Fitslim en 2Fase Review

fitslim-review-sanne Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten diëten en afslankmiddelen op de markt dat het misschien niet meer helemaal duidelijk is wat nu bij je past en wat een goede afslankmethode is.

Daarom heb ik een nieuwe afslankmethode onder de loep genomen.

Het gaat om de afslankmethode: ‘In 30 dagen slank de zomer in‘. De afslankmethode speelt in op de wens van mensen om vlak voor de zomer nog graag van de overtollige (winter)kilo’s af willen komen. De nieuwe afslankmethode is niet geheel iets nieuws, het hangt namelijk samen met het populaire eiwitdieet.

Ik heb het ‘Slank in 30 dagen pakket‘ besteld en besloten de uitdaging aan te gaan en te kijken of het werkt, goed vol te houden is, én of je inderdaad krijgt wat je beloofd wordt.

In onderstaand artikel deel ik mijn ervaring met het ‘Slank in 30 dagen pakket’ met jullie in een uitgebreide review.

[quote_box_right]

Proefpersonen Gezocht

Op dit moment zijn we op zoek naar proefpersonen die net zoals ik het afslankpakket gratis willen testen. Aanmelden kan via deze link.[/quote_box_right]

In 30 dagen slank de zomer in

Fitslim en 2Fase zijn als twee aparte afslankmiddelen al langer op de markt, maar nu zijn beide afslankproducten voor het eerst samen verkrijgbaar als het ‘Slank in 30 dagen pakket’. Naast de afslankproducten ontvangen klanten ook een voedingsadvies.

Volgens de makers beloofd dit een unieke en gegarandeerd succesvolle combinatie te zijn.

Wat wordt er geclaimd? Logo-Fitslim+2fase

  • je blijft gemotiveerd
  • gemakkelijk vol te houden
  • snel resultaat
  • geen jojo-effect
  • behoud van een gezond en fit lichaam
  • voelt niet aan als een dieet

Het ‘Slank in 30 dagen pakket’ speelt in op het populaire eiwitdieet, wat een groot succes blijkt te zijn.

Fitslim en 2Fase Review

Het bestellen van het ‘Slank in 30 dagen pakket’ is erg eenvoudig. Na het invullen van je gegevens kun je direct door naar betalen en ontvang je het pakket de volgende dag al in huis (mits je voor 17:00 uur besteld). Je hoeft geen account aan te maken om te bestellen. 2 grote pluspunten wat mij betreft!

Per mail ontvang ik nog een bevestigingsmail en de volgende ochtend werd het pakketje bezorgd..

In het pakketje trof ik 2 pakken Fitslim en 1 pot 2Fase aan en een voedingsadvies waarop vermeld stond hoe een gemiddelde dag met het ‘Slank in 30 dagen pakket’ eruit ziet en wat ik het beste kan eten. Alles zit erin!

Handig, zo wist ik precies wat me te doen stond, ik besloot de volgende dag direct te beginnen, eerst nog even wat boodschappen halen.

Dag 1 van het ‘Slank in 30 dagen pakket’

Ik ga vol goede moed van start, alle boodschappen zijn binnen dus het moet lukken! Voordat ik begin weeg ik mij nog even.. Dit moet dus alleen maar minder worden de komende 30 dagen.

Conclusie:
Aan het eind van de dag merk ik dat het eigenlijk super gemakkelijk gegaan is. De shake smaakt lekker en van de tabletten proef je niets. Je mag eigenlijk nog best veel eten op een dag dus ik heb helemaal geen trek gehad.

Resultaten na een Week

We weten allemaal dat de eerste week van een dieet even wennen is én dat de motivatie ook na een week weer vaak iets minder wordt (bij mij althans).

Toch heb ik dit gevoel nu absoluut niet gehad. Ik denk dat dit voornamelijk te maken heeft met het feit dat je gewoon normaal kunt blijven eten. Natuurlijk heb ik wel eens trek gehad in iets ‘lekkers’ maar van echte honger of vermoeidheid heb ik totaal geen last gehad. Én nu komt het leukste: ik ben nog steeds gemotiveerd want er is ruim een kilo af!

Met de wetenschap dat het écht werkt én ik nog maar 23 dagen ‘hoef’ ben ik echte gemotiveerd om door te zetten, ik besluit zelfs wat meer te gaan bewegen nadat ik de handige beweegtips per mail ontving!

