Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

349 Reacties

 1. Ik heb jullie introductie filmpjes bekeken, van enkele coaches, en ik ben helemaal overtuigd, dat ik op deze manier “ de extra kilootjes (10 kg); kan verliezen, en me weer goed in mijn vel voel, en als plus gezonder voedingspatroon kan aanleren
  Ik zou het ontzettende boost zijn, kans te kunnen maken op een gratis pakket
  Groetjes Martine

 2. Ik zou heeeel graag willen winnen omdat ik het zo zat ben om overgewicht te hebben en mezelf niet kan bekijken in de spiegel zonder depressief te worden….
  ik doe al een tijdje aan intermittent fasting en loop elke dag 10 km door weer en wind maar ik zie nog weinig resultaat…
  Word er enorm onzeker van : (
  Ik zou erg dankbaar zijn om een pakket te winnen en enthousiast aan de slag te kunnen thuis…

 3. Hoi,

  Ik zou graag een fitchannel pakket willen winnen, omdat mijn sportschool letterlijk in vlammen is opgegaan en nu dus ophoudt te bestaan. Dus ik zou graag het thuissporten willen ontdekken of ik daar ook genoeg discipline voor heb.

  Groetjes Yvonne

 4. Mijn vrouw en ik, beide de 60 gepasseerd willen wat afvallen en wat meer bewegen. Wij zijn echter niet echt fitness mensen en hebben al helemaal niets met een sportschool. Onze kinderen zijn nu uit huis en wij houden van gezelligheid, dus de combinatie van deze aspecten maakt het voor ons moeilijk om sporten en diëten te combineren.

 5. Na meer dan 40 jaar gestopt met roken en ook nog in de overgang…
  Mijn God, wat vliegen die kilo’s eraan…..H. E. L. P.

 6. Ik moet geopereerd worden aan mijn buik .
  Maar ik moet eerst afvallen van de chirurg en de mdl arts..
  Dit lijkt me handig om me er bij te helpen

 7. Ik vind dat ik kans maak omdat ik na een hele pittige bevalling weer in me oude kleren wil passen en mezelf niet heen en weer naar de sportschool krijg met fitchannel kan ik thuis als de kleine slaapt trainen dat zou echt ideaal zijn duimen maar!!

 8. LET OP: Stopzetten van je abonnement word niet verwerkt nadat je verzoek ernaar toe hebt ingediend. Ze zijn heel slinks hierin. Nadat je het verzoek via je account hebt ingediend, kom je op een nieuwe scherm terecht met een tekst dat ze het jammer vinden dat je wilt opzeggen. Wat ze er niet bij zetten is, dat het verzoek tot opzegging nog niet is afgerond al lijkt het wel zo. Want heel slinks plaatsen ze uit het zicht (pas zichtbaar naar lang beneden scrollen) nog een extra button met de tekst ‘definitief stopzetten. Ook werd mijn eenmalig jaarabonnement (ik had namelijk een compleet jaar in de aanbieding gekocht) na afloop ‘stilzwijgende maandelijkse verlengt’ zonder dat ik er van op de hoogte werd gebracht. Vervolgens heb ik het ‘ineens’ maandelijkse abonnement via mijn account stopgezet. Hierbij kreeg ik op de scherm de mededeling dat ik nog enkele weken gebruik kon maken tot het contract eind juni zou eindigen. Hier heb ik echter geen bevestiging per mail va gehad. Net zag ik dat er weer twee afschrijvingen waren gedaan en ging ik mijn account checken. En die stond nog steeds op actief. Nu weer opgezegd en nu stond er in het vakje, we stellen je nog 2 vragen voordat we je verzoek tot opzegging kunnen verwerken. Die twee vragen had ik ingevuld en kwam op een nieuwe scherm terecht met de volgende mededeling: dat ze het jammer vinden en dat als ik vragen heb, ik contact kan opnemen met de klanten service. Dus geen bevestiging van opzegging te zien zoals de eerste keer bij verzoek tot stopzetten. Maar nu zag ik als je op de scherm helemaal naar beneden scrolt (langs alle programmas die ze aanbieden), zie je ineens heel klein recht onderin nog een vakje om op te klikken met de tekst: definiief opzeggen. Dit vakje is dus NIET TE ZIEN als je de vragen voor het stopzetten van de account goed hebt ingevuld. E vervolgens word doodleuk het verzoek negert en de maandelijkse bijdrage verder afgeschreven. Ik vind dit oplichting!

