Fitline voedingssupplementen reviews en ervaringen

Fitline is de naam van een reeks voedingssupplementen die je kunt gebruiken om een tekort aan energie, vermoeidheid of een gebrekkige weerstand te verhelpen. Volgens de officiële website zijn klanten erg onder de indruk van dit product. Daar willen wij wel meer van weten en daarom schrijven wij deze Fitline review.

Bij Fitline tref je een groot aantal producten aan, er zijn meer dan twintig verschillende supplementen.
Fitline Ervaringen

Fitline producten

Bij Fitline tref je een groot aantal producten aan, er zijn meer dan twintig verschillende supplementen.

De producten vallen in allerlei categorieën uiteen. Het grootste deel van de producten is specifiek gericht op mensen die willen afslanken of die hun figuur willen verbeteren. Daarnaast zijn er ook producten voor sporters en beauty en skincare producten.

Mocht je helemaal fan zijn van Fitline, dan kun je jezelf ook uitdossen in kleding van het merk.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

fitline Fitline voedingssupplementen reviews en ervaringen Meer informatie

Fitline bestellen

De producten van Fitline bestel je eenvoudig in een webwinkel van het merk.

Fitlines supplementen
Fitlines supplementen

Daarnaast werkt Fitline, net als vele andere supplementen merken, met ambassadeurs die de producten verkopen in ruil voor een commissie. Het belangrijkste verkooppunt in Nederland is van mevr. Joke Backx Hoop, welke de producten vanuit een locatie in Almelo levert aan klanten in het hele land. Dit is echter niet het enige verkooppunt en op verschillende plekken in het land vind je diverse andere verkopers, die soms ook een eigen webwinkel hebben.

In de officiële webwinkel van Fitline kun je alleen een bestelling plaatsen als je wordt aanbevolen door iemand. Je moet je registreren en hierbij een naam opgeven van degene die je aangebracht heeft. Daarna kun je vrijuit producten bestellen.

Fitline is een merk van PM-international. Dit bedrijf staat onder leiding van Rolf Sorg en heeft een hoofdkantoor in Luxenburg. Het bedrijf is actief in veertig verschillende landen op diverse continenten.

Fitline ervaringen

Ondanks dat het bedrijf Fitline al enkele jaren bestaat, zijn er weinig actuele en objectieve ervaringen over de producten van het merk te vinden. Een deel van de ervaringen die we wel gevonden hebben, zijn bijna 15 jaar oud. We vinden deze daarom niet betrouwbaar genoeg om deze mee te nemen in ons verhaal. In 15 jaar kan er een hoop veranderd zijn.

Fitline Review
Fitline Review

Fitline Activize Oxyplus

Om een beeld te vormen van de kwaliteit van de Fitline producten, hebben we gekeken naar een van de populairste producten, Fitline Activize Oxyplus. Het doel van dit middel is ‘om de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen te ondersteunen’. Dit doet het bedrijf met de NTC formule. Daarnaast zitten er de nodige kruiden in het product.
Een van de ingrediënten in het supplement is guarana. Deze stof tref je ook vaak aan in energiedranken. Je kunt guarana veilig en effectief gebruiken, mits je het niet combineert met teveel cafeïne (bron).
Een tweede ingrediënt uit het supplement is pantotheenzuur. Dit is een andere neem voor vitamine B5 en dit ingrediënt draagt bij aan normale mentale prestaties.
Een groot nadeel is echter dat het belangrijkste ingrediënt van Fitline Activize Oxyplus dextrose is. Dit is gewoon suiker. Dextrose geeft een felle insulinerespons (bron) en dit is ook een van de redenen dat dextrose veel gebruikt wordt door diabetespatiënten die een hypo hebben.
Als laatste zitten er nog een aantal andere vitaminen en mineralen in het product.
Als Fitline Activize Oxyplus een goed beeld geeft van de kwaliteit van de overige producten van Fitline, dan belooft het niet veel goeds. Dit is relatief duur, bevat veel suiker en de werking is nu niet echt bijzonder. De vitaminen en mineralen kun je net zo goed uit een simpel vitaminepreparaat halen.

Fitline Holland and Barrett

De producten van Fitline zijn niet te koop bij drogisterijketens als Holland and Barrett, Etos en DA. Zoals vermeld kun je de producten wel kopen bij losse verkooppunten of in de webwinkel, nadat je je aangemeld hebt via een verkoper.
RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringCristyler Lotion Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenWat is de Codex Alimentarius?
fitlineAls Fitline Activize Oxyplus een goed beeld geeft van de kwaliteit van de overige producten van Fitline, dan belooft het niet veel goeds. Dit is relatief duur, bevat veel suiker en de werking is nu niet echt bijzonder. De vitaminen en mineralen kun je net zo goed uit een simpel vitaminepreparaat halen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in