Forskolin Review en Ervaringen

Kun je Afvallen met Forskolin Fatburner? Wat zijn de bijwerking? Je leest het in deze Review en Ervaringen van gebruikers. Lees deze review voor je koopt!

Forskolin Slim is het zoveelste afslankmiddel dat door Dr. Oz wordt aanbevolen. Na Garcinia Cambogia is de Amerikaanse TV dokter er heilig van overtuigd dat Forkoslin je helpt om je streefgewicht te bereiken. Onlangs was voedingsdeskundige Lisa Lyn te gast bij Dr. Oz en ook zij was erg te spreken over Forskolin. Ze vertelde vol overgave dat ze patiënten die graag willen afvallen Forskolin voorschrijft. Lisa Lyn gaf wel aan dat een beetje beweging en gezond voedsel de werking bevordert. Wat is de reden dat Oz en Lyn hun naam verbinden aan dit wondermiddel?

In dit artikel nemen we Forskolin Slim Premium onder de loep!

Inhoud van dit artikel

Forskolin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Forskolin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Forskolin graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Forskolin Review

Heb je ervaring met Forskolin of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Forskolin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Forskolin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

forskolin
forskolin
 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Forskolin graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Forskolin Slim wordt ook wel Forslean genoemd en is een natuurproduct uit India. Het is afkomstig van Coleus Forskohlii plant welke in dezelfde categorie als munt en lavendel valt. In India wordt de Coleus Forskohlii plant al eeuwen gebruikt om afvallen te bevorderen. In Nederland wordt Forskolin Slim verkocht als capsule en er zit 350 mg. Forskolin in een capsule. Forskolin zou enzymen stimuleren en activeren met als gewichtsverlies als resultaat. Forskolin blijkt in deze rattenstudies de afgifte van opgeslagen vet uit vetcellen te stimuleren (bronbron).

Afvallen met Forskolin

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Forskolin Bijwerkingen

Het gebruik is eenvoudig. Je neemt 2 capsules per dag 1 capsule voor het ontbijt en 1 capsule voor de avondmaaltijd met een glas water. Volgens de bijsluiter mag je de capsules niet slikken als je zwanger bent of nierproblemen hebt. Gebruik je andere medicijnen? overleg dan voor gebruik eerst met je huisarts of ga naar de apotheek. Je kunt de pillen overigens niet komen bij de apotheek, in Nederland en Belgie is het uitsluitend online te koop.

Ingrediënten Forskolin

forskolin-etiket
forskolin-etiket

We weten inmiddels dat de Coleus Forskohlii plant een belangrijk bestandsdeel is, maar wat zit er nog meer in de capsules? Gemiddeld bevat een capsule 125mg Coleus Forskohlii. Het bijzondere is dat dit percentage sterk uiteen loopt, zo zijn er leveranciers die tot bijna 400mg van deze werkzame stof in de capsule verwerken. Het is niet aangetoond dat een groter percentage ook garant staat voor een betere werking.
 Het omhulsel van de capsules is gemaakt van gelatine dat in zich je maag oplost waardoor de inhoud van de capsule wordt opgenomen in je lichaam.

Forskolin stimuleert de vetverbranding en wordt door sporters gebruikt om betere prestaties te bereiken. Ze doen dit omdat het een natuurlijke testosteronbooster is. Booster is overigens sterk overdreven, onderzoek wijst uit dat de concentratie vrij testosteron met 3 procent omhoog gaat, maar 3 procent is natuurlijk niet zo verschrikkelijk veel. Het is zelfs de vraag of je dit überhaupt merkt.

Het is een feit dat de actieve ingrediënten je lichaam helpen om calorieën te verbranden. Hierdoor gaat afvallen eenvoudiger. Het voordeel van de werking van Forskolin is dat vooral het vetpercentage afneemt, en het spierweefsel intact blijft. Hierdoor blijven de lichaamscontouren bestaan en oog je sneller slanker. Deze theorie wordt ondersteund door een onderzoek dat gedaan is door DHC Corporation in Japan en in 2013 is gepubliceerd in Elsevier.

