijn depressie en de medicatie die ik inneem hiervoor ben ik 18 kilo´s bijgekomen. Mijn artsen zeiden dat het erbij hoorde en er niks aan te doen was. Ik kwal nog eens 1.4 kilo bij. Van 62 kg ging ik naar 81,4 kg. Dat was de druppel voor mij om op zoek te gaan naar een supplement. Gezien er geen ervaring mee had vertelde ik mijn probleem rond. Tot dat een vriendin van mijn zus zei dat ze op 1 jaar tijd 30 kilo´s is afgevallen. Van 90kg naar 60kg. Zij had eerder alle andere supplementen gebruikt. Geeneen had ze resultaat. Met Fast Burn Extreem duidelijk wel en erbovenop heeft ze geen hangende huid daarentegen een strakke huid en voldoende energie om te bewegen welke ook een reden was dat ik bijgekomen ben omwille van dat ik geen energie had om te bewegen. Ik heb dan ook 1 potje gekocht goed voor 1 maand. Ik ben 4 kilo´s kwijt geraakt. Ik ben van die 8 vzn 80kg af. Maar wil graag mijn kuur verderzetten om mijn droomgewicht van 62 kg te bereiken door mijn kuur met Fast Burn Extreme verder te zetten.

 2. Hoi

  zou het super graag willen proberen
  ben zelf al 10 kilo afgevallen maar nu sta ik volledig stil ? Moet nog 10 kilo af ik ben al een tijd opzoek naar een hulpmiddel voor de laatste 10 kilo eraf te krijgen !
  Het zoi echt super zijn als ik test persoon zou kunnen worden !!
  mijn buget is niet zo groot dus is het voor mijn moeilijk om het zo even aan te schaffen .
  Ben echt ben benieuwd of dit mijn zou kunnen helpen .

 3. Hoi

  Ik zou het super graag willen proberen
  ben zelf al 10 kilo afgevallen maar nu sta ik volledig stil ? Moet nog 10 kilo af ik ben al een tijd opzoek naar een hulpmiddel voor de laatste 10 kilo eraf te krijgen !

  Ik heb helaas niet zo een groot buget om dit even aan te schaffen daarom zou dit echt super zijn als ik als test persoon mee kan doen

  groetjes Nicole

 4. Na mijn zwangerschap ben ik al een tijdje mijzelf aan het martelen met bootcamp, 21 days Challenger en al dat soort dingen maar het buikje en de grote borsten blijven. Voordat ik een borstverkleining laat doen moeten er kilo’s af want misschien is het dan helemaal niet nodig. Al staan ze te springen om te snijden. Persoonlijk denk ik als er minder opgeslagen word en kilo’s weggaan dat de omvang van de borsten ook kleiner word. Zou toch super zijn als vrouwen met dit middel na hun zwangerschap het buikje kwijt raken. Ik kreeg vorig week de vraag van een 9 jarig of ik zwanger was.

 5. Ik was op zoek naar echte ervaringen. Maar omdat het een relatief nieuw product is kom je die nog niet tegen. En wat is.nu de beste manier om te ervaren
  Het zelf testen

 6. Ik zou het product ook graag willen testen.
  Wil graag nog 5 tot 7 kilo kwijt en het wil niet. Zou graag willen ondervinden of dit je helpt om de laatste kilo’s kwijt te raken.

 7. De afgelopen jaren ben ik erg veel kilo’s aangekomen door stress. Momenteel ben ik erg op mijn voeding aan het letten, en beweeg meer. Om werkelijk het afvallen te stimuleren zou ik deze supplementen graag uitproberen. Ook om mijn ervaring met anderen te delen!

 8. Graag zou ik dit willen proberen.
  Er moeten een paar kilo’s af en wil
  Kijken of dit product daartoe bijdraagt.

 9. Ik zou graag dit product willen testen. Na twee zwangerschappen is het afvallen op bepaalde plekken extra lastig geworden.

 10. Ik heb al veel geprobeerd wat er zoal op de markt te koop is om af te vallen de afgelopen 30 jaar… er was maar 1 product maar dat is uit de handel genomen en maar goed ook. De bij werkingen nam ik voor lief omdat ik het eeuwige honger gevoel kwijt was. Echter zat er een stof in die verboden was. Ik weet de naam niet meer maar iets met stackers wat gewoon te koop was. Heel veel producten volgden… de laatste die ik heb geprobeerd was Sulami maar ook dat beloofde veel maar weinig resultaat. Er bestaan geen wonder en tovermiddelen nee. Maar ik let heel erg op wat ik eet en zit er nu aan te denken om weightwachers te volgen omdat het met een punten systeem werkt en je dan ook een keer bij wijze van friet mag eten. Ik hou niet van zoetigheid gelukkig .. als ik geen honger zou hebben dan zou ik niet hoeven eten. Ik doe het niet enkel om slank te worden maat heb enorm last van mijn gewrichten door over gewicht. Ik hoop dat dit product dan ook doet wat het beloofd en nog meer hoop ik dat ik het mag uitproberen want opgeven is geen optie. Ik heb de revues gelezen en het is zeker de moeite waard om het te proberen … hoop dat ik de juiste kandidate ben.

