Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijk – Afvallen en fitter worden met 105 Eiwitrijke Recepten!

Wil jij graag fitter én strakker worden, maar heb je geen idee wat nou wel en niet gezond is? Dan is het kookboek Fitchef Turbo, met 105 eiwitrijke recepten, zeker de moeite fitchef4-300x197

waard. Fitchef Turbo is een boek met 105 recepten met een eiwitrijke basis. De gerechten zijnerg gezond én smaakvol, maar bovenal ook erg makkelijk en snel te bereiden. De eiwitrijke recepten zijn onderverdeeld in 6 secties, namelijk: ontbijt, lunch, diner, snacks, smoothies en soepen. Zo kun je op elk moment van de dag lekker en gezond eten. Fitchef Turbo is alleen verkrijgbaar als ‘echt’, papieren, boek.

Fitchef Turbo geeft een helder antwoord op al je belangrijke vragen over voeding en gezondheid. Hoe wordt je fitter en energieker? Waarom zijn eiwitten zo belangrijk? Hoeveel koolhydraten kun je eten? Waarom zijn vetten niet de vijand? Welke voedingsmiddelen zijn gunstig als je op je gewicht let? Wat zou je altijd in huis moeten hebben? En welke voedingsmiddelen kun je beter vermijden?

gratis fitchef turbo receptenboek

De inhoud van Fitchef Turbo

fitchef-gratis-download
fitchef-gratis-download

Het Fitchef Turbo kookboek bevat als eerste meer dan 100 eiwitrijke recepten uit zes verschillende categorieën. Daarnaast vind je in het boek ook allerlei nuttige achtergrondinformatie. Hierbij kun je denken aan handige overzichten, boodschappenlijsten, maar ook praktische voedingstips.

Deze praktische voedingstips zijn eenvoudig toe te passen op jou als individu. Je hoeft dus niet uit te gaan van allerlei gemiddelden die misschien niet op jou van toepassing zijn. Je komt er dus achter hoeveel voedingstoffen jouw lichaam precies nodig heeft en in welke verhoudingen. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk uitrekenen hoeveel jij moet eten om af te vallen zonder spiermassa te verliezen? Hoeveel moet je eten om op een verantwoorde manier aan te komen? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek duidelijk antwoord. Bij elk recept is netjes de voedingswaarde vermeld zodat je precies weet wat je binnenkrijgt. Bovendien heb je bij de meeste recepten vrijheid om ze met of zonder koolhydraten te eten. Zo is het gemakkelijk om je voedingspatroon af te stemmen op je doelstelling. (bron)

Over de Auteur

mark oosterwijck
mark oosterwijck

Het boek Fitchef Turbo is een initiatief van Mark van Oosterwijck. Het boek is het resultaat van zijn persoonlijke strijd tegen overgewicht. In de loop der jaren heeft hij geleerd dat gezond eten helemaal geen straf hoeft te zijn en dat jezelf uithongeren averechts werkt als je er beter uit wilt zijn. Het is niet een kwestie van minder eten, maar een kwestie van de juiste keuzes maken. Het is belangrijk dat je je lichaam alles geeft wat het nodig heeft op optimaal te functioneren.

De recepten in het Fitchef Turbo boek zijn samengesteld met culinaire ondersteuning van Clara ten Houte de Lange (o.a. auteur van het Lekker Lang Jong boek.). Eindredactie en coördinatie is verzorgt door Karin Lassche.

De eiwitrijke recepten bevatten enkel de benodigde basis ingrediënten, zijn snel te bereiden en geven je een verzadigd gevoel. Desondanks krijg je met deze eiwitrijke recepten in verhouding weinig calorieën binnen. Dit is volgens de auteur de sleutel tot succes naar een slank en fit lichaam. Zo verklein je de kans dat je grijpt naar zoete snacks die ‘onnodig’ extra calorieën leveren.

Gezonde ingrediënten

Alle recepten bestaan zoveel mogelijk uit verse, onbewerkte ingrediënten, met veel belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, goede koolhydraten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Op deze manier kun je eenvoudig minder gezonde ingrediënten, zoals overmatig zout, suikers en additieven buiten de deur houden.