Forskolin Onderzoek

Forskolin is de afgelopen jaren onderzocht door verschillende onderzoekers. Hieruit is gebleken dat het niet alleen helpt om af te vallen, maar ook een positieve uitwerking heeft tegen astmatische klachten, ademhalingsproblemen, allergieën, hart en vaatziekten, glaucoom en psoriasis. Volgens de onderzoekers komt dit omdat Forskolin de cyclisch AMP verhoogd zodat het vermogen van transporteiwitten wordt aangepast. Tot nu toe hebben slechts twee kleine studies de effecten van forskolin op gewichtsverlies bij mensen onderzocht (bronbron).

De onderzoeken wezen verder uit dat mensen met overgewicht die dagelijks 250 mg extract van de tropische plant Coleus forskohlii slikken, enkele kilo’s vet per week verliezen. Eeuwenlang is deze plant gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde om verschillende aandoeningen en ziekten te behandelen (bron). Een onderzoek uitgevoerd in India ontdekte dat de actieve stof forskolin in de Coleus forskohlii plant zorgde voor een verlaging van de bloeddruk bij meer dan 75% van de deelnemers (bron).

Wat zegt Forskolin zelf?

Op de website van Forskolin wordt uitgelegd hoe de fatburner werkt. Enkele opmerkelijke teksten:

Het wordt gevonden in de plant Coleus forskohlii, Forskolin is een volledig natuurlijk kruidenextract dat al duizenden jaren wordt gebruikt om een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen te behandelen, van hoge bloeddruk tot astma. Maar het was de ontdekking van de verbazingwekkende effecten op gewichtsverlies die Forskolin echt interessant maakte voor het publiek.

Door te helpen de afbraak van opgeslagen vet te stimuleren en het metabolisme te verhogen, kan Forskolin u helpen lichaamsvet te verliezen en uw vetvrije massa te verhogen.

Dit doet het door de productie van cAMP te stimuleren, een molecuul dat uw cellen vertelt om het vetafbrekende enzym hormoongevoelige lipase (HSL) te laten vrijkomen.

HSL breekt het vetopslag in uw cellen af. De vrijkomst van vetzuren veroorzaakt een thermogene reactie (warmteproductie), wat betekent dat u nog meer calorieën verbrandt terwijl u vetvrije massa behoudt. Omdat uw cellen volop vet aan het afbreken zijn, zult u sneller en gemakkelijker afvallen!

cAMP stimuleert ook uw schildklier, welke uw stofwisseling reguleert, wat betekent dat uw stofwisseling wordt verhoogd terwijl de snelheid van het afbreken van vet in uw lichaam nog sneller gaat.

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn. Forskolin is een eeuwenoud gezondheidsmiddel dat de kracht van vetafbraak in uw lichaam kan ontgrendelen, waardoor u snel, eenvoudig en effectief af zult afvallen.

GROTE BESPARINGEN = GROTE RESULTATEN

Profiteer van onze superbesparingen en garandeer afvalsucces voor uzelf. Koop drie potjes Forskolin 250 20% en ontvang er nog drie, geheel gratis. Dat is een voorraad voor zes maanden voor de prijs van slechts drie maanden, waardoor u enorm bespaart en enorm grote resultaten zult zien!

Vragen en Antwoorden over Forskolin

Vraag: Heeft u moeite met afvallen?

Antwoord. Forskolin geeft uw afvalinspanningen een grote boost door het aantal vetafbrekende enzymen en hormonen in het lichaam te verhogen. U zult opgeslagen vet en een teveel aan calorieën afbreken, waardoor het afvallen sneller en gemakkelijker zal gaan.

