Gezonde Gewoontes DVD door Jesse van der Velde

“Gezonde gewoontes! Geen verplichtingen, maar bewuste keuzes maken.” Diëten is uit, maar gezond leven is ‘in.

Personal Trainer & Voedingscoach Jesse van der Velde wil met zijn nieuwe informatieve DVD set bewijzen dat diëten niet nodig is om een blijvend slank lichaam te krijgen.

Zijn visie: Een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten.

Oplossing voor wat mensen tegenwoordig zoeken

Deze DVD’s zijn het resultaat van 7 jaar ervaring met mensen 1 op 1, in seminars en als ‘coach’ van meer dan 85.000 abonnees op zijn digitale nieuwsbrief. Het zijn de hoogtepunten van Jesse’s boodschap en de voedings- principes die het gemakkelijkst toepasbaar zijn en tegelijkertijd het meeste resultaat laten zien. Deze DVD’s geven een oplossing voor wat de mensen tegenwoordig zoeken: Geen dieet, maar een gezonde manier van leven. Gemakkelijke wijzigingen in wat ze nu eten, die hun blijvend slanker maken, zonder dat ze teveel moeten inleveren. Maar uiteraard wel met een methode die (grotendeels) wetenschappelijk is onderbouwd en bewezen effectief is.

Gratis kennismaken met het Gezonde Gewoontes Programma

Wil je liever eerst gratis kennismaken het Gezonde Gewoontes programma? Download dan het Gratis E-Book waar je alles over de filosofie die achter het programma schuil gaat kunt lezen. Duizenden mensen gingen je voor en behaalde verbluffende resultaten met het Gezonde Gewoontes Programma.

Verschillende meningen over Gezonde Voeding

We leven in een maatschappij waarin ons niet wordt geleerd wat écht gezond is. Iedereen heeft een andere mening over wat gezonde voeding is en daarom eten de meeste mensen, ‘totdat het duidelijk is’, vooral wat zij zelf lekker vinden –  zonder er over na te denken wat voor effect deze voeding op hun gezondheid heeft. “Omdat je niet mist wat je nooit hebt gehad, weet je pas dat je een betere gezondheid had, meer energie had en beter in je vel zat, als je nadat je een tijd écht gezonder hebt geleefd, weer terug valt in jouw oude patroon. Dan pas herken je dat er meer mogelijk is!” Aldus Jesse.

Gezonde Gewoontes DVD 1

De eerste DVD gaat over mentale principes, doelstellingen en motivatie (blijvend slank zijn zit voor een groot deel ’tussen de oren’),

Gezonde Gewoontes DVD 2

De tweede DVD gaat over voedingsprincipes. Je leert op een eenvoudige manier om je hormoonhuishouding in balans brengen. Dit doe je door middel van:

 • Voeding (wat je eet)
 • Training (wat voor sport je doet)
 • Omgang met stress
 • Aanvulling van voeding (d.m.v. natuurlijke, volwaardige voeding zoals superfoods)

Gezonde Gewoontes DVD 3

De derde en laatste DVD is een een training-DVD met 6 thuis fitness oefeningen (die zonder materialen of toestellen kunnen worden uitgevoerd), waarbij voor iedere oefening 3 varianten worden getoond (voor ieder fitnessniveau).

Gezonde Gewoontes 3 DVD pakket bestellen

Door stap-voor-stap de 19 simpele (voedings-) gewoontes, die op de DVD’s ‘Gezonde gewoontes! ‘ worden uitgelegd, toe te passen, zal iedereen zelf kunnen ervaren dat een hoger ‘gezondheidsniveau’ blijvend mogelijk is. Wil je meteen aan de slag met het DVD pakket van Personal Trainer en Voedingsdeskundige Jesse van der Velde, ga dan naar de Gezonde Gewoontes Bestelpagina.

Een blijvend slank en gezonder lichaam komt voort uit blijvende veranderingen.

