Home Dieet en Afvallen GLP-1 Afslankpillen Review

GLP-1 Afslankpillen Review

GLP-1 staat voor glucagon-like-peptide-1. Het is een hormoon dat in de dunne darm wordt aangemaakt na de inname van voedsel. GLP-1 heeft 2 functies in je lichaam:

 1. het afremmen van de afgifte van glucagon
 2. en het stimuleren van de afgifte van insuline.

Insuline zorgt voor een daling van het glucosegehalte in het bloed, glucagon daarentegen laat het glucosegehalte stijgen.

Bij hogere doseringen wordt de GLP-1-agonist Liraglutide ook gebruikt als middel tegen obesitas en overgewicht. Liraglutide zorgt ervoor dat de hoeveelheid insuline in je bloed na een maaltijd op de juiste peil blijft. Daarnaast remt het de eetlust.

Voor wie is GLP-1 geschikt?

Liraglutide haal je niet gewoon in de winkel. Je krijgt hem alleen via een recept van de huisarts. Artsen schrijven het voor als je BMI boven de 27 ligt en je een aandoening hebt die door overgewicht kan verergeren. Denk aan hoge bloeddruk, een te hoge vetgehalte in je bloed of diabetes mellitus. Heb je geen last van deze kwaaltjes dan wordt het pas voorgeschreven wanneer je BMI boven de 30 zit.

GLP-1  wordt niet aanbevolen bij personen met ernstige maag- en darmklachten. Daarnaast kan GLP-1 de werking van oraal toegediende geneesmiddelen beïnvloeden. Kinderen, zwangeren en personen jonger dan 18 jaar mogen dit middeltje ook niet gebruiken.

Is GLP-1 effectief?

De gewichtsafname die je ervaart met dit middeltje is eigenlijk maar een (prettige) bijwerking. Liraglutide is in principe nog niet goedgekeurd voor gebruik als afslankmiddel, al heeft het zich al bewezen.

GLP-1 zorgt ervoor dat je voedsel minder snel wordt verteerd. Hierdoor voel je je langer verzadigd en krijg je minder snel weer honger. Daarnaast remt het je eetlust waardoor je makkelijker een calorie-arm dieet kan volhouden. Toch is het belangrijk te melden dat dit geen wondermiddeltje is waarmee je zonder enige moeite van je extra vetrollen af zal zijn. Voor optimale resultaten zal je het gebruik van Liraglutide moeten combineren met gezonde voedingskeuzes en regelmatige bezoeken aan de sportschool.

Wat kost GLP-1?

GLP-1 is alleen op recept verkrijgbaar. Echter vind je hem makkelijk online onder het merk Victoza. Richtprijzen:

 • voorgevulde pen van  2 st. € 206,20
 • voorgevulde pen van 3 st. € 281,50

Voordelen

 • Werkt glucoseverlagend,
 • remt je eetlust,
 • zorgt voor een lagere bloeddruk,

Nadelen

De meest voorkomende klacht bij het gebruik van Victoza (en andere GLP-1-agonisten) is een toename in hoofdpijn en maag- en darmklachten zoals misselijkheid en diarree.

Er is nog weinig informatie beschikbaar over het effect op je hart en schildklier. Daarnaast kunnen GLP-1-agonisten het risico verhogen op alvleesklierontsteking en -kanker.

Conclusie

Zoals eerder aangegeven is de gewichtsafname dat men ervaart bij het gebruik van Victoza een prettige bijwerking. Dit middeltje is van oorsprong geen afslankproduct, het werd speciaal ontwikkeld voor diabetespatiënten. Dankzij de eetlustremmende werking is het 1 van de effectievere afslankproducten van het moment.

Gezonde Groeten,

natascha

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous article20 Dagen Suikervrij Review
Next articleHet Gevaar van een Tekort aan Eiwitten
glp-1Zoals eerder aangegeven is de gewichtsafname dat men ervaart bij het gebruik van Victoza een prettige bijwerking. Dit middeltje is van oorsprong geen afslankproduct, het werd speciaal ontwikkeld voor diabetespatiënten. Dankzij de eetlustremmende werking is het 1 van de effectievere afslankproducten van het moment.

1 reactie

 1. Hallo iedereen,

  Heb GLPtwee weken geleden besteld. Ben ondertussen één week en half bezig en ben nog geen gram afgevallen..zeer teleurstellend..vooral dat ik nu na wat meer opzoeking merk dat ik het product ( met 60% HCA) vééél goedkoper kon aankopen dan de 60 € die ervoor betaald heb. Dan zou ik het misschien minder erg gevonden hebben..
  soit.. ik kon het maar geprobeerd hebben..

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987