Flexa Plus Capsules Review en Ervaringen

Er komen steeds meer middelen tegen gewrichtsklachten. Meestal komen deze middelen in de vorm van zalfjes die je aan kunt brengen op de aangedane plaats. Flexa Plus kiest een andere benadering. Door middel van een supplement kun je je gewrichten van binnenuit versterken.

Wat is Flexa Plus

flexa plus recensie
flexa plus recensie

Flexa Plus is een supplement in capsulevorm. Iedere capsule bevat een aantal ingrediënten op plantaardige basis die bepaalde functies van de gewrichten zou moeten versterken. Denk hierbij aan zaken als de verbetering van de collageenproductie of het versnellen van de gewrichtsgeneratie.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Flexa Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Flexa Plus graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Voor wie is Flexa Plus geschikt?

Als je gewrichtsklachten hebt (of denkt daar vatbaar voor te zijn) kun je Flexa Plus proberen. Een van de ingrediënten van het supplement onderdrukt het immuunsysteem en daarom kun je het product wellicht beter vermijden als je gediagnosticeerd bent met een probleem aan je immuunsysteem. Ook als je ziek wordt tijdens het gebruik van Flexa Plus kun je wellicht beter even stoppen met het gebruik.

Is Flexa Plus effectief?

flexa plus recensie2
flexa plus recensie2

Flexa Plus bevat een aantal plantaardige ingrediënten die een positieve uitwerking zouden moeten hebben op belangrijke functies van de gewrichten. De belangrijkste ingrediënten zijn maca-extract, paardenbloem, viola tricolor en brandnetel. Wij hebben gekeken naar de laatste wetenschappelijke inzichten om te bepalen of Flexa Plus effectief is.

flexa plus ervaringen
flexa plus ervaringen

Maca-extract: Maca-extract is een populair middel in supplementen. Zo zou de plant een positieve uitwerking moeten hebben op het libido. Ook heeft maca een dempende werking op de effecten van de overgang (bron). Hoewel maca-extract ervoor kan zorgen dat calcium beter wordt opgenomen door de botten (bron) (en dus kan helpen tegen botontkalking) is er geen effect op de gewrichten.

Paardenbloem: Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat paardenbloemextracten voor veel kwalen gebruikt kunnen worden. Echter is geen enkel bewijs dat paardenbloem bijdraagt aan sterkere of soepelere gewrichten.

Viola Tricolor (driekleurig viooltje): Extracten van de Viola Tricolor worden al eeuwenlang gebruikt in traditionele medicijnen. Viola Tricolor onderdrukt het immuunsysteem (bron), maar wordt tegelijkertijd ook gebruikt als ontstekingsremmend middel (bron).

Brandnetelextract: Brandnetelextract is een ander middel dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking. Dit is niet voor niets. Het is bewezen dat brandnetel een sterke ontstekingsremmende werking heeft (bron). Dit is goed nieuws, want sommige gewrichtsklachten worden veroorzaakt door ontstekingen.

De werking van de capsules lijkt dus vrij beperkt te zijn. Mogelijk helpt het tegen botontkalking en mogelijk doet het iets tegen gewrichtsklachten die door ontstekingen worden veroorzaakt. Verder is er weinig bewijs dat het middel helpt om je gewrichten soepeler of sterker te maken. Dit zijn wel de resultaten waar je op hoopt als je een middel als Flexa Plus wil gebruiken.

Wat kost het?

flexa plus werking
flexa plus werking

Een potje met dertig capsules kost €64. Dit betekent dat je iets meer dan twee euro per dag kwijt bent. Flexa Plus is uitsluitend online verkrijgbaar in de officiële webshop (pas op voor namaak)

Voordelen

Sommige gewrichtsklachten, zoals artritis, zijn een soort ontstekingen aan de gewrichten. Tegen deze klachten zou Flexa Plus heel goed kunnen werken.

Nadelen

De capsules zijn iets aan de dure kant, zeker als je het afzet tegen de beperkte werking. Als je last hebt van een klacht als artritis kun je net zo goed brandnetelthee proberen. Dit is een stuk goedkoper dan Flexa Plus.

