GeneX Anti Vetgen Formule

GeneX anti-vetcapsules zijn volgens Prof. Dr. J. Danich een revolutionaire nieuwe manier om af te vallen. Met GeneX capsules zou je het ‘vetgen’ uit kunnen schakelen. Is de werking van GeneX gebaseerd op feiten of fictie?

Amerikaanse onderzoekers zouden op basis van gen-onderzoek ontdekt hebben dat er een stof bestaat die  het vetgen uitschakelt en ontwikkelden op basis van die stof die definitief het overtollig vet volledig vernietigt. Als we de website van GeneX  mogen geloven is alles wetenschappelijk aangetoond. Testpersonen verloren gemiddeld 8 tot 10 kilo per maand en GeneX is intussen al in bijna 40 landen toegelaten. Een lijst van deze landen ontbreekt echter en het is hierdoor voor ins niet mogelijk om na te gaan of er op deze lijst ook Europese landen zoals Nederland en Belgie vermeld staan.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

De werking van GeneX

De  werkzame stoffen van GeneX zouden ervoor zorgen dat het vetgen stap voor stap wordt uitgeschakeld. Hierdoor realiseert het lichaam dat er overtollig vet is op geslagen. Om de verdere werking te kunnen testen hebben we meer gegevens nodig zoals bijvoorbeeld een lijst met ingrediënten van het product. Een  lijst met ingrediënten ontbreekt echter waardoor we voor het bewijs of het het product echt werkt aangewezen zijn op ervaringen van gebruikers.

Wat kost GeneX

GeneX is niet verkrijgbaar bij de drogisterij of apotheek maar uitsluitend online via een website. Hier worden drie verschillende kuren aangeboden:

 • De standaardkuur voor 5 kilo gewichtsverlies kost 34,85 euro
 • De dubbele kuur voor 10 kilo gewichtsverlies kost 59 euro
 • De speciale kuur waarmee je 20 kilo kunt afvallen voor kost 79 euro

Bij iedere bestelling komt 5 euro verzendkosten. Er wordt niet vermeld hoeveel capsules per kuur worden geleverd.

Ervaringen met GeneX

Zoals we eerder schreven zijn we voor de werking van GeneX afhankelijk van jullie ervaringen. We zijn niet alleen benieuwd naar de ervaring met het product zelf, maar ook naar de bestelprocedure. Verschillende vergelijkbare producten zoals bijvoorbeeld Avilean en Nuvoryn hebben, zeker vlak na de lancering van het product, geen goede reputatie met sales en aftersales. Wat is jouw ervaring? Wat is jouw ervaring met GeneX ? Of lees de ervaringen van andere bezoekers met GeneX.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGewicht, Menstruatie en Spijsvertering
Volgend artikelKangoo Jumps Springschoenen
genex-anti-vetcapsulesGeneX anti-vetcapsules zijn volgens Prof. Dr. J. Danich een revolutionaire nieuwe manier om af te vallen. Met GeneX capsules zou je het 'vetgen' uit kunnen schakelen. Is de werking van GeneX gebaseerd op feiten of fictie? Amerikaanse onderzoekers zouden op basis van gen-onderzoek ontdekt hebben...

101 Reacties

 1. nou vaak is met tabletten je valt zoveel af heb zo iets 1 x gedaan maar nooit meer het is gezonder eten en leven en sporten en Koolhydraatarme dieet en nu doe ik ook weer zo dieet Koolhydraatarme dieet en smoothie 2 x per dag en alle frisdrank en zo waar veel suikers in zitten weg laten nou ik ben in 2 weken tijd weer 5 kilo af gevaalen plus wat ik daar door af ben gevallen door diëtisten nou het heeft mij bijna 45 kilo dat ik door deze manier van leven afben gevallen en doorzetting vermogen

 2. Nou , ik heb besteld maar er werd niks geleverd. En als ik de reacties hoor dan ben ik blij toe !! Ik hoef deze nepperij niet meer. Ben inderdaad ook in 4weken 8 kilo afgevallen door normaal te eten , tussendoortje en heel veel water drinken. Werk vo;gens mij beter dandeze troep

 3. Ik heb anderhalve week geleden een bestelling geplaats en die is nog steeds niet geleverd.
  Hoe kan dit en kan hier met spoed naar gekeken worden >>

 4. bezint eer ge begint.
  Een gezonde en evenwichtige voeding is en blijft de norm. Elk lichaam is uniek! Wat voor jou werkt, werkt niet noodzakelijk bij een ander. Zelfde voor gentechnologie. Het is niet omdat de basisstructuur van een lichaam gelijklopend is, dat de details van opbouw dat ook zijn.

