Femislim Svetol, CLA & Banaba Review

Zit afvallen tussen je oren of bestaat er echt een wonderpilletje om af te vallen? Volgens ons werkt afvallen niet als je niet gemotiveerd bent. Bewegen en minder eten is de sleutel naar ieder succesvol dieet. Toch zien we steeds meer hulpmiddelen die je helpen om af te rekenen met overgewicht. Femislim® is ook zo’n product. De basis van dit product bestaat uit Svetol aangevuld CLA en Banaba. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Femislim® Heb jij dit product gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de ervaringen van anderen.

CLA, Svetol en Banaba

Femislim® is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Uit onderzoeken is gebleken dat alle individuele ingrediënten in Femislim®, ieder voor zich een eigen specifieke invloed hebben op het afvallen. Door CLA, Svetol en Banaba te combineren in Femislim® wordt het afvallen op meerdere manieren gestimuleerd.

Wetenscchappelijk Onderzoek

In een wetenschappelijk onderzoek, gehouden onder 50 vrijwilligers, tussen de 19 en 75 jaar, is het gunstige “vetverbrandings-effect” van Svetol bewezen. Het onderzoek heeft aangetoond dat de proefpersonen, zonder aanpassing van hun eet- en leefpatroon een gemiddeld gewichtsverlies hadden van minimaal 5 kg. Ook werd tijdens dit onderzoek vastgesteld dat door dagelijks gebruik van Svetol de oude contouren van het lichaam weer terug kwamen. In FemiSlim is Svetol verrijkt met CLA en Banaba. Ook van deze ingrediënten zijn de slankmakende eigenschappen wetenschappelijk aangetoond. Zo heeft het laboratorium, waar FemiSlim is ontwikkeld, een ongelooflijk sterk “Fat Burning Booster” product gemaakt, wat doet wat het beloofd: overtollige kilo’s verdwijnen.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Dosering

2 capsules ´s ochtends en 2 capsules ’s avonds, een half uur voor de maaltijd innemen met een glas water. Tenzij anders voorgeschreven mag de dosering zoals vermeld niet worden overschreden.

Ingrediënt Femislim®

De samenstelling per 4 capsules A.D.H.*

 • CLA 1500 mg
 • Svetol 400 mg
 • Banaba blad (extract 10:1 ) 50 mg
 • Zink 10 mg 66%
 • Chroom 125 mcg 100%
 • Gewicht per capsule: 770 mg

* A.D.H. wil zeggen: aanbevolen dagelijkse dosering

Ervaring met Femislim®

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met Femislim® Heb jij dit product gebruikt geef dan hier jouw mening. Werkt het, of juist niet? Lees hier de ervaringen van anderen met Femislim®

bron informatie: drogisterij.net

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCoffee Shape Groene Afslankkoffie
Volgend artikelVerleiding en Vakantie
femislim-ervaringen-en-bestellenZit afvallen tussen je oren of bestaat er echt een wonderpilletje om af te vallen? Volgens ons werkt afvallen niet als je niet gemotiveerd bent. Bewegen en minder eten is de sleutel naar ieder succesvol dieet. Toch zien we steeds meer hulpmiddelen die je...

4 Reacties

 1. Geachte,
  gebruik femislim al bijna 1,5 maand al maar gewichts verlies totaal niet,hoe komt dat?
  ben juist een drie tal cm van buik omtrek verminderd?

  Graag wat meer informatie

 2. ik ben nu bijna door mn Femislimkuur heen en moet zeggen dat het werkt.
  Ik heb mn pillen op de juiste manier ingenomen en daarbij ben ik om de dag een half uur gaan bewegen. gewoon normaal eten idd geen zin in snacken tussendoor een stuk fruit en veel water drinken .
  Ik ben 33 jaar en heb 3 kinderen en na al die jaren was ik mn buik zat en nu na bijna 3 weken is mn buik stukken platter conclusie: hard werken maar het kan

 3. Ben dit product nu aan het proberen sinds enkele dagen. Ik ga me pas na een week opnieuw wegen en meten. Ik moet wel zeggen na enkele dagen in te nemen dat het gevoel voor tussendoortjes helemaal weg is. Heb er totaal geen zin in en geen hongergevoel. Voor de rest eet ik gewoon mijn maaltijden. Na een week ga ik het eens goed bekijken of er verschil in meten of gewicht is.

  • femislim is voor mij het enige die helpt ben reeds 4kg verloren, met beweging erbij natuurlijk, ik ben 41 en mij lichaam krijgt terrug de strakke lijn. supper gewoon. heb minder honger, en heb meer energie ook niet te veel, heb niet het opgejaagde gevoel en slaap goed, ik zou zeggen een aanrader.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in