De Vijf Pijlers van deze Eiwitrijke Recepten

fitchef turbo
fitchef turbo

De auteur is een ervaringsdeskundige en daarom hij begrijpt dat een gezonde leefstijl niet iets is dat je even doet, maar dat dit best wat inspanning vereist. Het is belangrijk dat je kunt genieten van het proces en je er niet elke dag uren aan kwijt bent. Met dit receptenboek gaat hij dan ook terug naar de basis en probeert hij een gezonde levensstijl zo aangenaam mogelijk te maken. In deze eiwitrijke recepten staan vijf pijlers centraal. (bron)

Balans

Ons lichaam heeft een grote diversiteit nodig aan voedingsstoffen om optimaal te functioneren. De zogeheten macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) spelen ieder op zich weer een rol in diverse lichaamsfuncties.

De recepten bevatten voldoende eiwitten, maar bevatten ook de juiste koolhydraten en goede vetten. Zo krijgt je lichaam allen essentiële voedingsstoffen binnen die bijdragen aan het transformeren van je lichaam! Het receptenboek bevat ook koolhydraatarme recepten. Volgens de auteur is het verstandig om op sportdagen wat meer koolhydraten te eten en op rustdagen wat minder. De recepten bieden hiervoor voldoende variatiemogelijkheden. (bron)

Eenvoud

Review-kookboek
Review-kookboek

Er zijn helaas geen ‘shortcuts’ naar een fit en atletisch lichaam. Het transformeren van je lichaam kost simpelweg tijd. Om deze reden is het essentieel dat je de leefstijl voor geruime tijd kunt volhouden zonder dat je hiermee elke dag uren in de keuken kwijt bent. De eiwitrijke recepten uit Fitchef Turbo zijn allemaal snel te bereiden. Dit maakt het makkelijker om gezond te leven én tijd over te houden voor je favoriete bezigheden.

Smakelijk

Nog een belangrijke factor voor het volhouden van je lifestyle is dat de recepten niet alleen gezond, maar ook smakelijk moeten zijn. Vaak wordt gedacht dat gezond leven betekent dat je niks anders dan kip, broccoli en zilvervliesrijst mag eten. De recepten in Fitchef Turbo bieden een grote variatie aan smaken. De meeste recepten zijn erg lekker, waardoor je al snel gezonde favorieten zult vinden.

Verzadigd Gevoel

Een andere belangrijke pijler bij deze eiwitrijke recepten is dat ze je een verzadigd gevoel geven. Dit betekent dat je wel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, maar dat ze relatief weinig calorieën bevatten. De eiwitrijke recepten bestaan uit zogeheten hoogwaardige voedingsstoffen, dit zijn voedingsstoffen die veel positieve effecten hebben op het optimaal functioneren van je lichaam. Als je voldoende voedingsstoffen binnen hebt, zal je minder snel weer honger krijgen. (bron)

Betaalbaar

fitchef ingredienten
fitchef ingredienten

Peperdure exotische superfoods zijn de laatste tijd enorm populair, maar volgens de auteur heb je deze dure producten helemaal niet nodig bij het verbeteren van je gezondheid. De ingrediënten zijn stuk voor stuk betaalbaar. Op deze manier kunnen ook mensen met een wat kleinere beurs de recepten van Fitchef Turbo continu blijven gebruiken.

Fitchef Turbo Kortingscode

Ben je overtuigd en wil je starten met Fitchef Turbo? Exclusief voor bezoekers van LoveHealth is er een kortingscode beschikbaar. Wil je profiteren van deze aanbieding? Gebruik dan deze kortingscode. (er zijn nog 12 codes beschikbaar)

Niet goed, geld terug

Bijzonder aan Fitchef Turbo is dat de auteur, Mark van Oosterwijck, een niet goed, geld terug garantie in het leven heeft geroepen. Mocht je dus niet tevreden over het boek, om wat voor reden dan ook, dan kun je je geld terug krijgen.

De look and feel van het Fitchef Turbo boek

Het is belangrijk om te weten dat Fitchef Turbo alleen als papieren boek verkrijgbaar is. In eerste instantie leek het mij onhandig, maar probeer het maar eens om je tablet of smartphone te ontgrendelen als je vieze handen hebt. Door het grote formaat van het boek heb je tijdens het koken alle informatie over je recepten bij de hand.

Gratis Fitchef Turbo Inkijkexemplaar PDF

Wil je een goede indruk krijgen van Fitchef Turbo? Download dan gratis de Fitchef Turbo Inkijkexemplaar PDF.

Het volledige boek is in totaal 246 pagina’s dik en komt in een stevige hardcover. Het boek bevat veel informatie over de recepten en biedt in veel gevallen de mogelijkheid om een koolhydraatbron toe te voegen, bijvoorbeeld als je het recept wilt eten nadat je bent gaan sporten. Van alle recepten is de voedingswaarde duidelijk weergegeven, zodat je altijd precies weet wat je binnen krijgt.

