Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelProAcademie Lifestyle Coaching Review
Volgend artikelZijn Eiwitshakes Goed voor (beginnende) Sporters?
fitchannel-reviewMet Fitchannel kun je prima afslanken mits je het volhoudt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

351 Reacties

 1. Ik zou supergraag terug op goeie weg geraken. Het laatste jaar ben ik terug 10 kg bijgekomen en ik doe niks meer aan sport. Ik kom van 2 keer per week gaan fitnessen maar door corona viel alles in het water. Nu ben ik wel gelukkig mentaal maar fysiek moet ik soms huilen omdat ik ten einde raad ben. Ik heb hulp nodig… alleen lukt het me niet. Dure begeleiding kan ik ook niet betalrn momenteel. Ik hoop echt dat ik deze kans krijg!!! ?

 2. Had twee keer weer aangemeld maar omdat het niet lukte op de tv af te spelen direct geannuleerd. Maar nu twee keer geld afgeschreven en nog steeds niet terug gestort. Heb nu terug gestorneerd maar zal nu wel weer gedreigd worden met incassobureau.heb tig mails en messenger berichten en op hun facebook geplaatst maar krijg geen reactie. Ja 1 keer of ik het binnen twee weken geannuleerd had. Ja de andere dag al en ben dus nu geen lid!!!

 3. Ik heb jullie introductie filmpjes bekeken, van enkele coaches, en ik ben helemaal overtuigd, dat ik op deze manier “ de extra kilootjes (10 kg); kan verliezen, en me weer goed in mijn vel voel, en als plus gezonder voedingspatroon kan aanleren
  Ik zou het ontzettende boost zijn, kans te kunnen maken op een gratis pakket
  Groetjes Martine

 4. Ik zou heeeel graag willen winnen omdat ik het zo zat ben om overgewicht te hebben en mezelf niet kan bekijken in de spiegel zonder depressief te worden….
  ik doe al een tijdje aan intermittent fasting en loop elke dag 10 km door weer en wind maar ik zie nog weinig resultaat…
  Word er enorm onzeker van : (
  Ik zou erg dankbaar zijn om een pakket te winnen en enthousiast aan de slag te kunnen thuis…

 5. Hoi,

  Ik zou graag een fitchannel pakket willen winnen, omdat mijn sportschool letterlijk in vlammen is opgegaan en nu dus ophoudt te bestaan. Dus ik zou graag het thuissporten willen ontdekken of ik daar ook genoeg discipline voor heb.

  Groetjes Yvonne

 6. Mijn vrouw en ik, beide de 60 gepasseerd willen wat afvallen en wat meer bewegen. Wij zijn echter niet echt fitness mensen en hebben al helemaal niets met een sportschool. Onze kinderen zijn nu uit huis en wij houden van gezelligheid, dus de combinatie van deze aspecten maakt het voor ons moeilijk om sporten en diëten te combineren.

 7. Na meer dan 40 jaar gestopt met roken en ook nog in de overgang…
  Mijn God, wat vliegen die kilo’s eraan…..H. E. L. P.

 8. Ik moet geopereerd worden aan mijn buik .
  Maar ik moet eerst afvallen van de chirurg en de mdl arts..
  Dit lijkt me handig om me er bij te helpen

 9. Ik vind dat ik kans maak omdat ik na een hele pittige bevalling weer in me oude kleren wil passen en mezelf niet heen en weer naar de sportschool krijg met fitchannel kan ik thuis als de kleine slaapt trainen dat zou echt ideaal zijn duimen maar!!

