Home Dieet en Afvallen Fat Burner Ultra

Fat Burner Ultra

64
Fat Burner Ultra
fatburner

Fatburners zoals Fat Burner Ultra vallen onder de populairste soorten voedingssupplementen. De fatburners, die ook wel vetverbranders of stackers worden genoemd, zouden helpen bij het verbranden van vet. Oftewel, dit klinkt als de heilige graal. Als extraatje beloven veel fatburners dan ook nog extra energie, die je natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens je workout.

Maar zijn fatburners wel zo effectief? Om die vraag te beantwoorden, moeten we eerst een aantal andere vragen beantwoorden. Wat zit er precies in fatburners? Hoe werken fatburners precies en wat doen de stoffen met je lichaam?

Wat zijn Fatburners Precies?

Fatburners zijn voedingssupplementen die fat burner ultrabestaan uit ingrediënten die de vetverbranding in je lichaam stimuleren. Dit is verschillend van de werking van fatblockers. Deze proberen te voorkomen dat het vet in eerste instantie door je lichaam wordt opgeslagen.  

Er zijn talloze verschillende producten op de markt, allemaal met een eigen samenstelling. De meeste fatburners hebben in ieder geval cafeïne op de ingrediëntenlijst staan. Deze cafeïne wordt vaak aangevuld met ingrediënten als groene thee extract, guarana, L-carnitine (een aminozuur dat ook van nature in je lichaam wordt aangemaakt) of taurine.

Ervaring met Fat Burner Ultra

Heb jij ervaring met het gebruik van Fat Burner Ultra? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring en stel het op prijs als je een reactie achterlaat. Wil je weten wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan de reacties onderaan deze pagina.

Fat Burner Ultra Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fat Burner Ultra zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fat Burner Ultra graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Hoe Werkt Fat Burner Ultra?

Fatburners zoals Fat Burner Ultrawerken op basis van de stimulering van lipolyse. Lipolyse is een proces in het lichaam waarbij vetten in je bloedsomloop worden gebracht. De vetten worden dan uiteindelijk door je lichaam gebruikt voor de energievoorziening. Het gevolg is dat je een klein beetje vet verbrandt.

Als gevolg van de lipolyse is er meer energie beschikbaar voor je lichaam. Deze effecten zijn merkbaar als je mentale taken moet doen (kantoorwerk bijvoorbeeld), maar ook als je gaat sporten. Door de extra energie kun je effectiever sporten. Dit heeft weer tot gevolg dat je sneller resultaat boekt.

Is Fat Burner Ultra Effectief?

Er is een reden waarom alle fatburners cafeïne bevatten. De reden is dat cafeïne een van de weinige stoffen is met een bewezen vet verbrandende werking. Sommige andere ingrediënten, zoals groene thee extract of guarana helpen ook om vet te verbranden, maar alle onderzoeken wijzen vooralsnog uit dat dit komt door de cafeïne die in deze planten aanwezig is.

Zoals wellicht bekend went je lichaam snel aan de effecten van cafeïne. Als je een tijd lang geen koffie gedronken hebt, voel je je na het eerste kopje koffie heel energiek en alert. Drink je een dag later weer een kopje koffie, dan merk je al minder. Na een paar dagen heeft het kopje koffie eigenlijk al geen effect meer.

Deze gewenning treedt, helaas, ook op bij de vet verbrandende werking. Dit betekent dat je steeds meer moet nemen om vet te blijven verbranden. Omdat het niet veilig is om grote hoeveelheden cafeïne te gebruiken, werken ze na een tijdje niet meer.

Zijn Fatburners Gevaarlijk?

Ze kunnen verschillende bijwerkingen hebben. De uitwerking van cafeïne op het lichaam verschilt sterk van persoon tot persoon (hierover later meer). Maar ook andere ingrediënten kunnen vervelende bijwerkingen hebben. Zo kan L-carnitine bestaande problemen aan je schildklier verergeren. Taurine kan gevolgen hebben voor de stikstofbalans in je lichaam. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot extra belasting voor je nieren.

