Fruta Planta Kopen Gevaarlijk?

Fruta Planta is afkomstig uit China en is een populair afslank middel. Er zijn zowel voor als tegenstanders van Fruta Planta. De tegenstanders beweren zelfs dat het gebruik van Fruita Planta gevaarlijk voor je gezondheid is, verderop in dit artikel gaan we hier dieper op in. Op de officiële website van Fruta Planta lezen we dat het product organisch en zelfs authentiek is. Er wordt zelfs een certificaat van echtheid met de naam GuangZhou Yanxiang Biotechnologie Co Ltd bij iedere bestelling geleverd.

Helpt Fruta Planta echt tegen overgewicht ?

Aangezien Fruta Planta verkocht wordt met het doel om af te vallen zou je zeggen van wel. Fruta Planta is speciaal samengesteld om je te helpen om op een snelle en eenvoudige manier overgewicht te verliezen. Dit gebeurd onder andere door middel van het bestrijden van het hongergevoel waardoor je minder eet. Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en het bevat geen gevaarlijke chemicaliën of stimulerende middelen in.

Jouw ervaring met Fruta Planta

Wat is jouw ervaring met Fruta Planta? Heb je het gebruikt, en ben je afgevallen? Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met Fruta Plant.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Fruta Planta Roze en Bio Fruta

Om het negatieve imago (hierover later meer) van Fruta Planta af te schudden zijn er verschillende varianten van de originele groene versie. Zo kennen we onder andere Fruta Planta Roze. Deze roze variant heeft als hoofddoel de verkoop van imitatie tegen te gaan. Ook Bio Fruta is afgeleid van de originele groene versie.

Ingrediënten Fruta Planta

Bij veel afslank producten is er geen (duidelijke) lijst met ingrediënten beschikbaar. Dit is gelukkig niet het geval bij Fruta Planta. Zowel op de website als in de bijsluiter is een duidelijke opsomming van de ingrediënten beschikbaar. Er staat zelfs een beschrijving achter ieder ingrediënten met de specifieke werking. We zetten het voor je op een rij:

Citroen: Citroen beschikt over een natuurlijke anti-oxidant die het lichaam reinigt.

Bitter Meloen: Deze tropische vrucht bevat bioactieve stoffen die bekend zijn voor de regulering van de stofwisseling en stimuleert een gezonde spijsvertering.

Papaja: Als een natuurlijke bron van vitamine A en C, met vezels en kalium deze vrucht bevordert een gezonde spijsvertering.

Mango: Deze vrucht heeft natuurlijke eigenschappen van het gewichtsverlies. Het is ook een antioxidant.

Spirulina Maxima – Dit ingrediënt is “vitaminen verrijkt” en fungeert als een eetlustremmer. Wat opvallend is aan dit ingrediënten is het feit dat het wordt gebruikt om gewichtstoename te bevorderen bij ondervoede kinderen en HIV patiënten.

Geschikt voor iedereen

Fruta Planta is volgens de leverancier geschikt voor iedereen met overgewicht. Of je nu een paar kilo kwijt wil, of je hebt obesitas, Fruta Planta helpt je om af te rekenen met overgewicht. Wel wordt aanbevolen om (licht) te bewegen of sporten om het afvallen te bevorderen. Fruta Planta is eenvoudig te gebruiken, iedere morgen voor het ontbijt neem je een pil met een glas water.

Is Fruta Planta kopen Gevaarlijk?

Het kopen van Fruta Planta is op zich niet gevaarlijk,maar het gaat natuurlijk om het gebruik van het product. Omdat het niet vrij verkrijgbaar is via de reguliere verkoop kanalen zoals apotheken en drogisterijen ben je voor de aanschaf van het afslankmiddel overgeleverd aan de vele aanbieders die het product online aanbieden. Fruta Planta bestellen via internet is kinderlijk eenvoudig, maar hoe weet je of je een betrouwbaar product in huis hebt? Hier kunnen we duidelijk over zijn, dat weet je nooit met 100% zekerheid. Wie Fruta Planta besteld en gebruikt weet dat het product niet goedgekeurd is voor verkoop in Nederland, en dit brengt risico’s met zich mee. Vergelijkbare situaties komen we helaas vaker tegen, bijvoorbeeld bij Relacore.

