Femme Fitale Newstartbox Review en Ervaringen

Veel vrouwen worstelen tijdens de overgang met hun gewicht. Zij proberen van alles om op hun oude gewicht te blijven, maar toch komen er links en rechts een paar kilootjes bij. Dit is erg frustrerend. De Femme Fitale Newstartbox biedt een oplossing voor deze vrouwen.

Met de Newstartbox krijg je een receptenboek, een boek voor smoothierecepten, een jaar lang coaching, en belangrijker, voor negen dagen boodschappen. Lukt het met deze box om de overgangskilo’s eindelijk de baas te worden? Wij hebben het bekeken.

Wat is Femme Fitale?

Femme Fitale helpt vrouwen in de overgang om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en hun natuurlijke balans terug te vinden. Dit doen we met de NewStart Box. Ervaar zelf wat wij voor jou gaan betekenen!

Wat is de Femme Fitale Newstartbox?

De Femme Fitale Newstartbox is een doos met daarin een aantal producten. Als eerste zitten er een aantal voedingsmiddelen in, in combinatie met een voedingsschema. Deze voedingsmiddelen kun je gebruiken voor het speciale dieet. Er zijn genoeg voedingsmiddelen voor negen dagen, al zul je een aantal verse producten nog wel zelf moeten aanschaffen. Daarnaast zitten er twee boekjes in met recepten; een voor de avondmaaltijden en een boek voor de recepten met de smoothies. Als laatste krijg je een jaar lang persoonlijke begeleiding bij de Femme Fitale Newstartbox, evenals negen dagen e-coaching tijdens het gebruik van de box.

De coaching bij de Newstartbox wordt verzorgd door auteur Jeff Hofman, een zelfbenoemd hormooncoach. Het is onduidelijk of Jeff een bestaande persoon is. De coaching vindt uitsluitend via internet plaats.

Voor wie is de Femme Fitale Newstartbox geschikt?

De Newstartbox wordt verkocht als oplossing voor vrouwen in de overgang die alles geprobeerd hebben. Als je man bent of niet in de overgang bent, kun je de box echter net zo goed gebruiken. In de producten in de Newstartbox worden wel allergenen gebruikt, zoals noten.

Is het effectief?

In de Femme Fitale Newstartbox zitten een aantal ingrediënten die er voor moeten zorgen dat de hormoonhuishouding van de vrouw in de overgang hersteld wordt. Dit zijn maca, fenegriek, kurkuma en hennep-eiwitten.

Het hennep-eiwit draagt bij aan gewichtsverlies; diëten hoog in eiwit zijn namelijk een bewezen methode als het gaat om afvallen (bron). Volgens de producent zou fenegriek moeten helpen om oestrogenen te produceren. Hier is geen wetenschappelijk bewijs voor, maar onderzoeken met supplementen op basis van Fenegriek laten positieve resultaten zien als het gaat om spierkracht en vetmassa (bron). Van maca is wel bewezen dat het een positief effect heeft op de hormoonhuishouding van vrouwen in de overgang (bron). Het laatste ingrediënt, kurkuma, is vooral van belang omdat het een ontgiftende (en ook vochtafdrijvende) werking heeft.

Er is maar een manier om uit te vinden of de Newstartbox echt effectief is, en dat is door hem te testen. We kochten voor een tiental vrouwen de Newstartbox, maar we lieten ze ook daarna ook nog een tijdje doorgaan met de recepten. We namen de tussenstand op na negen dagen en aan het eind van de maand.

De meeste vrouwen waren erg tevreden over de negen dagen met de Femme Fitale Newstartbox. De aangereikte voedingsmiddelen waren stuk voor lekker. De recepten werden ook goed gewaardeerd door de overige gezinsleden. De smoothies voldeden in eerste instantie niet helemaal aan de verwachtingen, maar na verloop van tijd wisten de meeste vrouwen deze wel te waarderen. Na afloop van de negen dagen waren de vrouwen gemiddeld 2.7 kilo kwijt. Niemand raakte minder dan 2.2 kilo kwijt en niemand meer dan 3.3 kilo.  

In de periode nadat de box op was, werden de verschillen groter. Sommige vrouwen raakten enthousiast en gingen de principes uit het receptenboek gebruiken. Zij deden moeite om producten te kopen en traden geregeld in contact met hun coach Jeff Hofman. Deze vrouwen waren aan het eind van de maand een goede 5 kilo kwijt gemiddeld. De periode van een maand is echter wel wat te kort om te kijken of de veranderingen echt gaan beklijven.

Een ander gedeelte (vier) van de vrouwen vond het moeilijk om de principes van de Newstartbox toe te passen. Zij vielen vrij snel weer terug in hun oude gewoonten en kwamen daardoor langzaam weer aan. Aan het eind van de maand waren zij nog wel wat gewicht kwijt, maar de kans is groot dat zij snel weer op hun oude gewicht zitten.

