Forskolin Review en Ervaringen

Kun je Afvallen met Forskolin Fatburner? Wat zijn de bijwerking? Je leest het in deze Review en Ervaringen van gebruikers. Lees deze review voor je koopt!

Forskolin Slim is het zoveelste afslankmiddel dat door Dr. Oz wordt aanbevolen. Na Garcinia Cambogia is de Amerikaanse TV dokter er heilig van overtuigd dat Forkoslin je helpt om je streefgewicht te bereiken. Onlangs was voedingsdeskundige Lisa Lyn te gast bij Dr. Oz en ook zij was erg te spreken over Forskolin. Ze vertelde vol overgave dat ze patiënten die graag willen afvallen Forskolin voorschrijft. Lisa Lyn gaf wel aan dat een beetje beweging en gezond voedsel de werking bevordert. Wat is de reden dat Oz en Lyn hun naam verbinden aan dit wondermiddel?

In dit artikel nemen we Forskolin Slim Premium onder de loep!

Forskolin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Forskolin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Forskolin graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Forskolin Forskolin Review en Ervaringen Meer informatie

Forskolin Review

Heb je ervaring met Forskolin of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Forskolin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Forskolin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

forskolin
forskolin
 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Forskolin graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Forskolin Forskolin Review en Ervaringen Meer informatie

Forskolin Slim wordt ook wel Forslean genoemd en is een natuurproduct uit India. Het is afkomstig van Coleus Forskohlii plant welke in dezelfde categorie als munt en lavendel valt. In India wordt de Coleus Forskohlii plant al eeuwen gebruikt om afvallen te bevorderen. In Nederland wordt Forskolin Slim verkocht als capsule en er zit 350 mg. Forskolin in een capsule. Forskolin zou enzymen stimuleren en activeren met als gewichtsverlies als resultaat. Forskolin blijkt in deze rattenstudies de afgifte van opgeslagen vet uit vetcellen te stimuleren (bronbron).

Afvallen met Forskolin

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Forskolin Bijwerkingen

Het gebruik is eenvoudig. Je neemt 2 capsules per dag 1 capsule voor het ontbijt en 1 capsule voor de avondmaaltijd met een glas water. Volgens de bijsluiter mag je de capsules niet slikken als je zwanger bent of nierproblemen hebt. Gebruik je andere medicijnen? overleg dan voor gebruik eerst met je huisarts of ga naar de apotheek. Je kunt de pillen overigens niet komen bij de apotheek, in Nederland en Belgie is het uitsluitend online te koop.

Ingrediënten Forskolin

forskolin-etiket
forskolin-etiket

We weten inmiddels dat de Coleus Forskohlii plant een belangrijk bestandsdeel is, maar wat zit er nog meer in de capsules? Gemiddeld bevat een capsule 125mg Coleus Forskohlii. Het bijzondere is dat dit percentage sterk uiteen loopt, zo zijn er leveranciers die tot bijna 400mg van deze werkzame stof in de capsule verwerken. Het is niet aangetoond dat een groter percentage ook garant staat voor een betere werking.
 Het omhulsel van de capsules is gemaakt van gelatine dat in zich je maag oplost waardoor de inhoud van de capsule wordt opgenomen in je lichaam.

Forskolin stimuleert de vetverbranding en wordt door sporters gebruikt om betere prestaties te bereiken. Ze doen dit omdat het een natuurlijke testosteronbooster is. Booster is overigens sterk overdreven, onderzoek wijst uit dat de concentratie vrij testosteron met 3 procent omhoog gaat, maar 3 procent is natuurlijk niet zo verschrikkelijk veel. Het is zelfs de vraag of je dit überhaupt merkt.

Het is een feit dat de actieve ingrediënten je lichaam helpen om calorieën te verbranden. Hierdoor gaat afvallen eenvoudiger. Het voordeel van de werking van Forskolin is dat vooral het vetpercentage afneemt, en het spierweefsel intact blijft. Hierdoor blijven de lichaamscontouren bestaan en oog je sneller slanker. Deze theorie wordt ondersteund door een onderzoek dat gedaan is door DHC Corporation in Japan en in 2013 is gepubliceerd in Elsevier.