Conclusie

Flexa Plus is een capsule met plantaardige ingrediënten die de gewrichten zouden moeten versterken. De ingrediënten van het supplement hebben mogelijk een positieve uitwerking op je gewrichten. De capsules zijn vrij duur en er zijn waarschijnlijk effectievere manieren om hetzelfde resultaat te bereiken. Wel zou het kunnen dat het gebruik van Flexa Plus je meer vertrouwen geeft, waardoor je meer durft te bewegen.

Mocht je vragen hebben over deze review? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina of gebruik de facebook comments

RECENSIES OVERZICHT
Product Review Score
Vorig artikelPerle Bleue Review en Ervaringen
Volgend artikelDrivelan Ultra Review en Ervaringen
flexa-plus-capsulesFlexa Plus is een capsule met plantaardige ingrediënten die de gewrichten zouden moeten versterken. De ingrediënten van het supplement hebben mogelijk een positieve uitwerking op je gewrichten. De capsules zijn vrij duur en er zijn waarschijnlijk effectievere manieren om hetzelfde resultaat te bereiken. Wel zou het kunnen dat het gebruik van Flexa Plus je meer vertrouwen geeft, waardoor je meer durft te bewegen.

99 Reacties

 1. kunnen jullie mij een antwoordje bezorgen via emailadres?
  dit zou ik zeer waarderen!
  de bedoeling van mijn reactie is zeker Flexa Plus bestellen. 1 flacon aan 60 caps flexa Plus Optima. In feite betaal ik al jaren zoveel per maand; Mag er een beloning af en krijg ik dit misschien gratis?
  met vriendelijke groeten en van harte dank
  rita

 2. ik ben rita lefever, en mijn emailadres is [email protected]
  ik nam al jaren flexa plus optima via een website , maar blijkbaar zijn deze niet meer beschikbaar. het bedrijf is ermee gestopt.
  ik betaalde voor 60 caps per flacon 57€ (wat ik ook duur vind) en nam 2 caps per dag.
  ik had goed resultaat, maar nu zoek ik dringend een betrouwbare website die mij dit product kan terug bezorgen. En liefst de prijzen niet de hoogte laten ingaan, want 57€ vond ik al duur genoeg.

 3. Graag wil ik dit gratis, zonder enige verbintenis, uittesten en mijn ervaringen delen, met als doel artrose en gewrichtspijn te verminderen.

 4. Beste,
  Ik heb sinds 3 jaar rug- en heupklachten en heb reeds vele producten genomen.
  Niets heeft me tot nu toe bevredigende resultaten opgeleverd. Graag had ik dit produkt gratis eens geprobeerd om het resultaat te kunnen vergelijken met vroegere middelen.

 5. Halo heb ontzettend veel.. pijn in mijn knieën en in de onderrug..heb al van alles geprobeerd maar niets heeft geholpen..zou dit product gratis willen ..proberen…Flexa plus optima..

 6. Graag kom ik in aanmerking om Flexa Plus te testen. Reden; gewrichtspijnen in nek, pols, elleboog en knie.
  Ik word ’s nachts steeds wakker vd pijn en ben het beu alleen maar pijnstillers te slikken. Oefeningen helpen niet voldoende. Ik schrijf graag een recensie als ik van die nachtelijke pijnen verlost kan worden.

 7. Ik heb al 6 jaar last van mijn kraakbeen .
  Wil graag af van mijn klachten en weer kunnen sporten.
  Ben op zoek naar oplossingen

 8. Ik heb ook heel veel last van mijn knie ook artrose rechts en sinds kort ook een spier aandoening aan mijn linker been er bij gekregen vanuit mijn rug wervel de pijn is niet te harden ik heb gisteren weer zo een injectie gekregen er voor maar ik zou zo graag willen dat ik er iets anders voor kan gaan gebruiken en vandaar dat dit product mij zeer aanspreekt en het heel graag zou willen gaan proberen maar ik ben wel heel eerlijk en best sceptisch heb al aardig wat medicatie uitgeprobeerd zonder resultaat en het kost veel geld en vaak is het dan ook nog een teleurstellend vandaar dat ik het heel graag eerst zou willen uit proberen ik hoop dat ik die kans mag krijgen en verder zonder pijn mag leven!

  Groetjes van Angelique

 9. Wil heel graag testen omdat er niets is wat mij van de pijn afhelpt. Ik heb overal artrose, heel veel pijn. Kan niet meer lopen door voetartrose. Sta op de wachtlijst voor een tweede knieprothese.
  Ik hoop zo dat dit zal helpen….

