Fitness Boxes Fatburner Weigtloss Review en Ervaringen

De Fitness Boxes Fatburner is een supplement dat je volgens de fabrikant zou moeten helpen bij het verliezen van de laatste paar kilo’s. De verschillende ingrediënten in het supplement zouden moeten zorgen voor een verbeterde stofwisseling, een verminderd hongergevoel en meer energie. In deze review lees je alels over de Fitness Boxes Fatburner?

Wat is de Fitness Boxes Fatburner?

De Fitness Boxes Fatburner is precies wat je ervan verwacht, een product dat je moet helpen om extra vet te verbranden. Meestal gebruik je een fatburner niet los, maar in combinatie met andere wijzigingen in je leefstijl, zoals een dieet of een sportroutine.

Fitness Boxes Fatburner bevat vier ingrediënten die we wel vaker in fatburners tegen komen. Het gaat hierbij L-carnitine, groene thee, guarana en cafeïne. De fatburner is verkrijgbaar in twee verschillende smaken, perzik en kers. In ieder geval weer eens wat anders dan chocola of vanille.

Fitness Boxes Fatburner komt in een pot van 300 gram. Maximaal twee maal per dag neem je een dosering van 7 gram. Hiervoor gebruik je het meegeleverde maatschepje. Je mixt dit met water en drinkt het geheel op. Omdat er cafeïne in het supplement zit, is het niet raadzaam om het product ’s avonds te gebruiken.

Het bedrijf achter deze Fatburner is een Nederlandse onderneming. Het bedrijf is gevestigd in Hazerswoude-Dorp. In het assortiment tref je nog meer producten aan op het gebied van afvallen en spiergroei.

Bijwerkingen Fitness Boxes Fatburner?

De fatburner bevat cafeïne en is daarmee niet voor iedereen geschikt. Als je last hebt van hart- en vaatziekten, kun je beter eerst een arts raadplegen. Zwangere vrouwen kunnen het product beter helemaal niet gebruiken. Hetzelfde geldt voor kinderen en vrouwen die borstvoeding geven.

Let op dat het gebruik van cafeïne in combinatie met het drinken van koffie of energiedranken ook ongewenste effecten kan geven. Het is beter om hier dan ook mee te stoppen of te minderen.

Is de Fitness Boxes Fatburner effectief?

De hamvraag is natuurlijk of je er wat mee opschiet als je de Fitness Boxes Fatburner gebruikt. Dit hebben we voor je uitgezocht aan de hand van wetenschappelijk onderzoek.

In een onderzoek is gekeken naar de gecombineerde werking van groene thee en cafeïne. De inname van cafeïne op regelmatige basis kan helpen om gewicht te verliezen of om behaalde resultaten vast te houden (bron). Echter geldt daarbij wel dat je natuurlijk net zo goed gewoon koffie of thee kan drinken.

Het tweede ingrediënt dat we bekeken is L-carnitine, een aminozuur. Uit een onderzoek is gebleken dat de supplementatie van L-carnitine niet helpt om gewicht te verliezen (bron). Bij hoge doseringen, kunnen er bijwerkingen optreden. Deze dosering haal je niet als je de Fitness Boxes Fatburner gebruikt.

Het laatste ingrediënt is Guarana. Uit een onderzoek bij ratten is gebleken dat dit ingrediënt mogelijk wel helpt om gewicht te verliezen (bron).

Wat kost Fitness Boxes Fatburner?

Een verpakking van de Fatburner kost normaal gesproken €23.95 in de webwinkel van Fitness Boxes. Als je voor meer dan €35 bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het is mogelijk om eerst een sample verpakking te bestellen.

Voordelen

De smaken van de Fitness Boxes Fatburner zijn origineel. En het smaakt ook goed.

Nadelen

Volgens Fitness Boxes moet de fatburner helpen om hongergevoel te voorkomen. Hier is geen enkel bewijs voor. Een tweede nadeel is dat je het middel slecht kunt combineren met koffiedrinken, omdat je anders te veel cafeïne binnenkrijgt.

Conclusie

De fatburner van Fitness Boxes helpt wel om af te vallen. Dit komt vooral door de combinatie van groene thee en koffie, twee ingrediënten die je prima zelf kunt gebruiken. Guarana is daarentegen wel een goede toevoeging. Een bijkomend voordeel is wel dat de fatburner goed smaakt en ook niet overdreven duur is.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNatures Finest Review en Ervaringen
fitness-boxes-fatburner-weigtlossDe fatburner van Fitness Boxes helpt wel om af te vallen. Dit komt vooral door de combinatie van groene thee en koffie, twee ingrediënten die je prima zelf kunt gebruiken. Guarana is daarentegen wel een goede toevoeging. Een bijkomend voordeel is wel dat de fatburner goed smaakt en ook niet overdreven duur is.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in