Fit With Tea Review en Ervaringen

Fit With Tea is een bijzonder product. Meestal hebben we producten die allerlei claims maken over wat het product zou moeten doen. Bij Fit With Tea niets van dit alles. Nergens op de website van Fit With Tea vinden we iets over wat het product zou moeten doen. We kunnen dus in ieder geval zeggen dat het bedrijf geen onterechte claims maakt. Maar wat kun je wel verwachten als je Fit With Tea drinkt? Dat lees je hier.

ketox24 korting

Fit With Tea Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fit With Tea zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

nog 38 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fit With Tea graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Fit With Tea?

Fit With Tea is een theemelange met verschillende kruiden. De belangrijkste bestanddelen zijn thee, gember, brandnetel en citroengras. Naast groene thee bevat de mix ook pu erh thee.

Aangeraden wordt om eenmaal daags een kopje thee te zetten. Dit doe je het liefst ’s avonds. Je stopt hiervoor twee gram van de melange in een theefilter of een herbruikbaar theezakje. Je gooit hier kokend water bij en laat het geheel vervolgens drie tot vijf minuten trekken.

Fit With Tea komt in de vorm van een abonnement. Nadat je de proefzending hebt gehad, ga je een abonnement aan. Je krijgt dan iedere maand voor €39,50 thee thuisgestuurd. Dit maakt Fit With Tea een behoorlijk prijzig product. Een kop thee kost meer dan een euro. Op jaarbasis open de kosten op tot bijna €500 euro voor dagelijks een kop thee.

Fit With Tea is een product van Yogoma BV, een bedrijf uit Arnhem. Dit bedrijf heeft ook andere theeproducten op de markt gebracht, zoals 7 Days Pure. Ook bij aankoop van deze producten sluit je een abonnement af.

Voor wie is Fit With Tea geschikt?

Geen van de ingrediënten van Fit With Tea is een bekende allergeen. Omdat het onduidelijk is wat de dosering is van de verschillende ingrediënten, is het in sommige gevallen raadzaam om eerst met een arts te overleggen als je het product wilt gebruiken. Mogelijk hebben sommige ingrediënten wel invloed op de werking van medicijnen. meer informatie kun je lezen in de bijsluiter.

Is Fit With Tea effectief?

Het is bijzonder lastig te beoordelen of Fit With Tea effectief kan zijn. We weten niet wat de dosering is van de verschillende ingrediënten. Bovendien weten we niet met welke gedachte de leverancier het product heeft ontwikkeld. Toch kijken we even naar de belangrijkste ingrediënten en wat deze zouden kunnen voor je lichaam.

Gember: Gember heeft veel verschillende voordelen voor het lichaam. Zo heeft het een ontstekingsremmend effect en helpt het tegen sommige vormen van spierpijn (bron). In deze studies werd wel een dosering gebruikt van meerdere grammen per dag.

Brandnetel: Brandnetel heeft ook een ontstekingsremmend effect, maar niet als je de werkzame stoffen in water laat oplossen (bron).

Citroengras: Ook van citroengras is bekend dat het een positieve uitwerking heeft op een aantal lichaamsfuncties, zoals het ijzergehalte (bron). Net als in de onderzoeken naar gember, werd er ook bij dit onderzoek een veel hogere dosering citroengras gebruikt. De thee in dit onderzoek bevatte twee gram pure citroengras.

Het moet gezegd worden dat de dosering van de verschillende producten waarschijnlijk veel te laag is. Als je van plan bent om je gezondheid te verbeteren, dan kun je wellicht beter zelf een aantal van de losse ingrediënten kopen. Treffend is het voorbeeld van gember, waarbij in sommige studies twee gram gember per dag werd ingenomen.

Voordelen

Voor sommige mensen is het erg gemakkelijk als ze maandelijks, zonder dat ze hier iets voor hoeven te doen, een product thuisgestuurd krijgen.

Nadelen

Je sluit een abonnement af als je het product niet tijdig terugstuurt. Soms is het lastig om van abonnementen af te komen.

Conclusie

gemberthee
gemberthee

Het is lastig om een product te beoordelen waarvan we niet weten wat het moet doen. Fit With Tea bevat een aantal ingrediënten die gezondheidsvoordelen bieden. De belangrijkste voordelen van de verschillende ingrediënten is de bescherming tegen ontstekingen en andere ziekteverschijnselen. Deze voordelen zijn echter klein, vooral omdat de dosering van deze ingrediënten veel te laag is. Zeker van een product in deze prijsklasse verwacht je veel meer.

Daarnaast is het bij producten in abonnementsvorm altijd maar de vroeg hoe makkelijk je je het abonnement kunt opzeggen. Door de combinatie van de hoge prijs, de geringe voordelen en het risico dat gepaard gaat met de abonnementen zijn er veel redenen om Fit With Tea niet te gebruiken.

Als je overtuigd bent van de voordelen van thee voor je gezondheid, kun je beter wat soorten thee halen bij een reformwinkel. Je kunt ook gember of citroengras bij de lokale toko kopen en daar zelf thee van trekken. Je bent dan stukken goedkoper uit en je weet van tevoren hoeveel geld je kwijt bent. Bovendien heb je een hele grote kans dat je ook nog eens grotere gezondheidsvoordelen hebt.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSensi Secure Review en Ervaringen
Volgend artikelAQ Slim Review en Ervaringen
fit-with-teaHet is lastig om een product te beoordelen waarvan we niet weten wat het moet doen. Fit With Tea bevat een aantal ingrediënten die gezondheidsvoordelen bieden. De belangrijkste voordelen van de verschillende ingrediënten is de bescherming tegen ontstekingen en andere ziekteverschijnselen. Deze voordelen zijn echter klein, vooral omdat de dosering van deze ingrediënten veel te laag is. Zeker van een product in deze prijsklasse verwacht je veel meer.

59 Reacties

  1. Ook ik ben en word nog steeds bedreigd met te betalen bedragen. Heb al €44,50 betaald voor iets wat ik heb teruggestuurd. Geven een telefoonnummer op wat niet in gebruik is, dus kan je ze ook nog eens niet bereiken. Ik waarschuw alle mensen om hier nee mee in zee te gaan. Oplichters zijn het.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in