In klinische onderzoeken is bewezen dat Forskolin  ‘gunstige veranderingen opwekt in de samenstelling van het lichaam door het percentage lichaamsvet en vetmassa aanzienlijk te verminderen…’

Het actieve ingrediënt in het product wordt ook al jaren gebruikt om een verscheidenheid aan kwalen en aandoeningen te behandelen. Het ingrediënt is veilig, heilzaam en heeft zeer positieve medische testresultaten ontvangen.

Vraag: Maakt uw trage stofwisseling het moeilijker voor u om af te vallen?

Antwoord. Als u een trage stofwisseling heeft, bent u vast bekend met de frustraties die gepaard gaan met afvallen zonder veel succes. Uw stofwisseling is de snelheid waarmee uw lichaam calorieën verbrandt, dus een snelle stofwisseling is een van de belangrijkste aspecten van gewichtsverlies. Door de productie van hormonen in uw schildklier (die uw stofwisseling regelt) aan te moedigen, helpt Forskolin uw stofwisseling te verhogen, waardoor uw lichaam elke dag meer calorieën verbrandt, wat betekent dat u sneller zult afvallen.

Vraag: Wilt u een bewezen afvalformule?

A.ntwoord. Het is bewezen dat Forskolin u helpt uw streefgewicht te bereiken. Een onderzoek in 2005 toonde aan dat degenen met een dagelijkse dosis Forskolin, 12 weken lang, een grotere afname van lichaamsvet hadden en een grotere toename van vetvrije massa dan degenen die slechts een placebo kregen.

Forskolin Ervaringen

Uit een proef die bewegingswetenschapper van de Universiteit van of Kansas in 2005 publiceerden kwamen verrassende cijfers. In het experiment slikten 15 mannen met overgewicht gedurende 12 weken twee keer per dag 250 mg Coleus forskohlii-extract. Op hetzelfde moment slikten 15 andere mannen met overgewicht een placebo. De onderzoekers vroegen zich af of de mannen in de forskolingroep daardoor afvielen. Dat deden ze niet, maar ze verloren wel vetmassa. Over bijwerkingen rept de studie met geen woord. Of de onderzoekers zagen ze over het hoofd, of ze waren er niet. In dat laatste geval is forskolin een perfect afslankmiddel. Als de onderzoekers tenminste niet hebben gejokt.

Voordelen

 • Verhoogd de vetverbranding
 • Natuurlijk product
 • Goedgekeurd voor de Nederlandse markt

Nadelen

 • Uitsluitend online te koop
 • Niet voor iedereen geschikt

Conclusie

Forskolin Slim is geen nieuw wondermiddel tegen overgewicht maar wel een startpunt zijn voor iedereen die er moeite mee heeft om te starten met afvallen. Omdat je relatief snel resultaat kunt behalen is er een stimulans om door te gaan. Het is wel sterk aan te bevelen om meer te gaan bewegen en niet uitsluitend capsules te slikken.

Forkoslin bij De Tuinen?

Heb je vragen of ervaring met Forskolin Slim? Ik ben erg benieuwd naar je ervaring en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat via het reactieformulier of de facebook commentbox. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

U kunt Forskolin 250 met een gerust hart bestellen, want het wordt ondersteund door 60 dagen garantie, zonder risico en zonder gedoe!

Koop een product van Forskolin of profiteer van onze speciale besparingen door meerdere pakketten te bestellen en probeer het volledig RISICOVRIJ, 60 dagen lang!

Voor onze volledige restitutievoorwaarden, gelieve de pagina Algemene Voorwaarden te bekijken.

Forskolin 250 – Uw kruidengeneesmiddel voor gewichtsverlies

 • Breek vet af
 • Boost de stofwisseling
 • Verhoog vetvrije massa
 • Snelle resultaten

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDenta Seal Review en Ervaringen
Volgend artikelVarikosette Review en Ervaringen
forskolinForskolin Slim is geen nieuw wondermiddel tegen overgewicht maar wel een startpunt zijn voor iedereen die er moeite mee heeft om te starten met afvallen. Omdat je relatief snel resultaat kunt behalen is er een stimulans om door te gaan. Het is wel sterk aan te bevelen om meer te gaan bewegen en niet uitsluitend capsules te slikken.

