Fytoslim Review en Ervaringen

Fytoslim de nummer 1 vetverbrander

Veel mensen koesteren de wens om af te vallen. De vraag is alleen: hoe dan? Sommige diëten monden uit in een mislukking en het gevreesde jojo-effect. Met behulp van nummer 1 vetverbrander fytoslim kunt u zonder een radicale verandering van uw voeding of levenswijze vet verbranden en gelijktijdig het metabolisme stimuleren. Hierbij worden bijzondere enzymen ingezet waardoor bovendien het calorieënverbruik toeneemt. Het is geen wondermiddel en je zult er niet direct tientallen kilo’s mee verliezen, maar een goede onze nummer 1 vetverbrander onderdrukt het hongergevoel en stimuleert de verbranding.

Fatburner of vetverbrander

Fatburners worden ook wel vetverbranders genoemd. Fatburners zijn de laatste jaren erg populair. De populairteit is vooral te denken aan de ‘vermeende’ werking: een verhoogd metabolisme waardoor het mogelijk is om relatief snel af te vallen. Er bestaan ook zogenaamde ‘fatblockers’, deze supplementen voorkomen dat het lichaam vet opslaat in de cellen. Een fatburner kan je nét dat ene zetje in de rug geven wat je nodig hebt om die laatste en overtollige kilo’s vet te verliezen.

Werken deze vetverbranders echt?

Dit is een vraag die door veel mensen wordt gesteld. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: Afvallen door af en toe een pilletje te nemen. Toch zijn er wel degelijk supplementen op de markt die de stofwisseling verhogen, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd. Uiteraard werken deze vetverbranders enkel in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging. Een wondermiddel is het dus niet, maar het kan je wel degelijk helpen bij het afvallen, mits je het supplement op de juiste manier gebruikt.

Hoe kies ik de beste vetverbrander?

Vetverbranders zijn supplementen die bijdragen aan de ve

Bio HCG PLUS met fytoslim
Bio HCG PLUS met fytoslim

rbranding van in het lichaam opgeslagen vetten. Het zijn producten die de spijsvertering activeren en stimuleren, zodat overtollige vetten sneller worden afgevoerd. Vetverbranders zorgen er dus voor dat vetten sneller worden omgezet in energie. Vetverbranders werken alleen in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging. Als je een vetverbrander koopt, moet je rekening houden met een aantal belangrijke criteria zoals de ingrediënten, oorsprong, houdbaarheidsdatum en prijs-kwaliteitverhouding van het product.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoslim Fytoslim Review en Ervaringen Meer informatie

L-carnitine

Deze stof werkt als een vettransporter naar de mitochondriën, die verantwoordelijk zijn voor de productie van de lichaamsenergie. Het is essentieel om voldoende van deze stof binnen te krijgen om vet om te zetten in energie. De effectiviteit van een supplement is minder groot bij mensen die al voldoende L-carnitine in hun lichaam hebben.

Fytoslim afslankpil 2.0

Fytoslim afslankpil 2.0 is een unieke formule.  Onze nummer 1 vetverbrander! In combinatie met een calorie-beperkend dieet (zoals de Biohcg PLUS kuur) en/of lichaamsbeweging is het extra effectief. Fytoslim afslankpil 2.0 is vanwege de sterke werking daarom de meest verkochte afslankpil uit ons assortiment.

Effectieve ingrediënten Fytoslim afslankpil:

De effectieve ingrediënten in Fytoslim zijn Acai Bessen, Garcinia Cambogia, Groene thee extract, L-Carnitine en Chitosan.

Advies voor gebruik Fytoslim afslankpil:

 • Normaal gebruik: 3 maal daags 1 tablet
 • Tijdens de Bio HCG kuur: 1 á 2 tabletten per dag
 • In de stabilisatiefase: 2 maal daags 1 tablet

Gebruik je Fytoslim afslankpil in combinatie met de Bio HCG PLUS kuur? Dan adviseren wij het gebruik voornamelijk tijdens de stabilisatiefase. Hierdoor kun jij je vetverbranding nog even een extra boost geven.

Wat is het Bio HCG PLUS dieet?

Meer dan 60 jaar geleden ontdekte een Britse dokter dat het HCG-hormoon in combinatie met een dieet leidde tot gewichtsverlies. Het hormoon zorgde dat vet sneller werd verbrand, waardoor het dieet effectiever werd. Vandaag de dag wordt het HCG-hormoon niet meer gebruikt voor afslanken. In plaats daarvan bieden wij een geheel hormoonvrij alternatief dat dezelfde effecten teweegbrengt in het lichaam. Onze afslankmethode berust zich op deze Bio HCG en een bijbehorend dieet. Wil je in korte tijd buik, billen en benen in vorm krijgen? Onze afslankmethode is als beste getest. Geen chemische toevoegingen, biologisch en dus puur natuur!

