FitSlim Proteïne Shakes

FitSlim is een nieuwe manier van afslanken die slim inspeelt op de populariteit rondom proteïne shakes.  Ook FitSlim is een shake dieet dat is gebaseerd op een eiwitrijke basis. FitSlim is een proteïne shake die het honger gevoel wegneemt en die het lichaam stimuleert om over te gaan op het verbranden van vet. FitSlim beloofd dat je jezelf door het drinken van de shakes fit en energiek gaat voelen. Daarnaast krijg je een verzadigd gevoel en wordt je vetverbranding gestimuleerd, aldus de informatie van FitSlim. Bewegen of sporten is niet verplicht maar wel aan te bevelen omdat je hierdoor nog meer energie krijgt en het makkelijker vol te houden is.

FitsSlim Review en Testpersonen Gezocht

Onlangs hebben we 30 dagen FitSlim in combinatie met 2Fase getest. Lees de FitSlim en 2Fase Review van Sanne. Op dit moment zijn we op zoek naar testpersonen die deze combinatie ook willen testen. Aanmelden kan via deze link. Let op, het aantal deelnemers is beperkt.

fitslim

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met FitSlim

Heb jij ervaring met FitSlim?  Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Gebruik FitSlim

Een verpakking FitSlim bevat 15 zakjes met een poeder dat je moet oplossen in halfvolle of magere melk. Je drinkt dagelijks een shake voor ieder maaltijd, dus minimaal 3 shakes per dag. Je mag, als je trek krijgt, ook tussen de maaltijden door een extra shake drinken. De eiwit shakes zijn uitsluitend verkrijgbaar in een vanille smaak.

Lactose Allergie

Mensen met een lactose allergie mogen in plaats van magere melk ook sojamelk gebruiken. Je schenkt 250 ml halfvolle, magere of sojamelk. Hier voeg je al roerend met een garde of mixer de inhoud van het zakje FitSlim toe. Goed doorroeren tot alle klontjes zijn verdwenen.toe. Roer net zo lang tot alle klonten zijn verdwenen. Je shake is nu klaar voor gebruik. Drink de shake tenslotte rustig op.

Wie zit er achter FitSlim ?

FitSlim is afkomstig van Jobacom Pharma B.V. Dit is onderdeel van Klemans Groep B.V. en gevestigd in Medemblik, Nederland. Klemans is gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen. We kennen Klemans onder andere van het afslank afslank product Obesigard waar ik eerder een review over heb geschreven.

Wat kost FitSlim 2454

FitSlim is leverbaar in de volgende verpakkingen:

Als we dit vergelijken met vergelijkbare producten zoals bijvoorbeeld Prodimed, Powerslim en Sanaslank is dit niet echt goedkoop. Daarnaast is er slechts een smaak (vanille) leverbaar. Wellicht volgen er later meer smaken.

Ingrediënten ProteïnenFitSlim

FitSlim bestaat net als de meeste proteïne shakes uit hoogwaardige eiwitten. Eiwitten spelen een rol bij het opbouwen van spierweefsel. Doordat je spiermassa toeneemt, ga je meer vet verbranden waardoor de kans bestaat dat je afvalt. Aangezien spieren ook een bepaalde massa hebben is het resultaat per persoon verschillend. Op een verpakking FitSlim staan de volgende ingrediënten vermeld

 • Eiwit
 • Fenylanaline
 • Isoleucine
 • Leucine
 • Lysine
 • Vet (verzadigd en onverzadigd)
 • Mineralen
 • Natrium
 • Koolhydraten
 • Vezels
 • Methionine
 • Threonine
 • Tryptofaan
 • Valine
 • Glutamine zuur
 • Asparagine zuur
 • Serine
 • Proline
 • Glycine
 • Alanine
 • Cysteine
 • Tyrosine
 • Histidinine
 • Arginine

HACCP code

De producten van Klemans worden geproduceerd volgens de kwaliteitsnorm van de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedingveiligheid.

Voordelen

 • Verminderen van hongergevoel
 • Verhoogd de vetverbranding
 • Goedgekeurd voor de Nederlandse markt

Nadelen

 • Slechts een smaak leverbaar
 • Uitsluitend online te koop

Conclusie

FitSlim is geen nieuw wondermiddel tegen overgewicht maar wel een goed alternatief voor de vaak duurdere eiwit shakes. De afslankende werking van Proteïne Shakes is algemeen bekend dus als je geen moeite hebt met het feit dat er slechts een smaak beschikbaar is kun je het eens uitproberen. Ik ben erg benieuwd naar je ervaring.

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over FitSlim Proteïne Shakes? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGratis Smoothie Receptenboek
Volgend artikelJesse van der Velde Biografie en Advies
fitslim-proteine-shakesFitSlim is een nieuwe manier van afslanken die slim inspeelt op de populariteit rondom proteïne shakes.  Ook FitSlim is een shake dieet dat is gebaseerd op een eiwitrijke basis. FitSlim is een proteïne shake die het honger gevoel wegneemt en die het lichaam stimuleert...

6 Reacties

 1. Ik begrijp dat het niet helemaal duidelijk is hoe je Fitslim
  het beste kunt gebruiken.

  Bij het ‘Slank in 30 dagen pakket’ ontvang je een voedingsadvies
  waarin precies staat wat je het beste kunt eten en hoeveel capsules
  2Fase en hoeveel Fitslim eiwitshakes je per dag ‘moet’ gebruiken en wanneer.

  Bij het Slank in 30 dagen pakket’ gebruik je iedere dag:

  – 1 Fitslim eiwitshake
  – 2 capsules 2Fase

  * Het ‘Slank in 30 dagen pakket’ is een samengesteld pakket, en de combinatie
  van 1 shake en 2 capsules werkt volgens ons het beste! Fitslim is een product
  dat je ook ‘los’ kunt kopen. Aan gebruikers van alleen Fitslim adviseren wij 2 shakes
  per dag te gebruiken.

  Ik hoop dat ik je vraag hiermee voldoende heb beantwoord, mochten er meer
  vragen zijn hoor ik dat graag.

  Ik weet niet waar je de verschillende teksten vandaan hebt, maar bovenstaande informatie
  is juist.

  Met vriendelijke groet,

  Diëtist Fitslim

 2. Hallo

  Ik lees het een en ander over fitslim proteïne shakes maar er staan verschillende dingen over over het gebruik ervan. In de ene tekst staat 1x per dag een capsule en 1x een shake en ergens anders staat weer 3x een shake e 2 capsules per dag?

  Mvg,

  Zarina

 3. Ik ben benieuwd of er ook lactose in zit want daar kan ik niet tegen. Want ik wil het misschien wel gaan gebruiken. Ik hoor het wel

 4. Kan ik als diabeet deze producten wel gebruiken?
  Want als er verborgen suikers zijn bijgevoegd dan helpt dat bij mij niet (zoals suiker, rietsuiker, sacharose, sorbitol, druivensuiker enz.)

  Groetjes Daniela

 5. Hoi,

  ik gebruik nu een aantal dagen fitslim en moet zeggen dat het erg meevalt, ik eet inderdaad minder en zal dus wel moeten afvallen, ik ben na 1 doos inderdaad 2,4 kilo lichter, dus ik ga er even mee door.
  de prijs is overigens niet correct die hier staat , het is veel goedkoper, zeker als je er meer koopt dan krijg je er ook gratis shakes bij.

  Joanna

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in