Conclusie

Fitchef Turbo is een mooi weergegeven kookboek dat alleen als fysiek boek verkrijgbaar is.  Het boek is mooi vormgegeven en alle informatie over de recepten wordt duidelijk weergegeven. Ook inhoudelijk steekt het boek goed in elkaar en de recepten passen precies binnen de vijf pijlers die Mark van Oosterwijck heeft bedacht. De recepten in Fitchef Turbo zijn bijvoorbeeld zeer smakelijk (al verschillen smaken natuurlijk) en snel te bereiden. Op deze manier wordt een gezonde levensstijl een stuk makkelijker. Fitchef Turbo krijgt van ons dan ook 5 sterren!

sterren

Klik hier om Fitchef Turbo te bestellen!

Wanneer je vandaag besteld heb je het boek morgen al in huis!

Wij zijn in ieder geval erg te spreken over Fitchef Turbo. De eiwitrijke recepten zijn erg smakelijk en bovenal praktisch. Zeker een aanrader!

Gezonde Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSpataderen, Dit kun je er tegen doen!
Volgend artikelTRX Trainingsschema, De 5 Meest Effectieve Oefeningen [PDF]
fitchefFitchef is een goed onderbouwd afslankprogramma. Mark van Oosterwijck is ervaringsdeskundige. Hij begrijpt dat een gezonde leefstijl niet iets is dat je even doet, maar (zoals de naam al zegt) een leefstijl moet worden. Het is belangrijk dat je kunt genieten van het proces en niet elke dag geobsedeerd in de keuken staat. Met dit receptenboek gaat hij dan ook terug naar de basis en probeert hij een gezonde levensstijl zo aangemaakt mogelijk te maken. Wat mij betreft 5 welverdiende sterren voor Fitchef.

1 reactie

 1. Nog een paar weken tot de release van het fysieke Fitchef boek! :)

  Het is inmiddels ruim een jaar geleden, het moment dat ik besloot een fysiek kookboek uit te brengen. ‘Dat doe ik wel eventjes’ dacht ik. Nou wat heb ik me daar op verkeken!

  Bronnen raadplegen, teksten schrijven, receptuur samenstellen, voedingswaarden berekenen, receptfotografie, design en illustraties, ontelbaar vaak controleren op ‘fouten’, drukwerk, opslag en verzending regelen. En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

  Bloed, zweet en tranen, maar het resultaat is werkelijk waar prachtig geworden! Ik ben dan ook enorm trots op het feit dat ik dit in samenwerking met een team van deskundigen heb kunnen realiseren. ?

  De inhoud van het boek

  Het hardcover boek bevat 246 pagina’s aan achtergrondinformatie en meer dan 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag. De recepten zijn afgestemd op verschillende eetmomenten: ontbijt, lunch, diner, onderverdeeld naar voor-, hoofd- en nagerechten, en tussendoortjes (zowel zoet als hartig, inclusief eiwitshakes).

  Alle recepten bestaan uit verse, onbewerkte ingrediënten, met veel belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, goede koolhydraten, essentiële vetzuren, vitamines, vezels en mineralen.

  In dit boek leer je niet alleen wat je moet eten, maar ook waarom!

  FitChef geeft antwoord op knellende vraagstukken en bevat nuttige tips om gezond eten in de praktijk te brengen.

  Hoeveel moet je eten?
  Waarom zijn eiwitten zo belangrijk?
  Hoeveel koolhydraten kun je eten?
  Waarom zijn vetten niet de vijand?
  Wat kun je het beste eten rondom het sporten?
  Hoe ga je een hongergevoel tegen?
  Welke producten moet je altijd op voorraad hebben?
  Hoe herken je suiker en eet je zo natuurlijk mogelijk?

  Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek een helder antwoord. In duidelijke taal en voor iedereen te begrijpen!

  Boek release: derde week van november 2016

  Het boek komt halverwege november van de drukker. Dit wordt voor mij de eerste keer dat ik een fysiek exemplaar in mijn handen krijg. Mijn allereerste ‘echte’ boek. Super tof natuurlijk, maar ook heel erg spannend! Als het een beetje mee zit is het boek vanaf de derde week van november via de website te verkrijgen. Houd de site dus goed in de gaten!

  Mark

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in