 5. Hallo ..aan allen…

  Als research scheikundige en een zeer grote interesse in natuurgeneeskunde etc…..wil ik hier even mijn kant van het verhaal toelichten. Las de advertentie en nawat surfen en een commentaar op een forum..was het zo klaar als water dat het hier weer om de zoveelste kwakel gaat.
  PUNT 1 : Van de inventor Prof tra la la la la..is er erg weinig terug te vinden op het net en ook facebook (waarom gaan mensen dat in hemelsnaam niet effe na ???

  PUNT 2 : gen modificatie is iets HEEL anders dan bvb een gen zomaar even blokeren (?) het menselijk lichaan zit wel wat ingewikkelder in elkaar !!!

  PUNT 3 : de meeste dingen die anno 2015 al zouden uitgevonden worden berusten op TEAM werk en dus niet een of andere prof zijn luchtbellen theorie.

  PUNT 4 : de research naar echte geneesmiddelen is danig duur dat het enkel nog door *giganten* in die business kan gedaan worden (met enige mate van succes).

  PUNT 5 : Veel van de pillen-voedingssupplementen -vitamines etc worden via *synthetische weg * verkregen. Nu is het zo dat veel van die kunstmatige producten de TEGENGESTELDE optische isomeren vormen van hun natuurlijke tegenhangers (we horen het nu effie dondere in Keulen ??) In het kort ons lichaam neemt veel beter de NATUURLIJK varrianten op dan hun chemische tegenhangers, dus veelal zinloos te slikken tegen de sterren op.

  PUNT 6: Ik begrijp eigenlijk niet dat mensen (anno 2015) die zich te pletter surfen of iets opzoeken op het net, niet eens de moeite doen omdat dan eens na te trekken??? Zijn de meesten dan zo gefustreerd, lui, of ondubbelzinnig (goedgelovig) zeg maar lomp.

  PUNT 7 : Een laaste goede raad en een kleine conclusie (om sommige gedupeerden voor herhaling in de toekomst te behoeden) Neem de moeite een klein stukje papier te nemen en schrijf een aantal dingen op wanneer er naar iets gezocht wordt (naam personen – werkzame stoffen /bestanddelen) en OPEN dan in een nieuw venster google en search erop los.

  Leg die resultaten eens NAAST elkaar en probeer in zo verre jullie breinen dat(nog kunnen) de verschillende extract’s aan informatie, vooral op TEGENSPRAAK etc …

  Uiteindelijk heb ik er eens ERG hard om moeten lachen dat ANNO 2015 er nog zo veel idioten op de planeet rondhossen. Teveel maar daar gaat de natuur binnenkort wel het een en ander aan doen.Klimaats verandering en de *onontkoombare* gevolgen ervan, wat hebben we dat toch fijn vopor elkaar gekregen, niet ?

  Hopelijk hebben jullie iets aan mijn advies dada

 6. Ben heel actief begonnen met het innemen van GeneX. Ik had een kuur besteld om 5 kg. af te vallen.
  Heb daar bij ook een koolhydraatarm dieet gevolgd.
  Nu is de kuur afgelopen en ik ben nog geen onsje afgevallen.
  In al deze weken zo goed opgelet en gezond geleefd. Maar niets geen grammetje er af.
  Ik ben heel teleurgesteld in uw beloftes.

 7. Wat een ellende! Weer er ingetuind!! Nu toch stiekum gedacht dat dit middel me wel zou helpen…..maar helaas! 3weken geslikt en geen GRAM afgevallen. Nu wil ik heel graag mijn geld terug. Maar ik kan geen juist adres vinden om de overgebleven potjes naar toe te sturen. Wie kan mij daarbij helpen?

 8. K ben van dat tuig geen gram kwijt vanaf nu maken ze mij niks meer wijs er is maar een weg en dat is minder eten en al de rest is larie

  • Precies! Ik ben 20 kg afgevallen door juist wel te eten en 3 liter water per dag te drinken! Gewoon goed ontbijten, 2 a 3 uur later een tussendoortje 2 a 3 uur later lunch en zo ga je verder tot je naar bed gaat… niet denken van savonds eet ik niks meer maar moet je juist wel doen… je lichaam kan niet vanaf het avond eten tot de andere morgen zonder eten en gaat dan vet opslaan. Dus neem dan nog lekker een handje amandelen of andere noten… die zijn super gezond! S6!

 9. Hallo iedereen. Ik heb ook negatieve ervaring opgedaan. Na 3 weken ben ik nog gram vermagerd.
  Van een oplichting gesproken !!!!!!!! Wat ben ik naïef geweest.

