Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Frank Wijdenbosch afgevallen dankzij Gastric Sleeve

Frank Wijdenbosch afgevallen dankzij Gastric Sleeve

3
Frank Wijdenbosch afgevallen dankzij Gastric Sleeve

Kophonger, een theatervoorstelling over obesitas

Frank Wijdenbosch kampt al vanaf zijn jeugd met overgewicht. Dik zijn was een deel van zijn identiteit geworden. Hij overtuigde zichzelf er geen last van te hebben. Als acteur speelde hij vaak vrouwenrollen en maakte hij dankbaar gebruik gemaakt van de vetlaagjes die hem iets vrouwelijks gaven.

kophonger

Eetverslaving

Steeds vaker vormt zijn dikke lijf echter een belemmering bij het spelen. Tijdens de Parade moest de EHBO zijn zijn opgezwollen enkels met koude zwachtels verbinden. “Ik heb zelfs voorstellingen moeten afzeggen, zo erg was het.” Toen ook andere gezondheidsproblemen (diabetes, kromme rugwervel, jicht) begonnen op te spelen, verwees zijn huisarts hem naar de bariatrische chirurg. Een deel van zijn maag moet eruit om een voortijdige dood te voorkomen
Frank bleek een probleem te hebben dat zich niet zo maar weg liet snijden. De eetverslaving zit nu in het hoofd, zijn maag vraagt er allang niet meer om. “Ik was nooit depressief, ik was emotieloos. Ik at alles weg. Als ik boos was, at ik maar Ik at ook als ik blij was.”

70 kilo Afgevallen

Drie jaar en een goede begeleiding later is hij 70 van de 180 kilo’s kwijtgeraakt. Het streven is nu gericht op 95 kg. “Ik ben helende, maar ik ben verslaafd. Mijn hele verdere leven lang heb ik begeleiding nodig, in psychologisch opzicht en ik zal medicijnen, waaronder vitaminen, moeten blijven slikken.” Naast dit inzicht en een gezonder lijf, heeft deze periode nog iets opgeleverd. Annemarie Slotboom bewerkte het verhaal van Frank tot een inspirerende theatervoorstelling; ontroerend en indringend maar –gelukkig- ook erg grappig!

Kom kijken

12 april 20.00 uur Amsterdam Theater De Ruimte 020-4881010 try-out
13 april 20.00 uur Amsterdam Theater De Ruimte 020-4881010 try-out
24 april 20.00 uur Amsterdam Pleintheater 020-6933380
25 april 20.00 uur Amsterdam Pleintheater 020-6933380
26 april 20.00 uur Amsterdam Pleintheater 020-6933380 première
27 april 20.00 uur Amsterdam Pleintheater 020-6933380
28 april 15.00 uur Amsterdam Pleintheater 020-6933380 matinee
28 april 20.00 uur Amsterdam Pleintheater 020-6933380

Speellijst

Kunt u niet op deze data of is Amsterdam te ver weg? Geen nood, de speellijst zal spoedig worden aangevuld. Kophonger zal niet alleen te zien zijn in theaters maar ook in ziekenhuizen, zorginstellingen en culturele centra.

Meer informatie en Boekingen

Voor meer informatie kun je de website KrachtvanBeleving bezoeken.

Interesse in een boeking? Neem contact op met Jolanda Seinen ([email protected] of telefoon 06 43142760)

Vorig artikel Inspiratie Event Kind en Voeding
Volgend artikel Bananenijs met Bosvruchten
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

3 REACTIES

  1. Suus, bedankt voor het mooie compliment. Hoop ook nog een reactie te lezen van Anouk als zij de voorstelling heeft gezien. Ook andere reacties zijn meer dan welkom.

  2. Ik heb zelf obesitas en heb kaartjes besteld voor het pleintheater, adam en hoop er zelf ook verder mee te komen.

    anouk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987