Geertje van der Meer – 365 dagen eten om af te vallen

We kennen Geertje van der Meer van haar boek “Balans” Ook Geertjes tweede boek met de titel “365 dagen eten om af te vallen” ligt inmiddels al in de boekhandel.

Vitaliteit door te eten. Eten om af te vallen. Gewoon aan tafel, met je gezin, vrienden of alleen; cover-365-dagen voldoende en gevarieerd eten, en toch afvallen. Geertje van der Meer wijst u de weg. Met recepten, met menu’s, met informatie en niet te vergeten met verhalen. Voor alle dagen van het jaar. U kunt een jaar lang aan de hand van dit boek uw eet- en leefpatroon invullen. Aan het eind van het jaar bent u gezonder, meer in balans en lichter. Blijvend. Want daar gaat het om.

Geertje van der Meer weet waarover ze praat. In haar inleiding schrijft ze, dat de meeste mensen denken dat zij niet weet wat het is om (te) dik te zijn. Ze weet het wel, uit eigen ervaring. Daarom kan zij vanuit die ervaring en vanuit haar kennis en praktijkervaring als voedings- en gewichtconsulent anderen het gemakkelijker maken dezelfde weg af te leggen. 365 dagen per jaar.

Boeken van Geertje van der Meer

Geertje heeft onder andere de volgende boeken geschreven. Helaas zijn deze boeken niet (meer) online te bestellen via bol.com. Je kunt de boeken wel rechtreeeks bestetellen bij Geertje. Gebruik hiervoor het reactieformulier op deze pagina. Wil je meer weten over de filosofie die achter de methode van Geertje schuil gaart? lees dan het artikel ‘Als je weet wat je moet eten kun je elk dieet vergeten‘.

Balans
Balans
Meer, G. van der

365 dagen eten om af te vallen
365 dagen eten om af te vallen
Meer, G. van der

Heb je ervaring met de methode van Geertje van der Meer of heb je het boek gelezen? Vragen of suggesties? gebruik dan het onderstaande reactieformulier of de facebook comment box.

10 Reacties

 1. heej hoi geertje,

  ik heb een vraag ik ben deze week begonnen met je boek balans….
  nu mijn volgende vraag wat kost je opvolgende boek??

 2. Dag Geertje,

  ik heb je boek “365 dagen eten om af te vallen” gevonden én gekocht bij de Kringloop en heb een vraag. Lopen de weken gelijk met het jaar? Dus begin ik nu met week 17? In verband met seizoens- groente en fruit?

  alvast bedankt!

  • voor € 10,00 stuur ik je het boek toe.
   Nieuw, ongelezen en rechtstreeks uit winsum.
   gr. IJnte

 3. Graag zou ik nog willen weten waarvoor je hier in Friesland terecht kunt.
  Voor mijn vermoeidheid krijg ik al vitamine B12 spuiten (nu weer om de 8 weken),hoewel ik voor me zelf af en toe best veel doe, en me zelf altijd op pep om bezig te zijn, voel ik me te vaak moe.Dat begint al bij het opstaan, moeizaam, ik dwing me zelf.
  Van de overige kenmerken herken ik heel veel van. Als nu een simpel dieet de oplossing zou zijn, dat zou geweldig zijn. Heb me ook al eens bezig gehouden met het bloedgroepen dieet , heb zelf bloedgroep B positief.

 4. Jammer dat de boeken van Geertje niet meer via bol leverbaar zijn, ik kan alleen via die weg mijn boeken bestellen en ben nu niet in staat het tweede boek van Geertje aan te schaffen. Bij de boekhandel is het ook niet te bestellen, ik woon momenteel in het buitenland dus bestellen bij bol.com is dan ideaal.

 5. Ja, ik heb inderdaad ervaring met haar eerste boek: balans.

  Ik was heel enthousiast: d’r staan hele mooie verhalen in! Ook waarin je jezelf herkent: de oude boom…

  Maar ik heb het een aantal weken gevolgd. Heb 1800 calorieën genomen per dag. En ik kwam dus hartstikke aan. Dus Miepje in de stress… want ik wou juist afvallen…

  De methode: je lijf heeft brandstof nodig om te kunnen werken én hoe minder je eet, des te minder je afvalt want op den duur vált er niks meer af te vallen: want je eet bijna niets meer, daar sta ik nog volledig achter!

  Maar ik voel me goed bij Sonja,

  Sorry Greetje en Mahtijs… :-/

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in