Forskolin Onderzoek

Forskolin is de afgelopen jaren onderzocht door verschillende onderzoekers. Hieruit is Forskolin Forskolin Review en Ervaringen Forskolin component gebleken dat het niet alleen helpt om af te vallen, maar ook een positieve uitwerking heeft tegen astmatische klachten, ademhalingsproblemen, allergieën, hart en vaatziekten, glaucoom en psoriasis. Volgens de onderzoekers komt dit omdat Forskolin de cyclisch AMP verhoogd zodat het vermogen van transporteiwitten wordt aangepast. Tot nu toe hebben slechts twee kleine studies de effecten van forskolin op gewichtsverlies bij mensen onderzocht (bronbron).

De onderzoeken wezen verder uit dat mensen met overgewicht die dagelijks 250 mg extract van de tropische plant Coleus forskohlii slikken, enkele kilo’s vet per week verliezen. Eeuwenlang is deze plant gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde om verschillende aandoeningen en ziekten te behandelen (bron). Een onderzoek uitgevoerd in India ontdekte dat de actieve stof forskolin in de Coleus forskohlii plant zorgde voor een verlaging van de bloeddruk bij meer dan 75% van de deelnemers (bron).

Wat zegt Forskolin zelf?

Op de website van Forskolin wordt uitgelegd hoe de fatburner werkt. Enkele opmerkelijke teksten:

Het wordt gevonden in de plant Coleus forskohlii, Forskolin is een volledig natuurlijk kruidenextract dat al duizenden jaren wordt gebruikt om een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen te behandelen, van hoge bloeddruk tot astma. Maar het was de ontdekking van de verbazingwekkende effecten op gewichtsverlies die Forskolin echt interessant maakte voor het publiek.

Door te helpen de afbraak van opgeslagen vet te stimuleren en het metabolisme te verhogen, kan Forskolin u helpen lichaamsvet te verliezen en uw vetvrije massa te verhogen.

Dit doet het door de productie van cAMP te stimuleren, een molecuul dat uw cellen vertelt om het vetafbrekende enzym hormoongevoelige lipase (HSL) te laten vrijkomen.

HSL breekt het vetopslag in uw cellen af. De vrijkomst van vetzuren veroorzaakt een thermogene reactie (warmteproductie), wat betekent dat u nog meer calorieën verbrandt terwijl u vetvrije massa behoudt. Omdat uw cellen volop vet aan het afbreken zijn, zult u sneller en gemakkelijker afvallen!

cAMP stimuleert ook uw schildklier, welke uw stofwisseling reguleert, wat betekent dat uw stofwisseling wordt verhoogd terwijl de snelheid van het afbreken van vet in uw lichaam nog sneller gaat.

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn. Forskolin is een eeuwenoud gezondheidsmiddel dat de kracht van vetafbraak in uw lichaam kan ontgrendelen, waardoor u snel, eenvoudig en effectief af zult afvallen.

GROTE BESPARINGEN = GROTE RESULTATEN

Profiteer van onze superbesparingen en garandeer afvalsucces voor uzelf. Koop drie potjes Forskolin 250 20% en ontvang er nog drie, geheel gratis. Dat is een voorraad voor zes maanden voor de prijs van slechts drie maanden, waardoor u enorm bespaart en enorm grote resultaten zult zien!

Vragen en Antwoorden over Forskolin

Vraag: Heeft u moeite met afvallen?

Antwoord. Forskolin geeft uw afvalinspanningen een grote boost door het aantal vetafbrekende enzymen en hormonen in het lichaam te verhogen. U zult opgeslagen vet en een teveel aan calorieën afbreken, waardoor het afvallen sneller en gemakkelijker zal gaan.

In klinische onderzoeken is bewezen dat Forskolin  ‘gunstige veranderingen opwekt in de samenstelling van het lichaam door het percentage lichaamsvet en vetmassa aanzienlijk te verminderen…’

Het actieve ingrediënt in het product wordt ook al jaren gebruikt om een verscheidenheid aan kwalen en aandoeningen te behandelen. Het ingrediënt is veilig, heilzaam en heeft zeer positieve medische testresultaten ontvangen.

