Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

349 Reacties

 1. Als zelfstandig ondernemer in de hoek van vitaliteit/verzuim heb ik een wisselende werkweek waardoor sporten in een sportschool niet handig is. Graag wil ik fitter worden en hierbij kan ik de hulp van fitchannel wel gebruiken! Daarnaast kan ik mijn ervaringen delen met de mensen die ik begeleid in mijn onderneming zodat zij ook fitter worden.

 2. Al een tijdje weer uit de running. Door omstandigheden helaas. Maar de drempel naar een sportschool is veels te hoog en doordat conditie toch wat achteruit is gegaan beetje angst om buiten de deur te trainen. En last but not least.. Moet het alleen doen :(.

 3. Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik terug wil naar het lichaam wat ik had voor dat ik 4 kinderen kreeg. Mijn buikspieren zijn te ver uitgerekt, en mijn rugspieren zijn waardeloos. Ik heb geen tijd om te gaan sporten, dus dit zou voor mij ideaal zijn.. Ik wil me weer goed en trots voelen, en me niet hoeven te schamen voor mijn lichaam. Ik wil een dieet wat ik in kan passen in mijn zeer drukke leven. Kortom, ik heb gewoon hulp nodig

 4. Ik zou heel graag zo’n programma winnen. Ik heb geen werk, geen kinderen, en door autisme is het moeilijk sociale contacten aan te gaan/vast te houden. Bij de sportschool was ik niet welkom; ik kon te weinig. Voor “bewegen voor ouderen” vind ik me te jong en daardoor weer de uitzondering. Een personal trainer zou geweldig zijn, maar is niet te betalen. Ik wil zo graag afvallen en fitter worden, om samen met mijn man andere dingen te kunnen doen dan thuiszitten, in de auto ergens heen, om daar weer snel te gaan zitten. Ik wil me niet meer laten leiden door wat mensen van me zeggen, maar het initiatief nemen en zeggen: JE KUNT HET!! Niet wachten of er iemand komt die zegt: Ik geloof in jou, jij kan het (ook al zou dat heel fijn zijn), maar aanpakken en doen. En de discipline om dit thuis te doen heb ik wel. (Voordeel van mensen met autisme, die focussen zich op wat ze willen bereiken).

 5. Ik zou graag een fitchanel programma ontvangen. Ik zie in het begin van de overgang. Sinds de geboorte van mijn zoon niet meer de tijd kunnen vinden om naar de sportschool te gaan. Ik werk fulltime en doe en hbo opleiding. Ik wil graag weten of thuis sporten onder begeleiding mijn oplossing is! Eindelijk die extra kilo’s kwijt…. zou het dan toch binnen mijn werkschema kunnen?

  Groetjes Natascha

 6. Ik wil na een burnout weer lekker in mijn vel komen. Na een jaar emotie eten, niks kunnen doen en helemaal opgebrand te zijn geweest, wil ik graag weer vooruit. Mijn conditie weer opbouwen, de vetbollen eraf krijgen en weer blij zijn met mijn eigen lijf. Een sportschool geeft teveel prikkels, dus wat beter dan trainen vanuit huis…..maar ja, hoe doe je dat. Begeleiding door de programma’s van fitchannel is dan ideaal.

 7. Ik wil graag weer fit worden. En graag ook heel wat kilo’s verliezen. Ik werk zo’n 80 uur in de week en ben daarnaast mantelzorger. Ik heb genoeg beweging maar alleen dat is niet voldoende. Aangezien dat ik heb best wel druk heb is er ook niet veel tijd om rustig te eten. Daarom zullen gezonde recepten goed van pas kunnen komen.Een week is zo voorbij en veel tijd om naar de sportschool te gaan is er niet. Het zou heel erg fijn zijn als ik fit channel kan gaan proberen. Met vriendelijke groet Lisette

 8. Al veel geprobeerd, maar helaas allemaal zonder resultaat.
  Afgelopen 2 jaar +/- 15 kg aangekomen, welk ik er heeeeeel graag weer af wil hebben.
  Dit zou veel voor me betekenen.
  Dit is een soort laatste redmiddel voor me, ik had me er eigenlijk bij neergelegd, uiteraard niet voor de 100%, want ik wil de kilo’s er ECHT af hebben. Maar omdat niets werkte, of iedere keer het jojo effect om de hoek kwam kijken is de moed me ervan in de schoenen gezakt.
  Ik hoop enorm dat ik dit mag winnen..