Wat kost het?

De Femme Fitale Newstartbox kost €97. Jeff Hofman claimt dat je €65 kunt besparen op je boodschappen tijdens de negen dagen, waardoor de box eigenlijk maar €32 euro kost. Dit is een beetje te enthousiast, maar de redenatie dat de box geen €97 kost blijft natuurlijk staan. Je kunt de NewStart Box eenvoudig Online bestellen.

De Voordelen

Voor het grootste gedeelte van de vrouwen in onze test werkt de Femme Fitale Newstartbox heel goed. Juist doordat je een korte periode bezig bent, ben je nog enthousiast als de doos leeg is. De kans is groot dat je hierdoor je gewoonten gaat veranderen. In deze proef haakten een paar vrouwen af, maar wij verwachten dat je eerder enthousiast zult blijven als je zelf geïnvesteerd hebt in de Femme Fitale Newstartbox.

Een ander groot voordeel is de coaching. De coaching is voordelig, zeker gezien het feit dat je ook nog voedingsmiddelen en receptenboeken krijgt. Er wordt snel geantwoord op vragen en je krijgt zinnige tips waar je mee verder kunt.

De Nadelen

De periode van negen dagen is eigenlijk te kort. De resultaten na de eerste dagen zijn bemoedigend, maar het is iets te kort om al op eigen benen te staan. Zeker omdat al het eten (behalve de verse producten) jou aangereikt worden, is het nog niet echt onderdeel geworden van je routine. Het vereist hierdoor nog iets te veel mentale ‘kracht’ om het dieet te blijven volhouden. Sommige van onze proefpersonen konden dit opbrengen, anderen niet.

Een ander nadeel is dat er niet zoveel handvatten worden geboden om zelf na te denken. De kans is aanwezig dat je na een maand flauw bent van de recepten. In dat geval zul je iets nieuws willen, maar omdat je niet precies weet wat de gedachte is achter de recepten, bestaat de kans dat je terugvalt in oude gewoontes.  

Conclusie

De Newstartbox van Femme Fitale zit er veelbelovend uit. De deelnemers zijn stuk voor stuk enthousiast. De resultaten zijn voor veel vrouwen vrij bemoedigend. Op de lange termijn zijn wij toch een beetje bezorgd vanwege het feit dat je niet ‘leert’ wat echt goed voor je is. Hierdoor kun je niet zelf aan de slag en het dieet iets aanpassen aan je eigen voorkeuren. Hierdoor vragen wij ons af of de resultaten van de Femme Fitale Newstartbox op lange termijn wel blijvend zijn.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGreen Coffee Code Review
Volgend artikelPiperine Forte
femme-fitale-newstartboxDe Newstartbox van Femme Fitale zit er veelbelovend uit. De deelnemers zijn stuk voor stuk enthousiast. De resultaten zijn voor veel vrouwen vrij bemoedigend. Op de lange termijn zijn wij toch een beetje bezorgd vanwege het feit dat je niet ‘leert’ wat echt goed voor je is. Hierdoor kun je niet zelf aan de slag en het dieet iets aanpassen aan je eigen voorkeuren. Hierdoor vragen wij ons af of de resultaten van de Femme Fitale Newstartbox op lange termijn wel blijvend zi

1 reactie

 1. Afvallen in de overgang: lukt het jou ook maar niet? Een slanker lichaam, meer energie en lekkerder in je vel met de newstart box. Waarom de ‘normale’ dieetmethoden in jouw levensfase averechts werken en onze methode om blijvend gewicht te verliezen door rekening te houden met de manier waarop jouw lichaam werkt. Herstel de balans!

  Herken jij je in één of meerdere van de onderstaande punten?
  Je bent continue aan het vechten tegen extra kilo’s
  Het lukt je maar niet om blijvend gewicht te verliezen
  Je ziet er tegenop om ‘weer’ een afslankpoging te wagen
  Je hebt vaak het gevoel dat je al dik wordt van lucht
  Afslanken moet te combineren zijn met een druk leven
  Je hebt vaak het gevoel niet in balans te zijn

  Dan wil Femme Fitale jou een nieuwe, mislukte afslankpoging besparen. Bekijk hier hoe je wel succesvol af kan vallen in jouw levensfase.

  Met de NewStart Box wordt je 9 dagen aan de hand meegenomen om een grote transformatie in te zetten. Jouw coach heeft alles voorbereid. Hoe het werkt? Je ontvangt thuis een grote doos met producten waarmee je de eerste stappen gaat zetten om je hormoonbalans te verbeteren, af te vallen (zeker 2 tot 3 kilo*) en je energie terug te vinden.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in