Giel Beelen doet auditie bij X Factor

update: Bekijk hier de beelden van de auditie van Giel Beelen als Prince tijdens X Factor

Sinds een paar weken is X Factor weer terug op de Nederlandse TV. Het is alweer xfactor het tweede seizoen van de zangcompetitie en is iedere vrijdagavond te zien bij RTL4. Ook deze keer is Wendy van Dijk de presentatrice. Martijn Krabbé, welke al samen met Wendy Idols presenteerde is nu ook bij X Factor te zien.

SBS6 zet de tegenaanval in met Holland’s got Tallent. Hier zal Gerard Joling wederom de show aan elkaar praten. De juryleden zijn Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday.

Vooralsnog lijkt RTL de ‘zangshow oorlog’ te gaan winnen van SBS, zeker nu Giel Beelen aanstaande vrijdag zijn opkomst gaat maken bij X Factor!

De 3FM presentator die ook regelmatig te gast is bij ‘de wereld draait door’ is volgens eigen zeggen tijdens een undercover actie doorgedrongen tot de TV audities. Vermomd heeft de oud glazen huis bewonder zijn zangkunsten aan de jury laten horen. In eerste instantie had niemand door dat het hier om de vermomde DJ ging. Het mag geen verassing zijn dat Giel niet doorgedrongen is naar de volgende ronde. Aanstaande vrijdag is de auditie van Giel Beelen te zien bij X Factor op RTL4.

Wat verwachten jullie van de de zangprestatie van Giel? Praat hier mee.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in