Vraag: Maakt uw trage stofwisseling het moeilijker voor u om af te vallen?

Antwoord. Als u een trage stofwisseling heeft, bent u vast bekend met de frustraties die gepaard gaan met afvallen zonder veel succes. Uw stofwisseling is de snelheid waarmee uw lichaam calorieën verbrandt, dus een snelle stofwisseling is een van de belangrijkste aspecten van gewichtsverlies. Door de productie van hormonen in uw schildklier (die uw stofwisseling regelt) aan te moedigen, helpt Forskolin uw stofwisseling te verhogen, waardoor uw lichaam elke dag meer calorieën verbrandt, wat betekent dat u sneller zult afvallen.

Vraag: Wilt u een bewezen afvalformule?

A.ntwoord. Het is bewezen dat Forskolin u helpt uw streefgewicht te bereiken. Een onderzoek in 2005 toonde aan dat degenen met een dagelijkse dosis Forskolin, 12 weken lang, een grotere afname van lichaamsvet hadden en een grotere toename van vetvrije massa dan degenen die slechts een placebo kregen.

Forskolin Ervaringen

Uit een proef die bewegingswetenschapper van de Universiteit van of Kansas in 2005 publiceerden kwamen verrassende cijfers. In het experiment slikten 15 mannen met overgewicht gedurende 12 weken twee keer per dag 250 mg Coleus forskohlii-extract. Op hetzelfde moment slikten 15 andere mannen met overgewicht een placebo. De onderzoekers vroegen zich af of de mannen in de forskolingroep daardoor afvielen. Dat deden ze niet, maar ze verloren wel vetmassa. Over bijwerkingen rept de studie met geen woord. Of de onderzoekers zagen ze over het hoofd, of ze waren er niet. In dat laatste geval is forskolin een perfect afslankmiddel. Als de onderzoekers tenminste niet hebben gejokt.

Voordelen

 • Verhoogd de vetverbranding
 • Natuurlijk product
 • Goedgekeurd voor de Nederlandse markt

Nadelen

 • Uitsluitend online te koop
 • Niet voor iedereen geschikt

Conclusie

Forskolin Slim is geen nieuw wondermiddel tegen overgewicht maar wel een startpunt zijn voor iedereen die er moeite mee heeft om te starten met afvallen. Omdat je relatief snel resultaat kunt behalen is er een stimulans om door te gaan. Het is wel sterk aan te bevelen om meer te gaan bewegen en niet uitsluitend capsules te slikken.

Forkoslin bij De Tuinen?

Heb je vragen of ervaring met Forskolin Slim? Ik ben erg benieuwd naar je ervaring en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat via het reactieformulier of de facebook commentbox. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

U kunt Forskolin 250 met een gerust hart bestellen, want het wordt ondersteund door 60 dagen garantie, zonder risico en zonder gedoe!

Koop een product van Forskolin of profiteer van onze speciale besparingen door meerdere pakketten te bestellen en probeer het volledig RISICOVRIJ, 60 dagen lang!

Voor onze volledige restitutievoorwaarden, gelieve de pagina Algemene Voorwaarden te bekijken.

Forskolin 250 – Uw kruidengeneesmiddel voor gewichtsverlies

 • Breek vet af
 • Boost de stofwisseling
 • Verhoog vetvrije massa
 • Snelle resultaten

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringDenta Seal Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenVarikosette Review en Ervaringen
forskolinForskolin Slim is geen nieuw wondermiddel tegen overgewicht maar wel een startpunt zijn voor iedereen die er moeite mee heeft om te starten met afvallen. Omdat je relatief snel resultaat kunt behalen is er een stimulans om door te gaan. Het is wel sterk aan te bevelen om meer te gaan bewegen en niet uitsluitend capsules te slikken.

