Frans Bauer gesignaleerd bij afhaalchinees

Vorig jaar nam Frans Bauer nog afscheid van een flink aantal kilo’s. De kilo’s konden echter geen afscheid nemen van Frans en inmiddels zijn een flink aantal van deze kilo’s weer gezellig bij hem terug gekomen. “Op een bepaald moment had ik het gewoon helemaal gehad met dat lijnen”, vertelt hij in het Belgische weekblad Dag Allemaal.”Ik ben nu eenmaal een Bourgondiër”, zegt Frans. “Ik dieet nooit meer. Echt, ik zou niet weten waarom. Ik wil helemaal niet meer zo mager zijn.”

De volkszanger, die dertig kilo verloor, heeft er weer tien kilo aangegeten. “Weet je, 86 kilo past veel beter bij mij en ik voel me er kiplekker bij”. De kookkunsten van zijn vrouw Mariska spelen ook een rol bij zijn beslissing om het diëten af te zweren. “Echt Hollandse kost, heel gewoontjes maar ongelooflijk lekker.”

Zijn fans zijn blij dat ze weer iets meer hebben om van te genieten. “Na een tijdje kreeg ik bijna dagelijks te horen dat mijn slanke lichaam niet bij me paste”, legt hij uit. “Mijn fans wilden liever de oude Frans terug. Nu ik weer wat voller ben, zijn de mensen blijkbaar een beetje opgelucht.”

De 34-jarige artiest raakte de vele kilo’s kwijt nadat hij eind 2006 werd getroffen door poliepen op zijn stembanden. De zanger moest toen maandenlang rust houden, die hij benutte om aan zijn gewicht en conditie te werken. Op 9 mei 2008 treedt hij in het huwelijk met Mariska, met wie hij drie zoontjes heeft.

 bron: dag allemaal

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in