Fast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen

Fast Research (ook wel bekend als Fast and Research) is een merk dat een breed palet aan supplementen in de aanbieding heeft voor mensen die sporten en voor mensen die af willen vallen. Alle producten komen in kekke verpakkingen in de kleuren zwart en rood. In deze review beoordelen we de producten van Fast Research. We richten ons daarbij op de fatburner, een van de populairste producten uit de shop.

Wat is Fast Research? Fast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen Fast research fatburner creatine review bestellen korting

Fast Research is een bedrijf uit Bergschenhoek dat verschillende supplementen voor sporters aanbiedt. Het bedrijf bestaat inmiddels 18 jaar en belooft alleen de beste grondstoffen te gebruiken voor de producten. Fast Research is een Nederlandse onderneming en je kunt vragen stellen per e-mail of telefoon. In deze review kijken we specifiek naar de Fast Research Fatburner. Deze bevat een uitgebreide selectie aan ingrediënten, zoals cafeïne, guarana, groene thee, chroom en dandelionextract. In de fat burner zitten ook enkele vitaminen en mineralen als extra ingrediënt. De fatburner komt in capsules. De eerste keer neem je 1 capsule om te kijken hoe je lichaam erop reageert. Daarna kun je de dosering vergroten naar 2 stuks. Aangeraden wordt om niet meer dan 4 capsules per dag te nemen. Het spreekt voor zich dat je deze beter niet ’s avonds kunt innemen, aangezien dit de kwaliteit van de nachtrust kan beïnvloeden.

Voor wie is Fast Research geschikt? Fast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen Fast research fatburner creatine review

De Fatburner van Fast Research is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Als je niet goed tegen cafeïne kan, kun je het product wellicht ook beter overslaan. Soms kan het om gezondheidsredenen verstandig zijn om minder cafeïne te consumeren.

Is de Fast Research Fatburner effectief?

Tijd om te beoordelen of de fat burner effectief is. Dit doen we aan de hand van het beste bewijs dat er bestaat, wetenschappelijk onderzoek. We beoordelen de belangrijkste ingrediënten van de fatburner op effectiviteit. We beginnen hierbij met cafeïne en groene thee. Deze middelen hebben een licht positief effect op gewichtsverlies, maar ook op het vasthouden van het gewenste gewicht (bron). Dit effect moet niet overdreven worden, denk aan gemiddeld een kilo op jaarbasis. Daarnaast spelen gewenning aan cafeïne en ook genetische factoren een rol. Guarana is een veelbelovende stof in de strijd tegen obesitas en het heeft ook mogelijk allerlei andere voordelen (bron). Daar staat tegenover dat er nog veel bekend is over de mogelijke gevaren van deze stof. Chroom komt veel voor in fat burners. Er is een licht positief effect van chroom op het afvalproces, maar dit effect is haast te verwaarlozen (bron). Dandelion (oftewel paardebloem) heeft een soortgelijk, licht positief effect (bron). Al met al bevat de Fast Research Fatburner een groot aantal ingrediënten die een klein beetje bijdragen aan gewichtsverlies. Het is zeker een goede ondersteuning, maar als de fatburner in isolatie gebruikt, hoef je er geen wonderen van te verwachten.

Wat kost Fast Research Fatburner? Fast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen Fast research fatburner creatine ingredienten

Een verpakking van de fatburner kost €24,95. Je krijgt dan 90 capsules, wat afhankelijk van je dagdosering goed is voor minimaal 22 dagen.

Voordelen

De fatburner komt met capsules en is daarmee wat makkelijker in gebruik dan andere producten waarbij je een poeder gebruikt.

Nadelen

Fast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen Fast research fatburner creatine review header

Als je een koffieliefhebber bent, kun je minder koffie drinken. Blijf je net zoveel drinken als voorheen, dan kun je last krijgen van een gejaagd gevoel of hartkloppingen.

Conclusie

De Fast Research Fatburner beschikt over een uitgekiende mix van ingrediënten, die allemaal wel wat bijdragen aan het verliezen van gewicht. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat de dosering wellicht wat laag is. Voer je deze op door meer capsules te nemen, dan krijg je wellicht weer te veel cafeïne binnen. Combineer de fatburner met sport en dieet voor een optimaal effect.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringA. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen
fast-researchDe Fast Research Fatburner beschikt over een uitgekiende mix van ingrediënten, die allemaal wel wat bijdragen aan het verliezen van gewicht. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat de dosering wellicht wat laag is. Voer je deze op door meer capsules te nemen, dan krijg je wellicht weer te veel cafeïne binnen. Combineer de fatburner met sport en dieet voor een optimaal effect.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in