 10. Heb nu door dat het bedrog is ,en wil graag de potjes terug sturen naar GeneX.Heb geen idee hoe dat moet.
  Het adres is al niet duidelijk.Heb jij een idee wat te doen.En een refund op het koop bedrag natuurlijk.

  • Beste, Ik heb gezocht voor jullie en hier de gegevens::::::::::

   Info

   Verdeler : Starligne – Avenue de l’Expansion 9A – 4432 Alleur – Tél. 070/222.068
   Bedrijfsnummer – BE 0424.889.197

   Persoonlijke levensfeer : Wet van 8/12/1992:de informatie die u aan ons doorgeeft, kan doorgegeven worden aan derden door onze geautomatiseerde handelingen. U heeft een recht op inzage, verbetering of schrapping, ons per post mee te delen.

   Wettelijke bedentijd : Binnen 14 kalenderdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de levering aan de consument, heeft deze het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te zien, op voorwaarde dat hij de verkoper hiervan bij een ter post aangetekende brief op de hoogte brengt. Elk beding waarbij de consument aan dit recht zou verzaken, is nietig. Wat betreft het in acht nemen van de termijn, is het voldoende dat de kennisgeving verstuurd wordt voor het verstrijken van deze termijn.

   Retours : Starligne – Avenue de l’Expansion 9A – 4432 Alleur. Terugzending voldoende gefrankeerd. Portokosten worden niet terugbetaald. Levering binnen de 2 weken tot uitputting van voorraad.

   Dagelijks aanbevolen hoeveelheid : 2 à 3 tabletten voor de maaltijd ’s morgens innemen met een groot glas water.

   Gemiddelde voedingswaarden
   Per gelule : 1,1 Kcal – 4,6 Kjoules
   Per 100 gr : 110 Kcal – 459 Kjoules
   Glucides 12 g – Protides 11 g – Lipides 2 g
   Bevat o.a. bittere fruitpoeder papaja CARICA PAPAYA en vruchtpoeder citroen CITRUS LIMON.
   Dit product is geen geneesmiddel. Het is een voedingssupplement op basis van planten dat geregistreerd werd onder N° PL 997/44. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Voedingssupplementen kunnen niet aangewend worden ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Op een donkere en propere plek te bewaren.

   Garantie : Als u niet tevreden bent met het resultaat stuurt u binnen 30 dagen uw kuur terug. U krijgt dan direct de aankoopprijs terugbetaald zonder dat u vragen worden gesteld.

 11. GeneX : minuscule hoeveelheid papaya fruit . Groot bedrog.
  Waar blijven de Belgische authoriteiten om paal en perk te stellen
  aan deze bedriegerij op grote schaal !!!!!!!!!!!

 12. Als alle gedupeerden dit nu eens melden bij het TV programma Kassa of Opgelicht komt misschien een einde dat dat bedrog.

 13. Laten mensen zich nog steeds vangen met dit scam product? Ik was bij de eersten om mijn ervaring te delen:
  3 maanden kuur, resultaat 0! Pure scam, de gangsters zitten nu op een jacht te genieten van hun bankrekening!
  Ik lees hier telkens dezelfde verhalen, het is waar…het is een spotgoedkope placebo, verspil hier geen geld aan!
  Ondertussen heb ik wel mijn doel (-15kg) behaald zonder hulp en tovermiddeltjes, via juiste keuze van voeding is (voor mij)90%, lichaamsbeweging 10% verantwoordelijk voor mijn succes. (Koolhydraten (suikers, brood, pasta, aardappelen, foute vetten/oliën) zijn de boosdoeners in ons fout voedsel aanbod)
  Aan ieder succes gewenst!

 14. Ik heb nu bijna het eerste potjes op en ben nog geen kg afgevallen. Vind dit wel erg dat voor die prijs er niets helpt.
  Kunnen we genex hierover aanspreken
  Heeft er iemand een idee

 15. hallo, mijn ervaring met vetgen genex. Ik heb ongeveer 4weken geleden voor 39,95 een kuur voor 5kg gewichtsverlies besteld. Ik heb eigenlijk niet veel overgewicht maar na 2 knieoperaties leek het mij wel nuttig om iets lichter te worden, ik ben 79 jaar.Zaterdagmiddags bestelde ik het product maar toen ik betalen zou kon door een of andere storing niet betaald worden dus het ging niet door. ?Zaterdagavond probeerde ik het nog een keer en toen lukte de bestelling en heb ik betaald. Even later zag ik op mijn rekening dat de bank later de eerste bestelling ook nog betaald had, dus ik had dubbel besteld en betaald. Ik heb toen meteen een e mail gestuurd om een bestelling te annuleren met het verzoek om een bedrag terug te storten. Een paar dagen later ontving ik 1 bestelling, daarvan heb ik nu 24 dagen gebruikt en ik ben nijna 2kg zwaarder geworden en tot nog toe niets meer van genex gehoord en ik weet ook niet meer hoe ik hen bereiken kan. Het is dus bij mij niet een succes geworden en dubbel betaald. groeten, s.wagenaar.