Einde van het Dieet Product_Fitslim+2fase

Na 30 dagen ben ik zeer tevreden over het behaalde eindresultaat! Wat mij er doorheen gesleept heeft is denk ik het feit dat het slechts 30 dagen duurt, al heel snel kun je aftellen tot het einde en dit houdt de goede moed erin!

Omdat ik gewoon bleef eten (zonder alle slechte dingen) en totaal geen last had van trek of honger, ook niet toen ik extra ging bewegen, wist ik het denk ik goed vol te houden.

Ik moet zeggen dat ik de smaak te pakken heb wat betreft het gezonder eten en wat meer bewegen dus ik blij hier zeker mee doorgaan. Ik durf zeker met wat meer zelfvertrouwen in mijn zomerkleding en bikini!

Uiteindelijk is het mij gelukt 6 kg af te vallen! En daar ben ik erg tevreden mee!

Eindconclusie ‘Slank in 30 dagen Pakket’

Ik ben zeer goed te spreken over het ‘Slank in 30 dagen pakket’. Ik denk dat het voor veel mensen een goede oplossing is om even een aantal kilo’s weg te werken voor de zomer.

Ik heb het in ieder geval met veel motivatie volgehouden en het resultaat mag er zijn! De combinatie van beide producten werkt erg goed naar mijn mening, ik ben zonder moeite afgevallen!

Ik heb dit helemaal zelf gedaan en het heeft weinig tijd en moeite gekost, een echte aanrader!

Mocht je gemotiveerd geraakt zijn door mijn ervaring met deze afslankmethode? Dan heb ik een leuk nieuwtje voor je:

Bezoekers van Vetvrij.com mogen het ‘Slank in 30 dagen pakket’ met maar liefst 50% korting bestellen. Voor maar €30,- ga jij dus ook al slank de zomer in!

60-procent-korting

Let op: deze actie is van tijdelijke duur, bestel dus snel om te kunnen profiteren van deze korting!

Gezonde Groetjes,

sanne

 

6 Reacties

 1. graag wil ik weten of sporten/extra bewegen noodzakelijk is. ik ben n.l. rolstoelgebonden en heb maar 1 goede arm, maar dan zonder duim! u begrijpt dat ik nauwelijks beweeg, omdat ik dat niet kan. val ik dan toch af hiermee en is het ook te gebruiken als, zoals ik door een zittend leven en te weinig eten 30 kilo te zwaar ben geworden, mede door de prednison die ik nu niet meer slik, maar nog wel heel veel andere medicijnen. met een beetje geluk krijg ik nu 2 flesjes nutridrink per dag binnen, dit moeten er 3 zijn en dan uitbouwen naar 6 per dag, na een jaar lukt het me nu vak 2 flesjes per dag te drinken = 2x ‘maaltijd’ van 300 kcal per flesje, soms vergeet ik te eten en leef ik dagenlang alleen van groene thee zonder suiker. 3x per dag eten heeft nooit in mijn systeem gezeten. bovendien hebben verschillende gastronomies (maagonderzoek inwendig) uitgewezen dat mijn maag erg traag werkt waardoor ik praktisch booit ergens trek in heb, gaarne uw antwoord b.v,d,’
  met vriendelijke groet,
  jeannette noordzij

 2. Hallo
  Wat ik niet begrijp is voor hoeveel dagen het pakket is. Ik maak erop uit dat het maar voor een dag is. Zoals U het beschrijft en dan is €30,00 wel erg duur.

  Mvgr Marco

 3. Ik heb powerslim bekeken maar het is niets voor mij. Ik heb ooit 2 weken cambridge gedaan maar kon er niet aan wennen. Ook kan ik echt niet zo vaak op een dag eten. Ik dwing mezelf om wat vaker op de dag te gaan eten haha. Ik ben op dit moment bezig met heel weinig snoepen, weinig gebakken dingetjes eten, fruit en groenten, sporten, veel water drinken, veel yoghurt etc eten maar heb een duwtje in de rug nodig. Ik weet niet meer welke pillen of wat dan ook echt daadwerkelijk hun werk doen. Ik dacht aan fruta planta od xls maar dit lijkt me ook wel iets.

 4. ik heb alle dieeten geprobeerd maar hier geloof ik eigenlijk niets van.
  Ik moet meer dan 10 kilo afvallen en als dit waar zou zijn wil ik het graag proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in