Fat Burner Ultra

Fatburners zoals Fat Burner Ultra vallen onder de populairste soorten voedingssupplementen. De fatburners, die ook wel vetverbranders of stackers worden genoemd, zouden helpen bij het verbranden van vet. Oftewel, dit klinkt als de heilige graal. Als extraatje beloven veel fatburners dan ook nog extra energie, die je natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens je workout.

Maar zijn fatburners wel zo effectief? Om die vraag te beantwoorden, moeten we eerst een aantal andere vragen beantwoorden. Wat zit er precies in fatburners? Hoe werken fatburners precies en wat doen de stoffen met je lichaam?

Wat zijn Fatburners Precies?

Fatburners zijn voedingssupplementen die fat burner ultra bestaan uit ingrediënten die de vetverbranding in je lichaam stimuleren. Dit is verschillend van de werking van fatblockers. Deze proberen te voorkomen dat het vet in eerste instantie door je lichaam wordt opgeslagen.  

Er zijn talloze verschillende producten op de markt, allemaal met een eigen samenstelling. De meeste fatburners hebben in ieder geval cafeïne op de ingrediëntenlijst staan. Deze cafeïne wordt vaak aangevuld met ingrediënten als groene thee extract, guarana, L-carnitine (een aminozuur dat ook van nature in je lichaam wordt aangemaakt) of taurine.

Ervaring met Fat Burner Ultra

Heb jij ervaring met het gebruik van Fat Burner Ultra? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring en stel het op prijs als je een reactie achterlaat. Wil je weten wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan de reacties onderaan deze pagina.

Fat Burner Ultra Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fat Burner Ultra zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fat Burner Ultra graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Hoe Werkt Fat Burner Ultra?

Fatburners zoals Fat Burner Ultrawerken op basis van de stimulering van lipolyse. Lipolyse is een proces in het lichaam waarbij vetten in je bloedsomloop worden gebracht. De vetten worden dan uiteindelijk door je lichaam gebruikt voor de energievoorziening. Het gevolg is dat je een klein beetje vet verbrandt.

Als gevolg van de lipolyse is er meer energie beschikbaar voor je lichaam. Deze effecten zijn merkbaar als je mentale taken moet doen (kantoorwerk bijvoorbeeld), maar ook als je gaat sporten. Door de extra energie kun je effectiever sporten. Dit heeft weer tot gevolg dat je sneller resultaat boekt.

Is Fat Burner Ultra Effectief?

Er is een reden waarom alle fatburners cafeïne bevatten. De reden is dat cafeïne een van de weinige stoffen is met een bewezen vet verbrandende werking. Sommige andere ingrediënten, zoals groene thee extract of guarana helpen ook om vet te verbranden, maar alle onderzoeken wijzen vooralsnog uit dat dit komt door de cafeïne die in deze planten aanwezig is.

Zoals wellicht bekend went je lichaam snel aan de effecten van cafeïne. Als je een tijd lang geen koffie gedronken hebt, voel je je na het eerste kopje koffie heel energiek en alert. Drink je een dag later weer een kopje koffie, dan merk je al minder. Na een paar dagen heeft het kopje koffie eigenlijk al geen effect meer.

Deze gewenning treedt, helaas, ook op bij de vet verbrandende werking. Dit betekent dat je steeds meer moet nemen om vet te blijven verbranden. Omdat het niet veilig is om grote hoeveelheden cafeïne te gebruiken, werken ze na een tijdje niet meer.

Zijn Fatburners Gevaarlijk?

Ze kunnen verschillende bijwerkingen hebben. De uitwerking van cafeïne op het lichaam verschilt sterk van persoon tot persoon (hierover later meer). Maar ook andere ingrediënten kunnen vervelende bijwerkingen hebben. Zo kan L-carnitine bestaande problemen aan je schildklier verergeren. Taurine kan gevolgen hebben voor de stikstofbalans in je lichaam. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot extra belasting voor je nieren.

Vroeger was het toegestaan om fatburners te gebruiken met het middel ephedra. Dit middel is verslavend en kan leiden tot problemen aan de hart- en bloedvaten. Het middel is daarom officieel een geneesmiddel geworden (alleen verkrijgbaar op recept). Wel worden er soms op de zwarte markt nog wel eens supplementen met ephedra verkocht. Mocht je dergelijke producten aangeboden krijgen, laat ze dan links liggen.