 10. LET OP: Stopzetten van je abonnement word niet verwerkt nadat je verzoek ernaar toe hebt ingediend. Ze zijn heel slinks hierin. Nadat je het verzoek via je account hebt ingediend, kom je op een nieuwe scherm terecht met een tekst dat ze het jammer vinden dat je wilt opzeggen. Wat ze er niet bij zetten is, dat het verzoek tot opzegging nog niet is afgerond al lijkt het wel zo. Want heel slinks plaatsen ze uit het zicht (pas zichtbaar naar lang beneden scrollen) nog een extra button met de tekst ‘definitief stopzetten. Ook werd mijn eenmalig jaarabonnement (ik had namelijk een compleet jaar in de aanbieding gekocht) na afloop ‘stilzwijgende maandelijkse verlengt’ zonder dat ik er van op de hoogte werd gebracht. Vervolgens heb ik het ‘ineens’ maandelijkse abonnement via mijn account stopgezet. Hierbij kreeg ik op de scherm de mededeling dat ik nog enkele weken gebruik kon maken tot het contract eind juni zou eindigen. Hier heb ik echter geen bevestiging per mail va gehad. Net zag ik dat er weer twee afschrijvingen waren gedaan en ging ik mijn account checken. En die stond nog steeds op actief. Nu weer opgezegd en nu stond er in het vakje, we stellen je nog 2 vragen voordat we je verzoek tot opzegging kunnen verwerken. Die twee vragen had ik ingevuld en kwam op een nieuwe scherm terecht met de volgende mededeling: dat ze het jammer vinden en dat als ik vragen heb, ik contact kan opnemen met de klanten service. Dus geen bevestiging van opzegging te zien zoals de eerste keer bij verzoek tot stopzetten. Maar nu zag ik als je op de scherm helemaal naar beneden scrolt (langs alle programmas die ze aanbieden), zie je ineens heel klein recht onderin nog een vakje om op te klikken met de tekst: definiief opzeggen. Dit vakje is dus NIET TE ZIEN als je de vragen voor het stopzetten van de account goed hebt ingevuld. E vervolgens word doodleuk het verzoek negert en de maandelijkse bijdrage verder afgeschreven. Ik vind dit oplichting!

 11. Geen aanrader…
  Let goed op! 2 maanden gratis proberen terwijl je kan opzeggen wanneer je wilt is niet waar! Je zit namelijk een jaar eraan vast. (Na 12 maanden krijg je 2 maanden gratis) Ja je kan opzeggen maar betaald wel gewoon het hele jaar door. Erg ontevreden hierover. Niemand reageert op vragen via de mail. Wil het graag opzeggen namelijk… belachelijk. Normaal laat ik nooit een review achter, maar in dit geval wil ik iedereen waarschuwen.

  • Hi Anne!

   Wat vervelend dat er niet is gereageerd op jouw mailtje, excuses voor het ongemak. Maar om het hier nog even toe te lichten: bij geen enkele van onze abonnementen heb je een proefperiode van 2 maanden. Het is namelijk zo dat wanneer je een abonnement afsluit met 2 maanden gratis, je een lidmaatschap van 12 + 2 maanden extra afsluit. Deze zijn inderdaad niet tussentijds opzegbaar, maar pas na 12 maanden. Dit staat ook aangegeven op onze prijzenpagina: https://fitchannel.com/prijzen. Overigens kun je ons flexibele abonnement wél opzeggen na 3 maanden :).

   Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

   Bij verdere vragen kun je ons een mailtje sturen of met ons chatten via de website.

 12. Ik volg al een tijdje de groep op Facebook en zie vele positieve reacties. Ondertussen volg ik al een paar maanden Weight Watchers en heb ik een fitnessabonnement maar ik hou niet van krachttraining, ik doe enkel cardio. Misschien kan ik zo wel de juiste motivatie vinden.

 13. zou heel graag kans maken. ben een echte sport fanaat en sporte voorheen 6x pw. maar nu onze 3e dochter is geboren is het toch een hele opgave steeds te gaan. hoop dat fit channel me weer fit en slank kan helpen maken!!

 14. Vorig jaar was ik flink afgevallen, maar helaas kwam ik door een burnout met depressie thuis te zitten….En zitten en zitten en zitten. En wanneer je dan niet actief bent, dan vliegen de verdwenen kilo’s er als vanzelf weer aan en nemen ze nog wat extra mee. Gevolg…zwaarden dan voorheen. En doordat ik nog steeds veel thuis ben is dit voor mij een ideale uitdaging om als goede voornemen voor 30 december 2018 te gaan doen..1 januari is zoooooo 2018 vandaar een paar dagen eerder. Ik wil weer mijn uniform aankunnen voor mijn werk zodat ik ook weer kan proberen om daar wat meer aan de slag te kunnen.