Vroeger was het toegestaan om fatburners te gebruiken met het middel ephedra. Dit middel is verslavend en kan leiden tot problemen aan de hart- en bloedvaten. Het middel is daarom officieel een geneesmiddel geworden (alleen verkrijgbaar op recept). Wel worden er soms op de zwarte markt nog wel eens supplementen met ephedra verkocht. Mocht je dergelijke producten aangeboden krijgen, laat ze dan links liggen.

Fatburners en Koffie

Zoals gezegd bevatten veel fatburners cafeïne. Veel mensen drinken routinematig koffie. Het af en toe gebruiken leiden tot problemen als je je koffiegebruik niet matigt. Mensen die teveel cafeïne binnen krijgen kunnen last krijgen van slapeloosheid, hartkloppingen en hoofdpijn. Sommige mensen ervaren ook angst of een gejaagd gevoel. In het slechtste geval kun je zelfs in shock raken of moet je maag leeggepompt worden.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de consumptie van cafeïne leidt tot verhoogde cortisolwaarden. Dit effect is in het begin (als je begint met fatburners sterk), maar vlakt na een tijdje af. Desalniettemin heeft een verhoogde cortisolwaarde invloed op de ontwikkeling van je spieren; cortisol breekt deze namelijk af.

Je zou op twee manieren naar de combinatie tussen koffie en fatburners kunnen kijken. Houd je van je kopje koffie, dan is het raadzaam om in ieder geval tijdens het gebruik te switchen naar een cafeïnevrije variant. Je kunt ook de andere kant op redeneren. Omdat alleen cafeïne een bewezen effectieve werking heeft, zou je ervoor kunnen kiezen om koffie als fatburner te gebruiken. In dat geval moet je wel de discipline op kunnen brengen ook af en toe een paar weken geen of minder (of alleen cafeïnevrije) koffie te drinken.

Is het de ideale oplossing?

Fatburners helpen inderdaad om vet te verbranden, maar de effecten zijn klein. Je lichaam went bovendien snel aan de effecten. Dit betekent dat deze supplementen alleen maar tijdelijk effectief zijn. Het is daarom verstandig om regelmatig een paar weken te stoppen met het gebruik van fatburners zoals Fat Burner Ultra. Als je een sport doet waarin gewicht belangrijk is (zoals judo of boksen), dan zou je het gebruik bijvoorbeeld af kunnen stemmen op je competitieschema.

Langdurig gebruik is dus niet zinvol. Om dezelfde effecten te behouden als in de eerste dagen zou je steeds je dosering moeten verhogen. Op een gegeven moment wordt dit gevaarlijk. Zoals zo vaak ligt de oplossing van niet in het gebruik, maar ligt de oplossing in gezonde voeding en in het verbeteren van de vetverbranding in ruste. Dit laatste kan bereikt worden door krachttraining.  

Als je fatburners met mate gebruikt zijn deze niet gevaarlijk. Het is wel altijd raadzaam om te kijken of er bijwerkingen zijn van de losse ingrediënten van jouw product. Wees daarnaast voorzichtig met het drinken van koffie als je fatburners gebruikt, omdat een teveel aan cafeïne tot gezondheidsproblemen kan leiden.

Ervaring met Fatburners

Heb jij ervaring met het gebruik van Fatburners? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring en stel het op prijs als je een reactie achterlaat. Wil je weten wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan de reacties onderaan deze pagina.

Groeten,

Vorig artikel Stop Eetbuien Programma Review
Volgend artikel Jenny Bor Hormoon- en Voedingscoach
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

64 REACTIES

 1. Ik worstel al een aantal jaren met mijn gewicht.
  Allemaal verschillende diëten geprobeerd, maar nooit een resultaat en alles gaat heel traag. Voor een jonge vrouw als ik is dit een enorme struggle en onzekerheid. Ik ben heel sportief, maar alles gaat heel traag en ik denk na het lezen van jullie positieve recensies en in combinatie met mijn sport (lopen) dat dit hetgeen is waar ik naar op zoek ben.

  Ik zou het heel graag eens uit testen voor jullie en voor mezelf!

 2. Ik slik sinds twee weken dit product nog geen gram afgevallen. Heb dit besteld vanwege positieve recensies maar fit is dus weer valse hoop voor €49.00

 3. Ik struggle al een tijdje met het feit dat ik stil blijf staan en niet meer afval. Ik hoop dat dit product mij verder kan helpen.

