Fat Burner Ultra

Fatburners zoals Fat Burner Ultra vallen onder de populairste soorten voedingssupplementen. De fatburners, die ook wel vetverbranders of stackers worden genoemd, zouden helpen bij het verbranden van vet. Oftewel, dit klinkt als de heilige graal. Als extraatje beloven veel fatburners dan ook nog extra energie, die je natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens je workout.

Maar zijn fatburners wel zo effectief? Om die vraag te beantwoorden, moeten we eerst een aantal andere vragen beantwoorden. Wat zit er precies in fatburners? Hoe werken fatburners precies en wat doen de stoffen met je lichaam?

Wat zijn Fatburners Precies?

Fatburners zijn voedingssupplementen die fat burner ultrabestaan uit ingrediënten die de vetverbranding in je lichaam stimuleren. Dit is verschillend van de werking van fatblockers. Deze proberen te voorkomen dat het vet in eerste instantie door je lichaam wordt opgeslagen.  

Er zijn talloze verschillende producten op de markt, allemaal met een eigen samenstelling. De meeste fatburners hebben in ieder geval cafeïne op de ingrediëntenlijst staan. Deze cafeïne wordt vaak aangevuld met ingrediënten als groene thee extract, guarana, L-carnitine (een aminozuur dat ook van nature in je lichaam wordt aangemaakt) of taurine.

Ervaring met Fat Burner Ultra

Heb jij ervaring met het gebruik van Fat Burner Ultra? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring en stel het op prijs als je een reactie achterlaat. Wil je weten wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan de reacties onderaan deze pagina.

Fat Burner Ultra Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fat Burner Ultra zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fat Burner Ultra graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Hoe Werkt Fat Burner Ultra?

Fatburners zoals Fat Burner Ultrawerken op basis van de stimulering van lipolyse. Lipolyse is een proces in het lichaam waarbij vetten in je bloedsomloop worden gebracht. De vetten worden dan uiteindelijk door je lichaam gebruikt voor de energievoorziening. Het gevolg is dat je een klein beetje vet verbrandt.

Als gevolg van de lipolyse is er meer energie beschikbaar voor je lichaam. Deze effecten zijn merkbaar als je mentale taken moet doen (kantoorwerk bijvoorbeeld), maar ook als je gaat sporten. Door de extra energie kun je effectiever sporten. Dit heeft weer tot gevolg dat je sneller resultaat boekt.

Is Fat Burner Ultra Effectief?

Er is een reden waarom alle fatburners cafeïne bevatten. De reden is dat cafeïne een van de weinige stoffen is met een bewezen vet verbrandende werking. Sommige andere ingrediënten, zoals groene thee extract of guarana helpen ook om vet te verbranden, maar alle onderzoeken wijzen vooralsnog uit dat dit komt door de cafeïne die in deze planten aanwezig is.

Zoals wellicht bekend went je lichaam snel aan de effecten van cafeïne. Als je een tijd lang geen koffie gedronken hebt, voel je je na het eerste kopje koffie heel energiek en alert. Drink je een dag later weer een kopje koffie, dan merk je al minder. Na een paar dagen heeft het kopje koffie eigenlijk al geen effect meer.

Deze gewenning treedt, helaas, ook op bij de vet verbrandende werking. Dit betekent dat je steeds meer moet nemen om vet te blijven verbranden. Omdat het niet veilig is om grote hoeveelheden cafeïne te gebruiken, werken ze na een tijdje niet meer.

Zijn Fatburners Gevaarlijk?

Ze kunnen verschillende bijwerkingen hebben. De uitwerking van cafeïne op het lichaam verschilt sterk van persoon tot persoon (hierover later meer). Maar ook andere ingrediënten kunnen vervelende bijwerkingen hebben. Zo kan L-carnitine bestaande problemen aan je schildklier verergeren. Taurine kan gevolgen hebben voor de stikstofbalans in je lichaam. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot extra belasting voor je nieren.

Vroeger was het toegestaan om fatburners te gebruiken met het middel ephedra. Dit middel is verslavend en kan leiden tot problemen aan de hart- en bloedvaten. Het middel is daarom officieel een geneesmiddel geworden (alleen verkrijgbaar op recept). Wel worden er soms op de zwarte markt nog wel eens supplementen met ephedra verkocht. Mocht je dergelijke producten aangeboden krijgen, laat ze dan links liggen.