114 Reacties

 1. Ik zou graag me willen opgeven als proefpersoon. Ben bekend met keto en intermittetfasting
  maar door depressie, slapeloosheid, hormonen en stress inmiddels 35 kilo aangekomen.En krijg er niks meer van af.. Vreselijk, ik zit in een verkeerd lichaam

 2. Vanwege mijn ziekte en daarbij horende medicijnen ben ik zo’n 15 kilo aangekomen. Zelfs met behulp van diëtiste krijg ik er niets af. Ik zou zo graag weer richting mijn oude gewicht willen gaan.

 3. Beste,
  Daar ik in de overgang zit is mijn lichaam kompleet veranderd en blijven de kilo’s heel gemakkelijk plakken. Ook mijn traagwerkende schildklier is geen pluspunt. Ik heb een actief leven.

 4. Ik ben onlangs 4 kg niet gewenst afgevallen maar het buikvet is gebleven. Ben dus benieuwd of dat verdwijnt met de capsules van Forskolin. Ik rook niet en sport 3 x in de week, gebruik wel medicijnen tegen verhoogde bloeddruk en vaatvernauwing. Als ik mee kan doen met de test zal ik wel overleggen met de huisarts en of apotheek of het kwaad kan.

 5. Ik heb astma en 10 kg overgewicht en
  Wil graag gratis dit uitproberen,ben 63 jaar
  Dus wil ik ook mijn bloedvaten goed houden
  Bvd

 6. Zou heel graag willen afslanken en véél
  Heb schildklier problemen en ben daardoor serieus bijgekomen ????????
  Zou.heel graag iets willen vinden die mij helpt af te slanken

 7. Omdat ik graag wil afvallen stoppen met roken meer wil sporten.
  Het ook goed is voor een sterkere hartspier en goed voor de hersens,en helpt ook bij astma en je botdichtheid word er ook beter van dat las ik op een andere pagina.
  Ik zou echt super blij zijn als ik dit product gratis mag ontvangen, en aan de test mag deelnemen.
  Mvg

 8. Omdat ik graag wil afvallen stoppen met roken meer wil sporten.
  Het ook goed is voor een sterkere hartspier en goed voor de hersens,en helpt ook bij astma en je botdichtheid word er ook beter van dat las ik op een andere pagina.
  Ik zou echt super blij zijn als ik dit product gratis mag ontvangen, en aan de test mag deelnemen.
  Mvg nicole

 9. Reeds verschillende middelen geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat. (T moet allemaal zo lekker niet zijn ????)
  Mijn ongeduldig karakter zorgt ervoor dat ik graag snel wil afvallen. Er mag 10 kilo minder zijn.

 10. Zou dit middel heel graag willen proberen omdat ik minimaal 10 kilo af wil vallen en vanwege een verhoogde bloeddruk en hartoverslagen.

 11. ik zat de pagina van Forskolin te lezen en daar stond de 60 dagen niet goed garantie benoemd. Daar werd verwezen naar de algemene voorwaarden. Deze kan ik echter niet vinden op de site. Kunt u me daar een link van toesturen?

 12. Hallo,
  Ik had graag Forskolin getest. Graag wil terug op een goed sportgewicht komen. Ik ben 45 en het lukt me steeds moeilijker om dit gewicht te behouden. Hopelijk doet dit wat het beloofd.