Fruta Planta en de FDA

Is Fruta Planta gevaarlijk? Eerder kon je lezen dat sommige mensen ervan zijn overtuigd dat Fruta Planta een gevaarlijk product is. Deze onrust is met name gebaseerd op het feit dat Fruta Planta niet is goedgekeurd door de FDA (Food and Drugs Administration) Sterker nog. de Amerikaanse FDA waarschuwt mensen om het product niet te gebruiken omdat het gebruik ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee zou brengen. We hebben het FDA rapport erbij gezocht en lezen het volgende:

Na uitvoerige testen van de FDA is gebleken dat het product Fruta Planta naast de ingrediënten die op de bijsluiter staan vermeld (citroen, bittere meloen, papaja, Mango en Spirulina Maxima) ook Sibutramine bevat. Het probleem van Sibutramine is dat het een verhoogd risico geeft op zogenaamde cardiovasculaire aandoeningen zoals beroerte of een hartaanval. Naar aanleiding van meerdere meldingen die de FDA heeft ontvangen is de conclusie getrokken dat het gebruik van Fruta Plant niet wordt aanbevolen. Gebruikers die klachten hebben gekregen tijdens on na het gebruik van Fruta Planta worden aanbevolen om contact op te nemen met hun huisarts. Deze waarschuwing is gericht op de Amerikaanse markt. Voor zover wij weten is er voor de Europese en Nederlandse markt geen waarschuwing van kracht.

Hierbij de letterlijke disclamer die te lezen is op de Amerikaanse FRA website:

“In a recent MedWatch Alert posted on 12/23/10 MedWatch indicated that Fruta Planta contains an undeclared drug. Frutaplanta.com contacted the Division of Drug Information in the FDA’s Center for Drug Evaluation and Research in response to the above MedWatch alert. Their response: “Fruta Planta has not been approved by the FDA. Thus, we do not have information to support the safety or efficacy of this product.”

bron: fda.gov

Kosten Fruita Planta

Zoals je eerder kon lezen moet je per dag 1 capsule Fruta Planta slikken, voor een maand heb je dus ongeveer 30 capsules nodig. Een verpakking Fruta Planta met voldoende capsules voor een mand kost gemiddeld 30 euro. Een eenvoudige rekensom leert dat afvallen met Fruta Planta 1 euro per dag kost.

Fruta Planta aan banden

Overal in de wereld hebben overheden hardhandig de verkoop van het Chinese afslankmiddel Fruta Planta aan banden gelegd, nadat analisten van de Amerikaanse FDA ontdekten dat het “honderd procent natuurlijke” afslanksupplement een fikse dosis sibutramine bevat. Volgens de FDA is er al een gebruiker van Fruta Planta overleden.

Fruta Planta is een Chinees product. Producent is – volgens het label – Hainan Zhongxing Natural Healthy Food. In Nederland wordt Fruta Planta verkocht via verschillende websites  Daar kun je lezen dat je met Fruta Planta in de eerste maand meer dan 7 kilo kunt afvallen, “zonder dieet of oefeningen”. Het enige wat je daarvoor moet doen is elke dag een capsule innemen met een glas heet water, vlak voor het ontbijt.

“Dit Chinese afslankproduct is een geheel natuurlijke en gezonde oplossing om snel af te vallen, het elimineert lichaamsvet op heupen, billen, armen en gezicht”, aldus frutaplanta.nl. “Frutaplanta verbetert uw stofwisseling, remt uw eetlust en helpt u zodoende uw eetpatroon aan te passen. Er zijn geen bijwerkingen bekend.”

Fruta Planta bevat behalve pectine extracten van fruit en groenten, aldus het etiket. Ze komen uit limoen, balsempeer [beter bekend als Momordica charantia of Bitter Melon], radijs en spirulina.

Puur natuur, inderdaad. Op het forum van vetvrij.com vertelt Sam dat de capsules van Fruta Planta inderdaad werken. “Ze werken best goed, 3 kilo in 8 dagen. Maar je krijgt er wel enorme hartkloppingen van.”

Dat van die hartklopppingen, dat kan kloppen, aldus de FDA. Die kreeg meerdere meldingen binnen van hartproblemen bij gebruikers van Fruta Planta. Daarbij zat zelfs een sterfgeval.

