Get with the program

Het Get With The Program dieet van Bob Greene is uitermate geschikt voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in korte termijn resultaten maar op zoek zijn naar een lange termijn verandering van de eet- en leefgewoonten. Dit programma gaat dan ook in op de emotionele aspecten van een eetpatroon. Voor mensen die zich afvragen waarom ze toch steeds zoveel eten en graag een verandering in hun eetpatroon willen aanbrengen is dit programma zeer geschikt. Behalve het eetpatroon pakt het Get With The Program-dieet eveneens de bewegingsgewoonten aan. Dit alles moet leiden tot een algeheel gezondere levenswijze.

Het Get With The Program dieet vereist geen drastische veranderingen in wat mensen eten. Veel meer legt dit programma de nadruk op gezondheid, keuzes en levenswijze. Er zijn geen voedingsmiddelen die niet meer gegeten mogen worden, maar het dieet benadrukt wel het eten van fruit en groenten. In het algemeen wil dit programma het eten tot een georganiseerde en plezierige bezigheid maken.

Volgers mogen alleen eten wanneer ze honger hebben en moeten daarbij gezonde keuzes maken. Eten vanuit emoties wordt ontmoedigd. Daarbij moeten mensen beweging opnemen in hun dagelijks leven. Al met al vereist het programma geen grote veranderingen maar moet het uiteindelijk leiden tot een gezondere en evenwichtige manier van eten en leven.

Voordeel van dit dieet: Een brede aanpak: je leert gezond te eten en je werkt aan jezelf! Je leert jezelf een algehele gezondere levenswijze aan.

Nadeel van dit dieet: Omdat je alleen mag eten als je honger hebt, kan het op die momenten lastig zijn om voor gezonde alternatieven te kiezen. Je grijpt dan snellere dan snoep of snacks.

Het boek

De bestseller auteur van”Make the Connection” levert de sleutels voor een gewicht verliezen en te blijven, geschikt voor een mensenleven. “Get with the Program!” kan lezers inspireren om hun doel te bereiken en met het behalen enbehouden van hun gewicht en conditie.

Bestel dit boek bij bol·com

Get with the Program!
Get with the Program!
Bob Greene

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | Simon & Schuster | Edition | 2004
ISBN: 0743238044

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in