114 Reacties

 1. 14dgn uitgeprobeerd en wel te verstaan 200gr kwijt nou dat was ik toch wel kwijt geraakt omdat ik ook op mijn voeding Let. Ik ben er dus weer ingetrapt. en toen ik t terug wilde sturen was t de 14 dag door omstandigheden dus net te laat. Waarom lokken ze mensen met iets dat NIET werkt!!!!!!!! Trap er niet in!!!!!!!

 2. Ook Forskolin besteld t.w.v. 99.95, maar nu na 14 dgn proberen is er nog geen kilo extra af, dus wil het nu terug sturen maar ben bang dat ik nu net buiten de 14 dgn val. dus dat wordt betalen. helaas heeft het produkt mij niet gebracht waar ik op hoopte. Maar ik moet wel zeggen dat ik een rare ontlasting heb. Mijn advies niet kopen dus!! trap er niet in zoals ik er wel ben ingetrapt.

  Vr. gr.

  • Heb het door een fout in hun systeem toch terug kunnen sturen rma nr. Ontvangen via de mail en adres sticker. Meteen zelfde dag alles via aangetekend teruggestuurd. Nu niks meer van gehoord.

 3. bij mij helpt het helemaal niks dus ik ben er klaar mee ben geen gram afgevallen en verder leef ik gezobd dus daar kan het niet aan liggen! geld en tydverspilling! groeten uit Geleen

 4. Mijn bestelling vandaag ontvangen maar deze was niet compleet ik heb meteen het pakket voor 6,95 retour gestuurd en het formulier ingevuld ik ben geen geld kwijt want de afterpay wordt nu niet in rekening gebracht
  Ik heb het in een dag ontvangen en in een dag weer retour gestuurd als er iets mis gaat mail ik afterpay via Facebook perfecte service en mensen bewaar het bonnetje van de track en tracé code nooit weggooien anders kun je niet volgen of je pakket retour is gegaan

 5. mensen kunnen jullie niet lezen?
  er word meerdere malen aangegeven dat het niet helpt en dat deze mensen oplichters zijn!!!!!
  heb je wel wat besteld stuur het terug, maar vooral niet gaan betalen!!!!!

 6. Het is een grote oplichterij heb mijn order binnen 14 dagen terug gestuurd, werd het geweigerd wegens verkeerd in vullen van formulier. Daar over gebeld en er werd gezegd dat ik het opnieuw kon terug sturen. Niet dus, zeggen dat ik te laat was. Dus er moet betaald worden, maar ik ga het eerst zelf uitzoeken wat mij recht is

 7. Ik zou het graag proberen helaas heb ik geen groot budget dus wil ik er graag zeker van zijn of het daadwerkelijk helpt.. Ik zou er graag 7 kilo af willen….hopelijk kunt u mij van extra informatie voorzien. .?

 8. Je zou verwachten dat reclame commissies als een bok op de haverkist zouden moeten zitten als produkten als Forskolin Slim aangeboden worden tegen redelijk waanzinnige kostprijzen.

  Iedere man of vrouw met overgewicht en helemaal als men morbide obesitas heeft, droomt ervan om zo snel gewicht kwijt te raken als dat “Dr Oz” dat in zijn advertenties aangeeft.

  Misschien een leuk item voor RADAR. Helemaal omdat mensen duidelijk opgelicht worden. Het werkt niet en je bent verplicht om meer af te nemen. Terugsturen en je krijgt zelfs incassobureaus op de stoep met opklimmende rekeningen.

  Dat dit zomaar toegelaten wordt in Nederland

  • dag herman. Ik heb hetzelfde probleem met forskolin. Ik had het pakje volgens de regels teruggestuurd, dit weigerde ze om de een of andere onbekende reden. Ik doe nu de rekening betalen ONDER PROTEST. Ik heb wel RADAR geinformeerd hierover. Dus ik hoop dat zij iets kunnen doen hiertegen. groetjes Kitty

  • Heb europees consumenten centrum gebeld….ben niet verplicht om te betalen. Komt het tot rechtzaak win ik volgens hun. Overal copieen van maken.

