Gevoel voor kilo’s

Gevoel voor kilo’s, Over gewicht en afvallen tussen de oren

‘De eerste stap bij afvallen zit tussen de oren. Kilo’s verliezen, volgt daarna’, aldus Jeroen Verweij. In Gevoel voor kilo’s is de mentale verandering die nodig is voor duurzaam afvallen voelbaar. Je leert je emoties begrijpen en je leefstijl veranderen. Een goed voornemen voor 2008!

Gevoel voor kilo’s vertelt waargebeurde verhalen over sterke, stoere vrouwen die hun kilo’s inruilen voor gevoel. Het is een unieke inkijk in hun wereld van overeten, gevoelens en onzekerheid. Als de knop eenmaal omgaat, verdampen de kilo’s soms letterlijk. Overgewicht zit namelijk helemaal niet op je heupen; het zit tussen je oren.

‘Geneuzel over eten is niet willen nadenken over wat er wezenlijk aan de hand is’, zegt de auteur. ‘Over hoe het komt dat ik te veel in mijn mond stop. Blijven afvallen is jezelf opnieuw uitvinden. Als je daartoe bereid bent, houdt niets je tegen.’

Gevoel voor kilo’s is de eerste stap in een dieetloos leven met duurzame gewichtbeheersing.

Sonja Bakkergeneratie!

Jeroen Verweij (1964) is psychiater en therapeut met een achtergrond in eetstoornissen en verslavingen en gespecialiseerd in groepsdynamica. Hij is bedenker van het succesvolle NewHabits, een online overgewichtprogramma. Daarnaast werkt hij aan het opzetten van een complete online polikliniek. Hij is getrouwd en woont in Amsterdam.

Boekbeschrijving

In gevoel voor kilo’s is de mentale verandering die nodig is voor duurzaam afvallen voelbaar. Je leert je emoties begrijpen en je leefstijl veranderen. GEVOEL VOOR KILO’S vertelt waargebeurde verhalen over sterke, stoere vrouwen die hun kilo’s inruilen voor gevoel. Het is een unieke inkijk in hun wereld van overeten, gevoelens en onzekerheid. Als de knop eenmaal omgaat, verdampen de kilo’s soms letterlijk. Overgewicht zit namelijk tussen je oren.

Bestel dit boek bij bol·com

Gevoel voor kilo´s
Gevoel voor kilo´s
Jeroen Verweij

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 107 Pagina’s | Klapwijk & Keijsers
ISBN10: 9080677353 | ISBN13: 9789080677357

Heb je dit boek gelezen? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987