 13. Geachte heer / mevrouw, ik ben een vrouw, 67 jaar en weeg 128 kilo. Ik heb een mooi, vol en druk leven, maar mijn energie is tanende. Ik kan niet meer meekomen met mijn kleinkinderen, ik kan niet meer bukken vanwege de dikke buik en ben snel moe. Ik overweeg een omleiding (verkleinen van de maag), maar dat is een operatie die ik diep in mijn hart niet wil. Ik wil het op eigen kracht, met een beetje hulp van de wetenschap. Ik begrijp dat dit product Forskolin onderzocht is en door veel mensen goed bevonden en met positieve resultaten. Ik ben momenteel in de omstandigheid dat ik met een nieuwe poging tot afvallen kan beginnen. En graag neem ik dat zetje van uw product Forskolin hierin mee. Mijn bevindingen zal ik u nauwkeurig overbrengen. Met vriendelijke groet, mevr. Schuitema

 14. Als conciërge van 40 jaar oud zou ik graag eens willen uitproberen of dit middel helpt weeg 100 kg ma dtreefgewicht volgend dokter is 85 kg graag verdere informatie

 15. Hoi wil het graag gebruiken of proberen. Heb in 2010 hartinfarct gehad maar mag niet alles meer innemen. Vandaar ik dit wil gaan proberen nature druppels of zoiets lol gr ronny

 16. Graag wil ik d.m. van een test met Forskolin
  uitsluiten dat dit het zoveelste mooie verkoop verhaal is dat zonder succes mensen op het verkeerde been zet.

 17. Hallo,

  Mijn naam is Levi ik ben al 16 kilo afgevallen en wil nog meer afvallen en je kan je voortstellen dat dit niet zo makkelijk is. Ik heb online en via dr Oz gehoord/ gezien van Forskilin en wil dit heel graag poberen om meer te kunnen afvallen natuurlijk sport ik ook dus dit is dan meer als een hulpmiddel bij het afvallen.

  Groeten,
  Levi

 18. Ik zou het erg graag willen uitproberen omdat andere middelen gefaald hebben. Of eventjes werkten i.c.m. streng dieet en training, maar dat was niet vol te houden en nu zitten de kilo’s er weer aan.
  Geld durf ik er niet meer aan uit te geven omdat dit gebleken is geld weggooien te zijn.
  Omdat dit om een gratis test gaat, en ik ook soms astmatisch ben waar het ook voor helpt zo ik gelezen heb, zou ik GRAAG de gratis test willen doen… vooropgesteld dat er GEEN adders onder het gras zitten!!
  Ik wil niet mijn bankrekeningnummer te hoeven opgeven omdat dit een gratis test betreft wat uw genoemde punten duidelijk aangeven. Bovendien, als het helpt… bestel ik vanzelf meer!!

 19. IK ben het afgerlopen jaar 10 kg aangekomen terwijl ik 5 kg wilde afvallen.
  Volgens mij heb ik een hulpje nodig …. dit zou het kunnen zijn.
  Vandaar zou ik graag aan deze test mee willen doen.
  IIk twijfel of het werkt maar op deze manier wordt het wel objectief vastgesteld

 20. Ik ben gestopt met roken en merk dat ik de hele dag honger heb…..Graag zou ik forscolin proberen,omdat ik zo trots ben op mezelf nu ik niet meer rook….maar absoluut niet dik wil worden….

 21. Geachte heer, mevrouw,
  Ik zou graag Forskolin graag willen testen omdat ik in het verleden 40 kilo ben afgevallen en nu de kilo’s er weer langzaam aankomen. Dit wil ik absoluut niet en hoop dat ik door dit te testen over ben, en de mensen om mij heen ook kunnen aanraden.

