Fresh Fingers Review en Ervaringen

Het is een beetje verwarrend; het middel heet Fresh Fingers, maar het is bedoeld voor de voeten. Om je frisse voeten te geven wel te verstaan. Fresh Fingers zou moeten helpen tegen vieze geuren, ook wel bekend als zweetvoeten, voetschimmels, schilfers en jeuk. Kun je na het gebruik van Fresh Fingers je schoenen weer uittrekken als je op bezoek gaat?

Fresh Fingers Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fresh Fingers ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fresh Fingers graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Fresh Fingers?

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving waarvan we liever willen dat hij of zij de schoenen aanhoudt. Op het moment dat de schoenen wel uitgaan komt er namelijk een vreselijke geur vrij. Fresh Fingers is een nieuw middel dat hier wat aan wil doen. Het middel lost en passant ook nog een paar andere vervelende kwaaltjes aan de voeten op, zoals voetschimmel, schilfers en jeuk.

Fresh Fingers komt in een spuitbusje met een inhoud van 70 ml. Aangeraden wordt om het middel twee keer per dag op de voeten aan te brengen, na het wassen van de voeten. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn de stoffen climbazole, farnesol, muntolie en vitamine E-complexen.

Fresh Fingers zou volledig samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten. Er zitten dan ook geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen in. Daarnaast bevat het geen allergenen. Ook is het middel van vrij genetisch gemodificeerde organismen.

Voor wie is het geschikt?

Er zijn geen indicaties dat je last kunt krijgen van allergische reacties bij het gebruik van Fresh Fingers. In principe is het middel dan ook geschikt voor iedereen die last heeft van klachten aan de voeten die veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels.

Is Fresh Fingers Effectief?

Zoals je van ons gewend bent hebben wij Fresh Fingers aan een uitgebreide test onderworpen. Als eerste lees je wat de geleerden zeggen over de verschillende ingrediënten uit het middel.

Climbazole

Climbazole is een middel dat veel wordt gebruikt tegen eczeem en andere vormen van huiduitslag (bron). Het is echter niet per se duidelijk of het ook helpt tegen vormen voetschimmel, al lijkt het erop dat Climbazole tegen andere schimmels helpt (bron). Een ander voordeel van Climbazole is dat het helpt bij het vernieuwen van de huid (bron). Dit is weer handig omdat de huid meestal wel wat aangedaan is als gevolg van de kwalen aan de voet.

Farnesol

Volgens de website helpt Farnesol alleen tegen geurtjes, maar dat is niet waar. Er gaat een antibacteriële werking uit van dit bestanddeel (bron). Farnesol wordt ook veel gebruikt omdat het helpt tegen een candida albicans, een schimmel die infecties veroorzaakt aan de darmen, de anus en de vagina (bron).

Pepermuntolie

Pepermuntolie zorgt als eerste voor een goede guur. Maar deze olie helpt ook tegen verschillende vormen van huiduitslag (bron). Ook van pepermuntolie gaat een bacteriedodende werking uit (bron).

Vitamine E

Is een sterke antioxidant (bron).

Praktijktest

Op basis van het onderzoek hadden wij het vermoeden dat Fresh Fingers goed zou werken. Dit bleek ook tijdens de praktijktest inderdaad zo te zijn.

Tijdens de praktijktest hebben tien mensen een flesje van de spray gekregen. Alle deelnemers zijn mensen die last hebben van hun voeten, bijvoorbeeld omdat ze veel staan of lopen voor hun werk. De klachten lopen uiteen van voetschimmel tot zweetvoeten en kalknagels. Na een maand hebben we gekeken hoe de voeten van de deelnemers eruitzagen en of de geur beter was.

De resultaten van de test waren goed. De voeten zagen er een stuk beter uit en de hoeveelheid voetschimmel was flink verminderd. Vermoedelijk zou de voetschimmel bij iets langer gebruik zelfs helemaal verdwenen zijn. De geur van de voeten was ook beter, zelfs als het al even geleden was dat er voor laatst gesprayd was. Voor de kalknagels bood de spray wat minder uitkomst.

De enige negatieve bijwerking die deelnemers soms ervoeren was een wat tintelende sensatie nadat de spray was aangebracht. Verder waren er weinig negatieve effecten van de spray en voelde deze prettig als die aangebracht werd.

Wat kost het?