 15. Maart 2017 was ik in Thailand en beleefde mijn droomvakantie (rondreizen met backpack op mijn 56ste)) toen ik een hartinfarct kreeg. Helaas mocht ik niet naar huis maar moest de stent (mijn ader was voor 95% verstopt) daar worden geplaatst. Buiten dat ik heel verdrietig was dat mijn jongens niet in de buurt waren toen dit gebeurde was het ook best wel traumatisch. Dat realiseerde ik me pas goed toen ik weer thuis was en weer aan het werk ging. Het sportieve gedeelte pakte ik maar niet op terwijl ik donders goed wist dat dit heel belangrijk was voor het fysieke gedeelte is het misschien nog wel belangrijker voor het geestelijke gedeelte. Ik moet weer over mijn (lichamelijke) grenzen heen gaan en dat blijf ik maar uitstellen. Dit programma is laagdrempelig omdat ik het thuis kan doen en rustig kan opbouwen. Mijn doel is zover te komen dat de kilo’s die er in 1,5 jaar zijn aangekomen weer af gaan, ik me beter voel omdat ik weer durf te sporten en weer een stap heb gedaan om gezonder te leven én dat ik me zo goed voel dat ik ook weer durf te tennissen! Ik hoop dat ik een abonnement win zodat er voor mij geen uitvlucht meer is om met dit programma te beginnen. Groetjes Karin

 16. na 2 zware oor operaties wil ik graag mijn conditie weer verbeteren. jullie training en voedingshulp spreken mij er aan. hopelijk win ik een abonnement. groetjes Ivonne

 17. Ik vind het ideaal lekker drie keer per week sporten.
  Zonder dat ik moet denken dat ik nog naar een sportschool moet.
  Ik val behoorlijk af en ben dan ook erg blij met deze oplossing.
  Alleen jammer dat ik het via google moet zoeken.
  Ik vind hier geen app van.

 18. Na jaren lang overgewicht en jo-jo-en heb ik de schouders eronder gezet om af te vallen, zelfstandig al 15 kilo kwijt maar ik blijf nu al een hele tijd hangen en het bekende stemmetje in je hoofd begint weer te praten dat het toch niet lukt . Ik hoop dat fitchannel mij weer op pad kan helpen om tot een gezond gewicht te komen.

 19. Ik zou graag sporten met fitchannel ik werk veel en ben na 4 maanden bijna af van een knie blessure nu is zomer stop van volleybal en wil graag in beweging blijven zou ook graag weer verder met halen van streef gewicht.

 20. Beste allemaal, sinds 1998 ben ik nierpatiënte. Hiervoor was ik erg slank. Ik heb mijn nierziekte te danken aan mijn boulimia/ anorectia. Dit is al jaren onder controle. Maar helaas waren ze er bijna te laat bij. In comatueuse toestand ben ik opgenomen. Ik bleek een hele zeldzame variant te hebben. Heel veel prednison zorgde ervoor dat mijn lichaam veranderde. Hoge doseringen zorgde voor een gewichtstoename van 22 kilo in 17 dagen. Na drie en een half jaar reageerde mijn lichaam helaas niet meer op de prednison en moesten we overgaan op chemo. Het zijn zware jaren geweest. Een mislukte borstoperatie was ook erg moeilijk. Ik ben nooit meer dezelfde geworden. Voel me niet lekker in mijn lijf. Ik ben twee jaar geleden mijn vader verloren. Hij viel in mijn armen en ik moest hem reanimeren. Mijn vader was mijn alles! Ik merk dat het lijkt of ik medelijden wil opwekken. Maar wat ik graag wil is een kans om af te vallen. Ik ben 1.62 en 90 kilo. Ik hoop dat ik in aanmerking kom. Financieel heb ik het niet breed helaas. Anders had ik direct een abonnement aangeschaft bij fitchannel. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Liefs Nour

 21. Ik kan niet meer inloggen! Een telefoonnummer kan ik niet vinden en er zijn geen
  chatmedewerkers beschikbaar, gisteren niet en ook vandaag niet. Op mijn bericht wordt niet gereageerd.
  Ik vind dit heel erg jammer en weet niet goed wat te doen!

