Fattaché Forte

In deze review nemen we het afslankproduct Fattaché Forte onder de loep. Fattaché Forte is een nieuw product dat beloofd dat je af kan vallen en tegelijkertijd je gebruikelijke voedingspatroon kunt aanhouden. Dat klinkt mooi, maar werkt het ook in de praktijk?

Stofwisseling

Fattaché Forte is ook bekend onder de naam Fattaché en veranderd je stofwisseling. Hierdoor zou je lichaam vet onttrekken aan je voedsel. Het product is opgebouwd uit een combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels. Hierdoor worden de vetten die je eet gebonden.

fattache

Ingrediënten Fattaché Forte

De basis van Fattaché Forte bestaat uit verschillende ingrediënten. Een van deze ingrediënten zien we regelmatig in afslankproducten voorbij komen en wordt tevens als geneesmiddel gebruikt door de farmaceutische industrie. Psylliumzaad is een vezelrijk product dat onder andere wordt gebruikt bij patiënten met het zogenaamde PSD syndroom dat we ook kennen als een ‘spastische darm’. Hier volgt een lijst van alle ingrediënten per capsule.

  • Vitamine C (ascorbinezuur) 10 mg 17%
  • Chitosan 50 mg
  • Psylliumzaad 400 mg
  • Karaya gum sap 25 mg
  • Appelpectine 10 mg

Gebruiksaanwijzing Fattaché Forte

Het gebruik van Fattaché Forte verschilt niet veel van vergelijkbare producten. Je neemt twee keer per dag een Fattaché capsules in met één glas water. Je neemt de capsule een kwartiertje voor de lunch, en voor je avondeten. Een verpakking bevat 240 capsules en is goed voor een maand en kost € 39,95.

Afslankplan

Als je Fattaché Forte besteld krijg je een persoonlijk afslankplan. Dit afslankplan bevat eenvoudige oefeningen die je stimuleren om te bewegen en je fitter te voelen.

Voordelen Fattaché Forte

Afvallen zonder van voedingspatroon te veranderen

– Oplosbare en onoplosbare vezels,
– Het kan je stofwisseling stimuleren

Je koopt Fattaché Forte van € 59,95 voor slechts € 39,95

Nadelen Fattaché Forte

  • Nog geen resultaten op de langere termijn
  • Uitsluitend online te koop
  • Niet voor iedereen geschikt

Conclusie

Is Fattaché Forte het langverwacht middel tegen overgewicht? Inderdaad, het onderdrukt je hongergevoel, en stimuleert de vetverbranding, maar een echt wondermiddel? Nee, volgens mij niet. Er zijn verschillende vergelijkbare producten te koop die je een steuntje in de rug kunnen geven, maar geen goeden bergen waar kunnen maken. Wil je echt resultaat bereiken, dan zul je (naast Fattaché Forte) een verantwoord dieet moeten volgen en oefeningen met bijvoorbeeld een kettlebell moeten uitvoeren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in