Waarom Bio HCG PLUS?

Bio HCG PLUS is een compleet afslankprogramma met ampullen en heeft een zeer uitgebreid begeleidend boekwerk met daarin het volledig uitgeschreven dieet. Het boek leidt je, stap voor stap, door de afslankdagen en stabilisatiefase heen. Ook besteden wij aandacht aan de levensfase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet gaan doen. Met onze tips en de ervaringen van vele tevreden klanten gaat dat zeker lukken. Daarnaast worden de ampullen nog handmatig geënergetiseerd. Omdat we dit nog in eigen beheer doen, kunnen wij altijd een maximale sterke kwaliteit garanderen. En dat zien we terug in de afslankresultaten!

Waarom druppels in een ampul?

Fytoslim Fytoslim Review en Ervaringen Fatburner fytoslim aanbieding Wij hebben heel bewust gekozen voor druppels uit een ampul aangezien dit puur met de kwaliteit te maken heeft. Ze worden namelijk geënergetiseerd. We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er dus langzaam uit. Dit zie je ook terug bij de druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zal je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je echter dat de kwaliteit achteruit gaat. Juist in de laatste dagen van je dieet heb je de ondersteuning van de druppels nodig!

Bij bestelling van een kuur, ontvang je alle benodigdheden

 • Ampullen met de Bio HCG PLUS
 • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
 • Multivitamine (strips)
 • Dit verpakt in een handige draagtas

Ook makkelijk voor tafelgenoten!

Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen aangezien de recepten zijn op maat zijn geschreven. Dit gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept en handige boodschappenlijstjes. Zo is er voor iedereen voldoende keus en kunnen ook je tafelgenoten eenvoudig mee eten! Ze mogen alleen iets meer. Alle recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk.

Kosten Bio HCG PLUS

Afhankelijk van de mate van gewicht dat je wenst te verliezen kies je het bijbehorende pakket. Standaard raden wij daarom een kuur van 24 dagen aan zodat je lichaam kan wennen aan het afslanken en het daarbij behorend eetpatroon. Een Bio HCG kuur kost tussen de 69,95 – en 229,95 euro, afhankelijk van het aantal dagen dat je de kuur volgt. Kom je er desondanks niet uit? Vraag ons advies!

Bio HCG Original biedt handige supplementen om jouw Bio HCG-dieet te ondersteunen. Een populaire keuze hiervoor zijn de vetblokkers waarmee je op eenvoudige wijze vet kunt verliezen. Deze doen zoals de naam al vermoedt hun werk wanneer je toch iets vets eet. Praktisch wanneer je een keer uit eten gaat of anderszins een maaltijd tot je neemt die vetten bevat. Want je wilt ook af en toe kunnen genieten van een heerlijke maaltijd tijdens feestdagen of vakantie, al dan niet met veel vetten. Vetten worden samengebonden tot niet-verteerbare bestanddelen. Deze volgen dezelfde weg als alle andere onverteerbare stoffen in de spijsvertering en verlaten het lichaam op natuurlijke wijze. Gemiddeld belemmert één vetblokker tablet de opname van zo’n 20 gram vet.

Wat doet een Vetblokker?
Vetblokkers beperken de opname van vetten uit voeding. Met name bij voedsel die veel vetten bevatten is de vetblokker een goed hulpmiddel. Wanneer er vetten je lichaam binnenkomen, zal bij gebruik van een vetblokker, een laagje om de vetten komen zodat deze niet worden opgenomen door het lichaam. De vetten verlaten op een natuurlijke manier weer het lichaam. Eén tablet belemmert de opname van 20 tot 26 gram vet. Dit zijn ongeveer 230 calorieën. Onmisbare voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en eiwitten worden gewoon door het lichaam opgenomen. Ideaal dus voor tijdens een dieet of na een dieet om op gewicht te blijven.

1: Lipidplex Vetblokker
Wanneer je eenmaal bent afgevallen, wil je natuurlijk op gewicht blijven. De Lipidplex vetblokker kan je daar bij helpen. Heb jij een feestje, ga je op vakantie of ga je uiteten dan is dit een hulpmiddel om vet te verliezen die je altijd mee kan nemen.

