Xlean 9 Detox Forever F.I.T.  Review

Het Forever Clean 9 programma is een negendaagse kuur. Het pakket bestaat uit de volgende producten:

 • Forever Aloe Vera Gel™ – 2 x 1 Liter
 • Forever Lite Ultra™ – 15 Maaltijden (Vanilla of Chocolate)
 • Forever Shaker
 • Forever Fiber™ – 9 Sticks
 • Forever Therm™ – 18 Tabletten
 • Forever Garcinia Plus™ – 54 Softgels
 • Meetlint
 • C9 Brochure

Binnen de negen dagen werk je met een uitgebreid stappenplan, dagplanner, voedingsplan, bewegingsplan en receptenboekje aan je doelen. Deze doelen neem je aan het begin van de kuurperiode op in de brochure.

Het Forever Clean 9 programma is vrij eenvoudig vol te houden dankzij de uitgebreide dagplanner. Elke dag binnen de kuurperiode heeft een eigen menu waarin de drie hoofdmaaltijden en tussendoortjes die je mag consumeren zijn opgenomen. Je hoeft dus niet zelf uit te zoeken wat je mag eten.

Meestal zijn de eerste 2 dagen van de reinigingskuur het zwaarst. Hou vol om te genieten van de gezondheidsvoordelen van deze kuur. Vanaf dag 3 zal je merken dat het veel gemakkelijker gaat.

detox ultra plus korting

Voor wie is F.I.T. / Forever Clean 9 geschikt?

De detoxbox van Forever Clean 9 is geschikt voor iedereen met een druk leven die graag gebruik wil maken van de bovengenoemde gezondheidsvoordelen. Met name deze groep zal blij zijn met dit voedingsplan. De detoxbox past prima in een druk dagschema. Forever Clean 9 geeft je maag en darmkanaal rust waardoor je stofwisseling weer in balans komt.

Is F.I.T. / Forever Clean 9 Effectief?

Het F.I.T/ Forever Clean 9 programma belooft dat je na 9 dagen gezonder zal eten en meer zal bewegen. Het helpt je dus om gezonder te leven zodat je fitter en vitaler zal zijn. Binnen de 9 dagen leer je best wat over gezonde voeding, hoe je moet sporten en hoe de juiste combinatie hiervan leidt tot gewichtsverlies.

Het lijkt me onwaarschijnlijk dat je binnen 9 dagen 8 tot 12 kg aan gewicht zal verliezen. Maar daar is C9 ook niet voor. Ook zal het binnen zo een korte periode je gewoontes niet dusdanig veranderen. Uit onderzoek is gebleken dat het ongeveer 21 dagen duurt voor een persoon om nieuwe gewoontes te adopteren. Wees van dit alles bewust tegen het eind van de kuurperiode. Als je hierna meteen weer op de oude manier gaat eten dan kom je de kilo’s heel snel weer aan. Je hebt de kuur dan voor niks gevolgd.

Wat kost F.I.T. / Forever Clean 9?

De volledige detoxbox is best prijzig. Een Forever Living Clean 9 Detox Box kost €120,42.

Voordelen van F.I.T. / Forever Clean 9

 • Clean 9 kan het energie niveau bevorderen.
 • Het brengt je stofwisseling weer in balans.
 • De detox-kuur is van korte duur.
 • Het past makkelijk binnen je werk- en leefschema.

Nadelen F.I.T. / Forever Clean 9

 • De producten binnen de detox-box bevatten Aloë Vera en deze superfood kan allergische reacties oproepen.
 • Tijdens de 9 dagen maak je gebruik van maaltijdvervangers, dit kan leiden tot een tekort aan belangrijke vitaminen en mineralen.
 • Je hebt ook minder vrijheid qua voeding tijdens de kuur. Uit eten met vrienden is vrijwel onmogelijk.

Conclusie

Met Forever Clean 9 kan je 2-3 kg binnen 9 dagen verliezen. Indien je meer wilt verliezen dan kan je dit dieet wat langer aanhouden. In zijn kern is C9 een detox-programma, vetverlies is een leuke bijwerking. Gebruik het als de eerste stap richting een gezonder manier van leven om op lang termijn te kunnen genieten van de voordelen van C9.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringZoete Aardappel Recepten
Eenvoudig AfvallenYokebe Dieet Shakes Review
forever-clean-9Met Forever Clean 9 kan je 2-3 kg binnen 9 dagen verliezen. Indien je meer wilt verliezen dan kan je dit dieet wat langer aanhouden. In zijn kern is C9 een detox-programma, vetverlies is een leuke bijwerking. Gebruik het als de eerste stap richting een gezonder manier van leven om op lang termijn te kunnen genieten van de voordelen van C9.

3 Reacties

 1. Forever Clean 9 en Aloe Vera zijn een groot piramidespel. Het is uitsluitend te koop via een consulentennetwerk die werken op basis van commissies. Je kunt je dus afvragen hoe onafhankelijk ze zijn. De producten zijn onnodig duur en daar bovenop betaalt de klant uiteindelijk ook nog de commissie van de consulent. Ik ben helemaal klaar met maar Forever Clean 9.

  Renate

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in