Fatburners en Koffie

Zoals gezegd bevatten veel fatburners cafeïne. Veel mensen drinken routinematig koffie. Het af en toe gebruiken leiden tot problemen als je je koffiegebruik niet matigt. Mensen die teveel cafeïne binnen krijgen kunnen last krijgen van slapeloosheid, hartkloppingen en hoofdpijn. Sommige mensen ervaren ook angst of een gejaagd gevoel. In het slechtste geval kun je zelfs in shock raken of moet je maag leeggepompt worden.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de consumptie van cafeïne leidt tot verhoogde cortisolwaarden. Dit effect is in het begin (als je begint met fatburners sterk), maar vlakt na een tijdje af. Desalniettemin heeft een verhoogde cortisolwaarde invloed op de ontwikkeling van je spieren; cortisol breekt deze namelijk af.

Je zou op twee manieren naar de combinatie tussen koffie en fatburners kunnen kijken. Houd je van je kopje koffie, dan is het raadzaam om in ieder geval tijdens het gebruik te switchen naar een cafeïnevrije variant. Je kunt ook de andere kant op redeneren. Omdat alleen cafeïne een bewezen effectieve werking heeft, zou je ervoor kunnen kiezen om koffie als fatburner te gebruiken. In dat geval moet je wel de discipline op kunnen brengen ook af en toe een paar weken geen of minder (of alleen cafeïnevrije) koffie te drinken.

Is het de ideale oplossing?

Fatburners helpen inderdaad om vet te verbranden, maar de effecten zijn klein. Je lichaam went bovendien snel aan de effecten. Dit betekent dat deze supplementen alleen maar tijdelijk effectief zijn. Het is daarom verstandig om regelmatig een paar weken te stoppen met het gebruik van fatburners zoals Fat Burner Ultra. Als je een sport doet waarin gewicht belangrijk is (zoals judo of boksen), dan zou je het gebruik bijvoorbeeld af kunnen stemmen op je competitieschema.

Langdurig gebruik is dus niet zinvol. Om dezelfde effecten te behouden als in de eerste dagen zou je steeds je dosering moeten verhogen. Op een gegeven moment wordt dit gevaarlijk. Zoals zo vaak ligt de oplossing van niet in het gebruik, maar ligt de oplossing in gezonde voeding en in het verbeteren van de vetverbranding in ruste. Dit laatste kan bereikt worden door krachttraining.  

Als je fatburners met mate gebruikt zijn deze niet gevaarlijk. Het is wel altijd raadzaam om te kijken of er bijwerkingen zijn van de losse ingrediënten van jouw product. Wees daarnaast voorzichtig met het drinken van koffie als je fatburners gebruikt, omdat een teveel aan cafeïne tot gezondheidsproblemen kan leiden.

Ervaring met Fatburners

Heb jij ervaring met het gebruik van Fatburners? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring en stel het op prijs als je een reactie achterlaat. Wil je weten wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan de reacties onderaan deze pagina.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelStop Eetbuien Programma Review
Volgend artikelJenny Bor Hormoon- en Voedingscoach
fatburnersLangdurig gebruikvan fatburners is niet aan te raden. Om dezelfde effecten te behouden als in de eerste dagen zou je steeds je dosering moeten verhogen. Op een gegeven moment wordt dit gevaarlijk. Als je fatburners met mate gebruikt zijn deze niet gevaarlijk. Het is wel altijd raadzaam om te kijken of er bijwerkingen zijn van de losse ingrediënten van jouw product. Wees daarnaast voorzichtig met het drinken van koffie als je fatburners gebruikt, omdat een teveel aan cafeïne tot gezondheidsproblemen kan leiden.

154 Reacties

 1. Ik zou het graag gratis willen uittesten. Heb vaker fatburners etc geprobeerd, die of niet werkte of dat ik er doodziek van werd. Ik ben behoorlijk aangekomen door stoppen met roken en overgang en wil er minstens 10 tot 15 kilo eraf, zodat ik weer beter in mijn vel zit. Maar ben echt sceptisch geworden over fatburners

 2. Ik ben de laatste 3 jaar veel kilo’s aangekomen. Heb het een en ander geprobeerd. Niets helpt. Ik eet niet veel, dat valt zelfs mijn vrienden op.
  Ik zou dus graag jullie formula eens willen proberen. Als ik afval, 5 kilo zou ik al blij mee zijn, dan krijgen jullie een geweldige recensie!

 3. Ik sta wat sceptisch tegenover dit soort pillen, maar ben wat ouder en het lukt me niet zo goed om mijn extra kilo’s kwijt te raken
  Niet geschoten is altijd mis

 4. Ik zelf ben zeer nieuwsgierig als dit product zal helpen daarom zou ik dit graag willen testen. Jullie mogen mij best een kuur sturen.

 5. Na veel medicatie tijdens mijn ziekte ben ik heel veel aangekomen, nu de medicatie is gestopt gaan de kilo’s er maar niet af. Misschien is dit de oplossing

 6. Ik zou het product graag GRATIS willen testen tegen een goud eerlijke review.
  Ik ben namelijk een beetje sceptisch over het concept en je lees alleen maar geweldige ervaringen, maar is dat ook allemaal echt zo?
  Als dit echt 100% werkt dan zou er geen overgewicht meer in de wereld zijn. Dus ik ben heel benieuwd of het product daadwerkelijk doet wat het zegt.