11 Reacties

 1. Hallo Jesse, ik lees hier al jaren uw mails over gezond eten en afvallen door bewegen.Ik ben al 28 jaar reuma patient..Ben de trotse moeder van 3 kinderen , was tussen 2005-2008 te mager door de reuma, die nam al mijn energie weg. Daarna ben ik met Enbrel en Arava begonnen en kon ik eindelijk weer normaal bewegen, maar ondertussen ben ik 15kg verdikt. Ze zeggen wel , dik en gezond is beter dan te mager en ongezond, maar nu wordt het te erg. Ik ben dan van september tot december goed gaan trainen in de fitness, ik vond niet dat het hielp, dus de motivatie was weg, en nu zie ik het niet meer zitten om nog te gaan , maar ik heb het gevoel dat ik met den dag ne dikkere buik en benen krijg. Ik durf mij ver niet meer buiten vertonen.Wat zou jij mij nu voorstellen om te doen? Misschien zou je mij kunnen gebruiken als voorbeeld voor al de 50 + ers die wel allemaal met deze problemen rondlopen…wij willen er ook nog goed uitzien op deze leeftijd. Dus als jij mij zou kunnen helpen is dat ook mooie reclame voor u hé. Wij van 50 + met heel veel stress van onze ex-en, die ons willen pluimen, moeten toch ook een kans verdienen om er op ons best rond te lopen, wij moeten toch niet onderdoen voor hun jongere liefjes. Ik voel mij absoluut niet oud en zou graag terug een mooier lichaam hebben. Ik heb geen geld voor dure ingrepen Dus kun jij mij helpen of zijn je programma’s alleen maar voor jonge mensen? Mijne reumatholoog zegt dat buikvet na je 50ste heel moeilijk weg te krijgen is. Is dat waar?Heb je geen programma voor ons? Vele groetjes en hopelijk hoor ik iets van u .En liefst geen verkooppraatjes maar de werkelijkheid?

 2. Ik heb onlangs bij een seminar van Jesse in Eemnes geweest en volg sindsdien dit programma. Omdat ik gelukkig geen last heb van overgewicht is mijn doel om fysiek en mentaal sterker en fitter te worden. Hier is ‘gezonde gewoontes’ uitermate geschikt voor omdat je kijk op voeding en beweging op een overzichtelijke en makkelijk te volgen manier wordt aangepast. Een manier die ook op de langere termijn goed vol te houden is.

  • hallo mireille, ik ga donderdag naar een lezing van jesse, ik heb online een entreekaart gewonnen. Na het lezen van zijn boek ‘voor altijd jong’ ben ik erg benieuwd hoe hij ‘in het echt’ is. ik kijk er erg naar uit.

   sonja

 3. Ik ben nu enkele weken bezig met het programma van Jesse. Tot mijn verrassing merk ik al veel verbeteringen. Ik had heel veel vocht in mijn voeten en enkels; dat is nu bijna weg. Ik heb reuma en ben daardoor stijf. Maar ik kan nu al veel beter mijn gewrichten bewegen. Ik heb veel meer energie: vroeger liep ik hijgend een trap op; nu loop ik zonder probleem een aantal trappen achter elkaar naar boven. Mijn huid is ook veel rustiger: veel minder eczeem en eelt aan mijn voeten.
  En vanmorgen heb ik de omtrek van mijn heupen en taille gemeten. Van beide zijn ineens enkele centimeters af! Hoera!

 4. Ik volg het programma sinds 3 maanden en voel met name dat ik meer energie heb. Ik had niet veel overgewicht, ongeveer 5 kilo, welke ik na 2 maanden kwijt was. Ik ben niet gestart om die 5 kilo kwijt te raken maar het is wel mooi meegenomen. Wat ik eerder aangaf, meer energie, dat heb ik eraan overgehouden. Een ander voordeel is dat je het eenvoudig gedurende een langere periode kunt volhouden.

  Marion

  • Het heeft mij het gewenste resultaat gegeven Samanta. Na ongeveer 6 maanden had ik mijn streefgewicht bereikt. Sinds februari blijf ik dankzij het Gezond Gewoontes Programma ook op mijn streefgewicht. Dat is nu dus al ruim 6 maanden. Vooral dat laatste heb ik nog niet eerder mee mogen maken. Ik hoop dat je hier verder mee kunt.

   Henny

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in