 22. Ik denk dat dit ideaal voor mij zou zijn omdat ik na mijn ongeluk (aangereden door een auto) ruim een jaar bedlegerig ben geweest met alle gevolgen van dien.
  Door omstandigheden ben ik nu de pleegmoeder van een klein meisje buiten mijn eigen kinderen om.
  Ik heb nu niet de tijd/bewegingstuimte om naar een sportschool te kunnen gaan omdat ik beschikbaar moet zijn voor haar.
  Thuis alles kunnen doen zal denk ik een uitkomst zijn.

 23. Al jaren lang onzeker over mijn lichaam. Telkens wat geprobeerd, maar afvallen lukt maar niet. Ik hoop dat als ik dit win het mezelf zou helpen ook qua zelfvertrouwen!

 24. het zou geweldig zijn om dit te mogen doen! Ik ben super gemotiveerd en heb daarom in het verleden al veel bereikt. 30 kg afvallen, regelmatig sporten ( aquabootcamp) verantwoord eten. Ik weet heel goed hoe het moet. Maar merk nu ik dat ik door mijn drukke leventje, opleiding verpleegkundige, drukke en onregelmatige baan in de zorg en mijn gezin, dat ik niet meer weet waar ik de tijd voor mezelf vandaan moet halen om te sporten. Ik zou daarom heel graag dit programma willen proberen om te kijken of het bij me past en evt. door te zetten.

 25. De reden dat ik dit wil is omdat ik in 2016 juni een onverwachtse hersenoperatie moest ondergaan. Gelukkig alles goed verlopen alleen de bijwerkingen zoals niet naar sportschool kunnen ivm de veel prikkels etc wil ik graag via fitchannel weer fit worden en hoop dat ik me dan ook beter ga voelen.

 26. Waarom ik graag zou willen starten ( of ik nu dat gratis pakket win of niet) ? Na diverse pogingen te hebben gedaan in diverse sportrichtingen, is het mij nog steeds niet gelukt om iets te vinden waarin ik mij helemaal kan vinden en waarmee ik het wel kan volhouden :-(
  ik hoop met dit programma wel die stok achter de deur te kunnen hebben om vol te houden en waarmee die drempel verlaagd wordt doordat dit thuis te doen is. Laat mij bewijzen dat je die drempel daadwerkelijk verlaagt daarmee…. :-)

 27. Als zelfstandig ondernemer in de hoek van vitaliteit/verzuim heb ik een wisselende werkweek waardoor sporten in een sportschool niet handig is. Graag wil ik fitter worden en hierbij kan ik de hulp van fitchannel wel gebruiken! Daarnaast kan ik mijn ervaringen delen met de mensen die ik begeleid in mijn onderneming zodat zij ook fitter worden.

 28. Al een tijdje weer uit de running. Door omstandigheden helaas. Maar de drempel naar een sportschool is veels te hoog en doordat conditie toch wat achteruit is gegaan beetje angst om buiten de deur te trainen. En last but not least.. Moet het alleen doen :(.

 29. Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik terug wil naar het lichaam wat ik had voor dat ik 4 kinderen kreeg. Mijn buikspieren zijn te ver uitgerekt, en mijn rugspieren zijn waardeloos. Ik heb geen tijd om te gaan sporten, dus dit zou voor mij ideaal zijn.. Ik wil me weer goed en trots voelen, en me niet hoeven te schamen voor mijn lichaam. Ik wil een dieet wat ik in kan passen in mijn zeer drukke leven. Kortom, ik heb gewoon hulp nodig

 30. Ik zou heel graag zo’n programma winnen. Ik heb geen werk, geen kinderen, en door autisme is het moeilijk sociale contacten aan te gaan/vast te houden. Bij de sportschool was ik niet welkom; ik kon te weinig. Voor “bewegen voor ouderen” vind ik me te jong en daardoor weer de uitzondering. Een personal trainer zou geweldig zijn, maar is niet te betalen. Ik wil zo graag afvallen en fitter worden, om samen met mijn man andere dingen te kunnen doen dan thuiszitten, in de auto ergens heen, om daar weer snel te gaan zitten. Ik wil me niet meer laten leiden door wat mensen van me zeggen, maar het initiatief nemen en zeggen: JE KUNT HET!! Niet wachten of er iemand komt die zegt: Ik geloof in jou, jij kan het (ook al zou dat heel fijn zijn), maar aanpakken en doen. En de discipline om dit thuis te doen heb ik wel. (Voordeel van mensen met autisme, die focussen zich op wat ze willen bereiken).