 9. Het zijn vuile oplichters die de mensen 100de euro.s afzetten meer is het niet oplichters stuur maar terug na 14 dagen ja geloof het maar betalen 100 euro voor een klein potje pillen en dan nog twee keer administratie kosten herinnering wegens niet betalen natuurlijk niet betaalt had het terug gestuurd maar niks gehoord alleen tweede maal administratie kosten dus in totaal ben ik 125€ opgelicht maar betaalt want ze dreigen al met incasso bureau gangsters zijn het

 10. Ik probeerde forskolin naturals en detox plus te slakken maar na 3 weken was ik 3 kl bijgekomen. Dat was de bedoeling niet.het help niet is gewoon rotzooi en trouwens ook nog zo duur,als ik zou afvallen dan zou ik met blijdschap willen betalen,is nep .

 11. Ik heb mijn pakket terug gestuurd volgens het retourformulier maar ik blijf een mail krijgen van forskolinnaturals dat ze niks binnen hebben gehad. Sorry maar ik ga niet betalen voor iets wat ik niet eens heb.. grote oplichterij nergens een telefoonnummer te vinden om het probleem op te kunnen lossen. Ik heb op internet een of ander telefoonnummer gevonden en ik bellen er naar krijg ik een boze man aan de telefoon dat hij steeds wordt gebelt met mensen die klachten hebben over het product. Werd boos op mij omdat ik belde . Iemand raad hier mee ? Mijn proefperiode is al afgelopen en zou niet weten wat ik moet doen.. heb er zelfs retourkosten voor moeten betalen en het bedrijf zegt dat ze niks hebben gehad.. pffff

 12. Op 1 juni 2016 dacht ik proefpakketje voor 14 dagen Forskolin te bestellen, echter voor ik er erg in had een bestelling voor E 99,75 geplaatst Direct mail gestuurd en de bestelling geannuleerd. Volgende dag werd pakketje aangeboden: geweigerd. Direct mail gestuurd hierover. Op 22 juni herinnering van AfterPay Heerenveen ontvangen. AfterPay verwijst naar Bralex Groningen en Bralex verwijst naar Forskolin Naturals.nl. Alle spelers mail gestuurd en geprobeerd duidelijk te maken dat er niet betaald gaat worden voor iets dat niet geleverd is. Zonder succes: nu moet ik de barcode van de retourzending opsturen, echter die is er niet. Want bestelling is geweigerd. Tevens moet er een zogenaamd retourformulier van Forskolin worden ingevuld en dit moet binnen 14 dagen na levering, dus………… Dit wordt een gebed zonder eind.
  Mevr. van Dellen

  • Inmiddels, vele aanmaningen van AfterPay later en beweringen van Bralex dat het pakketje niet door hen is ontvangen…………… heb ik, met hulp van Post.nl, kunnen aantonen dat het pakketje inderdaad retour Bralex is gegaan. Ik wacht nog op excuses van Bralex ……………………………….

 13. Werkt dit product nu echt of is het gewoon om mensen hoop te geven en makkelijk geld te verdienen.wie heeft hier echt goede en eerlijke resultaten me herijkt ?

 14. ik heb net gebeld met het telefoonnummer wat op de site staat.
  als je de twee potjes binnen 14 dagen terug stuurt met het retour formulier is er verder geen probleem en hoef je dus ook niets te betalen.

  • Ik heb hetzelfde gedaan ik heb ook volgens regels gehandeld maar Afterpay stuurd mij gewoon rekening .Ik heb Forkolins Naturals gemaild nog geen bevestiging op mail dat rekening is geannuleerd .Terwijl ik wel een mail kreeg dat het pakket terug in hun bezit is Bralex en Afterpay schuiven de schuld op Forskolin Naturals dat ze beter geweigerd pakket moet afhandelen.