 7. Geachte
  Ik heb een zakje met 30 capsules toe gekregen ,ik heb deze namelijk niet besteld, en wens ook verder geen capsules meer te ontvangen !!!
  Groeten
  Anne Keuten

 8. Hallo,

  Ik zou heel graag dit willen proberen wil er graag 10 kilo af hebben,
  Maar een sportschool is niks voor mij en zou ook niet weten wanneer ik heen moet gaan ik werk overdag en als ik thuis kom heb ik ook een man en 2 kinderen en heb dan echt geen puf meer om s’ avonds te moeten sporten.

  Groetjes nicolle

 9. na een zware periode (emotioneel en fysiek) redelijk wat aangekomen en wil deze kilootjes nu kwijt om ook de periode te kunnen afsluiten. Fat Burner zal hierbij het ideale handvat zijn.

 10. Ik zou het graag gratis willen testen omdat ik het in eerste instantie niet vertrouw. Ik zou graag 10 kilo verliezen, het zou ideaal zijn moest ik het op deze manier kunnen proberen

 11. Ik ben door chronische stress ivm mijn autistische zoontje de afgelopen 4 jaar 12 kilo aangekomen. ☹️Ik zou heel graag weer op mijn oude gewicht komen! Ook om weer een energiekere moeder te zijn. Ik heb al veel dingen geprobeerd maar dit nog niet. Ben wel erg benieuwd!! Hopelijk mag ik het uittesten, alvast bedankt!

 12. Graag zou ik dit product willen testen. Ik was tijdens mijn zwangerschap, 3 jaar geleden, 20 kg aangekomen, ik heb er al flink wat af gekregen maar krijg de laatste kilo’s er niet vanaf.
  Ik heb al veel producten geprobeerd maar was allemaal geld verspilling.
  Ik hoop zo dat dit werkt voor mij.

 13. Al zo veel geprobeerd van dieeten dat ik het niet meer weet wat ik nog kan doen , ik wil graag terug zelfzekerder zijn , terug meer energie hebben , terug goed voelen in men vel
  Enzo veel meer ??

 14. Ik kan niet meer sporten door rugproblemen. Ik zou graag enkele kilo’s afvallen, maar sta toch wat wantrouwig tegenover dit product. Toch zou ik het willen uittesten en krijg ik weer wat meer zelfvertrouwen door wat kilo’s te verliezen.

 15. Hi. Ik ben erg benieuwd als deze product werk voor echt. Ik brn xich gemotiveered. Ik moest voor gezondheid en confort nog 15kg mi imaal aanvallen. Masr lukt tot nu toe niet met thuis sporten en gezond eten. Ik voel dus zo slecht fysiek ik durf niet met kinderen paar buiten activiteiten. Fir zal grasg helpen als het werkt voor proberen. Alvast bedankt. Mvg Mathilde

 16. Ik doe triathlon, na mijn rustperiode train je aan je basis conditie en verlies je automatisch aan gewicht. Ik ben benieuwd of dit meer gewichtsverlies met zich meebrengt.

 17. Goedemiddag, ik zou graag dit product uittesten omdat ik het eigenlijk nooit geloof. Ik zou graag rond de 5 kilo af willen vallen. Vooral rond de buik. Zoals de meeste vrouwen. Ik sport regelmatig en uiteraard zal ik op mijn voeding letten tijden het gebruik. Maar helpt het echt?

 18. Ik zou graag 10 kilo afvallen doe al zoveel diëten en slik afslankpillen maar niks helpt al zoveel betaald om slanker te zijn maar niks helpt

 19. ik heb alles al geprobeerd en zou graag meer dan 20kg verliezen. Durf niets meer te doen en buiten te komen wegens mijn gewicht. Hoop echt dat dit mij kan helpen.

 20. Ik wil heel graag 30 kg afvallen en weet niet waar ik moet beginnen. Misschien is dit een goede stimulans voor de eerste vijf kilo

 21. Ik ben van 65 kilo naar 80 kilo, 15 kilo aangekomen helaas. Ik zou graag weer 65 a 70 kilo willen wegen. Voelde meer fit toen ik 65 kilo woog.