 9. Geen aanrader…
  Let goed op! 2 maanden gratis proberen terwijl je kan opzeggen wanneer je wilt is niet waar! Je zit namelijk een jaar eraan vast. (Na 12 maanden krijg je 2 maanden gratis) Ja je kan opzeggen maar betaald wel gewoon het hele jaar door. Erg ontevreden hierover. Niemand reageert op vragen via de mail. Wil het graag opzeggen namelijk… belachelijk. Normaal laat ik nooit een review achter, maar in dit geval wil ik iedereen waarschuwen.

  • Hi Anne!

   Wat vervelend dat er niet is gereageerd op jouw mailtje, excuses voor het ongemak. Maar om het hier nog even toe te lichten: bij geen enkele van onze abonnementen heb je een proefperiode van 2 maanden. Het is namelijk zo dat wanneer je een abonnement afsluit met 2 maanden gratis, je een lidmaatschap van 12 + 2 maanden extra afsluit. Deze zijn inderdaad niet tussentijds opzegbaar, maar pas na 12 maanden. Dit staat ook aangegeven op onze prijzenpagina: https://fitchannel.com/prijzen. Overigens kun je ons flexibele abonnement wél opzeggen na 3 maanden :).

   Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

   Bij verdere vragen kun je ons een mailtje sturen of met ons chatten via de website.

 10. Ik volg al een tijdje de groep op Facebook en zie vele positieve reacties. Ondertussen volg ik al een paar maanden Weight Watchers en heb ik een fitnessabonnement maar ik hou niet van krachttraining, ik doe enkel cardio. Misschien kan ik zo wel de juiste motivatie vinden.

 11. zou heel graag kans maken. ben een echte sport fanaat en sporte voorheen 6x pw. maar nu onze 3e dochter is geboren is het toch een hele opgave steeds te gaan. hoop dat fit channel me weer fit en slank kan helpen maken!!

 12. Vorig jaar was ik flink afgevallen, maar helaas kwam ik door een burnout met depressie thuis te zitten….En zitten en zitten en zitten. En wanneer je dan niet actief bent, dan vliegen de verdwenen kilo’s er als vanzelf weer aan en nemen ze nog wat extra mee. Gevolg…zwaarden dan voorheen. En doordat ik nog steeds veel thuis ben is dit voor mij een ideale uitdaging om als goede voornemen voor 30 december 2018 te gaan doen..1 januari is zoooooo 2018 vandaar een paar dagen eerder. Ik wil weer mijn uniform aankunnen voor mijn werk zodat ik ook weer kan proberen om daar wat meer aan de slag te kunnen.

 13. Maart 2017 was ik in Thailand en beleefde mijn droomvakantie (rondreizen met backpack op mijn 56ste)) toen ik een hartinfarct kreeg. Helaas mocht ik niet naar huis maar moest de stent (mijn ader was voor 95% verstopt) daar worden geplaatst. Buiten dat ik heel verdrietig was dat mijn jongens niet in de buurt waren toen dit gebeurde was het ook best wel traumatisch. Dat realiseerde ik me pas goed toen ik weer thuis was en weer aan het werk ging. Het sportieve gedeelte pakte ik maar niet op terwijl ik donders goed wist dat dit heel belangrijk was voor het fysieke gedeelte is het misschien nog wel belangrijker voor het geestelijke gedeelte. Ik moet weer over mijn (lichamelijke) grenzen heen gaan en dat blijf ik maar uitstellen. Dit programma is laagdrempelig omdat ik het thuis kan doen en rustig kan opbouwen. Mijn doel is zover te komen dat de kilo’s die er in 1,5 jaar zijn aangekomen weer af gaan, ik me beter voel omdat ik weer durf te sporten en weer een stap heb gedaan om gezonder te leven én dat ik me zo goed voel dat ik ook weer durf te tennissen! Ik hoop dat ik een abonnement win zodat er voor mij geen uitvlucht meer is om met dit programma te beginnen. Groetjes Karin

 14. na 2 zware oor operaties wil ik graag mijn conditie weer verbeteren. jullie training en voedingshulp spreken mij er aan. hopelijk win ik een abonnement. groetjes Ivonne

 15. Ik vind het ideaal lekker drie keer per week sporten.
  Zonder dat ik moet denken dat ik nog naar een sportschool moet.
  Ik val behoorlijk af en ben dan ook erg blij met deze oplossing.
  Alleen jammer dat ik het via google moet zoeken.
  Ik vind hier geen app van.