 11. Ik ben 58 lijn mijn hele leven al maar zelfs met 500 kcl verlies ik bijna geen gewicht meer. Ik hoop dat dit helpt en proef persoon kan zijn

 12. Ik wil wel graag testpersoon zijn. Ik heb veel overgewicht en om mijn grootste wens te laten vervullen moet ik minimaal 10 kilo afvallen.

 13. Ik zou hier heel blij van worden als ik dit zou mogen testen en hopelijk met een goed resultaat mijn gastric bypass brengt niet wat hij zou moeten doen.
  Groetjes Marcel

 14. Sinds de overlijden van me moeder ben ik door stress kilo’s bijgekomen. Ik wil nu mijn leefstijl veranderen samen met dieet wil ik proberen om als ondersteuning af te vallen. Binnenkort ga ik verloven en wil in een mooie jurk inpassen. Mijn doel is 50 kilo afvallen.

 15. ik zou graag dit product willen testen, omdat ik nog niet dit soort producten geprobeerd hebt en heel benieuwd ben naar de resultaten

 16. Ik wil dit graag testen de afgelopen 2 jaar geleidelijk 10 kilo aangekomen. En die wil ik er weer graag af. Maar merk dat dit bij 40+ niet meer zo makkelijk gaat.

 17. Ik (46) zou dit product graag willen testen. Gestopt met roken en met de feestdagen flink gegeten maakt dat ik een stuk zwaarder ben geworden. En ben ontzettend benieuwd of de pillen werken mede omdat ik ook vaak denk, geldklopperij/onzin werkt niet.

 18. Hoi,

  Ik zou dit product graag willen testen.

  Ik ben moeder van 3 kinderen en inmiddels de 40 gepasseerd. Mede door her vele thuis zijn (corona) ben ik veel gaan snaaien. Inmiddels al een poos aan het proberen deze kilo’s er af te krijgen en al heel wat middeltjes en Shakes geprobeerd. Helaas zonder of weinig resultaat. Alleen mijn portemonnee word er slanker van. Ben nu opzoek naar een middel wat echt helpt en me bewust dat het niet helemaal vanzelf gaat. Zou het dus graag proberen en als het echt werkt alsnog kopen. 15 kilo zou mijn streven zijn maar met 10 kg er af zou ik al heel blij zijn.

 19. Zou dit product graag willen testen omdat ‘normaal’ diëten niet meer lukt. Ik ben 40 jaar en merk dat het steeds moeilijker is om af te vallen.

 20. Ben een moeder 4 kinderen en al jaren bezig om de baby’s kilo’s eraf te doen. Ik let meestal op wat ik eet.
  Heb al veel verschillende soorten pillen en zelf shakes geprobeerd maar niks. Ik begin op een leeftijd te komen dat het moeilijker wordt. Ben al jaren niet tevreden. Beetje depressief zelf als ik al die mooie vrouwen zie. Zou graag test persoon zijn

 21. Ondanks dat ik let op mijn eten; eet geen rijst, aardappelen, brood en pasta’s.
  Wel vlees (alleen rundvlees) en groenten. Mijn taille blijft hetzelfde aantal centimeters aangeven dus geen verlies van buikvet.
  Vandaar dat ik heel benieuwd ben of Fastburn extreme of active in mijn geval wel helpt.

 22. Ik zou graag een 10 kg kwijt willen, ik fiets naar werk en wandel een paar keer per week, het probleem is bij stress grijp ik naar koekjes enz.. Ik zou dit heel graag willen testen.

 23. Ik zou ook dolgraag testpersoon willen zijn/worden. Ben in de Coronatijd dik 8 kilo aangekomen en aangezien ik niet gevaccineerd ben krijg ik ook geen QR code om te kunnen gaan sporten ???

 24. Ik heb al zoveel geprobeerd met de bekende belofte dat het middel echt werkt en dan helaas weer een tegenvaller. Ik wil zo graag kilo’s kwijt . De reviews die ik lees zijn hoopgevend, zou dit het dan zijn??

 25. Na het krijgen van mijn 3de kind (die ondertussen alweer bijna 5 jaar is) kom ik niet meer op of rond mijn oude gewicht. Zou graag dit product proberen en een goede review willen achterlaten voor de toekomstige gebruikers.

 26. Ik hou het erg simpel, ik heb astma en bronchitis ik moet 5 kilo minimaal afvallen voor mijn vervolg onderzoek, ik heb namelijk met chroom6 gewerkt en mijn longen werken niet zo goed meer vandaar wil ik heel graag dit product uit proberen. Met vriendelijke groet Jan

 27. Ik sport 3 keer per week, bootcamp, bodypump en krachttraining. Toch wil mijn buik niet krimpen.
  Ik heb een aantal producten geprobeerd, maar zonder resultaat. Ik zou heel blij zijn als ik als testpersoon voor Fat Burn Active zou kunnen deelnemen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in