 9. Ik ben sinds ik bijna 7 jaar geleden gestopt ben met roken een tien kilo zwaarder geworden. Ben wel veel actiever geworden op sport gebied maar jammer genoeg qua diëten wil het helaas niet lukken…..ik heb al zoveel geprobeerd dat mijn lijf letterlijk in opstand is gekomen en ik niet meer weet wat te doen….
  Help mij …aub..ben radeloos

 10. ik zou graag af wille vallen en ben ook al een tijdje bezig in de sportschool. maar helaas heb ik niet altijd tijd om naar de sportschool te gaan. en daar baal ik best wel van juist omdat ik het wel vol wil houden en naast het afvallen ook mijn conditie wil verbeteren daarom zou fitchannel voor mij een goede oplossing zijn zodat ik ook als ik weinig tijd heb toch even intensief kan sporten

 11. Mijn reden waarom ik graag wil starten is dat we 4 kleine kinderen in 3 jaar tijd hebben gekregen waaronder een tweeling. Mijn lijf heeft dus echt weer hulp nodig om fit te worden. Doordat we nu in de avonden weinig tot geen oppas hebben zou een workout thuis helemaal super zijn zo hoef ik geen oppas te regelen.

 12. Mijn reden is omdat ik een alleenstaande moeder ben die full time in ploegendiensten werk en eigenlijk alle vrije tijd dan naar mijn zoontje gaat totdat hij gaat slapen..en dan zou het mooi zijn als ik iets voor mezelf kan doen ipv voor de tv hangen..

 13. Ben 38 jaar en ik vecht al vanaf mijn 7 de leeftijd. Ben opgroeit op de kermis.. Toen ik klein was kreeg ik altijd wat lekkers om me goed te voelen want ik verveelde me vaak, ging huilen en zocht aandacht. Meestal kreeg ik dat niet omdat mijn ouders bezig waren op de kermis en ze gaven mij dan wat lekkers om mijn stil te houden. Later maakte me tante in overleg met mama een tshirt voor mij. Ik vroeg toen aan mama wat er op stond. Ze zei, meisje dat is je naam. Ik kon toen nog niet lezen. Waar ik altijd wat lekkers kreeg liet ik trots mijn tshirt zien en zei… Kijk dit is mijn naam… De mensen bekeek mijn shirtje en keken mijn tante en mijn moeder aan.. later kwam ik er achter wat er op stond.. ” niet voeren ze is op dieet” sinds ik dat wist, was er wat gesprongen in mijn hoofdje en de problemen begonnen en was al vanaf 7 jaar aan het vechten. Bij diëtiste geweest (nog steeds) en die zeiden toen ik klein was dat het door de lucht kwam dat ik zo dik was. Ik was nog te klein om dat te begrijpen maar mijn moeder werd erg kwaad. Ik ben toen ook naar het internaat gebracht omdat mijn ouders niet hun werk konden doen als ik ook erbij ben aangezien ik steeds weg liep. Op het internet werd ik als kind al op dieet gezet. Wel gezond eten gehad ook wel de toetjes maar erg weinig. Werd ook op latere leeftijd veel gepest en dat deed me steeds meer pijn en wilde gewoon goed afvallen. Moest vechten omdat ik er niet bij hoorde, vechten omdat ik dacht ik wordt niet geaccepteerd. Tot ik de 30 was bereikt. Zeker toen nog wel willen afvallen maar de doel werd anders. Nou vecht ik niet omdat ik wil dat de mensen me zien staan of leuk moesten vinden. Maar wil ervoor vechten omdat het mijn gezondheid beter zal doen. Ik voel wat ik mee sleur. Als kind ging mijn knie elke week opslot, niemand wist hoe het kwam. Later met werken kwam mijn lichaam ook in tweestrijd. Door me rug gegaan. Pesen die geschuurt geweest zijn waar ik nog steeds van aan het herstellen ben, waarbij ik nog bij de fysio loop en vanuit daar mag ik wel mijn conditie beetje opschroeven. Heb getraind maar mijn motivatie ging steeds weg dus stopte steeds en had er ook geen centen meer voor of de tijden kwamen niet uit vanwege het werk. Budget is nu ook niet zoveel meer aangezien met omstandigheden ik nu bij het Budgetbeheer loop.
  Heb wel gevochten maar was meer een mentaal gevecht. Bewegen heeft me nooit echt gemotiveerd maar meer gedacht van het moet. Dat wil ik nu veranderen en daar wil ik nu ook voor gaan.
  Was altijd rond de 105 kg en ben 1.70. Nu heb ik toch voor elkaar gekregen om onder de 90 te blijven. Momenteel 88 kilo.
  Daarom zou ik deze uitdaging graag aan willen gaan en hoop dat ik deze keer toch de hoofdprijs mag winnen. De laatste 20 kilo… dat weet ik wordt hard werken en kracht laten zien aan me zelf en het zwaarste en hoop de laatste gevecht.

