Review: “Het Geheim van Afvallen” Ariyana Arsala

Welk dieet of methode je ook kiest, afslanken blijft moeilijk. Ook gezonde eetgewoonten op na houden en op gewicht blijven is lastig. Doorgaans hebben we geen tijd of geen zin om te doen wat we moeten doen om slank te blijven. Anderzijds zijn niet alle dieetmethoden gezond.

Als je je weleens druk maakt over je gewicht, ben je zeker niet de enige. De meeste van ons zitten ermee. Anderen kampen jarenlang met overgewicht en kunnen geen manier vinden om blijvend van de pondjes af te komen. Ook de populaire dieetmethoden helpen niet. Die hebben meestal geen enkele wetenschappelijke onderbouwing en vertellen een hoop onzin over afvallen. In ‘Het geheim van afvallen’ pakt Ariyana Arsala dit totaal anders aan. In haar boek vind je praktische tips voor het volhouden van gezonde eetgewoonten.

Inhoud van dit artikel

Wie is Ariyana Arsala?

Ariyana Arsala, een diëtiste en auteur van beroep, schreef ‘Het geheim van afvallen’ vanuit haar ervaring in de praktijk. Ariyana is geboren in Kabul (Afghanistan), waar haar familie onder ongunstige omstandigheden leefde. Op 12 jarige leeftijd verhuisde ze samen met haar moeder en broertjes naar Nederland. Hier heeft ze de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek cum laude afgerond. Haar schrijfstijl is lekker vlot en begrijpelijk.

Het geheim van afvallen

 

Als deskundige op het gebied van voeding en gezondheid kent Ariyana de geheimen van het krijgen en behouden van een gezond lichaam. In haar boek beschrijft zij hoe je op een gezonde manier kunt afslanken. Belangrijker nog, je leert hoe je het jojo-effect kunt voorkomen. Want daar gaat het meestal fout. Lukt het je om het gewicht eraf te krijgen, dan is het de kunst om niet meer aan te komen. Helaas lukt dat laatste de meeste van ons niet.

Voor wie is Het geheim van afvallen geschikt?

Arsala werkt al jaren samen met huisartsen, praktijkondersteuners van de huisarts en alle andere zorgverleners. Zo heeft ze ruime ervaring in het persoonlijk begeleiden van verschillende personen met meerdere klachten. Deze ervaring heeft ze vertaald in haar afslankboek. Dit maak dat Het geheim van afvallen geschikt is voor eigenlijk een ieder. Daarnaast laat Arsala zien dat afslanken geen lijdensweg hoeft te zien.

Is de methode van Arsala effectief?

Met de unieke methode van Arsala kun je op een eenvoudige en bovenal smakelijke manier gewicht verliezen. Met dit uniek concept heeft ze al talloze personen geholpen om succesvol af te vallen. Het is niet ongekend om met deze methode binnen 3 maanden 12 kg te verliezen. In dit boek vind je de juiste informatie over voeding, zodat je zelf slimme keuzes kunt maken.

Wat kost Het geheim van afvallen?

Het geheim van afvallen kun je onder andere bestellen bij bol.com.

Dit boek bevat dagmenu’s en advies over hoe vaak je mag eten en natuurlijk hoeveel.  Je krijgt 4 weken een heerlijk dagmenu voorgeschoteld. Het zijn heerlijke recepten voor alle 3 hoofdmaaltijden en tussendoortjes. Je kunt ook zelf variëren met de gerechten.

Waarom dit boek aanschaffen?

  • De menu’s. Je krijgt recepten voor 4 weken.
  • Je krijgt de theorie over hoe je moet eten.
  • Je krijgt praktische tips die je meteen kunt toepassen.
  • Arsala beantwoord de meest gestelde vragen over afvallen in dit boek.
  • Je krijgt duidelijke portie aanduidingen

Conclusie

Het geheim van afvallen is het boek voor een ieder die op een gezonde manier wilt afslanken. Dit boek overvalt je niet met geheime ingrediënten en utopische verhalen. Het is praktijkgericht en op feiten gebaseerd. Aan de inhoud merk je meteen dat de auteur haar vak als geen ander kent. Het is super informatief en maakt het proces juist eenvoudiger vol te houden door de menu’s en portie aanduidingen. Laat Arsala je begeleiden naar een slanker lichaam. Het geheim van afvallen is zeker een boek wat je in de keuken moet hebben liggen.

Gezonde Groet,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKun je Sporten met Spierpijn
Volgend artikelWat zijn Oplosbare Vezels?
geheim-afvallenHet geheim van afvallen is het boek voor een ieder die op een gezonde manier wilt afslanken. Dit boek overvalt je niet met geheime ingrediënten en utopische verhalen. Het is praktijkgericht en op feiten gebaseerd. Aan de inhoud merk je meteen dat de auteur haar vak als geen ander kent. Het is super informatief en maakt het proces juist eenvoudiger vol te houden door de menu’s en portie aanduidingen. Laat Arsala je begeleiden naar een slanker lichaam. Het geheim van afvallen is zeker een boek wat je in de keuken moet hebben liggen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in