Wat doet Lipidplex Vetblokker?
Lipidplex vetblokker beperkt de opname van vetten uit voeding. Met name bij voedsel die veel vetten bevatten is de vetblokker een goed hulpmiddel om het vet weer te verliezen. Wanneer er vetten je lichaam binnenkomen, zal bij gebruik van de Lipidplex vetblokker, een laagje om de vetten komen zodat deze niet worden opgenomen door het lichaam. De vetten verlaten op een natuurlijke manier weer het lichaam.

Een tablet belemmert de opname van 20 tot 26 gram vet. Dit zijn ongeveer 230 calorieën. Onmisbare voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en eiwitten worden gewoon door het lichaam opgenomen.

Samenstelling per tablet:
300 mg Biologisch actieve plantencultuur / Erwtenmengsel (Pisum sativum: ActiVbase)
200 mg Magnesium (oxide en citraat)
Gebruik: Alleen bij voedsel die veel vetten bevatten. Inname: Vlak voor of na het eten 1 á 2 tabletten innemen. Bij erg vette maaltijden kunnen er 3 worden ingenomen. Maximaal 3 tabletten per dag.

Soms wil je de vetverbranding een extra boost geven

zo werkt fytoslim
zo werkt fytoslim

Je bent al langere tijd bezig met afvallen maar lijkt het erop dat je stil staat. Het afvallen heeft een punt bereikt dat je denkt niet meer vet te kunnen verliezen. Dit werkt natuurlijk heel demotiverend. Maar dit hoeft niet altijd te betekenen dat verder afvallen niet meer lukt! Integendeel. Jouw lichaam geeft dan aan dat het toe is aan meer afwisseling en uitdaging. Met bepaalde supplementen zoals vetburners kun je hierdoorheen breken en je vetverbranding hiermee op gang helpen.

2: Burner Complex (60 tabletten)
Burner Complex (voorheen Bio Burner) van Biotics is een echte vetburner en adviseren wij voornamelijk in de stabilisatiefase. Geef je vetverbranding nog even een boost in de stabilisatiefase van de BioHCG PLUS kuur. In deze fase volstaat 3 x per dag 1 capsule. Burner Complex kun je ook als vetverbrandingskuur gebruiken. De vetverbrandingskuur is opgedeeld in twee fases. Wil je de Burner Complex als vetverbrandingskuur gebruiken? Bestel dit product dan 2 keer.

Fase 1: In deze fase neem je 10 dagen lang, 3 keer per dag, 2 capsules. Fase 2: In de tweede fase neem je 30 dagen lang, 3 keer per dag, 1 capsule. Burner Complex is vrij van gluten, gist, suiker, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur- kleur- en smaakstoffen.

vet verliezen met burner complex

Samenstelling Burner Complex:
Vitamine B3 5mg
Cinnamomum verum 120mg (kaneel)
Camillia sinensis 150 mg (bevat 225mg EGCG) (Groene thee)
Garcinia cambogia extract 250mg
Chroom 12,5mcg (picolonaat)
BioPerine 0,5mg
Ingrediënten: Kruiden, capsule: gelatine, water, glycerine, vitamines en mineralen

3: Fytoslim afslankpil 2.0
Fytoslim afslankpil 2.0 is een unieke formule. In combinatie met een calorie-beperkend dieet (zoals de Biohcg PLUS kuur) en/of lichaamsbeweging is het extra effectief. Fytoslim afslankpil 2.0 is vanwege de sterke werking daarom de meest verkochte afslankpil uit ons assortiment. De effectieve ingrediënten in Fytoslim zijn Acai Bessen, Garcinia Cambogia, Groene thee extract, L-Carnitine en Chitosan.

Vet verliezen fytoslim

Advies voor gebruik Fytoslim afslankpil: Normaal gebruik: 3 maal daags 1 tablet Tijdens de Biohcg kuur: 1 á 2 tabletten per dag. In de stabilisatiefase: 2 maal daags 1 tablet
Gebruik je Fytoslim afslankpil in combinatie met de Bio HCG PLUS kuur? Dan adviseren wij het gebruik voornamelijk tijdens de stabilisatiefase. Hierdoor kun jij je vetverbranding nog even een extra boost geven.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringKetoX24 KetoxDetox Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenGlucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen
fytoslimFytoslim afslankpil 2.0 is een unieke formule. In combinatie met een calorie-beperkend dieet (zoals de Biohcg PLUS kuur) en/of lichaamsbeweging is het extra effectief. Fytoslim afslankpil 2.0 is vanwege de sterke werking daarom de meest verkochte afslankpil uit ons assortiment. De effectieve ingrediënten in Fytoslim zijn Acai Bessen, Garcinia Cambogia, Groene thee extract, L-Carnitine en Chitosan.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in