GeneX Anti Vetgen Formule

GeneX anti-vetcapsules zijn volgens Prof. Dr. J. Danich een revolutionaire nieuwe manier om af te vallen. Met GeneX capsules zou je het ‘vetgen’ uit kunnen schakelen. Is de werking van GeneX gebaseerd op feiten of fictie?

Amerikaanse onderzoekers zouden op basis van gen-onderzoek ontdekt hebben dat er een stof bestaat die  het vetgen uitschakelt en ontwikkelden op basis van die stof die definitief het overtollig vet volledig vernietigt. Als we de website van GeneX  mogen geloven is alles wetenschappelijk aangetoond. Testpersonen verloren gemiddeld 8 tot 10 kilo per maand en GeneX is intussen al in bijna 40 landen toegelaten. Een lijst van deze landen ontbreekt echter en het is hierdoor voor ins niet mogelijk om na te gaan of er op deze lijst ook Europese landen zoals Nederland en Belgie vermeld staan.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

De werking van GeneX

De  werkzame stoffen van GeneX zouden ervoor zorgen dat het vetgen stap voor stap wordt uitgeschakeld. Hierdoor realiseert het lichaam dat er overtollig vet is op geslagen. Om de verdere werking te kunnen testen hebben we meer gegevens nodig zoals bijvoorbeeld een lijst met ingrediënten van het product. Een  lijst met ingrediënten ontbreekt echter waardoor we voor het bewijs of het het product echt werkt aangewezen zijn op ervaringen van gebruikers.

Wat kost GeneX

GeneX is niet verkrijgbaar bij de drogisterij of apotheek maar uitsluitend online via een website. Hier worden drie verschillende kuren aangeboden:

 • De standaardkuur voor 5 kilo gewichtsverlies kost 34,85 euro
 • De dubbele kuur voor 10 kilo gewichtsverlies kost 59 euro
 • De speciale kuur waarmee je 20 kilo kunt afvallen voor kost 79 euro

Bij iedere bestelling komt 5 euro verzendkosten. Er wordt niet vermeld hoeveel capsules per kuur worden geleverd.

Ervaringen met GeneX

Zoals we eerder schreven zijn we voor de werking van GeneX afhankelijk van jullie ervaringen. We zijn niet alleen benieuwd naar de ervaring met het product zelf, maar ook naar de bestelprocedure. Verschillende vergelijkbare producten zoals bijvoorbeeld Avilean en Nuvoryn hebben, zeker vlak na de lancering van het product, geen goede reputatie met sales en aftersales. Wat is jouw ervaring? Wat is jouw ervaring met GeneX ? Of lees de ervaringen van andere bezoekers met GeneX.

101 Reacties

 1. nou vaak is met tabletten je valt zoveel af heb zo iets 1 x gedaan maar nooit meer het is gezonder eten en leven en sporten en Koolhydraatarme dieet en nu doe ik ook weer zo dieet Koolhydraatarme dieet en smoothie 2 x per dag en alle frisdrank en zo waar veel suikers in zitten weg laten nou ik ben in 2 weken tijd weer 5 kilo af gevaalen plus wat ik daar door af ben gevallen door diëtisten nou het heeft mij bijna 45 kilo dat ik door deze manier van leven afben gevallen en doorzetting vermogen

 2. Nou , ik heb besteld maar er werd niks geleverd. En als ik de reacties hoor dan ben ik blij toe !! Ik hoef deze nepperij niet meer. Ben inderdaad ook in 4weken 8 kilo afgevallen door normaal te eten , tussendoortje en heel veel water drinken. Werk vo;gens mij beter dandeze troep

 3. Ik heb anderhalve week geleden een bestelling geplaats en die is nog steeds niet geleverd.
  Hoe kan dit en kan hier met spoed naar gekeken worden >>

 4. bezint eer ge begint.
  Een gezonde en evenwichtige voeding is en blijft de norm. Elk lichaam is uniek! Wat voor jou werkt, werkt niet noodzakelijk bij een ander. Zelfde voor gentechnologie. Het is niet omdat de basisstructuur van een lichaam gelijklopend is, dat de details van opbouw dat ook zijn.

 5. Hallo ..aan allen…

  Als research scheikundige en een zeer grote interesse in natuurgeneeskunde etc…..wil ik hier even mijn kant van het verhaal toelichten. Las de advertentie en nawat surfen en een commentaar op een forum..was het zo klaar als water dat het hier weer om de zoveelste kwakel gaat.
  PUNT 1 : Van de inventor Prof tra la la la la..is er erg weinig terug te vinden op het net en ook facebook (waarom gaan mensen dat in hemelsnaam niet effe na ???

  PUNT 2 : gen modificatie is iets HEEL anders dan bvb een gen zomaar even blokeren (?) het menselijk lichaan zit wel wat ingewikkelder in elkaar !!!

  PUNT 3 : de meeste dingen die anno 2015 al zouden uitgevonden worden berusten op TEAM werk en dus niet een of andere prof zijn luchtbellen theorie.

  PUNT 4 : de research naar echte geneesmiddelen is danig duur dat het enkel nog door *giganten* in die business kan gedaan worden (met enige mate van succes).

  PUNT 5 : Veel van de pillen-voedingssupplementen -vitamines etc worden via *synthetische weg * verkregen. Nu is het zo dat veel van die kunstmatige producten de TEGENGESTELDE optische isomeren vormen van hun natuurlijke tegenhangers (we horen het nu effie dondere in Keulen ??) In het kort ons lichaam neemt veel beter de NATUURLIJK varrianten op dan hun chemische tegenhangers, dus veelal zinloos te slikken tegen de sterren op.