 10. Omdat ik bijna niets meer kan door artrose. Niet meer lopen door voetartrose. Heb al sinds 13 jaar een knieprothese en sta nu op de wachtlijst voor de andere knie. Mijn hele rug is ingezakt door dat het kraakbeen weg is. 10 cm kleiner geworden. Heb ook spierreuma en longfibrose.
  Pijnstillers verdraag ik niet, alleen paracetamol, maar dat helpt bijna niet.
  Ik heb zo veel pijn, altijd.
  Ik hoop zo dat Flexa Plus mij zal helpen, zodat ik weer normaal kan bewegen.
  Met vriendelijke groet, Carla Snel

 11. Zou graag flexibel plus willen testen ivm gewrichtspijnen in knieën, schouders en nu beginnen pols en handen ook. Ben daarom gestopt met volleybal, tennis en nu mogelijk ook golfen. Zou mooi zijn als er, ook al is het minimaal, verbetering zou komen van mijn klachten.

 12. Ik kamp al jaren met pijn in beide knieën en ben aan 1 knie reeds geopereerd. Ik ben ook onder behandeling van een fysiotherapeut. Ik wil Flexa plus daarom graag testen.

 13. Met ouder worden ondervind ik meer en meer last van mijn gewrichten, vooral na het opstaan ’s morgens. Ik ben overigens in goede gezondheid en wil graag eens uitproberen of Flexa Plus mij fitter kan maken…

 14. Zou dit wel eens willen proberen heb artrose over heel mijn lichaam heb al van alles geprobeert ben te einde raad ik denk dat dit nog een laatste hoop is zonder pijn stillers dank u

 15. Ik heb artrose in mijn rug waardoor botoedeum en ontsteking is ontstaan en ik geen pijnstillers kan verdragen die mij zijn voorgeschreven, graag zou ik flexa plus willen proberen zodat ik weer normaal kan functioneren zonder pijn

 16. graag wil ik dit testen. Ik heb last van mijn gewrichten, vooral knieën en handen en na het slapen mijn rug. Een eerder gebruikt middel heeft niet echt geholpen.

  • ik ben rita lefever, en mijn emailadres is [email protected]
   ik nam al jaren flexa plus optima via een website , maar blijkbaar zijn deze niet meer beschikbaar. het bedrijf is ermee gestopt.
   ik betaalde voor 60 caps per flacon 57€ (wat ik ook duur vind) en nam 2 caps per dag.
   ik had goed resultaat, maar nu zoek ik dringend een betrouwbare website die mij dit product kan terug bezorgen. En liefst de prijzen niet de hoogte laten ingaan, want 57€ vond ik al duur genoeg.

 17. Ik zou het product erg graag willen testen. Ik heb al 5 jaar heupartrose en had eigenlijk een nieuwe heup moeten hebben maar ik geloof dat er een andere weg is om van de pijn af te komen. Ik kan nu niet meer normaal lopen helaas.
  Ik ben ook wat te zwaar, ik weeg 85 kilo bij een lengte van 1.69.
  Ik ben 57 en heb veel interesse om het uit te proberen.

 18. Ik heb last van heel veel gewrichten: linker knie, polsen, rechter schouder, onderrug en voetgewrichten. Een injectie gehad in de linker knie en mag na drie maanden weer terugkomen bij klachten.

 19. De diagnose luidde: beginnende artrose in handen en knie. Vooral de dikke pijnlijke knie belemmerd mij met bewegen. Enige oplossing is tot nu toe pijnbestrijding. Wat zou het fijn zijn als deze capsules zouden werken. Graag wil ik ze proberen.

 20. Ik heb last van zware artrose bij al mijn gewrichten. Hopelijk zal flexa plus de pijn kunnen verzachten. Ibuprofen mag ik beperkt gebruiken, maar ook dit werkt onvoldoende.

 21. al een jaar pijn klachten aan mijn nieuwe rechter heup, vooral met lopen wie helpt mij, orthopeet en fysio kunnen niets meer doen ?
  peter blezer wanneer kan ik weer eens pijn vrij lopen gr.

 22. Kan steeds minder lopen door beklemde wervel in de onderrug.
  Ook hevige pijn bij langer staan.
  Zou het middel graag willen proberen.