Toen een laboratorium de inhoud van de capsules analyseerde, vond een analist in Fruta Planta het verboden sibutramine. Op 22 oktober 2010 waarschuwde de FDA consumenten voor de afslanksupplementen, en adviseerde gebruikers om de supplementen per direct weg te gooien.

Sibutramine in Fruta Planta

vertelde het agentschap dat het in de producten 15.4 mg sibutramine per capsule had gevonden. [fda.gov December 30, 2010] Een ander persbericht van de FDA rept van 18 mg sibutramine per capsule. [fda.gov January 31, 2011] Je ziet de structuurformule van sibutramine hiernaast.

Sibutramine was tot voorjaar 2010 in de EU en tot oktober 2010 in de VS op de markt als een medicijn tegen overgewicht. De maximale dosis die artsen voorschreven was 15 mg per dag. Nadat studies aantoonden dat sibutramine de kans op hartafwijkingen met 16 procent verhoogt deden de EU en de VS in 2010 sibutramine in de ban. Malafide supplementenbedrijven en net zo malafide leveranciers van grondstoffen voor supplementen stoppen sibutramine geregeld in hun producten.

Voordelen Fruta Planta

 • Het verminderd vetopslag.
 • Onderdrukt het hongergevoel.
 • Het geeft je meer energie.
 • Eenvoudig in het gebruik.
 • Val gemiddeld 5 tot 10 kilo af in een maand tijd.

Nadelen Fruta Planta

 • Geen van de ingrediënten te bevorderen gewichtsverlies.
 • Niet goedgekeurd door de FDA.
 • Spirulina Maxima is gekoppeld aan gewichtstoename.
 • Je krijgt dorst van de capsules.
 • Certificaat van echtheid is een wassen neus.
 • Niet geschikt voor diabeten en zwangere vrouwen.

Conclusie Fruta Planta

In eerste instantie lijkt Fruta Planta een prima product om af te rekenen met overgewicht. Natuurlijke producten en de eenvoud van het dagelijks slikken van een pilletje zal veel mensen aanspreken. Desondanks kleven er een nadelen aan het product. Zo wordt Spirulina Maxima gebruikt door klinisch instelling om mensen met ondergewicht te laten aankomen. HEt certificaat van echtheid lijkt niet officieel en tot slot is het product niet goed gekeurd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration.

Jouw ervaring met Fruta Planta

Wat is jouw ervaring met Fruta Planta? Heb je het gebruikt, en ben je afgevallen? Deel hier jouw ervaring met andere bezoekers of lees hier de ervaringen met Fruta Plant. Of Fruta Planta in Nederland nog verkrijgbaar is weten we niet. Als we op de website van de Inspectie voor de Volksgezondheid Fruta Planta intikken vinden we helemaal niks.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articlePittigheid
Next articleAb Circle Pro
fruta-planta-gevaarlijkIn eerste instantie lijkt Fruta Planta een prima product om af te rekenen met overgewicht. Natuurlijke producten en de eenvoud van het dagelijks slikken van een pilletje zal veel mensen aanspreken. Desondanks kleven er een nadelen aan het product. Gebruik is wat ons betreft niet aan te bevelen en geheel voor eigen risico.

321 Reacties

 1. 1e keer dat ik fruta planta heb gebruikt ben ik in 1 maand 15 kilo afgevallen. Was hier enorm blij mee. De 2e en 3e keer dat ik deze gebruikte hielo het echter niet. Ik viel helaas niks af.

 2. Dit product heeft mij zeker geholpen voor een lange periode.
  Ik denk dat het per lichaam verschilt hoe iemand erop reageerd

 3. Hallo allemaal,
  Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik 23kilo aangekomen en 2jaar later kwam mijn 2de kind en ik ben 21kilo aangekomen. Zelf ben ik 1,55m groot en woog in totaal 75 kilo dus ik was echt super flink! In 2012 ben ik begonnen met fruta planta het eerste maand ben ik 15 kilo afgevallen en de 2de maand 10kilo het werk echt en door dat ik nu gewoon eet omdat mijn lichaam het nodig heeft en niet omdat ik trek heb, zit ik nu goed en weeg tussen de 50 en 55 kilo soms 52 en soms 54 kilo. Zelf heb ik geen bijwerkingen ervaren en bij mij ging het allemaal goed, maar mijn schoonzus die het ook heeft gebruikt was hiermee gestopt want zij kreeg heel veel hoofdpijn ervan en hart kloppingen. Dus echt aanrader voor iedereen kan ik het niet zeggen, maar wat ik wel kan zeggen is je kan het proberen maar luister goed naar je lichaam. Misschien werkt het wel bij jou zoals bij mij, maar mocht je wat bijwerkingen voelen stop er per direct mee en neemt geen risico! Btw ik heb goede ervaring met ketox24. Die ik eerder gebruikte was meegenomen vanuit China door mijn vriendin. Nog een tip mocht jullie het willen bestellen zorg ervoor dat je de echte heeft want je hebt tegenwoordig heel veel namaak (nep) fruta planta.