  PUNT 6: Ik begrijp eigenlijk niet dat mensen (anno 2015) die zich te pletter surfen of iets opzoeken op het net, niet eens de moeite doen omdat dan eens na te trekken??? Zijn de meesten dan zo gefustreerd, lui, of ondubbelzinnig (goedgelovig) zeg maar lomp.

  PUNT 7 : Een laaste goede raad en een kleine conclusie (om sommige gedupeerden voor herhaling in de toekomst te behoeden) Neem de moeite een klein stukje papier te nemen en schrijf een aantal dingen op wanneer er naar iets gezocht wordt (naam personen – werkzame stoffen /bestanddelen) en OPEN dan in een nieuw venster google en search erop los.

  Leg die resultaten eens NAAST elkaar en probeer in zo verre jullie breinen dat(nog kunnen) de verschillende extract’s aan informatie, vooral op TEGENSPRAAK etc …

  Uiteindelijk heb ik er eens ERG hard om moeten lachen dat ANNO 2015 er nog zo veel idioten op de planeet rondhossen. Teveel maar daar gaat de natuur binnenkort wel het een en ander aan doen.Klimaats verandering en de *onontkoombare* gevolgen ervan, wat hebben we dat toch fijn vopor elkaar gekregen, niet ?

  Hopelijk hebben jullie iets aan mijn advies dada

 6. Ben heel actief begonnen met het innemen van GeneX. Ik had een kuur besteld om 5 kg. af te vallen.
  Heb daar bij ook een koolhydraatarm dieet gevolgd.
  Nu is de kuur afgelopen en ik ben nog geen onsje afgevallen.
  In al deze weken zo goed opgelet en gezond geleefd. Maar niets geen grammetje er af.
  Ik ben heel teleurgesteld in uw beloftes.

 7. Wat een ellende! Weer er ingetuind!! Nu toch stiekum gedacht dat dit middel me wel zou helpen…..maar helaas! 3weken geslikt en geen GRAM afgevallen. Nu wil ik heel graag mijn geld terug. Maar ik kan geen juist adres vinden om de overgebleven potjes naar toe te sturen. Wie kan mij daarbij helpen?

 8. K ben van dat tuig geen gram kwijt vanaf nu maken ze mij niks meer wijs er is maar een weg en dat is minder eten en al de rest is larie

  • Precies! Ik ben 20 kg afgevallen door juist wel te eten en 3 liter water per dag te drinken! Gewoon goed ontbijten, 2 a 3 uur later een tussendoortje 2 a 3 uur later lunch en zo ga je verder tot je naar bed gaat… niet denken van savonds eet ik niks meer maar moet je juist wel doen… je lichaam kan niet vanaf het avond eten tot de andere morgen zonder eten en gaat dan vet opslaan. Dus neem dan nog lekker een handje amandelen of andere noten… die zijn super gezond! S6!

 9. Hallo iedereen. Ik heb ook negatieve ervaring opgedaan. Na 3 weken ben ik nog gram vermagerd.
  Van een oplichting gesproken !!!!!!!! Wat ben ik naïef geweest.

 10. Heb nu door dat het bedrog is ,en wil graag de potjes terug sturen naar GeneX.Heb geen idee hoe dat moet.
  Het adres is al niet duidelijk.Heb jij een idee wat te doen.En een refund op het koop bedrag natuurlijk.

  • Beste, Ik heb gezocht voor jullie en hier de gegevens::::::::::

   Info

   Verdeler : Starligne – Avenue de l’Expansion 9A – 4432 Alleur – Tél. 070/222.068
   Bedrijfsnummer – BE 0424.889.197

   Persoonlijke levensfeer : Wet van 8/12/1992:de informatie die u aan ons doorgeeft, kan doorgegeven worden aan derden door onze geautomatiseerde handelingen. U heeft een recht op inzage, verbetering of schrapping, ons per post mee te delen.

   Wettelijke bedentijd : Binnen 14 kalenderdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de levering aan de consument, heeft deze het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te zien, op voorwaarde dat hij de verkoper hiervan bij een ter post aangetekende brief op de hoogte brengt. Elk beding waarbij de consument aan dit recht zou verzaken, is nietig. Wat betreft het in acht nemen van de termijn, is het voldoende dat de kennisgeving verstuurd wordt voor het verstrijken van deze termijn.

   Retours : Starligne – Avenue de l’Expansion 9A – 4432 Alleur. Terugzending voldoende gefrankeerd. Portokosten worden niet terugbetaald. Levering binnen de 2 weken tot uitputting van voorraad.

   Dagelijks aanbevolen hoeveelheid : 2 à 3 tabletten voor de maaltijd ’s morgens innemen met een groot glas water.

   Gemiddelde voedingswaarden
   Per gelule : 1,1 Kcal – 4,6 Kjoules
   Per 100 gr : 110 Kcal – 459 Kjoules
   Glucides 12 g – Protides 11 g – Lipides 2 g
   Bevat o.a. bittere fruitpoeder papaja CARICA PAPAYA en vruchtpoeder citroen CITRUS LIMON.
   Dit product is geen geneesmiddel. Het is een voedingssupplement op basis van planten dat geregistreerd werd onder N° PL 997/44. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Voedingssupplementen kunnen niet aangewend worden ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Op een donkere en propere plek te bewaren.

   Garantie : Als u niet tevreden bent met het resultaat stuurt u binnen 30 dagen uw kuur terug. U krijgt dan direct de aankoopprijs terugbetaald zonder dat u vragen worden gesteld.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in