Home Dieet en Afvallen Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Fast Burn Extreme is een middel dat aangeschreven wordt als een natuurlijk vetreductiemiddel. Dankzij de werking met acht verschillende ingrediënten versnelt het product de stofwisseling en vertraagt het de vetopslag. Of dit echt werkt, lees je in deze review?

Wat is Fast Burn Extreme?

Fast Burn Extreme is een fat burner met acht verschillende ingrediënten. Volgens de fabrikant is het middel vrij van doping en daardoor ook geschikt voor sporters.

Zoals bij de meeste fat burners is cafeïne een belangrijk ingrediënt. Verder vind je vijf plantenextracten, vitamine B6 en chroom in de capsules.

Je kunt deze fat burners nemen voor een workout, of als je geen workout doet, voor de maaltijd. De precieze dosering is afhankelijk van je gewicht, maar loopt uiteen van 2-4 capsules per dag. Aangezien er 60 capsules in een verpakking zitten, kun je dus tussen de 15 en de 30 dagen doen met een verpakking.

Fast burn Extreme review
Fast burn Extreme review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Fast Burn Extreme geschikt?

Fast Burn Extreme bevat twee ingrediënten die invloed hebben op de bloeddruk. Dit zijn cafeïne en het extract van de bittersinaasappel. Hier zit synefrine in, een stof die de bloeddruk verhoogt. De combinatie van deze twee stoffen kan gevaarlijk zijn (bron). Houd je absoluut aan de voorgeschreven dosering. Ben jij bekend met hart- en vaatziekten, overleg dan absoluut eerst met je arts voordat je het middel gebruikt.

Verder is Fast Burn Extreme niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of voor kinderen.

Hoe effectief is Fast Burn Extreme?

We bekijken een aantal ingrediënten in Fast Burn Extreme om de effectiviteit van het middel te kunnen beoordelen.

Indiase brandnetel: Deze plant kom je ook wel eens tegen onder de naam coleus forshkoli. De werkzame stof voorkomt de opslag van vet (bron).

Bittersinaasappel (synefrine): Helpt bij het afvallen door de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Garcinia cambogia: Geeft mogelijk een verzadigd gevoel en helpt zo bij het afvallen (bron).

Peperextract: Stimuleert de verbranding van vet een beetje (bron).

Groene thee en cafeïne: Hoe effectief deze zijn, is in grote mate afhankelijk van je gewenning aan cafeïne. Het effect neemt doordat je gewend raakt aan de cafeïne over tijd ook af.

Van vitamine B6 en chroom zijn geen noemenswaarde effecten op het afvallen bekend (bron).

Kortom, de meeste ingrediënten van Fast Burn Extreme zijn wel effectief. Het middel versnelt vooral de vetverbranding als je aan het afvallen bent. Als je niet gewend bent om dagelijks cafeïne te gebruiken, dan kan het middel je een serieuze boost geven.

Wat kost Fast Burn Extreme?

Een verpakking Fast Burn Extreme kost €49 + €6 verzendkosten. Als je zes verpakkingen koopt, betaal je slechts €24.50 per verpakking. Er komen dan nog wel steeds verzendkosten overeen. Hoeveel je per maand kwijt bent, hangt sterk af van je aanbevolen dosering.

Voordelen

Fast Burn Extreme bevat een combinatie van effectieve ingrediënten, maar is zoals gezegd niet geschikt voor iedereen.

Nadelen

Een hoge bloeddruk is vooral schadelijk als het op de langere termijn voorkomt. Het is daarom aan te raden om Fast Burn Extreme niet te lang te gebruiken om de negatieve gevolgen op je gezondheid zo klein mogelijk te houden.

Conclusie

Fast Burn Extreme is effectief, maar het is zeker niet geschikt voor iedereen. Er zitten twee ingrediënten in die je bloeddruk verhogen en dit is een risico, zeker als je bekend bent met hart- en vaatziekten. Ook als je wel gezond bent, kun je het middel beter niet al te lang achter elkaar gebruiken.

Fast Burn Extreme ondersteunt je wel bij het verliezen van gewicht. Het is prima geschikt als je de omschakeling wilt maken naar een andere, gezondere leefstijl. Na een tijdje kun je dan beter stoppen met het gebruik van dit middel.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleKeto Viante Review en Ervaringen
Next articleK-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

153 Reacties

 1. Beste,

  Na het letterlijk (mentaal) overwinnen van een achillespees blessure kan ik langzaam aan weer hardlopen.

  Letterlijk langzaam aan, want na jaren niet tot nauwelijks hebben te kunnen hardlopen kan het nu na lange rust eindelijk weer, wel met veel te veel extra kilo’s.

  Deze zou ik er graag m.b.v. dit middel af krijgen.

  M.v.g.

  J.K.

 2. Ik geloof niet in wonder middeltjes en pilletjes.
  Waar ik wel in geloof, is gezond verstand, bewegen, en eet patroon aanpassen.
  Ik man van 43, heb inmiddels een klein buikje en is er lastig af te krijgen.
  Ondanks het 3x in de week sporten, en 2x in de week voetbal training te geven.

  Graag zou ik dat buikje er af willen, in wil best dit proberen, ondanks ik er wel sceptisch tegen over sta.

 3. Ik heb mijn hele leven al zware overgewicht. Heb verschillende diëten geprobeerd maar dat was maar tijdelijk gelukt. Bij mijn eerste zwangerschap was ik zo ziek geworden dat ik zelfs 144+ kg woog.
  Nu heb ik een eet schema gevonden die ik redelijk goed kan volgen maar met mijn 155cm op 108kilo begin ik best veel last van mijn gewrichten te krijgen. Sneller afvallen zou de pijn en verdere schade kunnen verminderen. Ik zou deze pillen heel graag willen testen om te zien of het de gewenste werking heeft.

 4. Ik zou graag ervaren of dit werkelijk effect heeft. Door overgang valt het niet mee gewicht te verliezen. Het frustreert en ik kom alleen maar aan. Altijd heel veel gesport en bereik eea het liefst op een natuurlijke manier. Ik vind het dan ook best spannend om het via deze weg te proberen. Ik hoop op een positieve ervaring!!

 5. Hoi ik geloof in het goede van de pillen maar ben wel sceptisch, omdat ik het vreemd vind dat je met pillen kan afvallen. Ik wil er 12 kg afvallen van 97 kg naar 85 en ben 54 jaar. Een man en wil bewijzen dat ze als ze echt werken een oprechte mening te geven. Dus ik wil wel met de test meedoen.

  Gr Alex

 6. Ik ben 115 kg en moet afvallen. Ik zwem drie x per week een uur, jog op de loopband een half uur per dag. Heb een eetschema van 1500 calorieën p/d.
  Ik heb net twee potjes besteld, maar ik moet 4 pillen per dag nemen. Ik zou graag testpersoon worden.

 7. Al zolang bezig met afvallen. Nu door te stoppen met roken, gebruik van medicijnen en voorstadium van de overgang weer flink aangekomen. Word er zo moedeloos van. Volgende maand groot feest van mijn dochter die 18 word, wil zo graag een kilo of 10 kwijt 😔

 8. Ik ben niet veel te dik maar zou toch heel graag me zwangerschaps kilo’s er af willen hebben en weer even strakker in mijn vel. Ik geloof niet echt in wonder pillen, maar wie weet door dit te testen kan het zelfs mij verbazen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in