 31. Ik zou graag een fitchanel programma ontvangen. Ik zie in het begin van de overgang. Sinds de geboorte van mijn zoon niet meer de tijd kunnen vinden om naar de sportschool te gaan. Ik werk fulltime en doe en hbo opleiding. Ik wil graag weten of thuis sporten onder begeleiding mijn oplossing is! Eindelijk die extra kilo’s kwijt…. zou het dan toch binnen mijn werkschema kunnen?

  Groetjes Natascha

 32. Ik wil na een burnout weer lekker in mijn vel komen. Na een jaar emotie eten, niks kunnen doen en helemaal opgebrand te zijn geweest, wil ik graag weer vooruit. Mijn conditie weer opbouwen, de vetbollen eraf krijgen en weer blij zijn met mijn eigen lijf. Een sportschool geeft teveel prikkels, dus wat beter dan trainen vanuit huis…..maar ja, hoe doe je dat. Begeleiding door de programma’s van fitchannel is dan ideaal.

 33. Ik wil graag weer fit worden. En graag ook heel wat kilo’s verliezen. Ik werk zo’n 80 uur in de week en ben daarnaast mantelzorger. Ik heb genoeg beweging maar alleen dat is niet voldoende. Aangezien dat ik heb best wel druk heb is er ook niet veel tijd om rustig te eten. Daarom zullen gezonde recepten goed van pas kunnen komen.Een week is zo voorbij en veel tijd om naar de sportschool te gaan is er niet. Het zou heel erg fijn zijn als ik fit channel kan gaan proberen. Met vriendelijke groet Lisette

 34. Al veel geprobeerd, maar helaas allemaal zonder resultaat.
  Afgelopen 2 jaar +/- 15 kg aangekomen, welk ik er heeeeeel graag weer af wil hebben.
  Dit zou veel voor me betekenen.
  Dit is een soort laatste redmiddel voor me, ik had me er eigenlijk bij neergelegd, uiteraard niet voor de 100%, want ik wil de kilo’s er ECHT af hebben. Maar omdat niets werkte, of iedere keer het jojo effect om de hoek kwam kijken is de moed me ervan in de schoenen gezakt.
  Ik hoop enorm dat ik dit mag winnen..

 35. Ik ben sinds ik bijna 7 jaar geleden gestopt ben met roken een tien kilo zwaarder geworden. Ben wel veel actiever geworden op sport gebied maar jammer genoeg qua diëten wil het helaas niet lukken…..ik heb al zoveel geprobeerd dat mijn lijf letterlijk in opstand is gekomen en ik niet meer weet wat te doen….
  Help mij …aub..ben radeloos

 36. ik zou graag af wille vallen en ben ook al een tijdje bezig in de sportschool. maar helaas heb ik niet altijd tijd om naar de sportschool te gaan. en daar baal ik best wel van juist omdat ik het wel vol wil houden en naast het afvallen ook mijn conditie wil verbeteren daarom zou fitchannel voor mij een goede oplossing zijn zodat ik ook als ik weinig tijd heb toch even intensief kan sporten

 37. Mijn reden waarom ik graag wil starten is dat we 4 kleine kinderen in 3 jaar tijd hebben gekregen waaronder een tweeling. Mijn lijf heeft dus echt weer hulp nodig om fit te worden. Doordat we nu in de avonden weinig tot geen oppas hebben zou een workout thuis helemaal super zijn zo hoef ik geen oppas te regelen.

 38. Mijn reden is omdat ik een alleenstaande moeder ben die full time in ploegendiensten werk en eigenlijk alle vrije tijd dan naar mijn zoontje gaat totdat hij gaat slapen..en dan zou het mooi zijn als ik iets voor mezelf kan doen ipv voor de tv hangen..