 4. Ik heb voornamelijk vet op mijn buik en raak dat niet kwijt.
  Ik geloof zelf niet zo in wondermiddeltjes en denk dat je er echt iets voor moet doen . Maar zou graag in jullie testpanel willen zitten om mijn ervaring met jullie te delen

 5. Ik wil dit product heel graag testen.
  Het laatste jaar veel bijgekomen, en dan vooral op mijn buik. Ik wil hier echt vanaf!
  Help!?

 6. Ik wil het graag proberen, heb veel producten gebruikt maar nooit echt resultaat en door corona en zwangerschap ben ik veel aangekomen dus ben benieuwd of dit help!

 7. Ik ben veel aangekomen in de lockdown en door gezond te eten en te gaan sporten in combinatie met de fatburners hoop ik snel weer op gewicht te zijn.

 8. In de lockdown aangekomen en krijg de kilo’s er maar niet af. Dit zou een steuntje in de rug kunnen zijn.

 9. Ik zou graag mee willen doen met het testpanel.
  Ik ben al jaren bezig en heb al veel diëten geprobeerd en dit lijkt mij een mooie en goede oplossing.
  Dus zou ik graag mee willen doen.

 10. Ik heb ze vandaag gekregen ben heel benieuwd maar er staat niet bij hoeveel ik er in moet nemen normaal krijg je altijd tekst en uit leg maar hier zit niks bij

 11. Ben bezig met 30kg afvallen maar gaat heel langzaam, daarom zou graag dit product willen testen om te kijken of dit echt werkt zoals de vele positieve reacties online laten geloven

 12. Ik ben tijdens de lockdown 13kilo aangekomen. Heb al eerder soortgelijke pillen geprobeerd maar ze hielpen niet. Van deze heb ik al veel goede revieuws gelezen dus zou ze wel graag willen testen.

 13. Ik moet al gans mijn leven énorm opletten met mijn gewicht. Het is een dagelijkse strijd. De laatste 3 jaar hou ik het niet meer onder controle, en gelijk wat ik doe, ik verlies het niet meer. Nu ben ik eens benieuwe of dit écht werkt. Ik sta er sceptisch tegenover.

 14. Ik ben in de overgang en door minder te kunnen bewegen door lichamelijke klachten ben ik 15 kg aangekomen ,met een gezondere levenstijl dmv minder calorieen val ik wel wat af masr dit gaat minder hard dan ik verwacht had,graag wil ik bekijken of t met de fatburner en de gezondere levenstijl wat sneller gaat.

 15. ik heb problemen met lopen, heb veel pijn en hierdoor veel te weinig beweging. Nu blijkt dat ik een nieuwe knie nodig heb. En ja, je begrijpt het al…ik moet eerst meer afvallen voordat men wil opereren. Daarom zoek ik nu extra ondersteuning in mijn dieetpoging. En wil heel graag de fatburners testen.

 16. Omdat ik op korte tijd meer dan 20 kg ben bijgekomen. Ik er erg veel last van heb . Kortademigheid. Benen lucht .

 17. Beste
  Ik wil graag jullie fatburner testen !
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede fatburner die effectief werkt en heb wel vertrouwen in jullie product !
  Als dit voor mij werkt schrijf ik zonder probleem een positieve recensie voor jullie product!
  Alvast bedankt

 18. Ik zou graag weet fit worden en lekker in mijn vel zitten. Dit product kan mij helpen om een goede start te maken in dit proces.

 19. Zou graag de zwangerschapskilos kwijt raken, in combi met deze “kuur”. Ben veel aangekomen door veel hormoonspuiten van te voren. Ben heel benieuwd of het werkt

 20. Beste
  Ik vecht al een tijdje met mijn gewicht en jullie product zou me echt kunnen helpen , daarom zou ik het graag willen proberen !
  Alvast bedankt
  Lotte van hoorick

 21. Ik ben in de overgang 20 kilo aangekomen, ik volg een kha dieet maar het gaat super langzaam, ik wil dit graag proberen om te bekijken of het afvallen met een kha dieet in combinatie met de fatburner sneller gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987