Gezond & Slank – Sandra Bekkari

Gezond & Slank – een praktisch werkinstrument voor een gezond en slank leven

In haar debuutboek ‘Gezond & Slank’ zet voedingsdeskundige Sandra Bekkari in 7 principes de krijtlijnen van het SANA-dieet uiteen. Vanuit een passie voor gezonde voeding en gesteund door objectieve wetenschappelijke studies neemt zij de lezer stap voor stap mee naar de basis van een gezond leven: een voedingspatroon gebaseerd op waardevolle voedingsstoffen.

Elk principe wordt rijk geïllustreerd met voorbeelden, tips en toepassingen. Superfoods, oftewel voedingsmiddelen die rijk zijn aan beschermstoffen, krijgen een prominente plaats in het boek.

De eenvoud en het enthousiasme waarmee de auteur de 7 principes benadert, maken het boek een ideaal werkinstrument voor jong en oud.

Chef Patrick Devos vertaalt de theorie naar de praktijk in de vorm van lekkere en gezonde recepten. Superfoods zoals tomaten, knoflook, broccoli, olijfolie, kruiden en bessen vormen de rode draad in zijn creaties. Zijn recepten vormen het ultieme bewijs dat gezonde voeding niet saai en smaakloos is, en dat een gezond voedingspatroon gemakkelijk in de dagdagelijkse keuken toegepast kan worden.

Ook de meer geoefende hobbykok vindt in ‘Gezond & Slank’ zijn gading, in de wat meer uitdagende en verfijnde gerechten.

Gezond en slank
Gezond en slank
Bekkari, Sandra

‘Gezond & Slank’ beoogt geen belerend dieetverhaal te vertellen, maar zal de lezer dankzij zijn doeltreffendheid, heerlijke recepten en blijvende resultaten overtuigen om waardevolle voedingsstoffen in de dagdagelijkse keuken te verwerken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in