 39. Ben 38 jaar en ik vecht al vanaf mijn 7 de leeftijd. Ben opgroeit op de kermis.. Toen ik klein was kreeg ik altijd wat lekkers om me goed te voelen want ik verveelde me vaak, ging huilen en zocht aandacht. Meestal kreeg ik dat niet omdat mijn ouders bezig waren op de kermis en ze gaven mij dan wat lekkers om mijn stil te houden. Later maakte me tante in overleg met mama een tshirt voor mij. Ik vroeg toen aan mama wat er op stond. Ze zei, meisje dat is je naam. Ik kon toen nog niet lezen. Waar ik altijd wat lekkers kreeg liet ik trots mijn tshirt zien en zei… Kijk dit is mijn naam… De mensen bekeek mijn shirtje en keken mijn tante en mijn moeder aan.. later kwam ik er achter wat er op stond.. ” niet voeren ze is op dieet” sinds ik dat wist, was er wat gesprongen in mijn hoofdje en de problemen begonnen en was al vanaf 7 jaar aan het vechten. Bij diëtiste geweest (nog steeds) en die zeiden toen ik klein was dat het door de lucht kwam dat ik zo dik was. Ik was nog te klein om dat te begrijpen maar mijn moeder werd erg kwaad. Ik ben toen ook naar het internaat gebracht omdat mijn ouders niet hun werk konden doen als ik ook erbij ben aangezien ik steeds weg liep. Op het internet werd ik als kind al op dieet gezet. Wel gezond eten gehad ook wel de toetjes maar erg weinig. Werd ook op latere leeftijd veel gepest en dat deed me steeds meer pijn en wilde gewoon goed afvallen. Moest vechten omdat ik er niet bij hoorde, vechten omdat ik dacht ik wordt niet geaccepteerd. Tot ik de 30 was bereikt. Zeker toen nog wel willen afvallen maar de doel werd anders. Nou vecht ik niet omdat ik wil dat de mensen me zien staan of leuk moesten vinden. Maar wil ervoor vechten omdat het mijn gezondheid beter zal doen. Ik voel wat ik mee sleur. Als kind ging mijn knie elke week opslot, niemand wist hoe het kwam. Later met werken kwam mijn lichaam ook in tweestrijd. Door me rug gegaan. Pesen die geschuurt geweest zijn waar ik nog steeds van aan het herstellen ben, waarbij ik nog bij de fysio loop en vanuit daar mag ik wel mijn conditie beetje opschroeven. Heb getraind maar mijn motivatie ging steeds weg dus stopte steeds en had er ook geen centen meer voor of de tijden kwamen niet uit vanwege het werk. Budget is nu ook niet zoveel meer aangezien met omstandigheden ik nu bij het Budgetbeheer loop.
  Heb wel gevochten maar was meer een mentaal gevecht. Bewegen heeft me nooit echt gemotiveerd maar meer gedacht van het moet. Dat wil ik nu veranderen en daar wil ik nu ook voor gaan.
  Was altijd rond de 105 kg en ben 1.70. Nu heb ik toch voor elkaar gekregen om onder de 90 te blijven. Momenteel 88 kilo.
  Daarom zou ik deze uitdaging graag aan willen gaan en hoop dat ik deze keer toch de hoofdprijs mag winnen. De laatste 20 kilo… dat weet ik wordt hard werken en kracht laten zien aan me zelf en het zwaarste en hoop de laatste gevecht.

 40. Ik blijf maar zwaarder worden en werk tussen de 60 en 80 uur in de week. Ik heb dan ook beslist geen motivatie daar bij te gaan sporten. Dit ou een uitkomst kunnen zijn wellicht

  • Ik ben een fulltime werkende moeder, na jarenlange strijd met dieeten onlangs een gastric bypass operatie ondergaan. Beweging en gezond eten is hierbij prio 1. Ik heb weliswaar gewrichtsklachten maar hoop dit met afvallen en sterker eordende spieren te kunnen verminderen. Dit lijkt mij een uitzonderlijke kans om dit op deze wijze te mogen doen. Hoop dan ook een abonnement te winnen.

 41. In heb in mijn onderrug tussen de 4de en 5 wervel een slijtage, ook heb ik op die locatie een uitstekende wervelschijf (gelukkig niet richting zenuw) en een een lichte scoliose op dezelfde hoogte. Hierdoor kan ik diverse oefeningen niet doen dus een sportschool is lastig, Pilates en aquarobic lukt wel dus ik ben benieuwd of jullie mij oefeningen kunnen bieden die ik wel kan doen.
  Ps Ik heb voor mijn rugklachten altijd 5x in de week gesport, ontspanning is inspanning voor mij dus ik ben benieuwd of jullie mij kunnen helpen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in