 15. Op 1 juni 2016 dacht ik proefpakketje voor 14 dagen Forskolin te bestellen, echter voor ik er erg in had een bestelling voor E 99,75 geplaatst Direct mail gestuurd en de bestelling geannuleerd. Volgende dag werd pakketje aangeboden: geweigerd. Direct mail gestuurd hierover. Hierna nog wat over en weer gemaild en uiteindelijk bericht ontvangen dat pakketje terug kan worden gestuurd. Hier verder niet op gereageerd, aangezien dit al via bezorger retour was gegaan. Op 22 juni herinnering van AfterPay Heerenveen ontvangen. AfterPay verwijst naar Bralex Groningen en Bralex verwijst naar Forskolin Naturals.nl. Alle spelers mail gestuurd en geprobeerd duidelijk te maken dat er niet betaald gaat worden voor iets dat niet geleverd is. Zonder succes: nu moet ik de barcode van de retourzending opsturen, echter die is er niet. Want bestelling was geweigerd.
  Tevens moet er een zogenaamd retourformulier van Forskolin worden ingevuld en dit moet binnen 14 dagen na levering, dus………… Dit wordt een gebed zonder eind.

  • Ik heb het zelfde gedaan ik heb ook volgens regels gehandeld maar Afterpay stuurd mij gewoon rekening .Ik heb Forkolins Naturals gemaild nog geen bevestiging op mail dat rekening is geannuleerd .Terwijl ik wel een mail kreeg dat het pakket terug in hun bezit is Bralex en Afterpay schuiven de schuld op Forskolin Naturals dat ze beter geweigerd pakket moet afhandelen. Ik heb dezelfde dag retourbon doorgemaild en pakket geweigerd.
   Ik wil graag antwoord .

  • Naar aanleiding van mijn bericht dd 23 juni 2016 een update:
   Bralex beweerde dat volgens Post.nl het pakje met Forskolin op mijn adres zou zijn afgeleverd. Na contact te hebben gehad met Post.nl, werd mij bevestigd dat het pakje door mij was geweigerd en retour is gegaan naar Bralex. Dit per mail doorgegeven aan Bralex en Afterpay, aangezien er een incassoprocedure was opgestart. Ten onrechte dus! Vervolgens op vakantie gegaan en dacht dat hiermee de kous af was. Helaas: werd bestookt met mails en SMS-berichten en wat ik ook mailde, geen succes. Gisteren terug van vakantie en met behulp van zeer behulpzame medewerker van Post.nl via de site: “https://www.internationalparceltracking.com/#/search”, kunnen nagaan wat er met een pakje is gebeurd. Uitdraai gemaakt en gemaild naar de betrokken partijen. Vandaag bericht gehad van AfterPay dat mijn “annulering of retour is verwerkt.”

   Dank u wel Bralex voor de overlast!!!!

  • hoi ik krijg ook telefoon uit heereveen iedere keer maar ik had niet opgepakt bij mij gaat het om Pure gardinia
   ik heb alles retour gedaan en nu moet ik een zakje betalen ze zeggen dat ze dat niet ontvangen hebben
   ik krijg
   telefoon uit Heereveen

  • Hey , mooi resultaat. Heb je ook gesport en at je gezond? ik ben vandaag begonnen met ze in te nemen. Ik ben heel nieuwsgierig naar het resultaat.

 16. Ik heb reeds veledieeten gevolgd dus probeerde ik het forskolin naturals en detox plus maarzonder resultaat is dit he zoveelste wondermiddel dat niet helpt.ik ben zeer teleurgesteld!

 17. Ik zelf gebruik supplementen om af te vallen van fitperpost.nl

  Je zult altijd op je voedingspatroon moeten blijven letten maar extra vitaminen kunnen nooit geen kwaad.

  Succes met het afvallen Vicky!

  Groetjes
  Sanne

 18. Beste,

  ik heb een GBP sinds 2,5jaar.
  Ik heb mijn ideale gewicht nog niet bereikt en volgens de dokter zal ik ook niet meer vermageren.
  Graag had ik nog zo’n 10kg eraf gewild.

  Wat kan ik daarvoor doen?
  Ik sport en heb met mijn werk ook beweging maar er gaat niets meer af.

  Ik ben nu 39jaar en ik heb al dieët gevolgd sinds mijn 12jaar.
  Ik ben het beu en daarom heb ik een GBP laten doen.

  Ik eet ook wel graag en thuis moet ik ook koken voor 6 personen dus is het niet leuk als je dan moet dieëten.

  Wat kunt u voor mij betekenen?

  Mvg, Vicky

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in