Fatburners en Koffie

Zoals gezegd bevatten veel fatburners cafeïne. Veel mensen drinken routinematig koffie. Het af en toe gebruiken leiden tot problemen als je je koffiegebruik niet matigt. Mensen die teveel cafeïne binnen krijgen kunnen last krijgen van slapeloosheid, hartkloppingen en hoofdpijn. Sommige mensen ervaren ook angst of een gejaagd gevoel. In het slechtste geval kun je zelfs in shock raken of moet je maag leeggepompt worden.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de consumptie van cafeïne leidt tot verhoogde cortisolwaarden. Dit effect is in het begin (als je begint met fatburners sterk), maar vlakt na een tijdje af. Desalniettemin heeft een verhoogde cortisolwaarde invloed op de ontwikkeling van je spieren; cortisol breekt deze namelijk af.

Je zou op twee manieren naar de combinatie tussen koffie en fatburners kunnen kijken. Houd je van je kopje koffie, dan is het raadzaam om in ieder geval tijdens het gebruik te switchen naar een cafeïnevrije variant. Je kunt ook de andere kant op redeneren. Omdat alleen cafeïne een bewezen effectieve werking heeft, zou je ervoor kunnen kiezen om koffie als fatburner te gebruiken. In dat geval moet je wel de discipline op kunnen brengen ook af en toe een paar weken geen of minder (of alleen cafeïnevrije) koffie te drinken.

Is het de ideale oplossing?

Fatburners helpen inderdaad om vet te verbranden, maar de effecten zijn klein. Je lichaam went bovendien snel aan de effecten. Dit betekent dat deze supplementen alleen maar tijdelijk effectief zijn. Het is daarom verstandig om regelmatig een paar weken te stoppen met het gebruik van fatburners zoals Fat Burner Ultra. Als je een sport doet waarin gewicht belangrijk is (zoals judo of boksen), dan zou je het gebruik bijvoorbeeld af kunnen stemmen op je competitieschema.

Langdurig gebruik is dus niet zinvol. Om dezelfde effecten te behouden als in de eerste dagen zou je steeds je dosering moeten verhogen. Op een gegeven moment wordt dit gevaarlijk. Zoals zo vaak ligt de oplossing van niet in het gebruik, maar ligt de oplossing in gezonde voeding en in het verbeteren van de vetverbranding in ruste. Dit laatste kan bereikt worden door krachttraining.  

Als je fatburners met mate gebruikt zijn deze niet gevaarlijk. Het is wel altijd raadzaam om te kijken of er bijwerkingen zijn van de losse ingrediënten van jouw product. Wees daarnaast voorzichtig met het drinken van koffie als je fatburners gebruikt, omdat een teveel aan cafeïne tot gezondheidsproblemen kan leiden.

Ervaring met Fatburners

Heb jij ervaring met het gebruik van Fatburners? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring en stel het op prijs als je een reactie achterlaat. Wil je weten wat de ervaringen zijn van andere gebruikers? Lees dan de reacties onderaan deze pagina.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelStop Eetbuien Programma Review
Volgend artikelJenny Bor Hormoon- en Voedingscoach

106 Reacties

 1. Via deze weg de laatste 15 kilo kwijtraken na mijn 4 zwangerschappen…dat klinkt als muziek in de oren. Ben beetje sceptisch naar het ‘gratis’ aspect en de resultaten. Dus bewijs graag het tegendeel. Let’s do this!

 2. Ik ben al lang bezig met afvallen en wil er nog 15 kilo af hebben nu.
  Zulke advertenties vertrouw ik nooit en graag zou als ik het nu zo kan testen en dat jullie zo het tegendeel kunnen bewijzen en dat ik het andere ook kan aanraden.

 3. Ik lees veel reviews, de meeste zie ik steeds terug komen bij verschillende producten..dan zakt de hoop van een ondersteunend middel bij het afvallen wel. Ik ben nu 20 kilo te zwaar. Jaren geleden voor mijn Kids er waren deed ik sporten en stackers gebruiken erbij. Dan was ik op korte tijd de nodige kilo’s kwijt. Nu met de juiste voeding, sport en iets ondersteunends zoals dit product wel ik het een kans geven!