 4. Ook ik heb niks ontvangen van Fruta Planta online…Geen reacties op mail of telefoon. Ik heb net aangifte gedaan en raad ieder ander die is opgelicht door Fruta Planta online dat ook te doen!

 5. Bestel noooooit bij :
  frutaplantaonline.nl
  Wat een oplichters! Vandaag bested morgen in huis staat er op dw website hahaha na een week nog geen bevestiging. Ze reageren niet op de mailtjes. Nemen geen tel op!
  Kortom gewoon opgelicht.

 6. Hallo,
  Wie heeft er reeds ervaring met Fruta Bio? geen Fruta Planta maar Fruta Bio?
  Hoe is alles gegaan en werken ze echt?

 7. BESTEL GEEN FRUTA PLANTA! HEB IK VORIGE WEEK GEDAAN! NIKS GEKREGEN EN WORD NIET GEREAGEERD OP MIJN MAILS! ALS IK BEL HOOR JE IN GESPREK TOON MAAR WORD WEL VAN MIJN BELTEGOED AFGESCHREVEN DUS PAKKEN OP MAAR DUWEN OOK METEEN AF! WAT EEN OPLICHTERS! 31 EURO KWIJT, MAAR BEN NOG BLIJ DAT IK MAAR 1 DOOS HAD BESTELD!

 8. Iets langer dan een jaar geleden was ik ongeveer 8kg kwijtgeraakt door Fruta Planta alleen in ongeveer een maand.. Maar of dat nou aan Fruta Planta ligt of dat je gewoon meer gaat letten op wat je eet weet ik niet. Daarna ben ik erbij gaan sporten toen ben ik nog 7kg afgevallen. Ik had wel last van bijwerkingen: mijn tanden begonnen losser te zitten, pijn aan mijn tanden, puistjes, hoofdpijn, haaruitval. Maar ik had het ook best lang gebruikt (4maanden) dus ik zou mensen aanraden als ze het gebruiken het niet langer dan 1/2 maanden te gebruiken!

  Ik heb wel het gevoel dat de nieuwere minder goed werken als de oudere, helaas.

  Succes!
  Zou wel goed nadenken of je het zou doen, want zoals je ziet mijn bijwerkingen waren redelijk heftig.. Inmiddels zitten mijn tanden wel weer vast en mijn haar lijkt ook wel weer voller als ik nu onder de douche sta komen er geen hele plukken meer uit gelukkig.

  Anouk

 9. Ik heb fruta planta net gekocht voor 22 euro 30 capsules. (groene verpakking) Morgen 26-8-2014 ga ik beginnen. Ik ben super benieuwd. Maar ik vraag me af of dit samen kan met mijn venlafaxine anti depressie pillen? Ik slik dat ook iedere dag 225mg.

  • Ik zou willen vragen om geen fruta planta produkten meer toe te sturen en graag zou ik die terugsturen.Ik heb die nooit gevraagd. Graag zou ik ook al de terugbetalingen vragen,aangezien die zomaar van rekening wordt genomen en ik niets heb besteld.Ik vindt dit niet normaal dat dit zomaar kan.Graag antwoord en ook de terugbetaling op rekening.Die rekening is geblokkeerd waar jullie het bedrag afnemen.Indien jullie terugbetaling willen doen kan dat dus op een ander rekeningnummer.Ik wacht dus het antwoord af alvorens dit te geven.Gelieve mij te laten weten hoe ik die produkten kan terug sturen op jullie kosten,want ik heb dat niet gevraagd.
   corina

  • Hallo, tijdje terug heb ik een proefpakket aangevraagd. DIt is binnengekomen. na mijn proefpakket krijg ik nog steeds pakketjes binnen en word geld afgeschreven van mijn bank terwijl ik dit niet eens wil.; Heb geld teruggeboekt en wil dit per direct opzeggen!