 16. Heb het vrijdag besteld, vandaag nog niets gekregen, 16/9 maar als ik alles hier zo lees,
  zal ik het binnen de 30 dagen wel ook aangetekend terugsturen.
  Had het beter eerst gelezen.
  Omdat ik pillen neem, die het hongercentrum beïnvloeden, heb ik meer honger en is
  gezonder eten veel moeilijker.
  Ik zou zo graag slanker willen zijn, ik weeg 102,5, erg hé.Pffffff
  Weer een lichtpuntje kwijt (genex)

 17. Het is jammer, we zijn er ingetrapt.
  mooie beloftes en praatjes over vetgen uitschakelen, maar niets is minder waar.
  Ruim 14 dagen in gebruik en kom alleen maar aan. Te laat om terug te sturen,
  dus toch maar proberen. Het helpt niets.
  Dus mensen vertel het aan iedereen die het horen wil.
  NIET KOPEN !
  Het antwoord dat ik dit al eerder heb gestuurd is verzonnen.

 18. Het is jammer, we zijn er ingetrapt.
  mooie beloftes en praatjes over vetgen uitschakelen, maar niets is minder waar.
  Ruim 14 dagen in gebruik en kom alleen maar aan. Te laat om terug te sturen,
  dus toch maar proberen. Het helpt niets.
  Dus mensen vertel het aan iedereen die het horen wil.
  NIET KOPEN !

 19. Alles wat verzonden wordt uit Alleur mag je beschouwen als bedrog… ik bestelde reeds enkele keren één of ander wondermiddel, achteraf gezien telkens verzonden uit Alleur… Een bedriegersfirma dus… Niets bestellen zou ik zeggen ! Ik ben ook 15 a 20 kg te zwaar maar ik zoek naarstig voort naar het echte “wondermiddel” want door heupoperaties kan ik niet meer sporten

 20. Ik heb op 02-06 u Genex pillen besteld en betaald via iDeal / Rabo bank,
  Ben 10-06 naar Spanje vertrokken,en bij terugkomst stond mijn verhuizing
  centraal.
  Na het controleren van mijn bank rekening werd ik weer met mijn bestelling
  geconfronteerd en heb nooit de bestelling ontvangen.
  Misschien is er iets fout gegaan met het afgeven maar ik heb ook geen briefje
  gekregen dat ik het af kon halen bij het postkantoor of ander afhaal punt.
  Zou u zo vriendelijk willen zijn dit te controleren en mij te antwoorden?
  Met vriendelijke groet
  R.Vogelaar

  • Op 15 augustus j.l bestelde ik de dubbele kuur ad € 59,== plus € 5,== verzendkosten.
   Deze kuur werd eveneens op 15 augustus via Ideal betaald.
   Tot heden heb ik nog niets ontvangen behalve : “bedankt voor uw bestelling, deze zal u binnen enkele dagen geleverd worden.
   Op de website is alles afgeschermd zodat contact niet mogelijk is.
   Wel vond ik op de folder onder Ïmpressum het adres in Belgie en een telefoon nummer (070 222068).
   Dit nummer is niet meer in gebruik.

   Ik begin het gevoel te krijgen dat ik ergens ingestonken ben en mijn geld kwijt ben.

   Kunt u mij aan verdere informatie over dit bedrijf helpen en of zij een contact in Nederland hebben?

   Bij voorbaat dank.

   E.W.C.Smeets

 21. Neem nu ook bijna 2 weken genex resultaat o gram afgevallen, maandag terug opsturen en ben benieuwd of ze mijn geld teug storten volgens hun 30 dagen garantie niet tevreden geld terug.

 22. ben nu 26 dagen bezig met genex bezig om 5 kilo af te vallen
  nog geen gram is er af en zoveel weeg ik niet nml, 56 kilo
  hoe kan dit?

 23. Ben ik even blij, dat ik deze berichtjes allemaal heb gelezen. Ben helemaal om om niet te bestellen. Dank jullie wel voor jullie eerlijke reacties.

 24. Zo blij dat ik dit allemaal heb gelezen VOORDAT ik heb besteld!
  Schandalig dat bedrijven zulke nep-producten blijven aanbieden omdat ze weten dat er zoveel mensen zijn die graag willen afvallen en waarbij niks lukt…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in