 14. Ik blijf maar zwaarder worden en werk tussen de 60 en 80 uur in de week. Ik heb dan ook beslist geen motivatie daar bij te gaan sporten. Dit ou een uitkomst kunnen zijn wellicht

  • Ik ben een fulltime werkende moeder, na jarenlange strijd met dieeten onlangs een gastric bypass operatie ondergaan. Beweging en gezond eten is hierbij prio 1. Ik heb weliswaar gewrichtsklachten maar hoop dit met afvallen en sterker eordende spieren te kunnen verminderen. Dit lijkt mij een uitzonderlijke kans om dit op deze wijze te mogen doen. Hoop dan ook een abonnement te winnen.

 15. In heb in mijn onderrug tussen de 4de en 5 wervel een slijtage, ook heb ik op die locatie een uitstekende wervelschijf (gelukkig niet richting zenuw) en een een lichte scoliose op dezelfde hoogte. Hierdoor kan ik diverse oefeningen niet doen dus een sportschool is lastig, Pilates en aquarobic lukt wel dus ik ben benieuwd of jullie mij oefeningen kunnen bieden die ik wel kan doen.
  Ps Ik heb voor mijn rugklachten altijd 5x in de week gesport, ontspanning is inspanning voor mij dus ik ben benieuwd of jullie mij kunnen helpen

 16. Omdat ik vorige week ben bevallen van ons derde kindje. Ik wil graag weer op een gezonde manier fit worden en wat kilo’s kwijt raken, maar naar de sportschool zit er nu even niet in. Hoe fijn zou dit zijn!!

 17. Ik ben in 8 maanden tijd 25 kg afgevallen, doordat ik intensief werk kreeg en een ander eetpatroon. Om op een gezonde bmi te komen zou ik nog 5 kg af moeten vallen. Helaas is tijdens een korte vakantie van 1.5 week er weer 5 kg bijgekomen door weinig beweging. Elke keer neem ik me voor om het hardlopen weer op te pakken maar door mijn onregelmatige werktijden lukt dat niet. Ik zou zo graag weer lekker in me vel zitten. En weer positieve energie aan mijn kinderen kunnen geven.

 18. Op 1 augustus a.s. trouw ik met de tweede liefde in mijn leven. De vader van mijn 3 Kids (mijn ex, maar zo noem ik hem liever niet, aangezien hij nu onze vriend is) zal hier ook getuige van zijn. Door gezondheidsproblemen ivm bloeddruk (wat overigens weer onder controle is) ben ik gestopt met hardlopen en 8 kilo aangekomen. Die wil ik kwijt, zodat ik mij een prinses kan voelen voor mijn aanstaande, maar ook voor mijn 3 lieve kinderen, die het ook verdienen een mooie dag te beleven. Mijn 2 meiden zijn getuige, dan moet je toch kunnen stralen? Help mij ajb! Een trotse moeder en aanstaande die het moeilijk vindt om weer af te vallen, dus een stimulans nodig heeft.

 19. In januari oma geworden,en wil graag met mijn kleindochter leuk en actief bezig zijn. De knop om,al 10 kilo afgevallen,nu nog die stap naar het sporten.hopelijk biedt fitchannel me de gelegenheid.

 20. Ik wil wel kans maken, denk wel dat het iets voor me is! Werk onregelmatige diensten in de wijkverpleging, vaak zowel ochtend als avonddienst op 1 dag. Daardoor lukt het me niet om naar de sportschool te gaan, laat staan volhouden. Ondertussen ben ik echt te zwaar geworden en uit proportie gegroeid. Dus ja ik doe graag mee ?

 21. Ik zou dit graag uit willen proberen. Tot ongeveer 1.5 jaar terug ging ik 3 keer per week naar de sportschool alleen aangezien ik nu een kleintje heb van 7 maanden lukt het mij niet om dit te combineren. Het thuis trainen en gecoacht worden lijkt mij dan ook een goed alternatief.

 22. Ik ben helemaal niet sportief en ik vind weinig sporten leuk ,daardoor al een tijd opzoek naar de juiste sport die echt bij mij past en ik echt leuk vind .Tot op heden nog niets gevonden. Maar….. dit programma lijkt mij oprecht interssant, ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden. Zal sporten dan toch leuk gaan worden ? Ik zou het graag willen proberen!