 16. Na jaren lang overgewicht en jo-jo-en heb ik de schouders eronder gezet om af te vallen, zelfstandig al 15 kilo kwijt maar ik blijf nu al een hele tijd hangen en het bekende stemmetje in je hoofd begint weer te praten dat het toch niet lukt . Ik hoop dat fitchannel mij weer op pad kan helpen om tot een gezond gewicht te komen.

 17. Ik zou graag sporten met fitchannel ik werk veel en ben na 4 maanden bijna af van een knie blessure nu is zomer stop van volleybal en wil graag in beweging blijven zou ook graag weer verder met halen van streef gewicht.

 18. Beste allemaal, sinds 1998 ben ik nierpatiënte. Hiervoor was ik erg slank. Ik heb mijn nierziekte te danken aan mijn boulimia/ anorectia. Dit is al jaren onder controle. Maar helaas waren ze er bijna te laat bij. In comatueuse toestand ben ik opgenomen. Ik bleek een hele zeldzame variant te hebben. Heel veel prednison zorgde ervoor dat mijn lichaam veranderde. Hoge doseringen zorgde voor een gewichtstoename van 22 kilo in 17 dagen. Na drie en een half jaar reageerde mijn lichaam helaas niet meer op de prednison en moesten we overgaan op chemo. Het zijn zware jaren geweest. Een mislukte borstoperatie was ook erg moeilijk. Ik ben nooit meer dezelfde geworden. Voel me niet lekker in mijn lijf. Ik ben twee jaar geleden mijn vader verloren. Hij viel in mijn armen en ik moest hem reanimeren. Mijn vader was mijn alles! Ik merk dat het lijkt of ik medelijden wil opwekken. Maar wat ik graag wil is een kans om af te vallen. Ik ben 1.62 en 90 kilo. Ik hoop dat ik in aanmerking kom. Financieel heb ik het niet breed helaas. Anders had ik direct een abonnement aangeschaft bij fitchannel. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Liefs Nour

 19. Ik kan niet meer inloggen! Een telefoonnummer kan ik niet vinden en er zijn geen
  chatmedewerkers beschikbaar, gisteren niet en ook vandaag niet. Op mijn bericht wordt niet gereageerd.
  Ik vind dit heel erg jammer en weet niet goed wat te doen!

 20. Ik denk dat dit ideaal voor mij zou zijn omdat ik na mijn ongeluk (aangereden door een auto) ruim een jaar bedlegerig ben geweest met alle gevolgen van dien.
  Door omstandigheden ben ik nu de pleegmoeder van een klein meisje buiten mijn eigen kinderen om.
  Ik heb nu niet de tijd/bewegingstuimte om naar een sportschool te kunnen gaan omdat ik beschikbaar moet zijn voor haar.
  Thuis alles kunnen doen zal denk ik een uitkomst zijn.

 21. Al jaren lang onzeker over mijn lichaam. Telkens wat geprobeerd, maar afvallen lukt maar niet. Ik hoop dat als ik dit win het mezelf zou helpen ook qua zelfvertrouwen!

 22. het zou geweldig zijn om dit te mogen doen! Ik ben super gemotiveerd en heb daarom in het verleden al veel bereikt. 30 kg afvallen, regelmatig sporten ( aquabootcamp) verantwoord eten. Ik weet heel goed hoe het moet. Maar merk nu ik dat ik door mijn drukke leventje, opleiding verpleegkundige, drukke en onregelmatige baan in de zorg en mijn gezin, dat ik niet meer weet waar ik de tijd voor mezelf vandaan moet halen om te sporten. Ik zou daarom heel graag dit programma willen proberen om te kijken of het bij me past en evt. door te zetten.

 23. De reden dat ik dit wil is omdat ik in 2016 juni een onverwachtse hersenoperatie moest ondergaan. Gelukkig alles goed verlopen alleen de bijwerkingen zoals niet naar sportschool kunnen ivm de veel prikkels etc wil ik graag via fitchannel weer fit worden en hoop dat ik me dan ook beter ga voelen.

 24. Waarom ik graag zou willen starten ( of ik nu dat gratis pakket win of niet) ? Na diverse pogingen te hebben gedaan in diverse sportrichtingen, is het mij nog steeds niet gelukt om iets te vinden waarin ik mij helemaal kan vinden en waarmee ik het wel kan volhouden :-(
  ik hoop met dit programma wel die stok achter de deur te kunnen hebben om vol te houden en waarmee die drempel verlaagd wordt doordat dit thuis te doen is. Laat mij bewijzen dat je die drempel daadwerkelijk verlaagt daarmee…. :-)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in