Flinndal Review

Vanmorgen stond er een proefpakket Flinndal Gezond Gewicht op mijn bureau. In de begeleidende brief lees ik dat de Flinndal Gezond Gewicht methode helpt om op een gezond manier af te vallen en daarna het streefgewicht te behouden. Klinkt goed, maar werkt het ook?

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die het heeft over afvallen. Vooral onder vrouwen is het een veel voorkomend onderwerp. Maar het lukt vaak maar een kleine groep mensen om een dieet vol te houden. Waar gaat het mis? Afvallen is moeilijk. Alle verleidingen die je dagelijks tegenkomt, zorgen ervoor dat je snel van je dieet afwijkt. Ook dieten waarbij je weinig eet per dag, zijn niet lang vol te houden.

Zelf ervaar ik dat ook. Ik heb meerdere diëten geprobeerd, maar val zelf steeds terug in mijn oude patroon waardoor ik weer op mijn oude gewicht kom. Daarom ben ik een nieuw dieet gaan uitproberen: Flinndal Gezond Gewicht. Als dit niet werkt, dan is dieten gewoon niet voor mij besteed

Flinndal is anders dan andere diëten en belooft dat je door 12 stappen te volgen bewuste en gezonde keuzes leert maken. Zelf zeggen ze dat de basis van afvallen in een gezonde leefstijl en gezonde eetgewoontes ligt. Dat weet ik natuurlijk ook wel, maar het is lastig om je hier aan te houden door alle verleidingen in de supermarkt. Wat wel een voordeel is van Flinndal dat je normaal kunt blijven eten. Ik was heel benieuwd!

Flinndal Proefpakkt

Wil je de Gezond Gewicht producten van Flinndal uitproberen? Ik ben op zoek naar vrijwilligers die deze nieuwe afslanklijn graag willen testen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Like ons dan op facebook en bezoek de actiepagina.

Introductiepakket gezond gewicht

 

Je kunt de producten los bestellen of in één pakket. Ik wilde goed van start gaan en heb daarom gekozen voor het Gezond Gewicht Totaal pakket. Je krijgt hier een gratis digitaal 12-stappenplan bij. Maar ik heb geen idee wat ik hierbij moet verwachten.

Wat zit er in het Flinndal pakket?

Het pakket wordt gratis verzonden en het past gewoon door de brievenbus. So far so good dus.

 • 10 energierepen (hazelnoot en rood fruit)
 • 12 eiwitshakes (vanille, chocolade en aardbei)
 • Slanke Lijn Thee (55 gram)
 • Slank & Fit Supplement (15 tabletten)

Ik neem even de tijd om alle producten te bekijken en hoe alles precies werkt en besluit om de volgende dag te gaan starten. Wel moet ik al de Slanke Lijn Thee klaarzetten, die een dag even moet trekken. De volgende ochtend moet de thee nog even 20 minuten koken en zeven. Ik vind dit wel veel werk maar de thee is erg lekker.

Ondertussen maak ik een ontbijt met yoghurt en muesli. Ik had gelezen dat je de eiwitshakes hier gewoon doorheen kunt roeren, en ga voor vanille. Ik had niet verwacht dat ik het lekker zou vinden, maar het is een lekkere smaak die goed past bij het ontbijt. Bovendien zit het boordevol eiwitten en voedingsvezels. Dit moet ervoor zorgen dat ik er voorlopig tegenaan kan. Ik besluit om meteen ook het Slank & Fit Supplement te nemen.

Ik vertrek om 7:30 naar mijn werk. Waar ik normaal bij binnenkomst alweer in de kast sta te zoeken naar eten, heb ik nu nog helemaal geen zin in een tussendoortje en krijg ik rond 11.00 pas de eerste trek. Ik besluit om de energiereep te nemen. Rond 13:00 krijg ik weer honger, tijd voor lunch!

Flinndal Stappenplan

In het stappenplan wat ik heb gekregen staan goede tips voor een gezonde en caloriearme lunch. Ik kies voor een bruine boterham met halvarine en belegd met kipfilet en een stukje tomaat. Ook neem ik een beschuitje met achterham en een appel.

Rond 15:30 merk ik dat ik weer trek krijg, maar de energiereep heb ik al gehad. Gelukkig staan in het stappenplan ook tips voor gezonde tussendoortjes en ik besluit een rijstewafel én een handje noten te nemen.

Het stappenplan krijg je trouwens per e-mail toegestuurd. Dit is jammer, want je moet dan wel je mail in de gaten houden en zelf het plan printen. Dat heb ik dan ook maar gedaan en alle stappen in een map toegevoegd. Dit vraagt dus wel wat eigen inspanning.

Het is 17:30 en ik heb eigenlijk geen zin om te koken. Dit is één van mijn grootste valkuilen, want ik kies graag voor een kant en klare maaltijd. Wel zo makkelijk en je kunt zo op de bank ploffen. Nu besluit ik om een gezonde maaltijd te maken. Hiervoor geeft Flinndal ook tips. Ik kies voor de snelle rucolasalade met geitenkaas. Hierin zitten groenten, noten en geitenkaas en het duurt maar 15 minuten om te maken. Dat moet mij wel lukken toch? En ja, na 15 minuten in de keuken is mijn salade gelukt. Erg lekker!