 23. Ik zou graag wat fitter worden, maar de sportschool zie ik niet zo zitten. Dit programma lijkt me een uitkomst! Ik zou het graag proberen!

 24. Omdat ik met mijn hypothyreoïdie altijd al gewichtsproblemen heb ondervonden en ik het jojo effect van diëten zat ben, maar ik de sportschool niet durf in te stappen.

 25. Ken je dat je vol enthousiasme start in een sportschool en het dan toch weer verwatert door de reistijd, het douchen, spullen pakken en je er niet 1 uur, maar al gauw 2 uur mee bezig bent? En vooral die enorme drempel overwinnen om te gaan?
  Dat dus, daar heb ik last van en hoe ideaal zou het zijn dat ik dan niet eens die drempel over hoef en gewoon in mijn huiskamer een fitnessles kan doen?!? Voor mij het einde!!
  Oh wat win ik graag deze kans:)!

 26. Ik heb kleine kinderen, ben alleen. Ik moet hoognodig eea doen aan mn lijf. Met mijn beperkt budget kan ik niet sportschool en oppas betalen. Fitchannel zou daardoor ideaal voor mij zijn.

 27. Graag wil ik voor een zeer actieve vakantie voor de boeg fitter worden, diverse malen de sportschool geprobeerd zonder succes, dit is een mooie manier om het met ondersteuning en een leuk programma het wel voor elkaar te krijgen ?⛵️

 28. Ik wil van me overgewicht af ik ben pas 20 jaar en moet 40 kilo afvallen voor mijn gezondheid ik heb diabetes en leverziekte gekregen door mijn overgewicht en deze ziektes krijg ik onder controle door veel gewicht te verliezen ik durf aleen niet naar een sportschool te gaan vanwegen me gewicht omdat ik me schaam voor mijn Uiterlijk en dit zou ideaal zijn kan ik in een vertrouwde omgeving sporten

 29. Graag zou ik willen winnen om de zwangerschap kilo’s eraf te krijgen en weer lekker te fit worden zodat ik ook lekker kan rennen en springen met mijn 2 kanjers

 30. Na het stoppen met roken kwamen er een paar pandjes erbij.
  Maar als er dan mijn man ernstig ziek werd en overleed ben ik een stresseter geworden .
  en de kilo’s vlogen er aan.
  Nu na vijf jaar kamp ik nog steeds met de vele kilo’s en het wil maar niet lukken ze eraf te krijgen en uit frust blijf ik maar eten tegen beter weten in.
  Ik ben heel erg gemotiveerd om het te doen slagen.

  Het zou fijn zijn om erbij geholpen te worden om een paar kilo’s kwijt te raken.

 31. Binnenkort word ik geopereerd. Hiervoor moet ik kilo’s afvallen.
  Ook is het belangrijk dat ik mijn lichaam weer sterk krijg om goed door de operatie te komen.
  Sporten hierbij is heel belangrijk.
  Voor mij is het heel moeilijk om de deur uit te gaan om te sporten. Ik vind de drempel heel hoog en daarnaast vind ik het heel lastig om tijd in te plannen.
  Ik denk en hoop dat Fitchannel mij kan helpen zodat ik in goede lichamelijke en geestelijke staat ben voor mijn operatie.

 32. Ik zou heel graag willen winnen! Volgend jaar gaan wij trouwen en zou graag de nodige kilootjes kwijt willen.
  Ik ga voor meer energie, en me heerlijk fit voelen. En als ik er ook strakker uit ga zien, geeft mij dat zeker meer zelf vertrouwen!
  Zou Super zijn!

 33. Ik zou wel winnen. Ik probeer al hele tijd af te vallen maar het lukt niet. 2016 ben ik bevallen van en jongen sinds dien gaat erg moeilijk hen me ingeschreven voor sportschool maar ik ben alleenstaande moeder dus het is wel beperkt een dat vindt ik zonde. Mij zoontje wordt volgende maand 2 ik zou wel 10 kilo kwijt willen. Veel stress rondom scheiding heeft voor gezorgd dat moeizaam loopt maar nu liefde geef zou ik echt mij lichaam willen veranderen.

 34. Na een slechte geestelijke gezondheid en rug hernia,wil ik graag wat vreugde hormoon aanmaken!
  SPORTEN DUS!! VAN THUIS UIT? TOP#IDEAAL#GOED DOEL

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in