 10. ik heb fruta bio gebruikt en ben binnen 3 weken 7 kg kwijt. Ik begin nu weer aan een nieuw doosje het werkt goed bij mij afentoe wel lichte hartkloppingen en idd veel dorst.

 11. Beste mensen,

  Fruta Planta wat je tegenwoordig koopt is nep. In het verleden heeft men goed resultaat geboekt omdat er Sibutramine in zat. Sibutramine heeft als bijwerking: droge mond, hartkloppingen en onderdrukt je honger gevoel. Het is nu heel moeilijk om producten met sibutramine te krijgen. Dus, gooi je geld niet weg. Fruta planta zal niet de gewenste resultaat leveren.

  • Ik werk bij het LUMC en heb de samenstelling van fruta planta nagekeken. Het is niet goedgekeurd voor gebruikt binnen Europa. Een goedgekeurd alternatief is fitslim 2phase.

 12. Vorig jaar april had ik een doosje fruta planta gekocht…
  Woog 84 kg de eerste 4 dagen viel ik 3 kg af.. Na een week was het 5 kg en daarna ging het wat langzamer na 14 dagen waren het 7 kg… Kreeg er ontzettend dorst van en moest keiveel plassen waardoor ik een blaasontsteking kreeg van het steeds ophouden .. vond ik niet eens zo erg.

  na 3 weken en 10 kg was eraf woog 74.. ben best lang dus 74 was mijn doel..
  Jammer genoeg is de juiste fruta planta nu uit de markt gehaald en worden er alleen maar namaak verkocht zelfs via de orginele nederlandse site heb ze besteld maar helemaal NEP!!
  Laat je niet gek maken de originele is bijna niet meer te verkrijgen.

  Oohja enge bijwerkingen waren de lichte hartkloppingen als ik ging slapen..

 13. Ik gebruik nu Bio Fruta Vernieuwde versie van Fruta Planta!!! Ben er heel tevreden en blij mee, ben altijd mollig tot dik geweest..Op z’n zwaarst was ik 140 kilo,nu 40 kilo afgevallen.Wil nog graag 30 kilo afvallen..Voor mij is het echt een wonder afslankpil!!!!

  • @ Roshinie…Zeker van diegene die je zelf op MP verkoop en niet werken!!!!

   Gewoon sporten en op je eten letten … wonder pillen bestaan er niet..gevulde portomonnees wel…genoeg naïef geweest ;-)

 14. Hoi Allemaal

  Heb nog 66 groene fruta planta liggen. Waar is niets mee doe, de einddatum is 2014.04.14

  Wie kan ik er blij mee maken

 15. Je kunt hier 2phase bestellen, dit werkt beter dan fruta planta en is goedgekeurd voor verkoop in europa!

  • Goedemiddag, ik vroeg me af of ik ze bij jou kan bestellen? Ik hoor graag van je, gr. Dax

  • beste ik heb interesse om die te bestellen ,
   ik heb namelijk alles al geprobeerd om af te vallen en nieks helpt dus ik hoop dat dit wel helpt
   hoeveel kosten die ?en hoe en waar kan ik die bestellen
   groetjes

 16. ik gebruik de pillen nu 2 maandjes en het heeft heel goed geholpen.
  ik ben 10 kilo binnen 2 maanden afgevallen ,ben van maatje 42 naar 38 gezakt .
  ik ben heel erg blij me de pillen en ik zou het zeker aan jullie aanraden

  • Hoi Kareshma,

   Ik wil ook graag weten waar je het gekocht heb. Ik heb het namelijk ook eerder geprobeerd, maar ben helaas niks afgevallen!

  • Hoi Kareshma,

   Ik wil ook graag weten waar je het gekocht heb. Ik heb het namelijk ook eerder geprobeerd, maar ben helaas niks afgevallen!

   Gr Emi

 17. Hoi Caroline, ik kreeg jouw berichtjes maar het lukt me niet om persoonlijk te reageren dus reply ik via deze weg…

  Ik had deze pillen onlangs op tweedehands.be geplaatst en er is reeds iemand die me gevraagd heeft of ze deze kon kopen – maar ik wacht haar betaling af. Dus mocht ze alsnog niet betalen, dan laat ik jou iets weten. Ok?