 23. Ik zou graag flexa plus optima willen testen heb veel last van gewrichten knie heup schouder en rug is dit ook gratis ben benieuwd voor u reactie

 24. Hallo,
  Mijn naam is Vivian van Brakel en ik ben 55 jaar oud. Ik heb sinds kort gehoord dat ik fibromyalgie heb in combinatie met beginnende artrose. Ik zou graag dit middel willen proberen omdat het to-good-to-be-truth lijkt. Volgens mijn man moet ik niet alles geloven wat op internet staat. Ik zou hem graag het tegendeel willen bewijzen. Heb zelf al heel veel geprobeerd( voornamelijk natuurlijke pijnstillers), eet gezond (weinig geraffineerde suikers) , beweeg voldoende (wandelen, fietsen, fitness) en ben heel benieuwd of dit product werkt.

 25. Hay… Ik heb fibromyalgie en vaak last van Slijmbeursontsteking. Ik mag geen pijnstillers meer ivm mijn nieren… Heel vervelend. Je blijft toch zoeken en ben heel benieuwd wat dit product doet. Hopelijk helpt het mij van de ergste pijn af die ik dagelijks ervaar.

 26. Momenteel heb ik veel klachten van artrose vnl
  In handen en schouders. Ben wel onder behandeling van een reumatoloog, maar de klachten blijven vooralsnog. De medicijnen kunnen ook teveel bijwerkingen geven.
  Graag zou ik het product Flexa Plus New willen proberen om te ervaren of dat een betere uitwerking geeft.

 27. Ik wil dit graag testen omdat ik graag zonder pijnstillers en het liefst ook nog met herstel van het kraakbeen en een betere functie verder wil.
  Ik heb artrose aan de gewrichten van mijn handen. Als het bij mij goed werkt ga ik het zeker ook kopen voor mijn moeder, die ernstige artrose heeft aan haar heup, niet geopereerd kan worden en ondanks pijnstillers nog erg pijnlijk is. Ik zou haar zo graag gunnen dat dat allemaal, ook al is het maar iets, verbetert!

 28. Ik heb reuma en gebruik al een tijdje medicijnen. Ik moest hier nu mee stoppen omdat mijn leverwaarden niet goed zijn. Ik zou heel graag dit middel willen proberen

 29. Gaarne zou ik Flexas Plus willen testen. Sinds 2012 lijdt ik aan cervicaal radiculair syndroom (slijtage aan nekwervels) met uitstraling naar mijn linkerarm en -hand. Waarschijnlijk heb ik los daarvan een hernia in mijn onderrugwervels met uitstraling naar mijn linkerbeen. Al 9 jaar heb ik zoveel ziekenhuizen (neurologie) afgelopen en MRI-scans ondergaan maar de artsen zien geen aanknoping voor een operatie. Het medicijn pregabaline verlicht mijn pijn enigszins zonder al te veel bijwerkingen. Ik heb al zoveel “wondermiddelen” geprobeerd zonder resultaat, daarom huiver ik voor opnieuw iets te bestellen. Als het zou kunnen proberen en het doet iets, ga ik er zeker mee verder.

 30. Ik heb atrose u mijn vingers en muishanden.
  Het wordt nu nog slechter zodat ik snachts wakker wordt van de pijn in mijn middelvinger.
  Gewone pijnstilling beren ik nuet meter dat is troep, dus dan maar weer die stekende pijn.
  Op de fiets wordt al een ellende elke hobbel doet pijn het remmen doet pijn. Ik heb voor uit wringen van spullen een oude wringer gekocht en dat helpt weer wat.
  Borden en mokken zijn een probleem aan het worden.
  En afwassen doe ik Heel graag lekker in het warme water maar afdrogen is weer een probleem.
  Ik loop met mijn honden en kan ze soms heel niet goed vast houden en ben bang dat ik ze straks weg moet doen, nou die dieren zijn me alles, dus ik hoop dat er echt eens een goede oplossing komt. Ik wil het dolgraag uit proberen

 31. Graag zou ik Flexa Plus Optima willen proberen. Ik gebruik al jaren Pharma Glucosamine voor een kwetsbare knee en wil daar graag mee stoppen als uw produkt helpt. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet….

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in