Gezond leven is een Hoofdzaak!

Gezond leven is een Hoofdzaak!
4 januari 2014 Noteer deze dag in je agenda!

Heb je alles al geprobeerd en heb je nog steeds niet het figuur van je dromen? Heb je dieet na dieet gevolgd en komen er steeds weer een paar kilootjes bij? Ben je doodmoe van diëten en sporten zonder resultaat? Dan moet je hier bij zijn! 4 januari 2014 is de dag waarop de 90 day challenge: “Gezond leven is een Hoofdzaak! van start gaat. Een uniek programma waarin je wordt uitgedaagd om voor de laatste keer je mouwen op te rollen om je gewenste figuur te bereiken.

hoofdzaak

Doe Mee

Ja dat lees je goed: “Voor de laatste keer”!: De ontwikkelaars van het programma zijn ervan overtuigd dat, als je volledig meedraait in de 90 day challenge, je je doelstellingen zult bereiken.Geen twijfel over mogelijk! Dit is waar je op gewacht hebt, de ultieme kans om de controle over je leven, je lichaam, je gewicht en je gezondheid terug te nemen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen, is aan de slag te gaan met wat je aangereikt krijgt tijdens de 90 day challenge: “Gezond leven is een Hoofdzaak!”

Gezond Leefpatroon

Tijdens de challenge ga je samen met de andere deelnemers op zoek naar een gezond leefpatroon dat bij je past. Geen poeders en pillen, geen (str)enge diëten of Spartaanse trainingen op een sportschool, maar een nieuwe leefstijl waar jij de rest van je leven helemaal happy mee bent, zodat je nooit, maar dan ook nooit meer op dieet hoeft. Met de 90 days challenge krijgen deelnemers heel bruikbare tools om definitief af te rekenen met overtollige kilo’s .

Gezond leven is een Hoofdzaak!

En dat is het ook een Hoofdzaak! Niet alleen is het uiterst belangrijk om een gezonde leefstijl te hanteren, het is ook iets wat in het hoofd begint en dat nemen we heel serieus tijdens de 90 day challenge. Ieder mens is uniek en iedereen heeft een eigen verhaal. Het te veel aan kilo’s zit er niet voor niets op en de oorzaak (die voor iedereen anders is), wordt aangepakt. Gedurende de 90 dagen die volgen, gaan de deelnemers aan de slag met wat ze geleerd hebben en kunnen ze kiezen uit allerlei manieren van gezond leven, om zo een samenstelling te maken waar ze zich helemaal in kunnen vinden. Wie eenmaal de juiste formule heeft gevonden, snapt niet waarom het alle voorgaande keren zo moeilijk is geweest.

Uitvoerig getest

Het programma is uitvoerig uitgetest op twee kleine groepen deelnemers. Het overgrote deel van beide groepen heeft zijn of haar doelstelling bereikt en is nooit meer teruggegaan naar het oude leefpatroon. Alle deelnemers gaven aan zich fitter en energieker te voelen. De meeste van hen zagen er tevens een stuk gezonder en jonger uit dan voor het programma.

Beter dan dit wordt het niet! Wacht niet langer en meld je aan voor dit programma via deze link.

image001

 

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in