Gezonde Belgische Xocai Cocolade

Chocolade is erg lekker maar niet erg gezond. Toch kun je binnenkort naar hartenlust chocolade eten! Gezonde chocolade met probiotica en antioxidanten. Is gezonde chocolade een fabel of een feit?

Cacaolab

De Universiteit van Gent heeft onderzoek gedaan naar de werking van probiotica, levende bacteriën die een gunstige werking hebben op de stoelgang. Ook werd vorige week een heus Cacaolab geopend waar de universiteit zelf op kleine schaal chocola produceert. Het is de bedoeling dat de ‘gezonde’ chocolade deze zomer op de markt komt in Nederland.

Xocai Rauwe Chocolade

Xocai chocolade is een rauwe chocolade die erg populair is. Xocai wordt uitsluitend verkocht via thuisverkoop. Maar werkt het echt? Rauwe chocola lijkt het nieuwe wondermiddel voor meer energie en je gezondheid, tenminste zo wordt het verkocht. De anti-oxidanten in chocola zouden wonderen verrichten.

Radio 1 en Tros Radar

Gezonde chocolade is regelmatig in opspraak. De media besteed regelmatig aandacht aan dit onderwerp. Luister hier naar een interview op radio 1 over gezonde chocolade. Tros Radar onderzocht hoe deze chocola aan de man wordt gebracht. Bekijk het onderstaande filmpje van een uitzending van Tros Radar.

Chocolade
Chocolade
Trish Deseine

1 reactie

  1. Gezonde chocolade met probiotica bestaat al en deze is zelfs gecertificeerd door een onafhankelijk lab.
    Chocolade is 1 van de producten waar de probiotica wel onbeschadigd door de maag komt en ook echt in de darmen komt.
    Meer hier uitgelegd door arts Dr Steven warren in een tv programma in de usa

    Probiotica in Xocai BIOTIC zie uitleg van Dr Steve Warren

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in