Afvallen heeft natuurlijk niet alleen te maken met eten. Ook bewegen is belangrijk. Waar ik normaal in de avond voor de televisie hang, besluit ik nu om een ommetje maken. Na een half uurtje kom ik weer thuis en voel me fit. Ik drink nog een kopje Slanke Lijn Thee en kijk kort nog televisie. Dag 1 is een succes.

Deze gezonde spirit heb ik een paar weken volgehouden en ik moet eerlijk bekennen, door de tips van Flinndal lukt het me beter om gezonde keuzes te maken. Ik heb zelf ook het idee dat ik fitter en gezonder bezig. En dat alles met een kleine aanpassing! De producten kun je los bijbestellen, dus je kunt ook besluiten alleen de energierepen of eiwitshakes te nemen.

Wil je het ook proberen? Je kunt het bestellen op de website van Flinndal. Wil je niet meteen in het diepe springen en het eerst even proberen. Ze hebben ook een introductiepakket voor slechts € 9 euro, alleen krijg je dan niet het stappenplan. Dit is eigenlijk wel belangrijk om je te helpen bij het afvallen!

Voordelen Flinndal Gezond Gewicht

 • Op een verantwoorde manier afvallen
 • Een overzichtelijk assortiment
 • Verantwoorde doseringen
 • Ontwikkeld door specialisten en volgens Europese richtlijnen
 • Bezorging via de brievenbus
 • 30 dagen kosteloos retourneren
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Persoonlijk advies
 • Met natuurlijke ingrediënten
 • Gratis verzending

Nadelen Flinndal Gezond Gewicht

 • Geen ‘face to face’ begeleiding
 • Het kan op de langere termijn eentonig worden

Conclusie

Met Flinndal kun je op een verantwoorde manier afvallen. Dat wil zeggen dat je gezond en gevarieerd eet, daarvoor biedt Flinndal ook gratis recepten. Gezond afvallen houdt in dat Flinndal bepaalde groepen voedingsstoffen niet uitsluit (zoals koolhydraten of vetten). Flinndal helpt je met het Stappenplan inzicht te krijgen in wat gezonde voeding inhoudt en hoe je jouw levensstijl kunt aanpassen. Daarnaast besteed Flinndal ook aandacht aan voldoende beweging.

Gezonde Groeten,

Sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringActiFryer Recepten, Gratis Kookboek [PDF]
Eenvoudig AfvallenSmoothie Recepten met Fruit
flinndal-reviewMet Flinndal kun je op een verantwoorde manier afvallen. Dankzij het stappenplan krijg je inzicht te krijgen in wat gezonde voeding inhoudt en hoe je jouw levensstijl kunt aanpassen. Daarnaast besteed Flinndal ook aandacht aan voldoende beweging.

7 Reacties

 1. Gebruik vandaag nog de R-94259622 code voor 10 euro korting te krijgen op je eerste bestelling van Flinndal producten. En op het einde van de maand ben je al een heel ander mens.

 2. Bezoek het Flinndal Gezond Gewicht Forum voor meer informatie over Flinndal. Je kunt er vragen stellen en ervaringen lezen van bezoekers.

  Meer informatie over het gratis proefpakket kun je lezen op deze pagina.

  Flinndal Kortingscode

  Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar die recht geeft op 10 procent korting. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode tijdens het bestelproces.

  10% KORTINGSCODE: VETVRIJ2013

  Deze kortingscode is geldig tot 10 december 2013

  De actiecode is verlengt!

 3. Mijn naam is Kiki. Mijn doel is niet om af te vallen.

  Integendeel.

  Mijn doel is om op gezonde wijze een paar extra kilo’s te winnen. Ongebruikelijk voor iemand die uitkijkt naar een pakket met producten die mensen zouden kunnen helpen bij het verliezen van overtollig gewicht, zult u vast denken.
  Enkele jaren heb ik moeite gehad om een gezond gewicht te bewaren. Gelukkig heb ik intussen geleerd om mijn voedingspatroon zowel calorie-arm, gezond én voldoende in hoeveelheid te laten zijn. Ik combineer dit met regelmatige lichaamsbeweging en begin steeds meer behoefte te krijgen aan iets extra’s.
  Op zoek naar nieuwe producten -die mij kunnen helpen goed te eten voor en na sportieve activiteiten- ontdekte ik Flinndal.
  Het stappenplan lijkt veel op mijn huidige checklist, bedoeld om mijn gewicht te bewaren. Zoals gezegd; het stappenplan zou voor mij een andere doelstelling hebben. Het proefpakket zou voor mij een opstap kunnen zijn naar een nieuwe weg. Vezels, eiwitten, energierepen… Mijn diëtiste zou verheugd zijn!

  Daarnaast houd ik een persoonlijk blog bij, voor en met honderden volgers. Ik deel mijn ervaringen op het gebied van voedsel en probeer waar mogelijk ook anderen te helpen bij hun (moeilijke) omgang met voeding. Over dit stappenplan heb ik nog niemand horen spreken, maar zou dankbaar gebruik maken van het proefpakket om mijn oordeel erover te delen met anderen.

  Ik hoop dat dit product mensen kan helpen om gezonder te gaan leven. Mogelijk zou ik daar een van kunnen zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Kiki

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in