Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Fast Burn Extreme is een middel dat aangeschreven wordt als een natuurlijk vetreductiemiddel. Dankzij de werking met acht verschillende ingrediënten versnelt het product de stofwisseling en vertraagt het de vetopslag. Of dit echt werkt, lees je in deze review?

Wat is Fast Burn Extreme?

Fast Burn Extreme is een fat burner met acht verschillende ingrediënten. Volgens de fabrikant is het middel vrij van doping en daardoor ook geschikt voor sporters.

Zoals bij de meeste fat burners is cafeïne een belangrijk ingrediënt. Verder vind je vijf plantenextracten, vitamine B6 en chroom in de capsules.

Je kunt deze fat burners nemen voor een workout, of als je geen workout doet, voor de maaltijd. De precieze dosering is afhankelijk van je gewicht, maar loopt uiteen van 2-4 capsules per dag. Aangezien er 60 capsules in een verpakking zitten, kun je dus tussen de 15 en de 30 dagen doen met een verpakking.

Fast burn Extreme review
Fast burn Extreme review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Fast Burn Extreme geschikt?

Fast Burn Extreme bevat twee ingrediënten die invloed hebben op de bloeddruk. Dit zijn cafeïne en het extract van de bittersinaasappel. Hier zit synefrine in, een stof die de bloeddruk verhoogt. De combinatie van deze twee stoffen kan gevaarlijk zijn (bron). Houd je absoluut aan de voorgeschreven dosering. Ben jij bekend met hart- en vaatziekten, overleg dan absoluut eerst met je arts voordat je het middel gebruikt.

Verder is Fast Burn Extreme niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of voor kinderen.

Hoe effectief is Fast Burn Extreme?

We bekijken een aantal ingrediënten in Fast Burn Extreme om de effectiviteit van het middel te kunnen beoordelen.

Indiase brandnetel: Deze plant kom je ook wel eens tegen onder de naam coleus forshkoli. De werkzame stof voorkomt de opslag van vet (bron).

Bittersinaasappel (synefrine): Helpt bij het afvallen door de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Garcinia cambogia: Geeft mogelijk een verzadigd gevoel en helpt zo bij het afvallen (bron).

Peperextract: Stimuleert de verbranding van vet een beetje (bron).

Groene thee en cafeïne: Hoe effectief deze zijn, is in grote mate afhankelijk van je gewenning aan cafeïne. Het effect neemt doordat je gewend raakt aan de cafeïne over tijd ook af.

Van vitamine B6 en chroom zijn geen noemenswaarde effecten op het afvallen bekend (bron).

Kortom, de meeste ingrediënten van Fast Burn Extreme zijn wel effectief. Het middel versnelt vooral de vetverbranding als je aan het afvallen bent. Als je niet gewend bent om dagelijks cafeïne te gebruiken, dan kan het middel je een serieuze boost geven.

Wat kost Fast Burn Extreme?

Een verpakking Fast Burn Extreme kost €49 + €6 verzendkosten. Als je zes verpakkingen koopt, betaal je slechts €24.50 per verpakking. Er komen dan nog wel steeds verzendkosten overeen. Hoeveel je per maand kwijt bent, hangt sterk af van je aanbevolen dosering.

Voordelen

Fast Burn Extreme bevat een combinatie van effectieve ingrediënten, maar is zoals gezegd niet geschikt voor iedereen.

Nadelen

Een hoge bloeddruk is vooral schadelijk als het op de langere termijn voorkomt. Het is daarom aan te raden om Fast Burn Extreme niet te lang te gebruiken om de negatieve gevolgen op je gezondheid zo klein mogelijk te houden.

Conclusie

Fast Burn Extreme is effectief, maar het is zeker niet geschikt voor iedereen. Er zitten twee ingrediënten in die je bloeddruk verhogen en dit is een risico, zeker als je bekend bent met hart- en vaatziekten. Ook als je wel gezond bent, kun je het middel beter niet al te lang achter elkaar gebruiken.

Fast Burn Extreme ondersteunt je wel bij het verliezen van gewicht. Het is prima geschikt als je de omschakeling wilt maken naar een andere, gezondere leefstijl. Na een tijdje kun je dan beter stoppen met het gebruik van dit middel.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKeto Viante Review en Ervaringen
Volgend artikelK-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

172 Reacties

 1. Hallo , ik zou dit graag willen down, daar ik vanaf 2012 zit te kampen met blessures zoals, ontstekingen tong plus operatie. Versleten rug. In 2015,2017, en maart jl operaties aan mijn oor. Met deze blessures niet kunnen sporten, maar wel de kilo’s erbij.
  Ik weeg nu momenteel 146 kilo met een lengte van 1m88 . Heb zwaar obesitas. Ik zou dus wel een kilo of 30 a 40 kwijt willen.
  Met vriendelijke groet,

  Alfred

 2. Ik zou het middel graag willen uitproberen om na de zwangerschappen van mijn kinderen er niet meer zwanger uit te zien en alle overtollige kilo’s kwijt te raken.