  Waar ik ze destijds kocht?
  Via FrutaPlantaShop.nl. Heb er geen idee van als dit de plaats is waar de “oorspronkelijke Fruta Planta” wordt verkocht; dit kan ik niet “claimen”. Want nadien las ik verhalen over het feit dat het op verschillende sites wordt aangeboden maar dat je nooit zeker weet of het “the real deal” is.

  Groetjes en hopelijk is dit toch een hulp?
  Mocht de persoon in kwestie zich bedenken en de pillen niet meer wensen te hebben, dan laat ik jou zeker iets weten.

  Grtjes,
  Myke

 18. Hoi, ik heb een poos geleden zo’n doos Fruta Planta-pillen gekocht maar nooit gebruikt (is niet meer nodig gebleken, spontaan vermagerd). Dus mocht iemand interesse hebben mag die ze gerust overnemen! Ik had de “Fruta Planta-bio”-versie gekocht :-)

  Grtjes

 19. Ik ben 8 kilo kwijt geraakt in 3 weken :)
  Mijn bijwerkingen waren, droge mond, hyper actief en slapeloos!
  Ik ben zeer blij met het resultaat… nog even doorgaan en hopen om 10 kwijt te kunnen…
  Voor iedereen succes!

 20. de roze frutaplanta ben ik na de groene gaan gebruiken, omdat ie sterker zijn. Ik ben er goed mee afvallen omdat je honger gevoel weg gaat. en dus een patroon met minder kcal kan aanleren. ze werken hooguit 3 maanden. maar dan ben je ook geweend aan minder eten. Ik gebruik nu af en toe een frutaplanta voor een balansdag
  Ik ben zeer tevreden! en super slank!

  • pijn in mijn kaken herken ik niet. Fruta Planta werkt heel goed bij mij maar sinds een tijdje heb ik regelmatig last van hartkloppingen en overmatig zweten. kan dit kwaad?

   basjan

  • Ik denk dat het te maken heeft met iets anders.. ik raad je aan om meer vitamine c binnen te werken.

 21. Hoi allemaal.

  Ik wou graag men ervaring met jullie delen. Een halfjaar geleden heb ik en enkele vriendinnen Fruta Planta Advanced gebruikt, de roze. We hadden ze elk bij iemand anders gekocht, zodat we konden vergelijken.

  Ik heb het in totaal 7 dagen gebruikt. De eerste paar dagen voelde ik echt gedurende de hele dag een stop in mijn keel. Ik kon niks eten, ook al wou ik. Het was absoluut geen aangenaam gevoel. Ik voelde men maag de hele tijd rommelen en geluiden maken.

  De laatste dag lag ik in mijn bed en ging men hart enorm snel. Dit bleef zo aanhouden voor enkele uren. Ik panikeerde ook wat een beetje. Het was een afschuwelijk gevoel. Ik stond op het punt om naar het ziekenhuis te gaan midden in de nacht. Uiteindelijk viel ik in slaap en werd het wat rustiger. De volgende morgend had ik nog steeds hartkloppingen. Ben er meteen mee gestopt.

  Ik zou dit product niet aanraden.

  • echt? ik had ook last van hart kloppingen maar als je voldoende vitamine c gebruikt dann gebeurt er niks?
   iikk ben nou al bijna 10 kg kwijt!:)

  • same here, stop gevoel en eerste avond 1 keer snelle hartklopping, maar ik ga door!! :)

 22. ik heb nog 54 pillen over.
  heb ze niet meer nodig,ben 12 kilo kwijt,en ik wilde er maar 10 vanaf.
  stuur mij een berichtje.ik verkoop ze voor 25 euro

 23. Hallo ik heb Ze besteld ben alleen nog niet begonnen heb alle reacties eens doorgelezen die van mij kwamen in een doosje en er komt groen bruine poeder uit de capsules ze zaten in zilvere strip vierkant dingen geen plastic zakje waar ik veel over lees wel was het doosje al open dus Mischien het zakje er al uitgehaald klinkt dit als de echte fruta planta pillen ik weet het niet maar wil het wel graag proberen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987