Een verpakking van Fresh Fingers kost €49. Hiervoor krijg je een flacon van 70ml. Hoelang je hier mee doet hangt sterk af van de te behandelen oppervlakte. De meeste deelnemers waren bijna door hun spray heen na een maand.

De Voordelen

Fresh Fingers werkt erg goed tegen veel klachten aan de voeten. De ingrediënten zijn stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten met een bewezen werking tegen schimmels en bacteriën. De pepermuntolie geeft een frisse geur, maar ook de oorzaak van een nare geur wordt aangepakt.

De Nadelen

Hoewel het middel goed werkt, kan het prijskaartje van €49 voor sommige mensen een reden zijn om het middel niet te gebruiken.

Conclusie

Voetschimmel, schilfers en zweetvoeten zijn lastige klachten, maar dankzij Fresh Fingers is er een nu een goede oplossing voor deze problemen. Het middel werkt niet zo goed tegen kalknagels, maar de werking tegen andere klachten aan de voeten is erg goed te noemen. Goed is ook dat er nauwelijks bijwerkingen zijn.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBamboo Charcoal Houtskool Tandpasta
Volgend artikelPrincess Hair Review en Ervaringen

197 Reacties

 1. Graag zou ik dit willen testen. Ik heb al jaren last van schimmel. Ik wordt er gek van. Hopelijk helpt dit om er vanaf te komen.

 2. Ik sport regelmatig en zit daardoor vaak in nauwe schoenen, met als gevolg af en toe een blauwe nagel. Voor de behandeling van het wisselen van een nagel wil ik dit testen.

 3. Hoef het niet uit te proberen, wil het graag kopen. Gebruik het al jaren, naar tevredenheid. Maar kan het nergens meer bestellen/kopen helaas.
  Misschien bij jullie?

 4. Ik hoef het niet te testen, wil het graag kopen. Gebruik het al jaren, naar tevredenheid. Maar kan het nergens meer bestellen/kopen.

 5. Ik gebruikte Een pre deo creme maar dat is eigenlijk voor oksels. Ik kreeg het idee dat het gebruik van De pre deo creme mij juist wat schimmel aan de huid geeft. Daarnaast heb ik al jaren last van 2 schimmel/kalknagels. Ik alles geprobeerd. Azijn/ appelazijn, tea tree oil, dampo en dure middelen. Niks heeft mij geholpen. Mijn hoop is nu gevestigd op uw middel. Het klinkt goed! Mijn hoop is goed!

 6. Ik heb al heel lang last van voetschimmel en zwemmerseczeem. Dat jeukt ontzettend en ziet er zeker niet smakelijk uit. Ik wil graag freshfingers testen in de hoop dat dat eindelijk helpt.

 7. Ik gebruik al een tijd fresh fingers foot spray. Het resultaat is erg verbluffend. Alleen jammer dat na langdurig niet gebruik de schimmel terug komt. Ik wil het dan ook gebruiken voor “onderhoud”.

 8. Ik heb al 3 jaar last van schimmelnagel op mijn voor teen, heb van alles geprobeerd en niks blijkt te werken. Ik hoop dat ik met fresh fingers beter resulaat zie!

 9. Ik ben diabeet en enorm last van jeukende schimmelinfectie tussen de tenen. Heb miconazol gebruikt, maar helpt onvoldoende.

  Graag wil ik dit product testen, om voor eens en altijd verlost te zijn van de jeuk.

  Met vriendelijke groet,

  Mw. Alahyane

 10. Gezonde voeten is een “must”. Ik heb al veel producten geprobeerd, maar tot nu toe heeft niets geholpen. Ik wil Fresh Fingers graag testen!

 11. Ik heb al jaren last van voetschimmels en heb eigenlijk alles al geprobeerd. Ik word helemaal simpel van al die middeltjes die vanalles beloven en ze helpen uiteindelijk geen zier. Ik word een beetje wanhopig, met de huidige stand van wetenschap zouden we dit toch moeten kunnen genezen?

 12. Ik heb al heel lang last van een kalknagel die maar niet weggaat en schilfers onder mijn voet, mijn dochter heeft het een stuk erger, bij haar zijn haar nagels heel erg aangetast en mijn zoontje van 14 heeft het ook. De voetjes voetjes worden er niet mooier op. Misschien dat fresh fingers wel helpt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in