 3. Ik zou dit heel graag proberen. Ben 10 kg bijgekomen en geraak het niet kwijt, vandaag gaan sporten en zoek nog een extra duwtje in de rug om sneller af te vallen

 4. Ik zou graag aan het test programma willen deelnemen omdat diëten mij niet goed lukt
  Ik voel mij heel slecht omdat ik veel te dik ben

 5. Hallo
  Daar ik frybromiagie heb kan ik helaas niet veel
  Bij de minste spier inspanning lig ik dagen plat vd pijn
  Ik ben dan ook op langere termijn veel spierkracht kwijt en omdat je niet meer kan wat je wilt ben ik veel beginnen snoepen om dat gedeelte van frustratie te verwerken
  Helaas heeft mijn lichaam daar wraak genomen om op korte tijd 30 kg bij te komen
  Ik voel me echt heel slecht hierdoor en kom nog amper buiten omdat je kleding niet meer past
  Ik zou mij dus willen kandidaat stellen om mee ah onderzoek te mogen deelnemen
  Hopelijk een positieve reactie

 6. Ik zou graag het produkt erbij willen proberen omdat ik nu op de goeie weg ben en extra stimulans erbij is nooit verkeerd

 7. Ik zou het product graag willen proberen, mogen zeker 10 kilo vanaf, ik heb al eerder ander pillen geprobeerd zonder succes helaas.

 8. Na mijn 60ste heb ik meer vet op mijn heupen en ik ben door het thuiswerken i.v.m corona (meer zitten en meer tussendoortjes eten) 8 kilo aangekomen. Een hulpmiddel zoals dit zal mij zeker gaan helpen bij het afvallen

 9. Ik wil dit product graag uitproberen, ik ben erg benieuwd naar de resultaten, of het wel echt werkt. Ik ben erg aangekomen door corona en zou graag een paar kilootjes af willen vallen. Ik heb weleens producten geprobeerd zoals deze, maar dat verschil merkte ik niet. Daarom ben ik benieuwd of dit product me wel zou helpen in tegenstelling tot de andere.

 10. Ik heb op internet verschillende dingen over dit product gelezen en ben erg nieuwsgierig. Ik ben momenteel vol slank op het randje. Het product is wel duur daarom zal ik het zelf niet kopen als ik niet weet wat het effect is op mij. Daarom lijkt dit mij een goede manier omdat te testen.

 11. hoi
  ik ben Amira ik ben 38 jaar en weeg 81 kg ik ben al heel poos bezig met met gezond eten en trainen en het lukt maar niet om aftevallen en ik heb ook van alles geprobeerd van dieet maaltijden tot aan shakes als ondersteuning maar helaas wil graag mezelf opgeven als een test persoon

 12. Ik wil dit wel testen. Vaak geloof ik dit niet, vind capsules slikken vaak wel lastig maar proberen kan altijd. Ben sws wel 20 kg te zwaar, werk in de horeca dus heel onregelmatig eten. Misschien boek ik succes met dit product 💪🏻

 13. Graag zou ik dit product willen testen. Ik ben al een tijdje te zwaar en gemotiveerd om dit nu aan te pakken. Benieuwd of dit product daar ondersteunend bij kan zijn.

 14. Ik zou het heel graag willen proberen. Ik schommel al jaren met mijn gewicht. Door veel stress in het verleden heb ik veel moeite gehad om verschillende diëten vol te houden. Ik heb nu na jaren mijn leven op de rit en zou heel graag de extra hulp willen hebben van Fast burn om van mijn overgewicht af te komen. Zodat ik me weer zekerder kan voelen over mijn lichaam.

 15. Hoi ik ben Renate. Ik zou heel graag mee willen werken aan de test en hoop dat ik de kans krijg om via deze weg een snelle start te maken om de kilo’s te verminderen. Ik ben 1.80 lang en de weegschaal geeft 126 kilo aan. Mijn eerste streven zou onder de 120 zijn zodat mijn knieën het ook weer wat fijner gaan vinden om eropuit te gaan. Nu maar duimen dat ik 1 van de 50 gelukkige wordt. Anders kijk ik uit naar de recensies van de andere. Vriendelijke groet Renate

 16. Ik wil graag 20 kg afvallen. Ik wil dit product graag testen en evalueren.
  Super benieuwd naar de resultaten.

 17. Sinds mijn 30ste blijven de kilo’s er maar bij komen. Alles al geprobeerd, niets helpt. Zou al blij zijn als ik er eens 5 tot 10 kg af krijg.