 22. Hoe ga je mij dat opsturen, je hebt toch geen adres van mij. Is dit weer een van de vele smoesjes waarin ik al ingetrapt ben? Dit kan ik echt wel missen op dit moment met al mijn tegenslagen!!
  Annick

 23. Ik heb een ernstige vorm van fibromalgie. Heb heel veel cortisonespuiten gehad. En nog heel veel medicatie. Op dat moment zat ik zo diep dat ik alles uitprobeerde. Nu ben ik wel 30 kilo bijgekomen en val heel slecht af. Heb ook luie darmen en constipatie. Ik heb al elk dieet gevolgd en niks helpt. Ik vind ben dik zijn soms nog erger dan mijn ziek zijn. Dokter zegt dat ik me ook beter zou voelen als ik afval, want 30 kilo elke dag meeslepen is zeker niet goed voor mijn spierziekte. Ik ben echt depressief door mijn overgewicht. Zit me heel diep. Kom niet meer buiten en durf niet in de spiegel kijken. Eet nu bijna niks meer maar val bijna niks af omdat ik niet naar dec kan gaan. Zo weinig eten hou ik ook niet vol, zeker als je bijna niks afvalt. Het zit heel diep, ween heel veel.
  Mijn ziek zijn is al heel zwaar. En dan nog zo dik zijn. Heb al veel pillen gebruikt maar helpt nooit iets?
  Annick
  Annick

 24. Mijn vriendin gebruikt dit product en dit is mijn allerlaatste optie voor ik aan een gastric bypas moet dus dit wil ik eigenlijk voorkomen door dit product te gaan proberen en daarna te gaan gebruiken

 25. Ben net kleine 5 kg te zwaar en kan helaas niet voldoende sporten dit mede door mijn fybromialgie. Zou het fijn vinden als er ook nog wat energie bij zou komen

 26. Zou graag 10 kilo willen afvallen omdat deze na beenbreuk ben aangekomen en het nog niet mee valt om te sporten
  Lees goeie ervaringen over het produkt dus zou het graag proberen

 27. Hallo,
  Kheb al verschillende producten geprobeerd maar geen effect,door mijn rugproblemen moet ik van dokter 10 kilo kwijtgeraken,ik denk dat julie product een ideale test is

 28. Puur bedrog! 5 zakken ontvangen direct te betalen. Een maand correct uit geprobeerd. Geen verschil op de weegschaal. Als je je voedingspatroon niet aanpast zal je ook geen gram vermageren! Hoe stuur ik de andere pakketten terug en hoe krijg ik mijn geld terug. Zeer ontevreden klant!!!!!!

 29. Ik ben door de overgang veel aangekomen. Graag zou ik mijn eigen lijf weer terugwillen! Ik eet gezond en sport geregeld maar afvallen gaat soms zo tergend langzaam. Graag wil ik Fatburner Ultra Effectief uitproberen om te kijken of dit het verschil kan maken.

 30. Oplichting, niet doen, 5 pakketten besteld 95 euro lichter resultaat zero!!!
  2 weken geprobeerd niks afgevallen nu nog 3 zakjes over graag retour maar ja zonder informatie behalve Klara via Een Online B.V. geen verdere informatie.
  Zeer ontevreden

 31. Sinds mijn overgang ben ik paar kilo aangekomen en lukt mij niet om deze er af te krijgen. Graag wil ik het proberen. Nog nooit fat burgers geslikt

 32. Ik word altijd getriggerd door de advertentie, maar ben te wantrouwend om te bestellen. Zou graag 5 kilo kwijt willen en wil het graag proberen zonder kosten.

 33. Het zijn altijd mooie verhalen. Maar met een pil slikken en veel afvallen heb ik altijd mij bedenkingen.
  Natuurlijk wil ik het wel testen want mocht het echt werken dan zal ik het zeker ook gaan promoten.
  Het zou voor vele mensen een uitkomst zijn dus kom maar op dan zullen we gaan bewijzen of het echt werkt.

 34. Ik zou het product heel graag voor jullie gratis willen testen. Wij gaan komend jaar trouwen (wat al duur genoeg is) en ik zou graag nog 10 kilo willen afvallen. Dus dat is een heel mooi doel. Ben benieuwd of het echt werkt hoe jullie zeggen. Dus laat me graag verrassen om het te testen.

 35. Ik ben slank, heb diabetes, let op voeding, sport veel maar heb een buikje waar ik van af wil . Als dit lukt met deze fat burners, dan kan ik vele met mij gelukkig maken, dus graag gratis een probeer verpakking en mijn mening volgt!

 36. Via deze weg de laatste 15 kilo kwijtraken na mijn 4 zwangerschappen…dat klinkt als muziek in de oren. Ben beetje sceptisch naar het ‘gratis’ aspect en de resultaten. Dus bewijs graag het tegendeel. Let’s do this!

 37. Ik ben al lang bezig met afvallen en wil er nog 15 kilo af hebben nu.
  Zulke advertenties vertrouw ik nooit en graag zou als ik het nu zo kan testen en dat jullie zo het tegendeel kunnen bewijzen en dat ik het andere ook kan aanraden.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in