Gezond en Slank Het Sana Dieet

Slank in zeven weken met het Sana Dieet van Sandra Bekkari. Voedingsdeskundige Sandra ontwikkelde het SANA-dieet vanuit een passie voor gezonde voeding en vanuit jarenlange studie en praktijkervaring. SANA begeleidt mensen individueel of in groep gedurende 7 weken (‘het 7-wekenplan’), op weg naar een gezond, energiek en slank lichaam.

Gezond en slank
Gezond en slank
Bekkari, Sandra

Het SANA-dieet is grotendeels gebaseerd op het mediterraans dieet en gaat terug naar de basis van gezond eten, door gebruik te maken van natuurlijke, gezonde voedingsmiddelen.

 • Geen shakes
 • Geen supplementen
 • Geen calorieën tellen

Het SANA-dieet is gebaseerd op 7 SANA-principes, die stap voor stap en op eigen tempo aangepakt kunnen worden. Een voedingspatroon rijk aan waardevolle voedingsstoffen vormt de rode draad doorheen deze principes.

Superfoods, ofwel voedingsmiddelen boordevol beschermstoffen, vinden een prominente plaats in het SANA-dieet. Denk bijvoorbeeld aan broccoli, blauwe bessen, aardbeien, olijfolie en pure chocolade. Variëren met superfoods vormt een belangrijk onderdeel van de SANA-levenswijze.

Het SANA-dieet volgen betekent niet dat er nooit meer mag toegegeven worden aan bijvoorbeeld een dessertje of een portie frietjes. Als uw levensstijl voor 80 procent aansluit bij de SANA-principes, is er 20 procent marge die naar believen ingevuld kan worden.

De gerechten die het SANA-dieet illustreren vormen het ultieme bewijs dat gezonde voeding niet saai en smaakloos is, en dat een gezond voedingspatroon gemakkelijk in de dagdagelijkse keuken toegepast kan worden.

Het SANA-dieet gaat niet over calorieën tellen, maar wel over een dagdagelijks gebruik van waardevolle voedingsstoffen. Door zijn eenvoud, diversiteit en rijkheid aan natuurlijke smaken is het SANA-dieet geschikt voor jong en oud.

Meer informatie sanavoedingsadvies.be

1 reactie

 1. Beste Sandra,

  HELP!
  U bent bij ons op het Havenbedrijf geweest en u heeft een grote indruk op mij nagelaten.
  Ik ben toch meer op gezonde voeding gaan letten. Iedereen thuis geniet mee.
  Maar ik heb een groot probleem. Ik heb overgewicht, bmi 29 en ik moet dringend afvallen aangezien ik fysieke klachten heb aan mijn heup. Ik zou graag willen sporten maar ben hierin heel beperkt omwille van diverse fysieke trauma’s in het verleden. Ik weeg 78 kg en meet 164 cm en ben 38.
  Vorige week botste ik op een proteïnedieet genaamd the rain diet. Ik heb het me aangeschaft, maar heb schrik het niet te kunnen volhouden, en het ook niet zo leuk te vinden gezien het om shakes en toestanden gaat.
  Normaal gezien zou k zaterdag begonnen zijn, maar ik stel het precies uit. Ik heb nog niet betaald en als ik in de kaft kijk, denk ik dat er veel spellingsfouten instaan en vraag ik me af of het wel degelijk zo onderbouwd is zoals ze omschrijven, volgens mij gaat het er vooral om om producten te kunnen verkopen… Ik heb ergens zin om het terug te dragen, maar alleen als ik geholpen kan worden op een andere wijze.
  Eigenlijk denk ik dat ik misschien beter af zou zijn met een persoonlijke coach. MIjn vraag is dan ook of u mij hierin zou kunnen helpen. Gezien mijn heupproblematiek ben ik door de specialist tot eind mei thuisgeschreven. Maar ik moet echt van die kilo’s af op een verantwoorde wijze, zoniet, blijf ik echt sukkelen! Vandaar, kunt u mij aub helpen?

  U kan me bereiken op 0494 86 89 39 of 09/234 38 78

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in