 18. Dit middel klinkt aanlokkelijk, maar ik heb zo mijn bedenkingen. Ik ben niet te beroerd om het te proberen, ik ben nu ruim 20 kg te zwaar en probeer al een jaar af te vallen, sport weer regelmatig maar zie geen progressie. Ik hoop dat ik in aanmerking kan komen.

 19. Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Heb zelfs 2 x geprobeerd een operatie te krijgen maar omdat mijn bmi 36.5 is en ik verder gezond ben en niet rijk ben word ik niet geholpen. Kortom zoek het maar uit hoe ongelukkig je ook bent. Dus ik wil dit graag proberen.

 20. Ik wil het graag proberen. Beweeg al goed, let op mijn voeding maar nog niet het gewenste resultaat. Hoop daar dit eraan bijdraagt om wat kilo’s af te vallen. Zou het dus heel graag willen proberen.

  Mvg
  Bianca

 21. Ik probeer al sinds me 2de zwangerschap af te vallen. Ik zou dit product graag willen gebruiken om die 10 kilo’s kwijt te raken.

 22. Hoi ik ben sebastiaan ik ben 32 ik weeg 153 ik wil graag afvallen ik doe aan fitness en ik doe zwemmen ik werk 36 uur per week ik ben nog steeds single en ik zou daar graag verandering in willen brengen

 23. Ik ben de laatste tijd ineens 6 kilo aangekomen. Ik ben alweer een ruime tijd bezig met bewuster eten e.d., maar het helpt niks. Ik zou heel graga het proefpakket willen proberen!

 24. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product, ik heb in het verleden andere fatburners gebruikt die echt goed werkte, helaas kan ik dat merk nergens meer vinden. Ook bij mij moeten er ongeveer 13 Corona kilo’s af en sinds ik gestopt ben met medicatie en met roken lijkt dit me maar niet te lukken. Ik hoop dat ik in aanmerking kom als test panel lid:)

 25. Ben wel benieuwd of dit echt gaat werken. Ben wel verschillende producten om af te vallen geprobeerd, maar veel verschil merk ik niet. Er moet bij mij nog een kleine 10 kilo af voor een gezond gewicht. Ik fiets elke dag 30 minuten naar mijn werk en eet gezond, maar heb een zittend beroep en helaas zijn de kilootjes er langzaam aan gekomen.

 26. Ik ben begonnen met sporten om de kilo’s kwijt te raken.
  Ik weeg nu nl 119/120 kg.
  Ik moet nu mijn voeding aanpassen en daar zouden deze tabletten een mooie ondersteuning bij zijn.

 27. Ik ben tijdens mijn zwangerschap aardig aangekomen en wil dolgraag 20kg afvallen. Helaas is mij dit nog niet gelukt, hopelijk lukt het met Fast burn extreme wel..!!

 28. Ik zou het graag proberen ik heb in korte tijd veel overgewicht gekregen en hoop dat me dit een duwtje in de rug geeft

 29. Sind mijn twee zwangerschappen heb ik niet meer mij streefgewicht bereikt. Ik wil deze pillen uitproberen en m’n droom laten uitkomen. Ik wil graag 5kilo afvallen.

 30. Door medicatie ben ik 16 kilo aangekomen. Inmiddels met de medicatie gestopt maar afvallen lukt mij niet goed. Graag met behulp van Fast burn extreme gaat mij dit wel lukken????????

 31. Hoi daar,
  Ik ben heel benieuwd naar dit product heb er veel over gelezen en vraag me af of het werkt. Door cornoa aangekomen wegens sluiten van de sport scholen.
  Binnenkort een bruiloft, het zou wel leuk zijn dat als het feest doorgaat ik in een mooi jurkje pas. Tevens ben ik benieuwd of het verhaal “50 testpersonen” waar is want ik zou hier graag aandeel nemen.
  Ik heb in het verleden al eens mee gedaan aan testproducten evalueren, ik ben heel nieuwsgierig.

 32. Ik probeer al jaren af te vallen. Ik wil er zo’n 10 kilo vanaf hebben. Verschillende pillen al geprobeerd maar niks help. Ik werk 4 dagen in de week en heb kinderen. Dus hou ook niet veel tijd over om extra te gaan sporten. Graag zou ik deze pillen wel eens willen proberen om te kijken of het dan wel lukt met afvallen.

 33. Ik wil het graag uitproberen ben door Corona 15 kilo aangekomen en ga volgende week als sportscholen open mogen weer volle gas sporten en zou graag willen proberen of dit effect heeft icm deze capsules

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in