Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Giel Beelen betrapt Dokter Frank bij Mc Donalds

Giel Beelen betrapt Dokter Frank bij Mc Donalds

1
Giel Beelen betrapt Dokter Frank bij Mc Donalds

Vanochtend belde Giel Beelen in zijn ochtendshow met Dokter Frank. Giel heeft gelukkig geen last van overgewicht dus het is niet verrassend dat het hem ontgaan is dat Nederland al weken in de ban is van de nieuwe afslankgoeroe dr. Frank. Tijdens het gesprek kwam ter sprake dat dr. Frank voor het gesprek zijn auto even aan de kant had gezet, ‘toevallig’ net onder een grote gele M. Juist, dr. Frank stond op de parkeerplaats van een Mc Donalds restaurant. Gelukkig kon hij Giel ervan overtuigen dat het niet zijn bedoeling was om even een ‘Big Mac te scoren’ Mocht je het gesprek tussen Giel Beelen en dr. Frank hebben gemist, luister dan hier naar het bewuste fragment.

Jouw ervaring met het dr. Frank Dieet

Wat is jouw ervaring met het ‘Gezond slank met dr. Frank Dieet’ ? Ben jij overtuigd van de filosofie van Dokter Frank van Berkum over eiwitten en koolhydraten? Volg jij het dr. Frank dieet, overweeg je het te gaan volgen of heb je zijn dieet gevolgd? We zijn benieuwd naar jouw ervaring dus geef hier jouw mening. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan hier of bezoek het dr. Frank forum.

bron fragment: 3fm

Vorig artikel Onderzoek naar Depressiviteit
Volgend artikel Mathijs Vrieze niet blij met artikel van Sonja Bakker
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987