 22. Helaas heeft het bij mij niet gewerkt. Ik ben geen gram vermagerd noch in centimeters.
  Wel voel ik me heel goed. Geen opgesput gevoel meer, licht in de buik, steeds goed gezind. Ik eet geen brood meer. Ik heb een maand niet gesnoept, op mijn eten gelet maar weinig beweging gehad. Ik hou niet zo van sporten en alle dagen een half uur gaan wandelen lukt mij gewoon niet. Ik eet 3 appels per dag en let ook meer op wat ik eet en hoeveel ik eet. Tussendoor had ik niet echt een honger gevoel. Ik eet 6 craqoutten ’s middags met gebakken rosbief, kipfilet ( ik leg ze per twee op elkaar) met een appel en ’s avonds ongeveer hetzelfde of een warme maaltijd bestaande uit veel groenten en kip. En als dessert een appel. Dat ik niets ben afgevallen vind ik wel raar, ben ook niet bijgekomen. Volgens mij lukt het alleen als je ook veel beweegt. Ik heb mijn beweging wel maar waarschijnlijk niet voldoende.
  Het receptenboekje was niets voor mij om te volgen. Wel heb ik er enkele tips uitgehaald en info van wat ik wel en niet mag eten. Ik heb nog nooit met pillen geprobeerd om af te vallen en zal het waarschijnlijk ook niet meer doen. Shaken is al helemaal niets voor mij. Graag zou ik toch meer details willen weten van personen die wel afvallen. Ook nog even vermelden dat ik bij de start van de kuur 4 dagen misselijk ben geweest en hoofdpijn had.
  met beleefde groeten

 23. Ik heb forskolinggebruikt en ben helaas niet afgevallen , ik heb 1x een bestelling gedaan en betaald maar nu willen ze dat ik voor een tweede zending betaal terwijl ik er maar een gehad heb. het ligt zelfs al bij een incassobureau omdat ik vertik om een tweede keer te betalen voor iets wat ik niet besteld heb.
  Steeds mail berkeer gehad met billink maar ik moet betalen, ik denk dat ik dat maar doe want er komt steeds 20 euro bij.

 24. Ik heb een proefpakket besteld en geen complete kuur voor €99.Vindt het ontzettend onbeschoft om zo mensen op te lichten maar mijn pakket krijgen jullie ongeopend retour.

 25. Het ongevraagd toesturen van producten en daarna geld vragen is per wet verboden. U heeft het product niet besteld en dus mag u het product houden/weggooien/aanbieden het terug te sturen na betaling van de verzendkosten door het bedrijf (want terugvorderen is lastig).

  U hoeft niet te betalen, dus doe dat ook niet.

  Stuur ze eventueel een mailtje/bericht waarin u dat aangeeft. Mocht u het lastig vinden in het Engels te communiceren kunt u me wel een PM sturen. Ik ben het Engels beter machtig dan het Nederlands en kan u helpen zo’n mailtje samen te stellen of een voorbeeld voor u schrijven.

  In ieder geval kunt u hen het beste GEEN verdere informatie geven, zeker geen statements onder ede of iets dergelijks. U hebt niets met hen te maken en het product+rekening en dergelijke zijn hun probleem. U kunt immers bewijzen dat u meteen heeft aangegeven de producten niet te willen en ook niet te hebben besteld, dus mochten zij beweren van wel geldt er alsnog een bedenktijd van 14 dagen in Nederland, in welke een overeenkomst beëindigd kan worden zonder opgave van reden. De reputatie van het bedrijf maakt sowieso dat een rechtzaak onwaarschijnlijk is, dus ik zou me geen zorgen mak

 26. Ze dagen mij nu voor de rechter.
  Moet 3 november voorkomen.
  Ze hebben mij 2 pakketjes toegestuurd terwijl ik er maar één heb besteld.
  Heb dezelfde dag nog gereageerd dat ik er geen vertrouwen in had.
  Door niet te reageren van hun kant was ik zogenaamd één dag te laat met terugsturen.
  Gelukkig heb ik alle mailverkeer nog.
  Hoop dat de rechtbank dit ook zo ziet als pure OPLICHTING

 27. Maak niet de fout dit product te bestellen!!!!! Het product werkt niet en ze komen de belofte van retourneren niet na. Ik heb het product aangemeld voor retourneren en kreeg gewoon geen info terug. Op het eerste vriendelijke mailtje wat ik verstuurd heb ik kreeg ik een vriendelijke reactie terug naar die website die niet werkt. Ik heb gebeld en kreeg iemand aan de telefoon die nog zou terug bellen omdat haar baas er niet was. Niets meer gehoord… en bij mijn volgende iets minder vriendelijke mailtje kreeg ik een “u moet niet zeuren mailtje” terug …. had ik maar op tijd moeten reageren. Ze konden niets voor mij doen. Pure oplichterij!