 4. Ik lees veel reviews, de meeste zie ik steeds terug komen.dan zakt de hoop van een ondersteunend middel bij afvallen wel. Ik ben nu 20 kilo te zwaar. Jaren geleden voor mijn Kids er waren deed ik sporten en stackers gebruiken erbij. Dan was ik op korte tijd de nodige kilo’s kwijt. Nu met de juiste voeding, sport en iets ondersteunends zoals dit product wel ik het product een kans geven!

 5. Ik ben tijdens Corona zeer veel beginnen snoepen en weinig beweging. Graag wil ik er 20kg af, maar ik heb blijkbaar te weinig karakter, dus hoop ik dat mij dit helpt om van alle zoetigheden af te kunnen blijven…

 6. Ik ben tijdens Corona zeer veel beginnen snoepen en weinig beweging. Graag wil ik er 20kg af, maar ik heb blijkbaar te weinig karakter, dus hoop ik dat mij dit helpt om van alle zoetigheden af te kunnen blijven…

 7. heb deze besteld en betaald via Klarna, bij aankomst van pakketje zit er nog geen briefje bij hoe te gebruiken, 1 2 3 per dag ????
  je kon het ook terugsturen als het om wat voor reden niet bevalt, maar waar naar toe weet ik ook niet zelfs dat kan er voor dat geld niet bij.
  Ben niet zelf niet zo tevreden over de hele gang van zaken
  Sorry, maar wilde andere mensen voor teleurstelling bewaken

 8. Ik heb vorig jaar Corona gehad en ernstig ziek geweest met lange nasleep, nog niet geheel hersteld.
  Doordat ik zo ontzettend weinig energie heb, heb ik te weinig beweging en daardoor zijn de kilo’s eraan gevlogen. Ik wil ze graag middels dit product kwijtraken!

 9. Het lijkt mij super tof om dit te mogen testen en uit te proberen doe zelf ook 5x in de week aan sporten en gezonde voeding, zou dit er graag bij willen proberen om de extra kilootjes er af te kunnen werken en voorgoed afscheid van kan nemen!

 10. Ik zou graag enkele kilo’s kwijtgeraken. Maar ik sport niet zo graag en heb daar ook niet veel tijd voor. Mocht dit product werken, zou ik dit kunnen promoten naar mijn vriendinnen toe. Want zij kampen met hetzelfde probleem.
  Ik zou dit product dan heel graag uitproberen.
  Mvg.

 11. Ik zou graag enkele kilo’s kwijtgeraken. Maar ik sport niet zo graag en heb daar ook niet veel tijd voor. Mocht dit product werken, zou ik dit kunnen promoten naar mijn vriendinnen toe. Want zij kampen met hetzelfde probleem.
  Ik zou dit product dan heel graag uitproberen.
  Mvg.

 12. İk wil het heel graag proberen omdat ik positiefe reacties voorbij zie komen. Na vele dieeten heb ik helaas mijn streefgewicht niet behaald. Daarom zou ik het willen proberen

 13. Ik zou heel graag meedoen als proefpersoon, ik heb ook al van alles geprobeerd, ik val wel wat af, maar ik krijg het overtollige vet niet weg ondanks dat ik veel beweeg. Het zou superfijn zijn als dit wel zou werken.

 14. Hallo, ik ben behoorlijk wat kilo’s aangekomen de afgelopen jaren. Ik zit boven mijn BMI en zou graag van mijn lovehandels en backboobs afwillen! Ik zou heel graag willen deelnemen als proefpersoon

 15. Beste
  Ik heb reeds meerdere diëten gevolgd, telkens zonder blijvende resultaten.
  Wegens alle positieve commentaren zou ik dan ook heel graag de Fat Burner Formula willen testen

 16. Ik heb al zoveel geprobeerd en ook aan pillen en wil weten of dit product echt werkt. En als ik dan ook nog meewerk aan een onderzoek. Super!!!!
  Ik test het graag uit.

 17. Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd maar ik wil starten met een afslankproject van 20 kg op 6 maanden tijd, misschien helpt dit.

 18. Ik zou dit graag testen omdat ik samen met mijn moeder al enkele dieeten geprobeerd heb zonder resultaat.

 19. Ik zou het graag willen testen. Ik heb een gezonde levensstijl maar blijf te zwaar. Ik zal dit soort supplementen niet meer kopen omdat ook ik te vaak ben bedonderd door nepperij.

  Ik doe graag mee met de test zodat het tegendeel bewezen kan worden en ik hoop dat jullie dat aandurven!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in