Wat is Fucus Slim?

Ben je op zoek een effectieve afslankmiddel? Heb je de voorkeur aan een middel met 100% natuurlijke ingrediënten? Dan is Fucus Slim wellicht het product voor je. Dit is 1 van de nieuwste afslankmiddelen op de markt en het pakt het afslanken op een aparte manier aan. In deze review kun je lezen hier FucusSlim Afslankpillen werken.

Fucus Slim is een voedingssupplement dat gebruik maakt van Fucus Vehiculosus om je te helpen afvallen. Fucus Vehiculosus is een zeewier, of Kelp dat zijn oorsprong kent in de zeeën rondom de Verenigde Staten, Japan en Europa. Het wordt ook blaaswier genoemd vanwege diverse luchtbellen die erin zitten. Het is lange groene plant en bevat vele gezondheidsvoordelen dankzij de verschillende vitaminen en mineralen. De hoge gehalte aan voedingsstoffen maakt Kelp een superfood. Het valt dus ook onder dezelfde categorie als chia zaad of hennep zaad.

Inhoud van dit artikel

Ervaring met Fucus Slim

Heb je ervaring met Fucus Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat Fucus Slim levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Fucus Slim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fucus Slim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fucus Slim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Waarom zet men Kelp in een afslankmiddel? Fucus Vehiculosus stimuleert de stofwisseling, bloedsomloop en energieniveau. Dit maakt het een goed hulpmiddeltje voor het afslanken. Kelp geniet nu nog weinig bekendheid in Nederland als afslankmiddel of supplement. We zien daar langzaam verandering in komen. In Japan gebruikt men dit al eeuwen om mee af te vallen.

Fucus slim komt in de vorm van capsules. Per dag mag je 1 capsule innemen, het liefst tijdens het ontbijt. Drink daarbij genoeg water, 1 of zelfs 2 glazen. Hou dit aan voor een periode van 2 tot 3 maanden voor optimale resultaten.

Voor wie is Fucus Slim geschikt?

Fucus Slim is een natuurlijk product met vrijwel geen lastige bijwerkingen. Dit maakt het geschikt voor een ieder die graag wilt afslanken.

Is Fucus Slim effectief?

De actieve stof in Fucus Slim is Kelp, dit biedt ondersteuning bij afvallen doordat het de stofwisseling versnelt. In Kelp zitten verschillende stoffen die gewichtsverlies stimuleren. Enkele hiervan zijn:

 • Jodium, welke de natuurlijke stofwisseling stimuleert.
 • Magnesium, welke zorgt voor extra energie om vermoeidheid tijdens het afvallen te voorkomen.
 • Kalium, welke een gezonde bloedsomloop bevordert.

Doordat Fucus Slim bovenstaande stoffen bevat is afvallen met dit middeltje zeer eenvoudig. De formule is krachtig genoeg dat je dagelijks slechts één tablet nodig hebt. De stofwisseling wordt dan op een natuurlijke wijze opgevoerd en de bloedsomloop wordt versneld. Dankzij de magnesium in Fucus Slim krijg je extra energie, zo kan je afslanken zonder er suf bij te lopen.

Wat kost Fucus Slim?

Fucus Slim kun je tijdelijk kosteloos uitproberen door het proefpakket te bestellen. De normale prijs was niet te achterhalen.

Voordelen

 • Je neemt dagelijks slechts 1 capsule in.
 • Je kunt het gratis uitproberen.
 • De kuur is makkelijk vol te houden.
 • Dit product bevat 100% natuurlijke stoffen.
 • Het geeft je extra energie.
 • Het versnelt de stofwisseling.
 • Het onderdrukt je eetlust.

Nadelen

Het gebruik van zeewier als afslankmiddel is niet bekend in Nederland. Hierin proberen de leveranciers verandering brengen. Ook het idee om zeewier te eten lijkt mensen niet zo aantrekkelijk.

Conclusie

Fucus Slim niet meer te verkrijgen. Er waren proefpakketten beschikbaar en die zijn binnen de kortste keren uitverkocht. Wellicht wordt dit binnenkort weer ter beschikking gesteld. Hou het maar in de gaten.

Wat is jouw ervaring met Fucus Slim? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCafeSlim Review
Volgend artikelCapsivit Review
fucus-slimFucus Slim niet meer te verkrijgen. Er waren proefpakketten beschikbaar en die zijn binnen de kortste keren uitverkocht. Wellicht wordt dit binnenkort weer ter beschikking gesteld. Hou het maar in de gaten.

4 Reacties

 1. Zo vreemd dat niemand reageert op de waarschuwing dat het erg slecht is voor je lever. Ik ben gestopt met snoepen ’s avonds, weeg mezelf niet, maar voel dat ik gezonder wordt en afval.
  Een pillenfabrikant gaat aan mijn overgewicht niets verdienen en aan mijn lijf niets verpesten!!

 2. Per ongeluk besteld, laatste letter van mijn naam en hup besteld, dacht dat ik iets verkeerd gedaan had, dag later kreeg ik 3 zakjes binnen met 3 rekeningen, alles netjes teruggestuurd, maar men zegt het niet te hebben ontvangen. Nu heb ik mijn eerste aanmaning al binnen!!! Hoe kom ik hieraf???

 3. Ik krijg al een paar weken diverse aanmaningen en rekeningen over een pot met pillen die Ik bij u zou hebben besteld !
  Daar ik nog nooit bij u iets hebt besteld en zeker geen pillen daar ik zelf genoeg medicijnen gebruik waar ik zeker de pillen van u zou mogen gebruiken
  Ik begrijp niet waar dit allemaal vandaan komt ? ik heb nooit een aanvraag of bestelling gedaan bij uw bedrijf en ook nog nooit een pot met pillen ontvangen Via de post heb ik ook vernomen dat zij ook geen pakketje hebben bezorgd op mijn adres en er heeft ook niemand ergens voor getekend of eventueel iets aangenomen !!
  Ik krijg wel via AfterPay aanmaningen over de pot pillen waar ik niets van af weet

  Ik hoop u hier voldoende te hebben geïnformeerd
  Bij voorbaat dank

  J Duijnstee

 4. Ook ik ben veel en veels te dik dus moet afvallen. Door kennissen werd mij Fucus Slim aangeraden. Mijn vrouw en ik zijn er aan begonnen en de ervaring leert BEGIN ER VOORAL NIET AAN. Wij hebben 2 x € 169,00 betaald en ik ben gestart met 108 kilo en mijn vrouw met 91 kilo. Ik ben in de hele periode Fase 1 5,5 kilo kwijt en mijn vrouw is 6 kilo kwijt terwijl wij ons er extreem aangehouden hebben. Bijna 3 liter water per dag. Sterker nog ik ben in deze periode 2 x 0,5 kilo aangekomen en zeker 2 x 3 dagen compleet stil te hebben gestaan. Mijn vrouw heeft 6 dagen stil gestaan. Zelfs de beloofde 8% wordt absoluut niet gehaald. Alleen we hadden inderdaad geen honger gevoel. Wel zijn wij voor het bedrag van € 338,00 weer een illusie rijker

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in