 28. garcinia75 is het enige dat bij mij wel werkt. je krijgt ook gratis begeleiding, ook toen ik mijn streefgewicht had bereikt heeft mijn coach (angela) me geholpen om op gewicht te blijven. Inmiddels ben ik al meer dan 6 maanden op mijn ideale gewicht. Totaal bijna 20 kilo afgevallen met garcinia75.

 29. hallo

  ik had graag forskolin getest Omdat ik al alles geprobeerd heb en niet afval.
  Mijn verbranding ligt heel laag, dus alles wat de verbranding kan opdrijven zonder hartkloppingen te krijgen is heel erg welkom

  dank u

  Vriendelijke groet

 30. Ik heb precies hetzelfde gehad met natucap, via een link mocht ik het gratis proberen voor aantal dagen, nu blijk ik een factuur te hebben gekregen en een herinnering, moet 99,95 betalen, mag niet meer retour zenden ook al heb ik de potjes helemaal niet opengemaakt. Ik vind het echt schofterig, ik wil de spullen gewoon retour sturen en niet betalen, er stond nergens op die link vermeld dat ik een bedrag moest betalen. Terugnemen doen ze niet meer, wat kan ik doen?

 31. Wil wel eens weten if het fake of echt is…ze beloven echt gewichtsverlies…maar heb al vanalles geprobeerd..niets helpt..en telkens ben je weer voor veel geld opgelicht

 32. inderdaad ik ben er ook ingetrapt het zou proefpakket proberen en nu krijg ik ineens een rekening van 100 euro wie weet of je die moet betalen en of er anders consequenties aanvast zit

 33. Ik zou graag dit product zelf wel eens willen testen, daar ik altijd erg sceptisch ben over dit soort producten. Volgens mij is het nl gewoon een mentaal iets, waardoor je minder zal gaan eten etc (placebo effect dus).

 34. Wat ik ook probeer…..mijn buikvet blubbert over mijn broekrand. Natuurlijk ,wat wil je na het op de wereld zetten van drie kinderen, maar ik schaam me er zo voor….elke morgen sta ik te dubben wat ik aan moet trekken. Is het niet wijd genoeg dan maak ik het wel wijder door flink aan het truitje te sjorren. Ik wil graag uw middel testen!

 35. Iemand er al aan gedacht om deze pilletjes te laten controleren op echtheid. Ik ben wel benieuwd wat er in zo een pilletje verwerkt is. Eens even kijken of we met z’n allen een rechtzaak kunnen aanspannen!

  Ik heb hier trouwens ook gemerkt dat er neppers tussen zitten die zeggen dat het hun wel heeft geholpen en of wat wel echt helpt! Trap hier niet in!! Alles komt van hetzelfde bedrijf! Is het geen Billink dan is het wel Bralex of Klarna!!

 36. Ik heb helaas veel last van het jojo-effect. Echt afvallen lukt niet en het werkt demotiverend als je een keer een feest hebt en je ziet daarna de weegschaal weer omhoog vliegen. Volgens mij ben ik dan ook die testpersoon die jullie zoeken. Niet allen of je werkelijk afvalt maar ook of het motiveert om door te zetten.

 37. Lieve mensen ga niet in zee met deze oplichters. Het werkt niet. De dokter zegt : elk pondje gaat door je mondje. Dus let op uw eet gebruik.Dan val je af maar niet met pillen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in